Terug

Deel deze pagina:

Uitslag poll - Trend laat zien dat Nick Van der Velden een langer verblijf bij FC verdient

Door Redactie 13 reacties

Een week geleden hebben wij een poll geopend met de vraag aan jullie of het aflopende contract van Nick van der Velden moet worden verlengd. Dit naar aanleiding van de beslissing van de FC clubleiding om diens contract niet te verlengen. Formeel is het zo, als een club intentie heeft om niet met een speler door te gaan en er sprake is van een aflopend contract, dat de persoon in kwestie (in dit geval Nick van der Velden) voor 1 april "de wacht" moet worden aangezegd. Echter - het staat de club altijd vrij om ook na 1 april, (op basis van voortschrijdend inzicht) terug te komen op deze beslissing. 

Voor ons één van de redenen om deze kwestie toch onder de aandacht te brengen. Een meerderheid binnen onze redactie is van mening, dat Nick zeker nog een jaar moet blijven! En ja, ook wij zijn ons bewust, dat Nick dit seizoen veel geblesseerd was en dat hij (mede om die reden) niet in zijn goede spel kwam van het jaar hiervoor. Maar onze overtuiging blijft, dat de ervaren rasvoetballer Nick van der Velden, mits fit en in vorm - met zijn flair - nog zeker iets kan toevoegen aan de spelersgroep! Zoals het er nu voor staat wordt Nick meer en meer wedstrijdfit. Wij hopen dat Nick voor het restant van dit seizoen nog veel minuten maakt, gaat knallen, de TS alsnog overtuigt - en nog even niet rond komt, met een andere club....

Op onze stelling dat het contract van Nick van der Velden moet worden verlengd, is als volgt gestemd:

Ja - 54,3%

Geen mening - 1,4%

Nee -44,3%

Iedereen bedankt voor het stemmen!

 

Reacties:
FCGmijnclub19-03-2015 om 19:14

Bokko, we zijn het samen eens! :)

19-03-2015 om 19:17

je kan het rendement van een speler nooit van te voren "becijferen"... Leuk dat de redactie van BM hier zijn eigen opinie over heeft. Je moet een en ander niet los zien van hoe VdVelden binnenkort gaat spelen in de halve en hele finale voor de beker. Voor zo'n man van 33 toch ook prachtig om volgend seizoen Europees/groepsfase te spelen...verder willen we natuurlijk niet weer zo als tegen Aberdeen vorige jaar gelijk weer uitgevoetbald zijn...Dan kan je VandeVelden zeker gebruiken

20-03-2015 om 10:21

Verbroedering ten top!!!!! t'Kin nait nüverder.:D:D:D

Marco20-03-2015 om 11:39

Bij mijn weten speelde vd Velde in de wedstrijd tegen Aberdeen. Wat mij er van is bijgebleven is dat enkel Chery en Antonia het vereiste niveau lieten zien. Door selecteren.

ollie20-03-2015 om 13:06

Eerst is er commentaar op allerlei spelers die onder hun niveau spelen die dan gewisseld of uit het elftal moeten. en nu moeten ze een contract verlenging krijgen of zelfs terug halen. Als het aan jullie ligt veranderd er nooit wat en blijven jullie lekker door zeiken. Dat is het makkelijkste wat er is. het is nooit goed. stumpers.

ollie20-03-2015 om 13:13

En dan Sankoh zeker ook nog terug halen. Misschien willen broerse en vlederus ook nog wel voor ons voetballen.

campesino20-03-2015 om 13:22

nou, een type flederus zou groningen goed kunnen gebruiken , naast al deze ideale schoonzonen. en bij sankoh hebben ze alle tijd om te kijken of het een versterking is of dat het een stumper is:)

Hoekie20-03-2015 om 13:32

Ollie Je hebt wel een punt. Je schiet alleen wat door in je reactie vind ik. Ik ben het met je eens dat de Fc een keer moet doorselecteren en dat van de Velde " over the top" is en op de plek waar hij zou moeten spelen er betere spelers zijn.

Hendrik20-03-2015 om 14:50

Hiarijee met zijn gebroken weet ik veel wordt ook gewoon verlengt. En dat begrijp ik dan weer niet. Moet nog zien of hij zijn oude niveau weer gaat halen.

FCGmijnclub20-03-2015 om 18:34

@ Ollie, ik weet niet waar jij het allemaal vandaan haalt dat er commentaar is op de spelers. Volgens mij ging het de laatste maanden meer over de (L)trainer(L)...... en zijn contract dat inmiddels is verlengd. En gebrek aan scorend vermogen. Daar zijn de meeste voetbalkenners in en rondom onze FC het roerend over eens! Wij beroepen ons als fansite op onze vrije mening. Een meerderheid binnen onze webcrew hoopt dat vd Velden nog een jaartje blijft.... Dat jij dit kwalificiceert met "stumpers", zegt meer over jou voor wat betreft de manier hoe jij hier reageert...... En wat is er mis met Sankoh? Ga je nu op voorhand lopen droeftoeteren dat hij geen pepernoot meer raakt? Sankoh is nog altijd bij velen razend populair en krijgt de komende periode de mogelijkheid zich te bewijzen. Niet mis mee toch???

Hendrik20-03-2015 om 18:56

Bokko kun je mij dan vertellen waneer Hiarijee terugkomt met nog een paar wedstrijden te gaan? ??

Hendrik21-03-2015 om 22:25

Bokko:thumbsup:

22-03-2015 om 08:14

:agreed:

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!