Terug

Deel deze pagina:

Fotoreportage afsluitende training

Door Jan Koopman 4 reacties

Morgen gaan we kijken of onze FC de eerste thuisoverwinnig van dit seizoen kan binnenslepen. Dat moet dan gebeuren tegen AZ uit Alkmaar. Vandaag waren we aanwezig op de laatste training voor dit duel. Er is niet zoveel te melden over deze training maar opvallend genoeg was Ruben Jenssen niet aanwezig. De wedstrijd begint morgen voor de verandering weer eens op de oude vertrouwde tijd, namelijk 14.30 uur.    

Lees ook onze uitgebreide voorbeschouwing.                      

Reacties:
22-10-2016 om 21:23

foto's zeggen helaas niet alles... maar uit eerdere berichten ( ook op RTV Noord, Faber ), van de opstelling, heb ik na enig nacdenken toch wel een logische stap van deze trainer herkend:

 

Er staan in feite twee blokken linker en rechter middenvelders in een driehoekje-elk: Groningen sopeelt in een 4-4-2 formatie, AZ in een 4- 3 -3... Hateboer zal nuitenom willen langs de zijlijn  en Davidson zal meest binnendoor oprukken als ze counteren. Alles lijkt nu te gaan om vanuit sde verdediging geen balverlies te lijden op het middenveld. Reijnen en Hateboer zijn gewarschuwd.  We hebben het dan wel over de eerste helft;

met die schijt-scheidsen weet je immers nooit of je met 11 man de wedstrijd uit kan spelen. 

 

                               Van Weert                     Linssen

            Rusnak              Jensen                     Hiariej          Tibbling

 

 

22-10-2016 om 23:34

Zie geen enkele logica. Iedere week een andere opstelling (voorhoede). Volgens mij wordt er iedere wedstrijd door de trainer gewaarschuwd geen balverlies te leiden op cruciale plekken. Dat is geen nieuws onder de zon. Dat is al 100 jaar zo in de voetballerij.

23-10-2016 om 00:06

ben jij 100? ...je klinkt wel zo

23-10-2016 om 00:07

ben jij 100? ...je klinkt wel zo

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!