Beloften spelen gelijk in en tegen Huizen

De wedstrijd die FC Groningen Onder -23 vanmiddag op bezoek bij SV Huizen heeft gespeeld is geeïndigd in 2-2. Uit een strafschop schoot Gijs Jasper na een kwartier de gasten op een 0-1 voorsprong. Nog geen vijf minuten later was het via Denny van Loen 1-1. Halverwege het eerste bedrijf strafte Michael Brey het balverlies van Rudi Etwi af en zette groen-wit opnieuw op voorsprong 1-2. Jong FC had in de korte fase erna, verder kunnen uitlopen, doelman Mackaay pareerde twee doelpogingen van de Vos. Tien minuten voor de pauze werd Ajdin Hrustic per brancard van het veld gedragen en is tijdens de rust per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. (Voorafgaand luchtduel, por in zijn zij, verkeerd terechtgekomen, geen gevoel daarna in zijn been - via RTV Noord). Mogelijk was dit het breekpunt van de wedstrijd. De groen-gelen kregen de betere kansen. Guido de Graaf kopte na een uur wedstrijd de 2-2 in. In de slotfase kroop Jong FC door het oog van de naald.

Update zondag 16 oktober - Hrustic kon zaterdagmiddag (na afloop van de wedstrijd) toch meereizen met de spelersbus. Bron - twitter account trainer Alfons Arts.