Jong FC herstelt zich voor rust en neemt uiteindelijk een punt mee uit Spijkenisse

Het zag er in eerste instantie niet bepaald lekker uit voor het team van trainer Alfons Arts. De thuisploeg begon furieus en stond na ruim een kwartier met 2-0 voor. Van Dommelen scoorde beide treffers, zijn tweede uit een strafschop. Daarna kregen de gasten meer en meer grip op de wedstrijd. Na ruim een half uur kopte Lars Kramer de 2-1 binnen en zes minuten later was het Joël Donald die de gelijkmaker voor zijn rekening nam, 2-2. Na de pauze werd een doelpunt van Jong FC afgekeurd. Spijkenisse was nog twee keer gevaarlijk met schoten die nipt het groen-witte doel misten. Aankomend weekend speelt FC Groningen Onder -23 thuis tegen DOVO uit Veenendaal.

Opstelling FC Groningen: Hoekstra, Riksman, Kramer, Ploem, Absalem, Browne, van de Looi, de Vos, Postma, Breij, Donald.