SteDoco - FC Groningen onder-23 eindigt in een ruime uitzege

De Beloften hebben vanmiddag een ruime overwinning gehaald op SteDoCo. De wedstrijd in Hoornaar kende een kort afwachtend begin maar uiteindelijk werd het 0-4. Yassine Zakir opende namens FC na een minuut of 20 de score. Kort voor de pauze verdubbelde Zakir de marge naar 0-2. De thuisploeg had werkelijk niets in te brengen. Na de thee werd het al snel 0-3 door David Browne. Een blunder in de verdediging van de thuisploeg ging hieraan vooraf. De wedstrijd was gespeeld. Een minuut of 10 voor tijd maakte ook Browne zijn tweede treffer, 0-4. De score had over de gehele wedstrijd gezien nog veel hoger kunnen uitvallen. Jong FC toonde zich in het afmaken van de kansen nog vrij mild.

FC Groningen onder -23 staat momenteel zevende. Aankomende zaterdag komt de huidige nr 17 Huizen op bezoek. De wedstrijd op Sportpark Corpus Den Hoorn begint om 15.00 uur.

Opstelling FC Groningen (via FC Groningen)
Van der Lei; Riksman, Amakodo, Baas, De Leeuw; Breij (79' Veldman), De Vos, Postma (87’ Ploem), Browne; Waterink (73’ Jasper), Zakir.

Rest bank: Borgman, Camara Bos, Margaritha.

Scores: 20’ Zakir 0-1, 40’ Zakir 0-2; 54’ Browne 0-3, 80’ Browne 0-4.