Terug

Deel deze pagina:

Fotoreportage en interviews FC Groningen - Willem II

Door Redactie 5 reacties

Hierbij een foto reportage van de wedstrijd FC Groningen - Willem II en interviews met goalgetter Kaj Sierhuis en basis debutant Joel Asoro.

Reacties:
04-11-2019 om 00:36

We zijn Postema nog iets langer kwijt. Oranje O17 heeft zich met alle mazzel van dien geplaatst voor de volgende ronde. Mooi voor die jongen en hopen dat hij nog wat meer speeltijd gaat krijgen!

Roelofsky04-11-2019 om 09:22

Prima wedstrijd van onze FC. Maar ik ben er van overtuigd dat als de zweden weer fit zijn er nog meer muziek in deze selectie zit. Dan heb ik het nog niet eens over de jonge talenten die er aan komen.

skjipke04-11-2019 om 15:49

Heb gisteren een goede eerste helft gezien, waarbij duidelijk was dat deze ploeg echt wel kan voetballen. Er zat toch echt een idee achter. Ben ook benieuwd hoe het gaat met de Zweden erbij en een Memisevic die weer 90 minuten speelt. Hij was gisteren toch weer nuttig aanwezig de 2e helft. 

Wat betreft de kritiek op Hrustic... die man maakt heel wat meters, staat in het eigen strafschopgebied mee te verdedigen en verstuurd zo af en toe een mooie pass. Zo ook gisteren bij de 1-0. Hij legt veel risico in zijn spel, maar ik mag ‘m graag zien voetballen.

Hoekie04-11-2019 om 16:20

Ik ben het volkomen met je eens. Het is maar net waar je de nadruk op legt. Geldt ook voor Hankouri die gisteren erg goed bezig was. Beide spelers leggen erg veel risico in hun spel en dan is de kans dat je knullige ballen geeft een stuk groter dan bij tikkies breed. Belangrijk is dat zij in hun (verdedigende) taak blijven voetballen. Daar slaagden beide spelers in met vlag en wimpel. 

Johan04-11-2019 om 19:10

Ieder zn smaak zeg ik dan maar. Vond Hrustic idd beter als de wedstrijden hiervoor maar dat kan dan ook makkelijk. Als de FC zich zou moeten versterken dan is dit op de posities van Hrustic en El Hankouri en let wel 1 normale wedstrijd verandert hier niks aan. 

TomOkker04-11-2019 om 19:13

Schijn bedriegt 2 mogelijkheden in de 1e helft voor WillemII door foutief inspelen van Hrustic, 2 ballen op richting goal waarvan 1 in de 2e ring waarvan de andere bal een voorzet had moeten zijn. Bal op Warmerdam pakt goed uit maar is natuurlijk meer geluk dan wijsheid. 

Ja en dan dat meeverdedigen, daartoe werd hij gedwongen door de tegenstander. Het zal heus wel een keer goed komen met hem maar op dit moment zorgt hij te veel voor verwarring is te wisselvallig en te druistig.  

We gaan het zien als die scandinaviers weer fit zijn. Ik vrees het ergste voor Hrustic

Hoekie05-11-2019 om 09:55

Een beetje slappe reactie Tom. Willem II heeft maar een zeer goede mogelijkheid gehad en dat kwam door Ikatura. Als je elk balverlies gaat noteren dan kun je beter Benschop noemen want die speelde 8 keer naar de verkeerde kleur en dat als invaller. Het slappe van je reactie zit hem in het feit dat de schitterende pass wordt afgedaan als een lucky bal of zoals in het verslag helemaal niet opgemerkt. Gelukkig zitten aan een aantal reactieve zien forumleden die het wel kunnen waarderen.

TomOkker06-11-2019 om 09:35

Slap of niet, het rendment van Hrustic is voorzichtig gezegd laag en zijn spel bij vlagen irritant te noemen en dan zou die ene bal al die miskleunen doen vergeten? De tijden van hard rennen en er blind inkleunen ligt ver achter ons. Ik begrijp het wel hoor maar als je goed kijkt leveren zijn acties meer gevaar op voor zijn medespelers dan voor de tegenstander. Het is heel simpel Hoekie met sentiment win je geen wedstrijden.

Het vergelijk met Benschop is natuurlijk onzin heel andere positie heel andere rol op een moment dat de punten binnen gehaald moeten worden maar goed. Hrustic heeft nog een lange weg te gaan FCG heeft op dit moment een selectie met heel veel voetbal en mogelijkheden waar een rol als invaller voor Hrustic niet mistaat. 

Ik hoop dan ook dat die scandinaviers snel fit zijn want dan verwacht nog meer voetbal dan wat ik tot nu toe heb gezien. 

04-11-2019 om 16:07

Wie moet er straks uit als Memisevic en Lundquist weer fit zijn?? Die bal van Hrustic op warmerdam waaruit de eerste goal valt. Als je dat overzicht hebt, en m zo kan geven, mag je voor mij al blijven staan.

 

05-11-2019 om 14:57

Bij het zien van de samenvatting FC Groningen vs. Willem II, heb ik het spel van de FC beter kunnen beoordelen.

Een samenvatting laat het beste van de wedstrijd zien.

De kersen in de wedstrijd.

De FC maakt in de samenvatting een zeer goede en hoopvolle indruk, indruk en indruk.

Zo door gaan en zo.......

Hrustic deed ook aardige dingen gedurende de samenvatting.

Een samenvatting is op zich een kunststuk en aardig om naar te kijken.

En.....

Het stadion stroomt binnenkort weer vol, vol en vol.

Foxsports live afschaffen ...... dan komen de overgebleven gaten misschien ook weer naar het stadion.

FC Emmen moet degraderen om de  Drentse FC Groningen gaten weer in het FCG stadion te krijgen.

Geen concurrentie om de deur...

De FC kan nog groeien.. de spelers hebben voldoende potentie.

In ieder geval vanaf de start als de gesmeerde bliksem vooruit, vooruit en voouit.

Zodra een speler de bal achteruit plaatst... deze speler wisselen.

Vooruit en vooruit is een variant op geen woorden maar daden. 

Feijenoord lijkt ook boven Jan te zijn.

Als Advocaat het veld betreedt zingen hij en zijn team het lied geen woorden maar daden.

Dat gaat erin als koek en de spelerskwaliteiten komen weer naar boven.

De FC moet ook een lied hebben dat inspiratie oproept.

Lichtpuntje...

Asoro gaat er in als koek...en hij kan nog beter!

 

 

 

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!