Terug

Deel deze pagina:

Kon Veel Minder S02E16: Malaise in de mist

Door Kon Veel Minder de Podcast 1 reactie

FC Groningen kon de goede reeks van de afgelopen weken niet voortzetten in Sittard. Fortuna was in een koud en mistig stadion met 1-0 te sterk voor een erg matig FC Groningen. We bespreken de wedstrijd tegen de Limburgers, de huidige opstelling en speelstijl en uiteraard de wedstrijd van aanstaande zondag tegen FC Utrecht. Ook maken we de winnaar van het boek 'Van gammel hek naar stevig beton' bekend. 

Credits:
Free Westerhoff (prod. Mark Pepping) - We Gaan Naar Voetbal (intromuziek)

Reacties:
brummie03-12-2019 om 20:21

Wederom een leuke podcast. M.b.t tot vuurwerk deel ik jullie mening niet. In jullie ogen mag het dan cult zijn, en dat het in het Nederlandse voetbalcultuur hoort. 

Vind het zelf niet een toegevoegde waarde en denk zelfs dat de meeste stadionbezoekers er  ook zo over denken. Dat een klein groepje het leuk vindt prima, maar niet ten koste van het geheel. En je dupeert je club en goedwillende supporters.

De KNVB heeft het verboden, met name mbt veiligheid in stadion. En daar heb je je gewoon aan te houden.  Hoe jammer ook voor sommigen. 

 

Marcos00905-12-2019 om 08:32

Ik ben het met Brummie eens. Argumenten als "omdat ik het gewoon mooi vind" vind ik zeer matige argumenten. Huisregels dien je je gewoon aan te houden. Het lijkt mij ook mooi om op t veld op te rennen, maar dat doe ik ook niet. Sfeer hangt bovendien niet van vuurwerk af. 
Het zicht word minder door vuurwerk, er zijn mensen met gezondheidsproblemen in t stadion die hier niet omgevraagd hebben. Bovendien wacht er een geldboete. Wees dan ook een kerel en betaal de boete zelf ipv verschuilen achter een bivakmuts.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!