Terug

Deel deze pagina:

Foto's, filmpjes en interviews FC Groningen - Vitesse

Door Redactie 19 reacties

Hierbij een fotoreportage met leuke filmpjes en interviews met Man of the Match Deyovaisio Zeefuik en matchwinner Ramon Pascal Lundqvist.

 

Reacties:
kees09-02-2020 om 10:53

Tja..  laat ik dit keer eens mijn eigen emoties uitschakelen, dan zijn die rare bans- verwijdering door de moderator - op BM reactiepagina niet nodig, ook voor Andries niet zeg ik erbij, principieel...

 

Ik zag op VI na de wedstrijd een stand per 9-2 en een beoordeling van spelers van FC G en Vitesse , en dat zette mij aan het denken:

 

Waarom is het resultaat in periodes van Buys en zijn team zo goed als het strict nodig is:  ik herinner aan de eerste seizoenshelft seizoen 2018/2019 en 2019/2020... ook nu heeft het er alle schijn van dat Buys eerder naar boven mag kijken dit voorjaar dan dat er gevreesd moet worden voor een roemloze plaats onderin de ranglijst.

En, nogmaals ik ben de eerste die dat als positieve ontwikkeling  ziet.  Wel is het type voetbal bij Groningen niet wat ik graag wil zien; en dat komt doordat men het "op slot gooien" tot kunst heeft verheven, en als gevolg daarvan vaak een minimale overwinning of gelijkspel eruit sleept.  Maar de cijfers over het seizoen, van overwinningen of "cleen sheets" in het Hitachi stadion zijn wel opvallend.

Ook de persoonlijke beoordeling van spelers tegen Vitesse toont een constante en variëert van 6,5 tot 6.

lelijk winnen , maar een perfecte benutte penalty van Grunqvist, was dit keer wel afgedwongen... in tegenstelling tot de voorgaande wedstrijden tegen  o.a.  PecZwolle. 

Buys sprak in VI opgetekend, na de wedstrijd dat er nu ook "momenten van goed voetbal" bij Groningen waren, en dat Vitesse niet veel kansen kreeg ( eerlijk gezegd vind ik:  waren er méér gevaarlijke momenten op doel voor Vitesse dan voor FC G, maar dat terzijde ) en dat ze zich bij Groningen allemaal kapot moeten werken  ( lees: meeverdedigen ) zonder uitzondering ( ook Redan ).  Daar valt niet veel tegenin te brengen...o ja... nog één "dingetje":

Gaat de TS en Gudde/Fledderus dit team in de zomerwindow uitbouwen met versterkingen, dóórselecteren in de selectie en nog gerafFineerder spelen dat het aantal kansen voor het doel van de tegenstander ook flink toeneemt?  met uitslagen van 3 doelpunten verschil bedoel ik dan !

   Of krijgen we in de zomer nog meer 18 jarigen uit eigen jeugd erbij? dit heeft er vwb de bank, alle schijn van. Ik weet het zo (nog) niet, al hoop ik dat met ook iets aan  de balans van de selectie gaat doen... een paar sterke ervaren en individuele klassespelers  erbij...Tjonge jonge.. wat zou ik dat graag willen!   Tot nu toe waren de signalen dat er door Gudde aan een lange termijn begrotingsbeleid wordt gewerkt en dat de spelersbegroting en salariëring scherp worden bewaakt.   Natuurlijk zijn de directie de eerst verantwoordelijken hierin...

Ik hoop vurig dat Buys ook in uitwedstrijdeN de nieuwe aanvalslinie zo doelmatig ( passend woord, niet? ) kan neerzetten dat de tegenstander niet alleen tegen Groningen zich gaat ingraven, maar dat Postema cs kan groeien, goals gaat meepikken en dat zou het team een geweldige boost geven, met als bonus, dat het weer storm gaat lopen met supporters: nu nog IN PUNTEN/achter Vitesse en Utrecht, maar misschien over 6 weken DIRECT achter de subtop op een plaats 6 / 7 in de eindrangschikking ..

Kan de kritische Groninger , net als ikzelf, de nieuwe realiteit van deze speelwijze accepteren en omarmen, als er maar  doorgaans punten gehaald gaan worden??  dat zou iedereen wat tot rust brengen,  trainer Buys voorop

Ik wens FC Groningen veel succes, zonder voorbehoud  

09-02-2020 om 11:07

Mooie bijdrage Kees,spijker op zijn kop .

Verdedigimg staat als een huis ,er wordt nog wel naar juiste aanvalsformule gezocht en als die gevonden is dan is plek 6 a 7 best mogelijk.

Mensen kijken alleen naar willem 2 en vergeten te kijken naar zwolle,heerenveen en het o zo geprezen emmen die schijnbaar hetzelfde spelersbudget.

Waar nu de een na de andere jeugdspeler doorbreekt en dit niet ten koste gaat van de prestaties dan zeg ik Buijs petje af !

09-02-2020 om 15:26

Ja Kees jij komt niet voor mooi voetbal en veel doelpunten.

Jij bent o zo blij met 3 punten.

Net als het consumeren van 3 pinten.

Het laatste is aan te bevelen.

Het eerste ook, maar dan wel met fatsoenlijk voetbal.

Buijs houdt van vechtvoetbal.

Hij is een vechtersjas.

Oorlog op het voetbalveld.

Nu het gaat iedereen goed bij de FC en omstreken.

Ik hou het voor gezien.

Tabe, tabe en tabe.

Boerenmacht redactie ploeter maar voort met jullie positief geschrijf en euforie over het slechte voetbal van de FC Onmacht.....de inkt is op.

Ps. stuur Buijs elke week een fleurop bloemetje.......

09-02-2020 om 15:39

Jammer dat je gaat, Andries. Ik (als waarschijnlijk, enige),wens jou het beste toe in jouw verdere (poëtische) carriére. en zal jouw bijdrage's missen. Saluut!!!!

09-02-2020 om 15:59

Ik zal je missen Andries Tabe tabe!!

TomOkker09-02-2020 om 16:59

Als dit waar is ben ik ook weg en ik zal niemand missen en al helemaal de figuren van deze redactie die de pyro acties verheerlijken.

09-02-2020 om 18:40

Fijn Andries, hoop dat je je aan je woord houdt. Bovendien was je toch altijd al negatief over de fc. Fijne supporter hoor. Ga lekker bij andere club de boel afzeiken. Nederland is echt het land van de azijnpissers. 

Het is super knap wat Danny Buijs met de beperkte middelen doet. Meeste cleansheets na az en Ajax. Wat wil je dan? Zoals RKC elke keer de boot ingaan? Je moet ze daar eens horen. Tijden zijn veranderd. Elke jaar staat er een halve nieuwe selectie. Voetballers zijn passanten geworden. Inderdaad, Danny Buijs verdient wel bloemetje. Wel twee.

En mensen willen wel bij de harde kern staan want dat is zo geweldig die sfeer, maar vervolgens janken dat er gerookt wordt, vuurwerk afgestoken wordt, jointje wordt gerookt. Je mag niets meer in dit land. Brave burgers. Weet je andries, je hebt gelijk. Iedereen zoekt het maar lekker uit. Dag. 

09-02-2020 om 19:07

@Mulder,

Volgens mij hoor jij ook bij die gasten die de zgn.sfeeractie's geweldig vinden en daarna de club benadelen als de KNVB een boete oplegt. Ook jij moet je woord houden en je niet meer op dit forum vertonen. (niet) gegroet en gegroet,gegroet.

09-02-2020 om 22:08

Klasse Mulder!!! 

10-02-2020 om 10:07

Volgensmij heeft iedereen recht op zijn of haar mening. Ook over het afsteken van vuurwerk. De één vind het verschrikkelijk, de ander vind het fantastisch.
Ook ik ben voor (sier) vuurwerk op de tribunes en hoop dat in de toekomst er tussen de supportersgroepen en de directie van FC Groningen afspraken gemaakt kunnen worden over het veilig afsteken van vuurwerk. Zoals afgelopen weekend bij HSV het geval was. Een afspraak tussen de DFB en de club.

Ondanks dat jullie het niet eens zijn over dit onderwerp mogen jullie allemaal jullie afkeur of steun betuigen.
Scheldwoorden of uitlokkende reacties worden uiteraard verwijderd.

Ondanks dat ik het niet eens was met reacties van Andries heb ik, samen met de rest van de redactie van BM, er niet aan gestoord.
Ik vond het wel vermakelijk. Wanneer mensen Andries persoonlijk gaan aanvallen worden deze reacties verwijderd. 

Ik heb het vermoeden dat door iemand van de redactie de reactie van Andries verkeerd begrepen werd en daarom is deze reactie verwijderd. Kan gebeuren. De reacties op de reacties van Andries waren persoonlijk gerichten dit ging niet op de juiste manier.

Laten we iedereen op dit forum in zijn waarde laten. Wanneer je een reactie je niet zint, scroll je verder of reageer je met een passende woordkeuze. Discussies zijn niet verboden.

Supporter197110-02-2020 om 13:13

Pfffffff......gelukkig hou je de eer aan jezelf. 

kees09-02-2020 om 19:41

ja, Matter

Emoties doen gekke dingen met mensen... mezelf vond ik al die jaren tamelijk rationeel, en ik kon met veel posters  "een heel eind meegaan".. maar sinds een half jaar is daar de klad ingekomen:  ik verdraag het slecht dat FC Groningen het hele voetbalspel heeft gereduceerd tot een lawaaiclub met iedere dag nieuws en op het veld nauwelijks scoort en met een trainer die ik labieler vind dan op dit moment nog gezond is...

 

Tegen @ Andries zou ik willen zeggen:  kijk het even aan, of je nog weer posten gaat, maar ik kon je karakterologisch soms nooit helemaal plaatsen...maar je was wel openhartig...en  altijd die paradox !!   

* je laatse post van hierboven:  stuur elke week  Buys een Fleuropbloemetje..geniaal bedacht

* maar een eerderepost van jou van zeer onlangs:  buys moet weg  ... bedoel je dan stuur elke week Buys een  ROTOPbloemetje  ??

 

appie happie09-02-2020 om 20:00

@Kees  net als zovaak  ben ik het nu ook bijna weer helemaal  met je eens..wat Andries betreft..en wat het voetbal van de FC  nu betekent.. ik heb Ajax niet live gezien,zat in Parijs..heb Pec wel gezien(verkeeerde keuze) gister omwege visitie ""lees eters"" niet live gekeken..

Kan er ook niet veel mee aanvallend gezien..kansen in een wedstrijd,gister 1  dat was direct na de penal ,Postema   aleen voor de keeper,hoog over..dat was volgens mij de enige echte kans in de hele wedstrijd..

Ik zeg dramatisch...ga dan gewoon thuis vol gas geven,dat gebeurt niet(wellicht moeten ze terughoudend spelen van Danny)..3 punten zijn prima   maar het spel niet...nouja..

Ik ga/ moet deze week weer naar de Franse hoofdstad !! Kom zondag terug,hopelijk kan ik tijdens de rit naar huis radio 1 luisteren..een uit overwinning zou ook wel weer eens mooi zijn..!

Gegroet vanuit een winderig Fryslân....

 

Ps  ik weet ook wel dat we geen Barcelona zijn..en dat een overwinning mooi is,maar ja,ik ben kritisch..doch  altijd positief..

 

 

brummie09-02-2020 om 20:44

Wat wederom weer opvalt op dit forum, de FC wint terecht van Vitesse, met behoorlijk spel tegen een kwalitatief betere tegenstander. En wederom veel klaagzang en relatief weinig posts.

Bij een nederlaag zijn de posts  bijna niet te tellen, en bij winst?

Er wordt telkens benoemd wat er niet goed gaat, terwijl er genoeg positieve dingen te melden zijn. 

 

 

10-02-2020 om 08:58

Of vitesse op dit moment kwalitatief beter is is maar de vraag, die verliezen de laatste maanden (zowel voor als na ontslag van slutsky) bijna alles.

Maar los daarvan begrijp ik de klaagzang wel. Ik snap dat er mensen tevreden zijn met 3 punten, daar ben ik ook blij mee. Maar kom op zeg. 1 ja echt 1!!!! 100% kans door notabene een gruwelijke fout van de vitesseverdediging en dan nog een (makkelijke maar terechte) penal waaruit je scoort. Dat is natuurlijk belachelijk. Vitesse heeft ondanks hun matige spel nog meer goede kansen gehad dan Groningen (paar keer gevaarlijke strakke bal voorlangs bijvoorbeeld gelukkig liep er net niemand tegenaan), dat zegt weer genoeg. Afgezien van de eerste 10/15 minuten toen Groningen nog wat leuke combinaties liet zien is er de andere 80 minuten vrijwel niks te genieten geweest. Dat mensen daar over klagen vind ik niet vreemd en zelfs terecht.

Edit: volgens mij heb ik ook heel veel superpositieve reacties na de wedstrijd tegen Ajax gezien, waaronder van mij. Als het echt goed is zeggen mensen het ook gewoon hier, maar als het slecht is zoals gister ook. Daar is een forum voor, om je mening te geven.

10-02-2020 om 11:25

Slutsky verloor zijn laatste 5 wedstrijden met vitesse, sturing verloor 2 oefenpotjes, in de winterstop alle andere wedstrijden speelde hij gelijk of werd er gewonnen.  De stelling dat sturing dus ook bijna alles verliest is onjuist. 

10-02-2020 om 12:53

Het was dan ook wel enigzins gechargeerd.

Maar 3 keer winnen, 3 keer gelijkspelen en 1 keer verliezen sindsdien (in de competitie) is gezien de tegenstanders ook niet geweldig. Daar zit namelijk bijna de gehele onderste rij bij, Fortuna, Twente, VVV, Emmen, ADO. En uit de top 5 alleen Feyenoord. geen geweldige reeks dus. 

09-02-2020 om 21:31

Volgens mij snapt iedereen wel dat Andries alleen dat soort oervervelende berichten poste om reacties uit te lokken en oervervelend te zijn. Meer dan terecht dat wordt geband....... 

09-02-2020 om 22:07

Juist,.... Zo is het 

09-02-2020 om 21:45

Weet bijna zeker, dat mijn oom Luitje Zwaneveld, supertrots zou zijn geweest,

hij genoot als superscout van FC Groningen van onze jonge talenten het meest.

Dit seizoen breken de door hem ontdekte en gehaalde spelers langzaam door,

Romano Postema, Daniël van Kaam, Kian Slor staan er goed voor.

Ontzettend jammer dat hij de échte doorbraak van zijn sterren niet meer mee mag maken,

laten wij als echte Grunnsupporters de steun aan onze jonge talenten niet verzaken!

Naast Romano, Daniël en Kian kloppen er nog een aantal jonge gasten op de deur,

met z'n allen moeten wij ons jonge team, in goede én mindere tijden, altijd steunen : kop d'r veur!

 

 

 

 

09-02-2020 om 22:15

Door je format van je bericht had ik het in eerste instantie geskipt. Na het alsnog gelezen te hebben, in de eerste plaats gecondoleerd met het heengaan van je oom. Kende hem niet, maar internet biedt uitkomst, hij was een scout die grote namen in zijn boekje heeft gehad. Mensen zoals hij zijn niet de blikvangers van de club, maar de kurk waar een club als de FC op drijft. Daar mag je trots op zijn. Rust in vrede Luit.

10-02-2020 om 09:11

@A matter of honour: dat maak ik zelf wel even uit.

En dat noemt zich a matter of honour... A matter of vinegar lijkt me passender. 

10-02-2020 om 12:39

Gut zeg, daar was ikzelf nog niet eens opgekomen. Maar wat zegt een naam? Muldertje..........pffffffffffff..

10-02-2020 om 10:18

Ik wil trouwens ook nog even een lans breken voor van Hintum, speelt sinds hij weer in de basis staat tegen twente al 4 wedstrijden echt uitstekend. Daar waar een groot deel tegen twente en zwolle weer enorm door het ijs zakten speelt hij elke wedstrijd minimaal een 7 of 8! Wat een verademing! Die man wint zijn duels, is vaak sneller dan hij oogt (heeft echt een paar keer uitstekend last minute ingegrepen op snelheid), heeft rust, inzet en af en toe een uitstekende pass/voorzetting naar voren. Dat mag ook wel eens gezegd worden. 

10-02-2020 om 17:52

Helemaal met je eens, van Hintum speelde weer prima. 

Roelofsky10-02-2020 om 12:30

Oké weer drie punten 1-0. Maar de amusements waarde was weer 0,0. Ja maar hoor je dan de verdiging stond als een huis....willen we dat of aanvallend voetbal met een hoop uitgespeelde kansen. Buijs zegt wel ook ik maak fouten maar hij doet er niets mee. Want hij wil niet verliezen ten koste van alles... De conclusie is dus amusements waarde blijft 0,0......

10-02-2020 om 13:17

Dat de verdediging staat als een huis is een gegeven. Ook is een gegeven dat we geen echte doelpuntenmaker in de ploeg hebben, dus hinkt Buijs op twee gedachten,volgens mij. Tegen een ploeg die wil voetballen, zoals tegen Ajax, de boel afjagen of tegen een ploeg die "de bus parkeerd", zoals tegen PEC, verdedigend voetballen. Tegen elke club moet Buijs een taktiek uitpluizen. Soms valt het goed en soms helemaal verkeerd. Tegen Vitesse was het vlees-noch-vis en kwamen we door een gelukkige penalty op voorsprong, daarna werd de boel achterin dichtgetimmerd en gegokt op een uitbraak, wat nog bijna gelukte met het schot van Postema die (jammerlijk) hoog over ging. Bij dit soort pogingen moet je ook een beetje geluk hebben. Maar goed, we hebben er weer drie punten bij, en......we staan nog steeds boven onze westerburen. Ook belangrijk.....toch?

appie happie10-02-2020 om 14:20

Aller belangrijkste...je weet wat ik bedoel....sws boven HUN eindigen..zoals vaak..

brummie10-02-2020 om 13:18

Amusementswaarde was wel iets hoger dan 0,0

Eredivisiebreed is er vrijwel geen amusementswaarde meer. FC startte aanvallend en de eerste 20 minuten waren best goed. Elftal stond ook aanvallender tov voorgaande thuis partijen. 

Wat heb je eraan als je er thuis uitgecounterd wordt met 0-3? 

 

10-02-2020 om 14:21

Ik denk niet dat clubs als Vitesse uitgaan van de counter over het algemeen. En ik ben het maar deels met je eens dat er vrijwel helemaal geen amusementswaarde meer is. Ik zie af en toe ook wel delen van andere wedstrijden en dan zie je zelfs clubs als Emmen en RKC bij vlagen echt leuk voetbal spelen. En nee aantrekkelijk voetbal is niet heilig, maar bij Groningen is het onder Buijs bijna altijd het andere uiterste.  Ik heb bijna altijd het idee dat Groningen tegenwoordig ook 180 minuten of 270 minuten kan spelen zonder dat er ook maar iets gebeurt. En dan kun je zeggen, knap dat je de tegenstanders zo neutraliseert, maar als je zelf dan vervolgens ook niks extra's brengt worden het hele lange saaie wedstrijden.

Ik heb laatst nog opgemerkt dat we onder v/d Looij & Huistra en zelfs Faber nog wel eens met een 5-0 of 5-1 overwinning van het veld stapten, en onder hun zijn we niks lager geëindigd als onder Buijs.

10-02-2020 om 14:15

De FC haalde de laatste jaren gemiddeld 45 punten, met trainers als Faber, Maaskant, Van Looy e.d. Vorige seizoen kwamen we door een goede 2e seizoenshelft op 45 uit. We staan nu al op 32 punten, met nog 12 wedstrijden te gaan en dus de kans meer dan 50 punten te gaan scoren dit jaar. Qua punten gaat het echt niet zo slecht, zoals al eerder aangegeven.

Of de FC nu wel of niet de PO haalt, vind ik niet zo interessant. Ik hoop dat de 2e seizoenshelft een goede leerschool kan gaan worden voor de jonkies. Daar hebben we de komende seizoenen iets aan, aangevuld met enkele gelouterde nieuwe krachten.

10-02-2020 om 14:33

Een verdediging die als een huis staat sluit aanvallend voetbal niet persé uit hè...
We moeten verbindingsspelers op het middenveld hebben.

Ik denk dat El Messaoudi zowel aanvallend als verdedigend goed is, alleen mist hij loopvermogen.
Matusiwa vind ik verdedigend ijzersterk, maar aanvallend verspeelt hij te vaak de bal.
Van Kaam vind ik verdedigend dan weer power en aanvallend sterker.

Ik vind dat we een type Wijnaldum missen. Een loopwonder die de verdediging met de aanval kan verbinden.

10-02-2020 om 16:12

Je bedoeld een "box to box" speler, zoals een Kieftenbeld of Chery, maar waar vind je die............Frenkie de Jong misschien??

10-02-2020 om 18:29

Het resultaat telt voor mij het zwaarst en ben dan ook heel blij met deze overwinnig tegen een tegenstander uit het linkerrrijtje.

Ook ik vond het aanvallend niet spectaculair al geniet ik zeker wel van een paar mooie lange passes (van Hintum) en een goede verdediging welk nagenoeg niets weggeeft. De wedstrijd blijft zo tot op het laatst spannend, ik zie het liever wat eerder beslist. Het scorend vermogen blijft een probleem en ik blijf het vreemd vinden dat we zo weinig redement hebben uit corners en vrije trappen. Het valt mij ook op dat met relatief veel technische middenvelders zo weinig medespelers slim "weg worden gestoken/vrij worden gespeeld" 

Maar deze punten zitten weer in de (fiets)tas.

Ben het wel met jullie eens dat het hier vaak wat negatief op het forum oogt, maar ik denk dan wel allemaal vanuit de zelfde gedachte. Soms zit daar frustratie bij, de één kan dat wat netter uiten dan de ander. Dat schelden gaat ook wel erg gemakkelijk op forums en social media.  Dat hoort kennelijk bij deze tijd. Als we het in het geheel maar netjes houden en elkaar kunnen corrigeren lijkt mij dat geen probleem.

Andries hoeft van mij geen ban, maar ik vindt die rare gedichten echt helemaal niks aan.  Maar kan het Vaak ook wel negeren. 

kees10-02-2020 om 18:32

Sparta-uit,  zondag as, zal blijken of ze ook aanvallend meer kunnen presteren.  "Je moet je he-lemaal naar de Kloten lopen, daar begint het mee" zei Buys tegen Redan.  wat een opdracht om aan  een jonge spits mee te geven bij zijn eerste invalbeurt.

Ik zou meer rekenen bij zo'n eerste keer, op het talent dan op fysiek arbeid, maar goed: ik heb er niet voor geleerd !

Pomp ( DvhN) is zeer positief over Buys, maar heeft wel na de wedstrijd eerst een heel verhaal gehouden hoe weinig kansen er voor de FCG waren en dat het ontbreekt aan een echte nr 10..en dat er frivoliteit ( opmerking van Westerhof ) en kwaliteit ontbreekt . Kennelijk zijn de kruitdampen ( dit keer zónder pyro trouwens ) na één nachtje slapenalweer opgetrokken, Doet Buys het "fantastisch"met de mogelijkheden en  moeten we er maar aan wennen: als Buys nog twee jaar blijft dan spelen we nog 2 jaar op diezelfde manier...schat ik in, want de man is behoorlijk eigenwijs

Ach hoofd en bijzaken in het voetbal lopen gemakkelijk door elkaar, en als gewone voetballer moet je eerst de jackpot winnen bij de staatsloterij om recht van spreken te hebben tegenover je oudere teammaten:wordt het  lui wachten op aanvoer vanaf de middenlijn op, die éne bal, en dan zelf 2 man passeren en scoren met onbereikbaar schot op doel...>> wie kan dat leveren bij FC Groningen ??

 

10-02-2020 om 18:34

Las op een voetbalsite iets van ene William Plomp/Pomp dacht ik, die aangaf dat onze FC best nog weleens Europees voetbal kan behalen. Ken de hele beste man niet maar wat hij schrijft klinkt mij inderdaad niet onmogelijk. Zeker met zo’n stabiele verdediging. Moet je dat willen is mijn inziens een andere discussie. Wat mij echter het meeste in het stukje intrigeerde was het feit dat, volgens genoemde verslaggever, er na de gewonnen wedstrijd afgelopen zaterdag een mineur stemming heerste in de kleedkamer om het feit dat de spelers zelf in de gaten hadden dat het alles behalve frivool was geweest. Te weinig creativiteit. Niet swingend. Geen lef. De conclusie van genoemde verslaggever is dan ook dat de FC deze zomer zeker op zoek moet naar veel meer creativiteit en lef. Denk dat hij daar een punt heeft.

Op afstand10-02-2020 om 19:22

Op rtv noord wordt het mooi beschreven. Bijna geen goals en spectakel, toch de nodige punten. Ik hoop altijd op vermaak, en dan het liefst ook nog de 3 punten. Maar weinig echt spectakel dit seizoen. Werklust is er voldoende, mooie aanvallen niet. Vanwege de jeugdige spelers is het al met al best te pruimen, maar een wedstrijd met een aantal kansen voor de fc zou me ook wel eens leuk lijken. Aanvallend is het meestal droevig. Ik heb medelijden met de spitsen van onze club, met name in uitwedstrijden. Kilometers lopen is de opdracht, het zou het maken van goals moeten zijn. Maar ik hou hoop en juich net zo hard bij een nipte overwinning. Aanvallende versterkingen in de zomer zijn net zo welkom als een nieuwe verdedigingslinie die we ook weer moeten formeren en die net zo betrouwbaar wordt dan die we dit seizoen hebben. Werk genoeg te doen van de zomer.

kees11-02-2020 om 19:07

nieuws

dinsdag NM:

Danny Buys verlengt met FC Groningen zijn contract met nog eens 2 jaar;  woensdag persconferentie van Fledderus en Buys

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!