Terug

Deel deze pagina:

[UPDATE 24 juli 2020] Dankerlui hard op weg naar FC Groningen

Door Redactie 94 reacties

[UPDATE vrijdag 24 juli 18:20 uur] - Volgens het Brabants Dagblad is de komst van Damil Dankerlui rond. FC Groningen betaalt een vergoeding voor het lopende contract van de rechtsback. Groningen heeft hier nog geen melding van gemaakt, is het vertrek van Zeefuik dan toch nabij?

 

Dankerlui en de Trots van het Noorden moeten nog wel tot een overeenstemming komen, al zal dat normaal gesproken geen probleem opleveren.

 

----

In gesprek met journalist William Pomp (DvhN) heeft trainer Danny Buijs (in de live uitzending) gezegd dat Damil Dankerlui in de belangstelling staat van FC. Dankerlui (23) die door Willem II het meest als rechtsback werd opgesteld, zou Dayvaisio Zeefuik moeten opvolgen waar belangstelling voor is. 

Buijs kon niet aangeven of de (mogelijk ophanden zijnde uitgaande) transfer van Zeefuik eerst moet worden afgerond voordat Dankerlui wordt aangetrokken. 'Haal je nieuwe nieuwe spelers, omdat je er vanuit gaat dat andere jongens weggaan? Of wacht je tot ze daadwerkelijk weg zijn?'

Buijs zegt dat dit met financiën te maken heeft en dat het bij Mark-Jan Fledderus ligt.

Volgens het Brabants Dagblad is Dankerlui dit seizoen onder trainer Adrie Koster geen vaste waarde. Mede door een knieblessure kwam de verdediger (die tevens op het middenveld en in de voorhoede uit de voeten kan) slechts 16 keer van de 26 in actie, waarvan drie van begin tot het einde. De Tricolores versterkten zich onlangs met Leeroy Owusu van de Graafschap. Freek Heerkens en Justin Ogenia zijn eveneens opties voor die positie.

Het contract van Dankerlui met Willem II loopt nog een jaar door. 

Reacties:
Johan15-07-2020 om 17:28

Vind ik net niks deze speler. Hopelijk hebben ze nog andere opties. 

TomOkker15-07-2020 om 18:35

Hoe weet jij dat nou, m.i. genoeg nivo voor FCG

Johan15-07-2020 om 20:20

Omdat ik hem misschien diverse keren live heb bekeken? Jij ook? 

TomOkker16-07-2020 om 16:46

diverse keren 5 minuten op zondagavond?

Johan16-07-2020 om 19:46

Neu hele wedstrijden. Ben een voetbalgek. Jij blijkbaar wel gezien het feit dat je hem goed genoeg vindt

15-07-2020 om 17:45

Ik weet nou ook niet of ik hier zo blij van wordt, onder W2 al geen basisspeler? 

Robba15-07-2020 om 18:36

Als Buijs dit rept in de media, zal het wel zo goed als zeker in kannen en kruiken zijn. Bij Diemers wat dit hetzelfde, alleen daarvan kennen we de aanloop. Ach ja, de wisseling Dankerlui Zeefuik zal nogal wat geld in het laatje brengen bij de FC. 

Ik hoop en verwacht een goed jaar van Hrustic. Nog contract voor 1 jaar. Misschien een opleving.. Verlengen of verkopen? Ik vind dit wel een sierlijke voetballer, alleen ook genoeg kritiek gehad onder de aanhang. 

Mijn angst is nog steeds voorin en in mindere mate achterin. Anyway, we zien 't wel. Die Sher van 17 gaat contract verlengen las ik net. 

Ik denk dat nog 2 spitsen en 1 creatieve aanvallende middenvelder nodig is. Daarnaast itakura en dankerlui erbij. Linksachter wel een issue, maar misschien gaat van Hintum dit gat opvangen? 

Hier tegenover staat verkoop Zeefuik en Hrustic? Zal mooi zijn de selectie in grote lijnen in tact te houden.

15-07-2020 om 18:36

Ze zijn goed bezig bij de FC.

Een twaalfde man op de shortlist.

Voor deze voetballer geblesseert raakte was hij een vaste kracht.

Dus twaalfde man is niet zo van toepassing.

Robben was ook vaak geblesseerd en is ook geen twaalfde man.

Wie niet weg is is gezien.

Zeefuik en Matusiwa zijn nog niet weg en de FC heeft schijnbaar alle tijd.

Tot nu toe geen witte rook.

Het is ook nog geen 13 september.

Links en rechts hoor je van FCG interesse in spelers en af en toe wordt er een bod gedaan.

Maar daar komt tot nu toe niets uit.

Balletjes opgooien.

Maar verder niets.

Buijs is leergierig en hoopt dat Robben hem veel kan bijbrengen.

Ja dat Buijs nog niet alles onder de knie heeft dat wisten we allang.

Over 5 jaar is Buijs uitgestudeerd en gaat hij promoveren naar een hogere club.

Wat heb je aan zulke trainers.

De resultaten zijn er naar.

Je kunt de FC geen schuld geven dat spelers niet happen.

Met een halve portemonnaie op zak kun je ook niets.

Dus met zn allen met de collectebus rond, net zolang dat de portemonnaie vol is.   

Papier verzamelen is ook goed.

Een lotje kopen.

15-07-2020 om 19:15

FC groningen moet deze speler snel mogelijk halen voor dat hij weggekaapt wordt dus snel mogelijk handelen 

15-07-2020 om 19:51

Redelijke speler maar met Zeefuik vergeleken een achteruitgang....

hermank196915-07-2020 om 20:01

Ophouden met spelers te vergelijken! Een twaalfde man zegt toch niks! Ligt eraan in wat voor opdracht en systeem je speelt. Hij zal zijn capaciteit ook hebben.

15-07-2020 om 22:03

Pfffff.....zullen we dat zelf even weten!!??

15-07-2020 om 20:12

Goede spelers verkopen en mindere ervoor terughalen dat gebeurt al jaren. Niet doen dit! Zorg dat je een vergelijkbare of betere scout als Zeefuik anders kom je nooit hogerop. 

Johan15-07-2020 om 20:27

Zelfde kwaliteit zal moeilijk worden maar moet wel beter kunnen dan dit. Snap niet dat je na videoanalyses bij deze man uitkomt. Kan gewoon niet verdedigen. Je moet hiervoor nog betalen ook. Stond bij Willem 2 niet voor niks voorin als hij al speelde...

kees15-07-2020 om 22:31

Tja... het zal wel zeker zijn dat hij gaat komen... maar ik sluit een 1-2--tje van Pomp met Fledderus op dit moment niet uit:  zo van:

"als jij die naam laat vallen (Pomp met Buys in gesprek...) dan kan ik (Fledderus) voor de zekerheid...riskeren dat Zeefuik weggaat zonder vervanger ( voor een positie achter Robben ) te hebben in september...

Het blijft dus gissen, wat die short-list ujiteindelijk oplevert...  want helemaal super-bijzonder  is deze transfer natuurlijk niet ... aan de andere kant wordt er er denkelijk zo geld uitgespaard voor een echte spits erbij of is het spelersbudget nog niet toereikend. 

15-07-2020 om 22:37

Ja je kunt niet alles vergelijken kijk arjan robben is beter dan HUNTELAAR en sneller ook maar HUNTELAAR heeft ook zijn kwaliteiten dus nooit een vergelijking maken 

15-07-2020 om 23:10

Nog even dagdromen....over de achterhoede van FC Groningen komend seizoen. Rechtsback Dankerlui, centrale verdedigers Dammers en Itakura en op de linkerflank Ouwejan van AZ! Staat als een huis en dan hebben we nog talentvolle jeugdspelers als van Poll, Can, Absalem en een ervaren van Hintem achter de hand. Wellicht dat ook in het nieuwe seizoen nog meer jeugdspelers een kans krijgen? We zullen zien of Fledderus ons nog gaat verrassen.

kees15-07-2020 om 23:14

Herman B:

als ik jouw post lees, dan is de selectie al bijna in kannen en kruiken  ??

Nogutsnoglory116-07-2020 om 23:28

Interessante optie Ouwejan op linksback. Goede speler bij AZ maar ben bang dat hij te duur is. Misschien indien hij transfervrij is. Zie liever Glenn Bijl als rechtsback maar die zal wel te duur zijn. 

 

16-07-2020 om 05:09

Volgens mij komt niet dankerlui...maar Fernando Lewis naar de club.27 jaar en transfervrij.

16-07-2020 om 08:38

Dat was daar de publiekslieveling voor zn blessure!!

16-07-2020 om 12:14

Off-Topic :

FC Groningen en Hertha BSC zijn nog altijd niet akkoord over Zeefuik,want Hertha BSC wil hun huidige bod van zo'n 3 miljoen euro plus 1,5 miljoen aan bonussen niet verhogen en kijkt nu serieus naar andere opties dan Zeefuik.

Bron : Hertha arbeitet an Transferoffensive: Geduldsspiel bei Zeefuik - Jović auf dem Zettel

nulvijftig16-07-2020 om 12:18

En toch is dat een prima bod voor Zeefuik, zeker omdat hij nog maar een eenjarig contract heeft. Dat doet Fledderus trouwens beter dan Ron jans. Jans was van de 2/3 jarige contracten, gelukkig geeft Fledderus langere contracten zodat spelers meer geld kunnen opleveren.

16-07-2020 om 13:37

Het is zeker een prima bod. Het is aan Fleddie of anders de juridisch commerciële afdeling wel over te laten dat onze fc financieel er het beste uitspringt t.o.v. Ajax. Nu valt er nog een behoorlijk bedrag te beuren en wie weet met een volgende transfer ook nog het e.e.a. Voor zover de koele pegels, maar ik gun Zeefuik die transfer. Hij heeft zich met ziel en zaligheid ingezet voor de club. Nu is het ook in deze harde commerciële wereld tijd om iets terug te doen. We gaan hem missen, zeker, maar gun Zeefuik die transfer!

16-07-2020 om 14:07

Lijkt op een vorm van Russisch roulette wat Fledderus aan het spelen is. Heb al vaker gezegd verkopen en vangen voordat hij volgend jaar gratis de deur uit loopt. Het is toch minimaal 1,5 miljoen. Lijkt mij dat je daar wel een acceptabele vervanger voor vindt. In zijn algemeenheid vind ik het eng stil, ook qua geruchten.  Deze week alleen dat men Dankerlui op een lijstje heeft staan. Maar goed als Zeefuik blijft moet je Dankerlui dan aan trekken?  En een Braziliaanse voetballer zou op de radar staan. Voor een club die nog aardig wat inkopen wil doen spreekt dit alles niet echt tot de verbeelding. En hoe goed Itakura ook is, denk dat je op zoek moet naar een speler voor die plek die te koop is ipv veel geld uit te geven voor de huur van een speler. En helaas is Itakura te duur om te kopen heeft men al aangegeven. Of je moet een sponsor, groep sponsoren, vinden die bij dokt.  Heeft iemand een idee hoe we er nu voorstaan qua financiën? Zijn er nog (grote) sponsoren bijgekomen, het aantal verkochte seizoenkaarten etc. 

brummie16-07-2020 om 15:27

Het is overall qua transfers rustig. Wat dat betreft moet het transfer geweld nog losbarsten. Zowel in binnen - en buitenland. In Engeland wordt nog volop gespeeld. 

Er komen nog genoeg spelers op de markt mede door verslechterde posities profclubs. 

Achter de schermen zal zeker hard gewerkt worden m.b.t. samenstelling elftal. Wat mij betreft blijft Zeefuik nog een jaar. Dit kan zich ook bijv.  uitbetalen door komend seizoen Europees voetbal te halen of een hogere eindklassering t.o.v. vorig jaar. 

 

16-07-2020 om 21:56

Wat ik raar vindt er worden allemaal verschillende namen genoemd DANKERLUI een speler van manchester city ko ikutra komt hij nog wel we horen niks en ëen augustus begint de eerste oefenwedstrijd gaat zeefuik nog weg het is nu geheimzinnige stil ja van andre clubs is er nu geen goede aanvaller te vinden die met arjan robben wil spelen zo moeilijk kan dat niet zijn waneer komt er nu duidelijkheid of is de selectie klaar laten ze eerlijk zijn 

17-07-2020 om 00:06

Kom op Fledderus, actie! Bouwe begint bijna door de kalmeringstabletten te raken. 

FCG-Forever17-07-2020 om 00:14

Lewis transfervrij halen zou ik zeggen ipv een som betalen voor Dankerlui. Verder zouden Neudecker(VVV Venlo), Harroui(Sparta), Smeets(Sparta), Peña(Emmen), Sow (RKC Waalwijk), van der Water(Heracles Almelo), Danilo(Ajax), Ekkelenkamp(Ajax), Bijl(Emmen), Pachonik(Fortuna Sittard), Hatzidiakos(AZ), Druijf(AZ) Gudmundsson(AZ), Aboukhlal(AZ) mooie opties zijn voor de FC. Misschien niet allemaal even haalbaar, maar zeker mogelijkheden! 

17-07-2020 om 04:15

Waarom niet Linus Wahlqvist transfervrij halen kan op RB,RM en RCV spelen mocht zeefuik blijven!!

17-07-2020 om 10:07

Dankerlui heeft het niveau van FCG, maar brengt niet extra zaken mee. Het is een speler voor de breedte van de selectie en daar is ook niks mis mee. Met de terugkeer van Absalem en Van der Looi, kan m.i.  beter worden gezocht naar een andere speler.

 

17-07-2020 om 16:52

Daniël Hoegh van onze vrienden uit Heerenveen is ook een prima optie als centrale verdediger.....transfervrij, dus snel oppikken, kunnen wij goed gebruiken....of Mark van der Maarel van Fc Utrecht, prima rechtsback én centrale verdediger....Ook de linksbenige centrale verdediger van Jong AZ, Léon Bergsma, wil graag verhuurd worden aan een middenmotor in de eredivisie. 

17-07-2020 om 21:57

Met de kop "FCG blokkeert transfer naar Hertha BSC" wordt door boulevardblad Bild aangegeven dat de mogelijk gevraagde transfersom voor Zeefuik van 6 miljoen meer dan 2 maal de marktwaarde (volgens Transfermarkt) bedraagt en daarom veel te hoog is. Het blad vindt dat FCG een "pokerspel" speelt. Opvallend is het proces tot nu toe. Normaal gesproken moeten eerst de clubs het eens zijn over de transfersom, daarna gaat de kopende club met de speler in gesprek over een contract. Door, volgens berichten, nu al een overeenkomst te hebben met Zeefuik heeft Hertha al een voorschot genomen op een deal met FCG. De vraag is dan wie er pokert. Hertha heeft in de laatste winterperiode 4 aankopen gedaan voor 80 miljoen en wil weer een rol van betekenis gaan spelen in de 1e Bundesliga. Met een investeerder, die nog eens 150 miljoen in de club steekt, wordt dit mogelijk gemaakt. Met een transferbudget van 50 miljoen wil de club deze zomer nog eens 4 spelers aantrekken waaronder een rechtsback. Aanvankelijk was ook Mata van Club Brugge hiervoor in beeld maar is de keus gevallen op de jongere en goedkopere Zeefuik. FCG zal ook de ambities en mogelijkheden van Hertha kennen, bovendien zijn er meer clubs geïnteresserd. Door vooralsnog vast te houden aan de vraagprijs laat FCG haar tanden zien. De prijs wordt nog altijd door vraag en aanbod bepaald. Het is waar dat de club uit Berlijn meer risico kan nemen bij het "pokerspel" dan FCG. Hertha hoeft echter nog maar een "kleine" extra inleg te doen om de eerste van de 4 beoogde spelers aan te trekken en daarmee haar ambities kracht bij te zetten. 
Wedden dat het "spel" binnen enkele weken voorbij is ?

 

Johan17-07-2020 om 22:36

Heldere analyse weer!

18-07-2020 om 03:06

Iedereen wacht op de inkomende transfers ,maar met onze nieuwe TD'er geduld is een schone zaak.

Volgens mij werkt FCG met een priority lijst 

Prio 1= is een scorende en ervaren spits ,hele lastige en dure positie MJF is hier vol op mee bezig (deze week geruchten rond die spaanse spits),deze positie is een dure daarom wil men deze eerst afronden en daarna zien wat er nog mogelijk is!

Prio 2=CV dat moet natuurlijk Ko Itakura worden maar zoals MJF al meldde hrt gaat nog ff duren,mede omdat MCFC eerst het seizoen wil afmaken en hierna gaat inventariseren voordat Ko en Tedic groen licht krijgen om naar FCG te gaan!

Prio 3= RB ,het wachten is natuurlijk op verkoop zeefuik en prio 1(hoeveel geld is er nog)

Hierna nog een AM ,maar na het debacle met diemers ligt dit ff stil.

Motto ,geduld is een schone zaak ,maar ik verwacht 3 spelers deze maand!,een spits,ko,& tweede spits Tedic!

18-07-2020 om 10:01

Ja, geduld is nu wel logisch, er zullen nog vele spelers vrijkomen bij clubs welke noodgedwongen moeten saneren door corona. 

Zou de  aanvallende middenveldpositie misschien door robben ingevuld gaan worden? of als hij buitenspeler wordt kan Hrustic of Lunqvist daar misschien wel spelen. Ik hoop dat Suslov daar ook wat speelminuten gaat krijgen, die zou zomaar kunnen doorbreken dit jaar.

Maar met Robben en Gudmonson als buitenspelers en een goede centrumspits kun je ook prima 4-3-3 spelen. Maar ik vermoed dat dit niet in de genen van Buijs zit. 

18-07-2020 om 09:42

Ja maar voor diemers hebben we toch. Wel een lesje geleerd zal men zeggen we hebben te lang gewacht met als resultaat hij gaat naar feyenoord we moeten dit nooit meer doen zit je achter een speler aan wacht dan niet zo lang meer straks kiezen ze voor andere club dan kun je weer opnieuw beginnen dat moet toch niet jouw doel zijn als technisch directeur je moet er boven op zitten en halen niet meer zo lang wachten en je weet wel net als SIERHUIS op het laatste moment kan zeefuik nog weggaan dus haal van te voren je vervanger op dan heb je die in geval binnen 

marcelfcg18-07-2020 om 11:03

Man, begrijp je nu werkelijk niet dat geduld ook kan betekenen dat je straks betere spelers kunt halen die bij andere clubs nog weg vallen.

18-07-2020 om 17:55

Gelukkig is die Diemers weggebleven. Wat moet je met een voetballer met zo'n slappe instelling? Gelukkig dat hij niet voor ons speelt. Ik ben blij dat ze de tijd nemen voor kwaliteit en ook dat ze radiostilte handhaven. Ze hoeven anderen niet wijzer te maken, toch? Je wacht maar even mooi en met geduld.

18-07-2020 om 12:40

FCG wil naar een hogere kwaliteit spelers,niet in paniek raken kijk bv naar een twente of ado je selectie vol gooien met huur spelers van ajax .

Transferperiode is net begonnen MJF is aan hengelen voor de grote vissen!!

18-07-2020 om 23:07

Ja dat weet ik maar je moet niet te lang wachten straks ga we net als SIERHUIS de laatste moment zeefuik weg en je hebt geen vervanger in huis dus wacht daar niet te lang op anders wordt het weer paniek aankoop 

19-07-2020 om 00:19

Interpunctie? 

Pak je rust Bouwe, nog anderhalf maand tot de start competitie en 3 maanden (?) tot eind transferperiode.

appie happie19-07-2020 om 08:48

Elia dr bij en we stomen op richting plaats 4 ...

Zou zo maar kunnen..

Ach Elia gaat liever naar de randstad,denk ik..alhoewel een jaartje met Robben spelen is ook aantrekkelijk..

19-07-2020 om 09:13

Ja , Elia erbij , las dat Robben hem gevraagd zou hebben of die interesse heeft in de FC,   dat zou wat zijn zeg, snelle voorhoede en misschien eindelijk wat goeie ballen voor de goal en met een kopsterke spits erbij.

Ik denk dat we de komende dagen nog wel verrast worden met een paar goeie spelers vooral door de invloed van Robben.

19-07-2020 om 09:31

Elia erbij en dan goeie spits en dan Robben, aanval om voor naar het stadion te komen

appie happie19-07-2020 om 10:07

Als je dr in mag

hermank196919-07-2020 om 10:50

Met het oog op de toekomst heb je niks aan Elia. Kun je Elia later dan nog verkopen voor enkele miljoenen? Dat Robben erbij is is tactisch prima maar 2 spelers van die leeftijd, nee. En Groningen is toch afhankelijk van inkomsten en Elia zou dan alleen maar geld kosten d.m.v  salaris. De Fc moet zich richten naar spelers rond de 25 jaar met verkoop mogelijkheden van miljoenen, alleen zo duw je de Fc naar boven.

19-07-2020 om 17:46

Met het oog op de toekomst geef ik je gelijk, dan kun je beter jongere spelers een kans geven. Elia brengt geen transfergeld meer op maar wat wel gebeurd is, dat er meer bezoekers naar het stadion komen en dat brengt toch ook meer geld in het laatje. Dus als Elia wil komen, graag zelfs, het elftal "jonge honden" kan er alleen maar baat bij hebben en kunnen veel leren van de oude garde Robben en Elia. 

19-07-2020 om 11:02

Oe a elia oe a elia

Zou wat zijn robben en elia...

Reactie verwijderd door redactie

19-07-2020 om 11:31

Elia, niet echt logisch, Gudmundsson is voor de linkerkant en Slor zit daar nog achter, Wat echt nodig is is een spits en een aanvallende creatieve middenvelder

19-07-2020 om 11:38

Geen paniek, als ik het goed lees gaat hij gewoon naar Den Haag,

appie happie19-07-2020 om 12:16

Geen Robben morgen bij de eerste training.

Jonge 

 

Daar heb je t al..

 

Idd Ronnie Arjen is de held..alles watbhij speelt is mee genomen.

 

Was ff teleurgesteld..

Ronnie 19-07-2020 om 14:23

Hij was zaterdag gewoon op de training. Hoezo maandag de eerste training? Hij al lang geleden begonnen en moet gedoceerd gebracht worden na anderhalf jaar.

robben heeft zijn verdienste al gehad voor fc Groningen.

- alle sky boxen zitten vol

- na zijn komst zijn er meer dan 5000 kaarten verkocht

- shirts met nummer 10 zijn niet aan te slepen. Minimaal 2500 x 70 eu is bijna 2 ton

Natuurlijk Appie hoop ik net als jij dat hij het gaat redden. Dat zou fantastisch zijn. Zuinig aan doen met hem en hem beschermen tegen zijn eigen natuur. Heel goed vd fc toch? Liever een wedstrijdje of 20 speloen dan nu 1e training er bij zijn.

19-07-2020 om 13:45

Verstandige beslissing,want heb liever dat ze Arjen nu beetje afremmen waarna hij tijdens de competitie een geweldige indruk gaat maken dan dat ze hem nu gaan over trainen door feit dat het zo nodig op TV wordt uitgezonden.

 

20-07-2020 om 09:22

Ik heb geen inside information, maar toch is het gek dat er aldoor fimpjes met een hard trainende AR via social media de wereld in worden geslingerd met de bedoeling om te laten zien hoe fit hij is. Vervolgens is er ook een deal met Fox mbt de 1e training en wordt dit groots uitgemeten. Dit doe je volgens mij allemaal niet als je van tevoren al weer dat AR nog niet aan zal sluiten. Beetje verdacht toch. Maar misschien zie ik teveel beren

20-07-2020 om 09:51

"Op advies van de specialisten van de club". We mogen aannemen dat deze specialisten zich bezig houden met de medische beoordelingen van spelers en of het wel of niet verstandig is om te spelen danwel trainen. We mogen dus ook aannemen dat deze mensen los staan van het aangaan van tv contracten en zich daar zeker niet door laten leiden.

20-07-2020 om 13:49

Aantal ontwikkelingen op een rijtje :

FCG heeft inderdaad interesse in Elia en Dankerlui daarnaast is Itakura afgelopen weekend terggekomen naar Nederland waarna binnen enkele dagen zijn contract bij FCG wordt getekend.

Zeefuik wil weg,maar wordt tegengehouden door iemand binnen de club (vermoedelijk Fledderus) en is niet meer met verstand bij FCG,maar meer bij Hertha BSC.

VI meldt op hun site dat FCG ook zou hebben geïnformeerd naar de rechtsback van VVV-Venlo de Duitser Tobias Pachonik.

20-07-2020 om 14:28

De FC niet alleen, ook Utrecht heeft intresse in Tobias Pachonik.

20-07-2020 om 14:47

Zeefuik is nu echt niet meer te houden hier ( vooral na dat interview vandaag) laat hem nu aub gaan Mark Jan. dit hoofdstuk afsluiten en een vervanger halen nu het nog kan.

Wat heb je nu aan een ontevreden en ongemotifeerde speler, dit kan niet goed gaan.

20-07-2020 om 15:33

Naast Zeefuik ook Matusiwa laten gaan. Komt ook al niet voor 100% gemotiveerd op de training. Cashen en goede vervangers halen. Als ze niet gemotiveerd zijn is de kans dat er iets mis gaat tijdens de training aanzienlijk groter dan wanneer ze scherp zijn. En geblesseerd heeft niemand er iets aan. Weet niet wat er vorig jaar afgesproken is tussen Matusiwa en de FC maar laat maar gaan. Zijn andere spelers die graag samen willen spelen met Robben en eventueel Elia. 

20-07-2020 om 15:33

Komt naast Itakura ook die andere speler mee waar over gesproken is?

Ronnie 20-07-2020 om 16:15

Vriendje zeefuik en mattusiwa hebben gewoon een contract. Niks geen paniekvoetbal, gewoon bek houden, trainen en spelen voor je geld.

natuurlijk mogen beide mannetjes dromen van herta of frankrijk. Maar als dat ten koste gaat vd motivatie gewoon schop onder de kont geven lijkt mij. 

Denk alleen dat Groningen niet de enige is die een stem heeft in het geheel. In Amsterdam willen ze vast ook gewoon cashen...

20-07-2020 om 17:05

Nou DANKERLUI halen en zeefuik laten gaan MATUSIWA houden die moet leren dat hij nog een contract voor drie jaar dus die moeten ze heel duur verkopen of houden zo simpel is het zeefuik heeft nog maar ëen jaar dus gewoon vangen wat je er nog van krijgen kunt

20-07-2020 om 17:42

MATUSIWA moet je gewoon aan zijn contract houden of heel duur verkopen meer als tien miljoen euro dat doet de andere clubs ook.. Ook in Europa dus fc groningen moet het ook gewoon doen niet minder het zal mooi zijn een speler TEKEND een contract voor vier jaar en naar een jaar wil hij weer goedkoop weg we zijn geen kringloop winkel en dat moet AZOR MATUSIWA ook begrijpen 

20-07-2020 om 19:35

Kom op Bouwe, 10 miljoen is veel te weinig. Er zijn ook clubs die verkopen hun spelers voor 50 miljoen euro. Dat moeten wij ook gaan doen!

20-07-2020 om 19:39

Rustig aan hè Bouwe, het is nog maar maandag

20-07-2020 om 21:37

Ik zei ook meer dan tien miljoen euro 

20-07-2020 om 21:38

Kijk ajax.. PSV.. Vragen zo 60 miljoen euro dus dat moeten we ook doen 

21-07-2020 om 09:48

60 miljoen, je hebt gelijk, het word tijd voor een 3e ring!

 

appie happie24-07-2020 om 18:27

Nou hij is onderweg hoor..

24-07-2020 om 18:33

Idd, ben benieuwd of er dan ook al een akkoord over Zeefuik is bereikt. 

24-07-2020 om 18:33

sorry, dubbelpost

Johan24-07-2020 om 18:35

Trieste aankoop dit

appie happie24-07-2020 om 18:38

Wat een onzin...laat hij het eerst maar laten xien,dan praten we weer..

Bij voorbaat zeggen dat het niks is,is onzin en flauwekul..

Johan24-07-2020 om 18:59

Misschien een beetje meer wedstrijden kijken voor jou dan. Dit is gewoon niks maar we praten wel even weer

24-07-2020 om 19:03

Ben ook niet heel positief hierover... maar goed, voordeel van de twijfel 

appie happie24-07-2020 om 19:12

Johan,ik kijk erg veel wedstrijden ben wellicht bijna net zo "gek" als jij...

Dankerlui heb ik bijna nog nooit zien spelen,daarom heb ik geen oordeel over hem..misschien kun je gelijk hebben..maar we moeten het eerst zien natuurlijk..

TOPGrUNN24-07-2020 om 18:45

Handig en slimme aankoop, op meerdere plekken inzetbaar. Kan aardig van pas komen denk ik. Nog ff afwachten of hij er met de Fc uitkomt...

Johan24-07-2020 om 19:05

Wil graag een goede rechtsback. 

24-07-2020 om 18:57

Reserve speler van Willem II.Ik kan dat niet begrijpen. Breedte aankoop hoop ik, als basisspeler wordt het team er niet sterker op naar mijn mening. Als hij de vervanger is van Zeefuik lever je als elftal voor de zoveelste keer weer in na het verkopen van je beste spelers.

Johan24-07-2020 om 19:00

Helaas eens

24-07-2020 om 19:04

Wat voor voetballer is het, een technicus?

24-07-2020 om 19:07

Defensief is Deyo Zeefuik beter dan hem,maar Dankerlui is dan weer aanvallend gezien beter als Zeefuik krijg ik te horen van volgers van Ajax jeugd en zeggen ook dat Dankerlui beter tot zijn recht kan komen dan Zeefuik in het 3-5-2 of 5-3-2 systeem dat FC vermoedelijk zal gaan spelen komend seizoen.

 

Nu volle kracht op jacht naar die aanvallende versterkingen !!!

Johan24-07-2020 om 19:15

Zou mooi zijn

24-07-2020 om 19:21

Ken hem verder niet dus geef ik hem het voordeel van de twijfel. Kijken wat men er nu nog bij wil halen. Zeefuik is nu weg in ieder geval. En afwachten betreft Matusiwa. En hopelijk halen ze voor bepaalde plekken wat extra's.

24-07-2020 om 19:26

Weer een speler erbij als alles verder op rolletjes loopt.

Dankerlui bedankt.

Het halen van spelers achterin gaat wel.

Voorhoede spelers halen wordt steeds moeilijker met een halve portemonnee.

Een optie is huren met een percentage bij verkoop aan een derde club met een volle portemonnee. 

Een ruwe diamant aantrekken voor eventuele verkoop zie ik niet zitten.

Ruwe diamantjes worden door grote clubs met een grote portemonnee in de gaten gehouden. 

Voetbal zonder portemonnee gaat niet meer.

De Spaanse voetballers waar de FCG belangstelling voor heeft kunnen mijn inziens alleen gehuurd wordt om alhier te rijpen.

We wachten maar af tot de FCG portemonnee binnenkort leeg is en wij kunnen gaan voetballen.

Fleddi is in weer en wind.

Veel wind tegen.

Er is geen doorkomen aan.

Ga door Fleddi....de aanhouder wint (geld niet voor loterijen).

 

24-07-2020 om 20:14

campesino24-07-2020 om 19:52

Zoals lichtboei al stelt, perfekte speler voor 3-5-2 systeem dat groningen wil gaan spelen. met gudmondson en dankerlui heb je dan 2 aanvallend ingestelde backs, wat dus de bedoeling is met dit systeem. lijkt mij een prima aankoop. en dat hij verdedigend dan wat minder is, is logisch anders speelde hij bij barcelona ipv groningen. en als ik de willem II fans mag geloven is het een ventje met een tomeloze inzet, iets wat we hier toch ook graag zien.

zou er graag nog een centrale verdediger bij zien komen, want als er 3 spelen (dammers, itukari, van hintum) is can de enige back up. Of loopt er in jong fc groningen nog een aanstormende centrale verdediger rond?

Johan24-07-2020 om 20:13

Gudmondson LB? Mijn hemel.....

campesino24-07-2020 om 20:31

@ johan,  LB in een 5-3-2 systeem is niet helzelfde als een LB in een 4-3-3 of 4-3-3.

Geef het eens een kans ipv meteen alles af te kraken

Johan24-07-2020 om 21:31

Kraak bijna nooit wat af hier maar dit wel. In mijn optiek een kansloze missie en slaat nergens op. Laatste X dat ik negatief was over een aankoop was met Reijnen. Ik snap dat iedereen graag de polonaise wil lopen maar vindt dit niks en dan zeg ik dat. En Gudmondson LB in welk systeem dan ook slaat helemaal nergens op maar dat is mijn mening. Dat is toch ook het leuke van zon site?

24-07-2020 om 19:54

Goede versterking! Kan de hele rechterkant bestrijken!

 

Kan "Andries" niet geblokkeerd worden???? 

Ben er nu langzamerhand wel flauw van!!!!

TomOkker25-07-2020 om 07:14

Dat bepaal jij niet, zijn reacties zijn best te pruimen maar sla ook wel eens eentje over. Om het woord discriminatie niet te noemen, personen die denken andermans mond te moeten snoeren mogen wat mij betreft ook geblokkeeerd worden. 

25-07-2020 om 08:37

Hi! Je hoeft de reacties van Andries natuurlijk niet te lezen, zijn verder prima berichten zonder dat hij iemand in een kwaad daglicht stelt.

Wij gaan hem zodoende niet blokken, groet Hugo(BM)

25-07-2020 om 10:35

Ik vind de reacties van Andries best leuk. Is een keer wat anders als al dat geleuter over systemen en wie er wel of niet moeten worden gekocht of verkocht. Ga rustig door Andries, jij hebt tenminste één supporter.

25-07-2020 om 13:44

Gewoon niet lezen!!! Als je er last van hebt Maar irritant is het zowieso...en een ieder mag zeggen wat ie er van vindt!!! Blokkeren hoeft ook weer niet 

Reactie verwijderd door redactie

appie happie24-07-2020 om 20:17

Ik ook alhoewel ik door scroll ... en dat zeker niet lees..sorry Andries..

24-07-2020 om 20:49

Goede versterking zeefuik gaat weg hij kan prima daar in spelen je hebt CAN nog nu nog een goede spits erbij dan hebben we het team compleet 

24-07-2020 om 21:10

Zeefuik heeft zojuist op zijn Instagram in zijn verhaal iets geplaatst wat mij verontwaardigt en hem niet siert, hele tijd zijn transfer willen , wat zielig. Het gaat om een screenshot waarin staat dat fc groningen hem binnenhaalt, dit doet hij niet zomaar want is een concurrent van hem, dus hij doet dit puur voor zijn transfer zielig...

Johan24-07-2020 om 21:33

Hele rare houding idd. Zijn zaakwaarnemer fluistert hem dit allemaal in om de prijs te drukken. Triest

Marco24-07-2020 om 22:21

Speler stond hoog op de de verlanglijst. Zal hierdoor goed gescout zijn. Verder is de speler al wat ouder waardoor hij wedstrijdervaring en fysiek meebrengt. Verwacht dat dit wel een slimme aankoop is. 

Zeefuik kan weer rustig aan gaan doen, want zijn vervanger is al aangekocht, dus jij wordt echt wel verkocht. Misschien blokkeert Ajax de boel wel achter de schermen om een hoger bedrag te krijgen.

24-07-2020 om 22:35

Tjonge we weten allemaal wel zeefuik gaat weg hij wil graag na herta bc fc groningen krijgt er een bedrag voor volgende jaar is hij gratis 

Reactie verwijderd door redactie

24-07-2020 om 22:35

Tjonge we weten allemaal wel zeefuik gaat weg hij wil graag na herta bc fc groningen krijgt er een bedrag voor volgende jaar is hij gratis 

24-07-2020 om 22:59

Ja Bouwe, maar de fc bepaalt de prijs. En niet Herta of zeefuik met zijn zaakwaarnemer. De fc krijgt maar de helf van de opbrengst, dus snap ik dat ze nog wat meer proberen te krijgen. 
Ze hebben al de naam dat ze vaak spelers voor een habbekrats wegdoen, doen ze nu anders. En soms win je, soms verlies je. Als het lukt iedereen blij, lukt het niet hebben we hem nog een seizoen.  Wat mij betreft ook prima. 

 

24-07-2020 om 23:31

Als Zeefuik zo graag naar Duitsland wil, dan legt ie maar zelf het verschil bij. Echt belachelijk gedrag. Wat doen andere clubs in zo'n situatie? Die plaatsen hem terug in het reserve-elftal. En als het aanhoudt in nog een team lager of melden hem dat er geen plek meer is in één van de elftallen, dat hij in zijn eentje moet trainen. Dan doet hij een jaar geen voetbalervaring op. Dan krijg je een patstelling. Inderdaad, beiden verliezen, maar instemmen met verrot gedrag is voor je eigen club ook geen fijne ontwikkeling. Uit emotie snap ik dat je baalt. Als het zo lang aanhoudt is het simpelweg een strategie, in mijn beleving. Hij is een topspeler bij Fc Groningen. Uitstekende mentaliteit. Dit echter is echt een slechte keus van hem. 

Als fan van FC Groningen en Zeefuik hoop ik dat hij een zeer positieve draai kan geven aan zijn laatste periode bij Groningen. Hij en Groningen verdienen een geweldig afscheid. Suárez deed dit in mijn beleving niet, en er zijn veel supporters die hem dit nog steeds niet in dank afnemen. Laten we hopen dat de laatste periode bij FCG voor wat betreft Zeefuik compleet anders verloopt.

25-07-2020 om 02:07

Ik begrijp niet helemaal de mensen hier op het forum over Zeefuik. Het is toch verrekte logisch dat hij naar Herta wilt. Hij is bij de FC uitgeleerd na 2,5 jaar. Hij is een vaste waarde bij Jong Oranje en wilt zich gaan verder ontwikkelen voor het grote Oranje en dan is een vervolgstap naar een grote club een logische stap. Daarnaast heeft hij altijd met veel passie voor onze club gespeeld en is zelfs altijd positief geweest toen zijn transfer naar Frankrijk niet door ging. Met veel gedrevenheid ging hij door en vocht hij voor onze club. Het is toch logisch dat Zeefuik het hier nu wel geizen heeft, zeker als een club als Herta langskomt. 

Johan25-07-2020 om 02:25

Zeker maar roepen dat je weg wil en niet meer gemotiveerd bent past niet bij hem. Bovendien mag Hertha toch ook best laten zien dat ze hem graag willen hebben? Ook beter voor Zeefuik zelf uiteindelijk want des te groter de kans dat ie ook gaat spelen

25-07-2020 om 08:39

Ik denk dat niemand het hier hem niet gunt. En voor de juiste prijs mag een van de beste backs van de eredivisie vertrekken. Andere clubs vragen/krijgen voor hun beste spelers ook altijd de hoofdprijs. Maar op de manier waarop dit gespeeld door Herta en Zeefuik wordt hem niet in dank afgenomen. En dan krijg je soms zure reacties.

hermank196925-07-2020 om 13:46

Hertha zou belangstelling hebben voor Luka Jovic van Real Madrid, huidige marktwaarde van 32 milj. Betekent dat ze wel wat te investeren hebben dus waarom zou de Fc dan die paar littele milj accepteren? Dat hij graag heen wilt is hem door iedereen van harte gegund maar hij moet ook begrijpen dat de Fc een hogere transfersom verwacht en geen fooi. Zakenwereld is hard wanneer het op financiën gaat, dan speelt er geen liefdadigheid meer.

25-07-2020 om 13:57

Wat Dankerlui betreft: lijkt me prima. Dankzij de opmerkingen van Lichtboei en ChiChi. Ik las ergens nog dat hij op meerdere posities uit de voeten kan dat lijkt me erg handig. Dat hij wat meer ervaren is. Dat hij een voetbaldier pur sang is, er helemaal voor leeft, vol met passie. Allemaal zaken waardoor ik er toch positief over ben. Ik zag weinig YouTube van zijn voetbal. Eén fragmentje toonde veel techniek. Ik lees nu pas trouwens dat TOPGRUNN en Campesino ook al met reden positief waren.

25-07-2020 om 15:58

Zojuist meldt Reon Boeringa de FC Groningen clubwatcher van VI dat Groningen inmiddels ook een persoonlijk akkoord aan het naderen is met Damil Dankerlui. Bron : Reon Boeringa op Twitter: "FC Groningen nadert inmiddels ook een akkoord met Damil Dankerlui zelf. Daarmee is zijn transfer van Willem II naar het noorden slechts nog een kwestie van tijd." / Twitter

25-07-2020 om 16:46

Zeefuik haalt in een interview met RTVNoord stevig uit naar Fledderus.

Bron : Zeefuik lijnrecht tegenover Fledderus: 'Ik laat hem niet mijn leven bepalen' - RTV Noord

25-07-2020 om 17:02

Gefrustreerd mannetje....geef Fledderus groot gelijk!! Spelers horen niet de baas te zijn!! Komt allemaal door die zaakwaarnemers, maken die gasten de kop gek 

26-07-2020 om 17:36

Ik zie hem nog geduldig zitten te wachten op een gesprek met Ron Jans op 25 april 2018, terwijl mijn maat en ikzelf een onderonsje met Ron Jans hadden. Naderhand was het gesprek van Zeefuik met Ron, of hij alsjeblieft bij de FC-Groningen mocht komen ballen, want hij vond het zo'n geweldige club. Hij heeft in die twee jaar een hoop geleerd en nu schuift "meneer" deze club met heel veel gemak aan de kant en weet hij niet hoe hij z'n kont moet draaien om maar weg te komen. Ik had van deze speler meer respect gewild naar de club toe. Hetzelfde geldt voor Matusiva. Beide spelers hebben de kans gehad om zich bij de FC-Groningen te ontwikkelen,wat redelijk is gelukt, en nu krijgt dezelde club "stank voor dank". Mark Jan Fledderus moet gewoon de poot stijf  houdenen aan de vraagprijs vast houden. Zet ze beide maar op de tribune en dan gaan we kijken hoelng de "mannekes"dit volhouden, want ja, een (half) jaar niet voetballen wordt je ook niet beter van. 

brummie25-07-2020 om 17:00

Teleurstellend dat Zeefuik zich zo uit in de media. Moet dat intern bespreken en niet de vuile was buiten hangen. 

Waarschijnlijk ligt het bod van Southampton hoger. Er is tijd genoeg om te onderhandelen. Zeefuik moet gewoon geduld hebben. 

25-07-2020 om 17:16

De FC heeft groot gelijk om een zo hoog mogelijk bedrag er uit te slepen,aangezien Ajax de helft moet hebben.

Blijkt nu dus dat Zeefuik een misselijk makend mannetje is! Levert hij maar een deel van zijn "tekengeld" in!

Reactie verwijderd door redactie

25-07-2020 om 17:42

Laat zeefuik gaan naar herta bc wat heb je aan zo speler die de hoofd na herta bc heeft staan we hebben DANKERLUI er voor terug en CAN is er dus je kan nou nog wat verdienen straks loopt hij gratis weg

25-07-2020 om 18:57

Laat duidelijk zijn dat dit soort zaken niet in de publiciteit uit gevochten horen te worden. Voor mij is even niet belangrijk wie nu wie dwarsboomt maar hou dit binnenskamers. Straks gaat Matusiwa ook de publiciteit in en dan sta je er als FC voor niet insiders niet echt positief op. En dat kan je op termijn wel eens tegenwerken. En als ik lees 4 miljoen als geboden bedrag denk ik dat je als FC realistisch moet blijven. Daarnaast had je maar niet van die achterlijke contracten af moeten sluiten waarbij Ajax ook gratis mee mag pot verteren. Hebben al het meeste geld en dan laat je je ook nog zo'n wurgcontract aanpraten. Fc heeft net een geweldige positieve boost gekregen. Verpruts dat nu niet direct weer. Maar goed zal het allemaal wel verkeerd zien.

En als Zeefuik wel blijft, heeft Dankerlui nog wel zin om te komen? Staat nl een prima speler, Zeefuik, op zijn plek.

campesino25-07-2020 om 20:23

Flederus ging met doan hoog in de boom zitten en numet matisuwa en zeefuik opnieuw. Met doan moedt hij noodgedwongen pas op de plaats maken, masr doet hij dat nu weer, dan komt hij volkomen ongeloofwaardig over. Bij of zeefuik of matisuwa moet hij voet bij stuk houden. Anders weet straks iedere club en zaakwaarnemer dat flederus veel vraagt maar uiteindelijk met de helft genoegen neemt. Het gaat nu niet om een miljoen meer of minder, het gaat om vele miljoenen in toekomstige transfers.

Bovendien weet flederus dat zeefuik echt niet nog een jaar in groningen wil blijven ( dat is een loos dreigement). 

Dus last hem masr lekker zo door gaan. Anders zeiken we straks weer dat we de spelers te goedkoop verkopen

25-07-2020 om 21:04

Het is een beetje een rare situatie, zeefuik wil naar Hertha, fledderus wil meer geld. Southampton biedt meer geld, zeefuik wil daar niet heen. Wanneer fledderus dus akkoord gaat met Hertha krijgt Groningen minder inkomsten, bereikt fledderus een akkoord met Southampton dan wil zeefuik dus niet weg. Daar valt wel wat over te zeggen. Je bepaalt uiteindelijk als werknemer zelf waar je heen wilt wanneer de mogelijkheid daar is. 

Ik vind overigenswoverigens dat dit soort zaken binnenskamers hoort te blijven.

25-07-2020 om 22:21

Zo moeilijk is het niet zeefuik moet je gewoon laten gaan naar herta bc pak die vier miljoen euro anders loopt hij gratis weg volgende jaar AZOR MATUSIWA die moet je behouden die heeft een contract voor drie jaar nog

Marco25-07-2020 om 22:29

Misschien moet Zeefuik dan zelf het verschil bijleggen als het zo belangrijk voor hem is. In Groningen investeren ook veel studenten in een dure opleiding voor een betere toekomst. Verder heeft Groningen netjes salarissen doorbetaald terwijl er 0 inkomsten meer waren de afgelopen maanden, dus club mag nu zeker kijken naar hoogste bieder.

Vraag me ook af wat een Zeefuik verwacht bij een Hertha. Deze club heeft de ambitie om bovenin de Bundesliga een rol te gaan spelen. Een Willems met meer talent en ervaring is in de middenmoot al geen echt succes. Misschien is een Van Dijk route via Southampton beter dan naast Redan te komen te zitten op de bank. 

25-07-2020 om 23:35

Discriminatie.

De zwarte mannen Zeefuik en Matusiwa mogen niet voor een appel en ei weg.

Het is een politiek spel.

Fleddi wacht af en hoopt het onderste uit de kan te bewerkstelligen.

Tot nu toe heeft die taktiek geen succes gehad.

Maar Fleddi gaat door.

Het is nog geen 13 september.

Zeefuik laat zich horen.

Het is genoeg vindt hij en hij wil alleen naar Hertha BSC.

Hoe loopt dit af.

Southhampton is ook in Zeefuik geinteresseerd.

En wil meer geven dan Hertha wil.

Verder zijn er geen andere clubs in de markt.

Dat zegt dat Zeefuik ook niet top is.

Vier miljoen moet dus kunnen.

Met een doorverkoop clausule.

Denk aan van Dijk.

Daar is de FC niet rijk van geworden.

Van Dijk is meen ik voor 3 miljoen euro's verkocht.

Stel voor dat Zeefuik van Dijk achterna gaat in ontwikkeling.

Dat zou zomaar kunnen.

Ja dan loopt ook de FC weer miljoenen mis.

Het voetbal en de spelers zijn onvoorspelbaar.

Je weet dat dat kan gebeuren.

De laatste jaren hebben miskopen zich op een hoop gestapeld.

Scouting wil niet zeggen dat een aangetrokken speler zal floreren.

Fleddi is goed bezig.

Hoe loopt dit af met Zeefuik en Matusiwa.

Het zijn op dit moment droevige zwartkijkers.

En dat in een tijd dat rascisme op de schop moet.

Fleddi moet met de tijd meegaan door een kniebuiging te maken. 

Het kost de FCG wel een paar centjes.  

En de portemonnee is bijna leeg.

Hoe is het met het begrotingsgat

Daar wordt niet meer over gerept.

Een zwart gat.

Discriminatie over en weer.

 

Marco25-07-2020 om 23:39

En dan weer klagen dat we niks beter kunnen kopen als een wisselspelers van Willem II

opa26-07-2020 om 10:29

ik snap deze situatie niet, uiteindelijk zullen zij beide wel gaan en dan is Fc ook tevreden, maar om dan te roepen ik heb een ietsje minder mijn best gedaan is erg kinderachtig, de geinteresseerde clubs weten dan meteen wat ze in huis halen, sorry hoor, Matusiwa was dol gelukkig toen hij dat contract tekende en Zeefuik weet heus wel hoe de zaken er voor staan, als je zegt hij gaat mijn leven niet bepalen, is hij zeker vergeten dat hij met een blij gezicht een contract getekend heeft  en anders geen contract tekenen en de rest van zijn leven de fabriek in aan de lopende band, is ook geen schande toch?

Reactie verwijderd door redactie

Robba26-07-2020 om 12:49

Ik merk dat de FC wel goed kijkt naar versterking die niet al te duur zijn.

Dammers - Transfervrij en heeft degelijke opleiding gehad 

Dankerlui - Willem 2 verkoopt speler die niet altijd nummer 1 is en met nog 1 jarig contract voor paar ton. Hopelijk zonder doorverkoop percentage. Ook degelijke opleiding genoten.

Echter, als Diemers ook nog was gekomen was dit ook weer een binnenlandse transfer geweest. Niet dat dit altijd verkeerd is, want NL sprekende spelers hebben minder aanpassingsproblemen, maar soms heb ik het idee dat we een hele scouting hebben, dat niet verder rijkt dan de eredivisie.

Ik begrijp best dat dit ook te maken heeft met verschil in euro's tussen landen en dat we ook een hoop koopclubs hebben die elk talent die maar wat goede statistieken bezit, direct opkoopt en er een business model aan koppelt.

Anyway, hopen dat we nog 2 spitsen en 1 CAM krijgen en zeefuik wegdoen. Die 3 vacatures vind ik wel noodzaak. Helemaal gezien de dunne bezetting. Achterin en middenveld wel oké op eerste gezicht, voorin al jaren de moeilijke factor. 

We weten daarnaast ook niet wat er uitlekt/mislukt, daar ik wel las dat een speler werd afgekeurd door medisch problemen. Voor welke vacante positie of wat dan ook, werd niet vermeld (en stiekem was ik wel benieuwd want wilde wel weten in welke vijver dit zat)

 

marcelfcg27-07-2020 om 10:21

Hoezo alleen gescout in de Eredivisie? Marcos Andre speelt toch echt in Spanje.

appie happie26-07-2020 om 13:09

Maar even iets anders!

Hoe zit het zaterdag Fcg- Heracles   mag ik als seizoenkaart houder dar gratis heen?

Of , heb er verder niets meer over gehoord?

 

Wie weet iets?

26-07-2020 om 14:12

Die kaartverkoop is allang begonnen. Staat op de site. Ik heb er als seizoenkaarthouder ook een mail over gehad vorige week

appie happie26-07-2020 om 14:15

Ok ik heb er niets over gehoord..nou ik zal ff kijken.

 

Bedankt.

26-07-2020 om 13:34

Lees dat Fortuna in gesprek is met Sebastian Polter van Berlijn. Waarom kan Groningen hem niet halen? De beste man heeft meer dan 40 keer in 80 2.bundesliga wedstrijden gescoord. Perfecte spits voor de FC. 

marcelfcg27-07-2020 om 10:23

Die man verdient 1,5 mln in Berlijn. Die gaat niet naar Fortuna.

Robba26-07-2020 om 14:51

Gaat MJF nog iets van doorverkoop percentage opnemen in de verkoop? Lijkt me wel wenselijk.. 15%? 

appie happie27-07-2020 om 08:17

Danbheb ik nog een vraag over Robben!

Hoe staat dat er voor?kan hij zaterdag minuten maken?

Ik ga nooit naar een trainig , dus weet ik er niet veul van.En omdat we ook hier ff niet veel info krijgen ,deze vraag..

 

Geen verwijt hoor BM.

opa27-07-2020 om 10:02

De transfersom voor Zeefuik zou 4 Miljoen zijn incl. bonussen, om hoevel geld gaan de bonussen, 1,5 Miljoen? 1 Miljoen ? en waar krijgen de Bonussen  voor, 30 wedstrijden in het eerste ? Kampioen worden? de DFB bokal ? nou, dan blijft er van de bonussen niet veel over, heeft MJF dan niet gelijk dat hij een hoger bedrag wil zien? Zeefuik pakt nogal eens een kaart, dus die 30 wedstrijden wordt al een crime, de andere twee is voor Herta een utopie

27-07-2020 om 10:02

Ik denk niet dat Robben zaterdag minuten gaat maken.

Hij heeft vorige week alleen maar binnen getraind!

27-07-2020 om 12:49

Robben trainde vanochtend op het veld, echter wel apart van de groep!

27-07-2020 om 12:49

Robben trainde vanochtend op het veld, echter wel apart van de groep!

27-07-2020 om 12:49

Robben trainde vanochtend op het veld, echter wel apart van de groep!

nulvijftig27-07-2020 om 13:03

Ik vind de hele Zeefuik soap wel een beetje beschamend worden, zowel Zeefuik als de club. Fledderus wil Zeefuik liever aan Southampton verkopen en die bieden ook significant meer dan Hertha. Zeefuik wil alleen maar naar Berlijn.. Er moet toch wel een middenweg gevonden worden, de huidige situatie is voor bijde partijen gewoon kut.

27-07-2020 om 13:04

Sorry, mijn i-pad werkte niet goed!

27-07-2020 om 13:04

Sorry, mijn i-pad werkte niet goed!

27-07-2020 om 13:37

Ah joh, weet je wat het is? 

Of je hebt een top voorbereiding en je beste spelers worden op het laatste moment weggekocht

Of je hebt een selectie die niet op orde is (zoals 2 jaar geleden) en je begint aan een rottig seizoen

Wat MJF moet proberen is om daar tussenin te zitten

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!