Terug

Deel deze pagina:

Arjen Robben beëindigt carrière bij FC Groningen?

Door Tom Kuiper 4 reacties

Het gerucht gaat dat Arjen Robben zijn carriëre beëindigt bij FC Groningen. Bronnen van Boerenmacht melden dat de 37e jarige aanvaller zijn actieve loopbaan als voetballer opnieuw beëindigt. Er is geen bevestiging vanuit de club en/of het management van Arjen. Mochten de berichten kloppen betreuren we dit ten zeerste. In de wetenschap dat Arjen er alles aangedaan heeft respecteren wij de beslissing. 

Na een blessure in de thuis wedstrijd tegen PSV bleef de geboren Groninger doorsukkelen met een blessure. Arjen Robben speelde in totaal 45 minuten dit seizoen voor de FC. Ondanks het magere aantal speelminuten heeft Arjen ontzettend veel voor de club betekent met zijn terug keer bij de FC. 
Wij hopen dat Arjen, mocht dit waar zijn, terug keert in een andere rol binnen de club! 

Arjen bedankt!

Reacties:
Metworst12-02-2021 om 22:26

Jammer, Jammer , Jammer.  Als het zo is.

Maar hij blijft een held, kanjer en een echte Groninger.

hertopwil13-02-2021 om 05:43

Als dit waar is ,zou het zeker erg jammer zijn voor Arjen,maar ook voot de FC. Maar zoals ik al eens zei zijn aanwezigheid is al goud waard voor de FCGRONINGEN. 

Maar een afscheid wedstrijd moet er wel ff geregeld worfen voor hem.

Ik dacht FCGtonimgen/Nederlands elftal- Bayern München? Dan in de Euroborg.

Herman Badkuip13-02-2021 om 10:47

Zou inderdaad wel héél jammer zijn, maar als 't bij Arjen Robben écht niet meer gaat, dan is 't hélaas niet anders! Afscheidswedstrijd rond het 50-jarig bestaan van FC Groningen zou geweldig zijn....FC Groningen tegen Nederlands elftal/Bayern München zou écht top zijn én dikverdiend voor zo'n geweldige voetballer als Arjen Robben! Wellicht in de toekomst een nieuwe functie als [specialisten]trainer en/of manager binnen FC Groningen?

marcelfcg14-02-2021 om 11:47

Waarom is gekozen om een bericht over een groot clubicoon op deze manier te plaatsen?

De schrijver geeft aan dat het om een gerucht gaat. Wie of wat is de bron van dit gerucht en waarom plaats je dan dit stukje zonder wederhoor te plegen.

val15-02-2021 om 09:49

Dit is een terechte opmerking. BM moet geen medium zijn om geruchten te verspreiden. Laten wij maar wachten op de officiele berichtgeving van FCG over Arjen Robben.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!