Terug

Deel deze pagina:

Spelers en staf gisteravond bij aankomst bedankt voor afgelopen seizoen

Door Sven Heikens 10 reacties

De spelers en staf zijn gisteravond bij aankomst terug in Groningen opgewacht door honderden FC supporters om ze te bedanken voor hun prestaties afgelopen seizoen. Een oproep van Noordtribune wist veel mensen op de been te krijgen om spelers en staf na een gek seizoen zonder publiek te bedanken voor geleverde prestaties. een 7e plek met 50 punten. Daarnaast werd de afscheid nemende Sergio Padt ook persoonlijk bedankt voor zijn trouwe dienst van 7 jaren FC Groningen.

 

Bekijk hieronder een aantal filmpjes via onze Social Media kanalen:

https://twitter.com/Boerenmacht/status/1395264481505288192

https://twitter.com/Boerenmacht/status/1395264801237053442

Of het filmpje van de aankomst gefilmd vanuit de spelersbus:

https://twitter.com/maximwouters/status/1395139202233290754

 

Reacties:
brummie20-05-2021 om 09:09

Geweldig dat de ploeg werd opgewacht door supporters, en verdiend. Sinds 2011 (!) niet zo'n hoge klassering behaald,met deze jonge ploeg een uitstekende prestatie. Kunnen we met z'n allen trots op zijn!

Alf20-05-2021 om 10:00

Sympathiek, maar niet verstandig. Je zou denken als je die meute zonder mondkapjes ziet, dat er geen corona is. Maar dat is er wel. En dat maakt het dan weer onsympathiek.

Andries20-05-2021 om 17:29

Ik bedank de spelers en staf niet.

En ben zeer ontevreden met het vertoonde spel.

Een record aan punten.

Wat heeft een supporter aan punten.

Iedereen deed zijn beste best.

Daar twijfel ik niet aan.

Maar het had anders gekund.

Met een trainer als Gladiola was de FC aantrekkelijker gaan voetballen.

Buijs is een angsthaas en was voor het merendeel met punten binnenhalen bezig.

De spelers speelden in een knup, verward en onzeker.

Volgend jaar weer om de punten?

Ze doen maar.

Supporters zijn ook in een knup en bedanken de technische staf en spelers.

Dat was vroeger anders.

Toen had iedereen een mening.

Nu wordt er eensluidend bedankt.

Dat begrijp ik niet.

Het is topsport.

Dan mag je ook top kritiek hebben.

Het gaat om maximaal presteren.

Het zat de FC ook niet mee in Utrecht.

2 opgelegde kansen gemist.

Bedankt.

Robben schoot nog tegen een paal.

Dat kan ook niet iedereen.

Zo'n kunststukje.

Robben ook bedankt.

Je kon het niet alleen.

Volgend jaar maar weer proberen op de Grote markt te komen.

De aanhouder wint.

Ik doe al jaren met de loterij mee en heb nog nooit een prijs gewonnen.

Ook ik ga door.....

 

.

 

Nachtwacht20-05-2021 om 18:28

Haha... Gladiola

kees21-05-2021 om 08:58

ach, terugkijken heeft niet zoveel zin: kijk naar Emmen, maandenlange peptalk en  een trainer die tot het laatst de moed niet wil verliezen..in een beroerd seizoen....toch, op het laatst,  nog gedegradeerd.  Er was geen doorkomen voor ze aan in die wedstrijd gisteren! Ook dat was een voetbal waarvan ik dacht: niet om aan te zien...van NAC vooral: alleen maar tegenhouden. Ik dacht: waar hebben we dat eerder gezien?, maar ook numeriek was de aanval bij Emmen onvoldoende bezet. De Leeuw vaak alleen als aangever... "Dan moet de bal goed vallen" enz.  en penalties dan weet je van te voren: altijd een gokpartij ten top.

Terug naar FC Groningen

Ik heb nog wel één hoopvolle opmerking gehoord- na die uitschakeling  van de FC G-selectie-  uit de mond van Danny Buys:  "er moet kwaliteit bij!" ... dat klonk als muziek in de oren!  Of zou het een liedje van het Songfestival zijn geweest ?

Het klonk een beetje als uit de mond van Dick Advocaat.  zo vader zo zoon..., Alles bij onze club is sinds de komst van Gudde jr en Fledderus een beetje-Feyenoord geworden... Maaskant noemde onze club al  (destijds als trainer): klein-Feyenoord...en Buys heeft zijn liefde voor die grote broer altijd betuigd...en wil er graag ( ooit ) trainer worden ... met Gullit als ambassadeur van Buys... het kan gek lopen!

De supporters ( "farmers till I die!" ) hebben zich laten zien en horen.  Volgend seizoen weer in de Euroborg, beginnen we weer op nul...maar als die kwaliteit er nou maar..."erbij" komT! Want wat je ook van Feyenoord denkt:  het is wel een eindeloos geouwehoer daar!...altijd!.wat je aan geld tekort hebt dat ga je jarenlang als argument herhalen en intussen (voorbeeld) praten ze al 7 jaar of langer over een nieuw Feyenoordstadion  

Over de selectie: Begin met het middenveld, Mark Jan... Je hebt deze week een vet contract gekregen als blijk van waardering,  laat de club ook de spelersbegroting ophogen met zeker 20% ... even smoezen met Oldenbarnink en Gudde... KWALITEIT ERBIJ DUS in plaats van die gouden lichting jeugdspelers opzadelen met een te hete douche in het Eerste. niet alleen:  maar zien wat er vertrekt...  ook : en weer komt

       

 

 

Marco20-05-2021 om 18:41

Mooie supporters actie!

Heeft de ploeg verdiend. 7de, thuis van Ajax gewonnen en boven Hveen en Twente geëindigd. Geslaagd seizoen. Knappe team prestatie.

FC NL05020-05-2021 om 18:45

De aan FC Groningen gelinkte goalie Daan Reizeger vertrekt naar Vitesse 

TOPGrUNN20-05-2021 om 19:10

Ik bedank de spelers ook bij deze...

Doelstelling bereikt. 50 punten en play-offs gehaald. Dat in coronatijd, de jonge spelers, blessures, schorsingen, var, en zonder achterban op de tribune...ik vind het knap.

En ja, tuurlijk zaten er mindere wedstrijden bij, maar we hebben door blessures ook belangrijke spelers gemist. 

Ik is wel blij en trots...! Hoop dat er op aanvallend gebied nog wat leuks bijkomt, op het middenveld en in de aanval...dan gaan we volgend seixoen gewoon weer voor een playoffplek...????????

DanMan197120-05-2021 om 21:06

Plek 13 voor mij, ruimte voor verbetering dus.

 

BM crew; bedankt voor dit platform en hopelijk kunnen jullie er nog lang mee doorgaan.

Herman Badkuip20-05-2021 om 22:01

Hoop dat MarkJan Fledderus vanavond Emmen-NAC Breda bekijkt, want er lopen echt een paar juweeltjes op het veld van de Oude Meerdijk bij NAC Breda. Linksback Ramon Hendriks een huurling van Feijenoord, Thom Haye uit de AZ-school en Kaj de Rooij....spelers, die bij FC Groningen niet zouden misstaan! Mocht Emmen het vanavond niet gaan redden, dan worden Sergio Pena en Glenn Bijl misschien een optie voor de FCG. 

appie happie21-05-2021 om 07:26

Bijl nee,  die heeft afgedaan..

Heeft 2 x de kans gehad..

Thomas Portugal21-05-2021 om 00:06

Jammer voor Emmen maar dat biedt inderdaad de mogelijkheid aan Groningen om misschien een of twee spelers over te nemen. Benieuwd.

Stadjer8121-05-2021 om 07:16

De FC hebben Emmen zo'n beetje de das omgedaan. Door die ene goede pot van de laatste weken kwamen ze een punt te kort. Vond ze ook een beetje gek doen, zo hebben ze Padt proberen weg te kapen. Die ploeg heeft zich knap opgericht, maar hun salarishuis was hoger dan dat van ons. In dat opzicht wel slecht beleid. Die spelers zijn nu zeker te halen. Bijl weet ik niet, die heeft wel raar lopen doen en eerder op vrij zwakke manier bedankt. Pena is erg goed en wie weet kan Michael wat doen.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!