Terug

Deel deze pagina:

Frank Wormuth weerspreekt persbericht FC over diens ontslag

Door Redactie 191 reacties

Via de Facebookpagina van zijn management (met dank aan RTV Noord) laat de ontslagen trainer Frank Wormuth weten dat er feitelijke onjuistheden in het persbericht staan over zijn ontslag. Daarbij geeft Wormuth aan dat hij niet het gevoel had dat technisch directeur Mark-Jan Fledderus naast hem stond en dat hij zich regelmatig tijdens zijn werkzaamheden 'geestelijk onveilig' heeft gevoeld.

Voordat Wormuth met FC Groningen in zee ging, waren er meerdere gesprekken tussen beide partijen gaande over de toenmalige situatie bij de club. Het werd snel duidelijk dat de situatie niet gemakkelijk was, het was een eis om die te veranderen. Wormuth werd overtuigd dat de genoemde situatie in goede samenwerking te veranderen zou zijn en stapte in.

Wormuth ('Mark-Jan kende mijn werkwijze') had er alle vertrouwen in dat Fledderus naast hem zou staan tijdens het veranderingsproces, want veranderingen geven altijd weerstand. In de voorbereiding bleek dat deze persoonlijke aanname een grote vergissing was. De trainer gaf in een vroegtijdig stadium bij de directie de aangetroffen situatie weer en de benodigde oplossingen. Deze oplossingen zijn niet gekomen. Daarna werden de pijlen al snel op Wormuth gericht en in plaats van de niet gewenste situatie dat moest veranderen, werd de trainer dagelijks verzocht zich aan te passen aan de niet gewenste situatie.  

Dit ging tegen de genoemde afspraken in, waarvoor hij naar Groningen was gekomen. 'Daardoor veranderden de spelregels, met alle gevolgen van dien. Ik voelde mij er helemaal niet prettig bij. Persoonlijk heb ik de dagelijkse werksituatie daardoor als zwaar en regelmatig als geestelijk onveilig ervaren.'

Frank Wormuth herkent zich niet in het beeld (inschattingsfout en zijn werkwijze niet aangeslagen bij selectie en staf) dat Fledderus in het persbericht van FC over diens ontslag naar buiten heeft gebracht. Het ontbreekt aan een juist feitenrelaas. Oorzaken en gevolgen worden niet feitelijk gegeven. 

De trainer ziet het als zijn taak om uit spelers te halen wat er in zit, maar wat er in spelers zit is niet zijn verantwoordelijkheid. Dat laatste ligt bij anderen. 'Het samenwerken en mezelf verbinden met voetballers en een staf is het mooiste wat er is, zelfs als het een grote uitdaging is.'

Gezien de omstandigheden is Wormuth ervan overtuigd dat er alles uitgehaald is wat er in zit. Nu dit niet als voldoende wordt beoordeeld en feiten anders worden weergeven, is het beter om gescheiden wegen te gaan. 

'Ik wens FC Groningen en iedereen die zich betrokken voelt veel gezondheid, geluk en succes toe in de toekomst.'

 

 

 

Reacties:
Stadjer8114-11-2022 om 19:25

Het gebeurt op het veld, en de nogal jeugdige spelersgroep vond hem getuige de incidenten gewoon niks. Voor deze groep, met moeilijke jongens als Ngonge, had een autoriteit moeten staan. Geen oude man met een duits accent. Hij pastte niet bij FC Groningen. Buijs was een grootbek, hield het 4 jaar uit. Jans is op zich ook wel een grootbek, tenmninste wel iemand die zich niet laat piepelen, hield het nog langer uit. Jan van Dijk is ook niet ontslagen, was ook een douwer. Maaskant, grote mond, niet ontslagen. Maar had een westerse grote mond, wat ze hier dan weer niet trekken. Persoonlijk was ik liefhebber van Maaskant.

Lastig om te zeggen wie nu moet instappen. In ieder geval een persoonlijkheid. Onder Dickie Advocaat houdt zo'n Ngonge wel op met zijn geouwehoer hoor. Ben benieuwd wie uberhaubt wil.

 

 

Marco14-11-2022 om 19:30

We weten niet welke oplossingen Wormuth wilde.

Bij het vertrek Buijs wilde Flederus meer een 2 eenheid zijn met de trainer. Opnieuw een trainer die aangeeft zich niet gesteund te voelen door de TD. Dit al na enkele weken.

Werkgever wint altijd. Schijnbaar voelt Wortmuth zich tekort gedaan. Waarom is het persbericht van de club niet met Wortmuth afgestemd. Dit is zo amateuristisch.

In april won Wormuth met Heracles in Groningen. Toen en de weken ervoor was toch allang duidelijk waar hij in terecht zou komen. Buijs was er al maanden heel open en duidelijk over.  

Meest vreemde is dat Groningen, ongeacht de uitslag tegen Fortuna, wilde breken met Wortmuth. Waarom dan niet al na Utrecht of Emmen ontslagen?

 

Johan14-11-2022 om 19:34

Heb deze trainer sowieso niet een hele sterke zet gevonden. Veel mensen riepen hier dat hij veel aanvallender zou voetballen als Buijs maar dit was gewoon feitelijk onjuist want dit was bij Heracles ook niet zo. Tactisch en ook qua uitstraling vond ik het niet veel. Moet wel zeggen dat meneer Fledderus in mijn ogen de hoofdschuldige is. Haalt gewoon veel te veel troep en scout verkeerd. Gevolg is dat we met een hele matige spelersgroep zitten met ook nog eens een slechte mentaliteit met hele langlopende contracten. Heb medelijden met degene die dit pretpakket mag uitpakken. 

Rob197014-11-2022 om 19:35

Frank Wormuth is en blijft een prettig en eerlijk persoon, die het niet naar de positieve kant kon krijgen. Daar liggen heel veel redenen aan ten grondslag, maar dat is niet meer belangrijk. Iedereen moet door. Wormuth in zijn carrière en Groningen in de competitie.

Herman Badkuip14-11-2022 om 19:37

Héél triest dat 't allemaal zo gelopen is, maar het lijkt mij duidelijk, dat FC Groningen en Frank Wormuth géén goede match is geweest! Lijkt mij ook héél duidelijk, dat nóg niet alle verantwoordelijke mensen van deze mismatch ontslagen zijn.....Ben héél benieuwd naar het vervolg van deze FCG-voetbalsoap....

Nachtwacht14-11-2022 om 19:42

Ik vraag me af wat de rol van een pers-chef is bij dit soort incidenten. De media smullen hier natuurlijk van, want dit zijn allemaal views. Wat mij betreft dikke streep er onder en zo snel mogelijk op zoek naar een trainer die met deze groep aan de slag gaat.

Durovski14-11-2022 om 20:22

Buis wilde een leider op het veld en Wormuth ook dit gaf hij al vroeg aan. Ik denk dat beide trainers gelijk hadden, maar ja dan moet je weg. Zonder extra versterking en een echte leider in het veld gaat elke trainer met deze selectie om de onderste plaatsen strijden.

Marco14-11-2022 om 20:28

Dit deel ik wel. Denk dat Groningen moet kiezen of Suslov de leider wordt. Dit kan eenvoudig door 4-3-3 te gaan spelen en hem rechshalf maken. Anders moet je Suslov nu verkopen of ruilen en een nieuwe leider binnen halen. 

Japie-R15-11-2022 om 13:02

Suslov en Ngonge zijn de rotte appels in dit team. Beide spelers laten zich de wet niet voorschrijven door een eigenlijk te zachtmoedige trainer. Deze spelers moeten zo snel mogelijk uit de selectie verdwijnen en er moet een trainer komen die de "knoet" over dit team gooit. Het zijn nu allemaal eigen b.v. tjes die allemaal voor zichzelf staan te ballen. Zo wordt het nooit een team die voor elkaar door het vuur gaan. Een trainer als Gert-Jan Verbeek zou hiervoor de ideale trainer kunnen zijn. 

Henk114-11-2022 om 20:41

De trainer moest werken met doorsnee materiaal.. hij was niet te benijden. Slecht materiaal blijft, in een groep waarbinnen complete anarchie heerst  (Tasmantoren onder andere). Bij zowel de aanstelling van de trainer als wel de spelers heeft Fledderus een beste vinger in de pap gehad. Het kan niet anders of MJF trekt zijn conclusie en vertrekt ook. Maar dan...... een nagenoeg stuurloos schip dar richting de KKD koerst. Kan men wel zeggen " dat mag nooit met zo'n begroting" maar die kant gaat het wel op. Onbegrijpelijk en onaanvaardbaar wat mij betreft. Heb ik best wel last van, zo' n teloorgang van de mooiste club van NL.

BROMBEER14-11-2022 om 21:22

Blijkt maar weer wat voor eng ventje  die fledderus is , vraag maar aan buis, mathijs,  van hintum de leeuw en slle andere die hij op een slinkse manier een mes in de rug  heeft gedrukt.  Kijk dat wormuth heeft gefaald is duidelijk,  maar mjf probeert zijn eigen hachie te redden,  terwijl hij wormuth heeft aangesteld en deze selectie samenstelling 100% zijn werk is. Hij had zijn verantwoordelijkheid moeten nemen. Aan fietsen vast geen gebrek voor fledderus 80 jaar geleden.  

Marco14-11-2022 om 21:56

MJF mag van mij komende winter laten zien dat hij kan bouwen.

In de recente historie van de club is er enkel na de verkoop van Marcus Berg, zoveel geld beschikbaar geweest voor nieuwe spelers als nu. Ook mag hij zich nu bewijzen als TD dat hij wel met een trainer goed kan samenwerken. 

Een TD vlak voor een belangrijke transfer window ontslaan is niet in het belang van de club. 

brummie14-11-2022 om 22:23

Mee eens Marco. Gudde heeft ook al vertrouwen in MJF uitgesproken. Wel geeft Gudde aan dat er nog genoeg werk aan de winkel is. 

Jammer dat FC nu zo negatief in de media komt. Uiteraard mag Wormuth reageren op zijn ontslag. De manier waarop (Facebook pagina zaakwaarnemer) is wel wat bijzonder in mijn ogen. 

Wormuth voelde zelf zich ook niet prettig bij FC blijkt uit het Facebook relaas. Daarom ook goed dat partijen uitelkaar gaan. Misschien had hij zelf ook de handdoek in de ring kunnen gooien. Zeker als je je geestelijk onveilig voelt. Maar hij was erg vastberaden om trainer van FC te blijven, ook na verlies afgelopen zondag. 

Net als MJF mag Wormuth ook in de spiegel kijken. Ik lees weinig zelfkritiek in zijn statement. Qua opstelling-tactiek-wedstrijdvoorbereiding etc had Wormurth wel degelijk invloed op het team (proces). 

Met lange winterstop in het vooruitzicht, hopen dat rust weer wat terugkeert. Kunnen we met frisse moed 2023 in gaan. 

TomOkker15-11-2022 om 06:32

Gudde vind de positie houdbaar en noemt eén opdracht die geslaagd is en dat is het opbouwen van de transferwaarde en het verzilveren ervan. Maar daar bestaat ook geen enkel twijfel over en is hier door het gros ook genoemd. Ik denk nl. dat het nog geen gelopen koers is als het om MJF gaat. Hij kan wel blijven roepen dat er wat hem betreft nog rek in dit team zit maar je hebt niet veel voetbal kennis nodig om te zien dat FCG is afgegleden naar een ordinaire degradatie kandidaat en dat buigt dit team niet meer om. In elk voetbalprogramma en door elke analist wordt gehakt gemaakt van het spel FCG. Wees gerust dat was onder Buijs ook al zo, alleen ging het gesprek al snel over zijn gedrag aan de zijlijn. 

We hebben een RvC die een adviserende en toezichthoudende rol heeft en ik kan mij niet aan de indruk ontrekken dat hier nog wel eens een verrassing uit de hoek kan komen. Laten we heel duidelijk zijn MJF heeft niet de uitstraling van iemand die overloopt van intelligentie. Zijn voetbalcarriere laat zien dat hij een kort lontje heeft met en af en toe kortsluiting in z'n bovenkamer. Ambities is goed maar kan ook een valkuil zijn. Kijk naar Donar die ambiëren al 3 - 4  jaar de Europese top te willen behalen, omdat ze het bij toeval eén seizoen goed hebt gedaan in Europese wedstrijden. En zie hier, je beste spelers lopen gewoon weg omdat de ambitiës niet stroken met de werkelijkheid. Ook bij Donar zie je de publieke belangstelling afnemen, sterker de lege plekken op de BBC tribune doen zeer aan de ogen en dan kun je wel ambitie hebben maar ergens houd het op.  Succes met het vinden van een trainer want welke gerespecteerde trainer wil hier nog werken als de 'betere' spelers ook al niet meer voor FCG willen spelen.

Oeleoptak15-11-2022 om 00:42

In Fledderus heb ik qua aankoopbeleid en het goed samenstellen van het elftal geen vertrouwen meer. Daarin heeft hij teveel misgekleund en dat nadrukkelijk. Als je je focust op een Irandust en je ziet dan wat die brengt, totale afgang. Idem verlengen Lundquist. En Pelupessy brengt ook al niet voor wat we nodig hadden. Fleddie hoeft van mij niet weg, tenzij er direct iemand anders staat. Robben zou ik er graag zien. Maar in ieder geval zou hij zijn paradepaardje, die hij ook met veel tam tam presenteerde, de laan uit moeten sturen, cq degraderen. En dan een goede hoofdscout aanstellen. Die zou bij aankopen een zeer zware stem moeten hebben. Want Fleddie heeft het qua aankopen niet in zich. Overigens zag ik een interview met hem. Wat een kille man is het toch. Samenwerken met hem lijkt me niet aantrekkelijk. Dat soort mensen werkte ik er altijd zo gauw mogelijk uit. Maar dat terzijde. 

b.raatjes196615-11-2022 om 06:39

WORMUTH heeft er een puinhoop van gemaakt..waarom kijk hoe hij dammers en de leeuw heeft behandeld schandalig en al zijn uitspraken schandalig 

grunn196715-11-2022 om 06:57

Gudde kom uit die gouden kooi slapjanus.

Gudde: Neem nu een beslissing, we horen niks van je. Ja wat politiek correct gebrabbel.

Per direct Flederus eruit de grote  veroorzaker van deze puinhoop/Chaos.

Nieuwe TD aanstellen ( ted v Leeuwen)

Nieuwe trainer aanstellen door nieuwe TD.

De puinhopen van Flederus voor zover het kan herstellen in de winterstop.  (aantal spelers afscheid nemen, scouting reorganiseren en ga zomaar door)

Dan het nieuwe seizoen bouwen aan een nieuwe FC. 

Dijk15-11-2022 om 07:32

Inderdaad helemaal correct. De puinhopen hoort Gudde ook bij schijten in een pot. Niet ingegrepen bij aantal  beslissingen bij Groningen  van die personen  die eruit moesten. Maar  naar de puinhopen van die engnek Fledderus maakte werd niks gedaan totaal niks mee gedaan. Mooi weer hoor engnek Fledderus ik heb een grote fout gemaakt. Rotte peren aantal spelers eruit die geen respect hebben en voor Groningen willen spelen. Beuving eruit. En technische staf waar het enorm rommelt luister podcast dvhn maar. Dus actie Gudde. 

b.raatjes196615-11-2022 om 07:06

Nee we moeten ons nu focussen op een goede trainer en goede spelers erbij halen en niet hals over kop iedereen vervangen daar is nu geen tijd voor

PDI15-11-2022 om 12:24

Er is al veel geroepen en gezegd, eerst maar eens die rotte appels uit de spelersgroep donderen, verkoop maar voor een habbekrats. Die schade is minder dan dat ze berokkenen als ze blijven. Wormuth is te lief om deze galbakken in het gareel te krijgen en wordt nu de gebeten hond. Ik wens Wormuth all the best!!! Alles Gute!!!

Stadjer8115-11-2022 om 14:35

Die Beuvink wil ik er direct uit hebben. Dit werkt gewoon niet. Laat die jongen lekker FM spelen maar geen deel uitmaken van een BVO.  Dit is gewoon een millenial nerd die de wereld denkt te hebben uitgevonden zoals velen. Maar ze stellen niets voor en ze komen net kijken. Daar heb ik zelf helemaal niets mee.

Fledderus moet ook weg. Hij heeft gefaald en Wormuth is daar het recente voorbeeld van. Hij heeft een coach aangesteld die vanaf het begin al geen match was en na een paar maanden zelf al aan de kant gezet. Dan moet je als td solidair zijn. Maar ik weet van diverse bronnen, onafhankelijk, dat MJF een eikel is. En hun ervaringen komen allemaal overeen, arrogant en zelfingenomen. Kokketeerde vroeger al in het uitgaansleven maar ook bij de plaatselijke super nogal met het feit dat hij profvoetballer was. Veel mensen weten dat hij zich zo gedroeg.

Deze selectie had duidelijk behoefte aan autorieit, wat niet gek is als je naar de gemiddelde leeftijd kijkt. Op het veld is die autoriteit er al niet, vanwege slecht technisch beleid. Dan zet je er dus een trainer voor die ook geen autoriteit heeft, zeker inzake Rai Vloet en bovendien gewoon gedegradeerd met Heracles. Of eigenlijk, de staf aldaar had geen vertrouwen in Wormuth toen de ploeg barragewedstrijden moest gaan spelen om lijfsbehoud. Die man is niet geschikt voor moeilijke clubs, dat straalt ie ook uit. Ik denk dat hij wel een goede trainer is, voor bijvoorbeeld een rustige club als Heracles normaliter, Excelsior, PEC, RKC etc.

 

 

 

 

 

 

 

brummie15-11-2022 om 15:21

Beuvink was al sinds 2018 in dienst bij FC als scout. Daarvoor jeugdtrainer bij FC. Sinds 2020 hoofdscout.

Begrijp niet waarom hij weg moet volgens sommigen. Scoutingsapparaat bestaat niet alleen uit één persoon. Daarnaast is FC innovatief bezig met data. Alle clubs stappen hier naar over in de nabije toekomst, of zijn er al druk mee bezig. 

Scouting (waaronder Beuvink) heeft ook goede spelers gehaald waaronder bijv. JSL & Matisuwa, Gudmondson, Duarte en Balker. Maar ook Pepi op huurbasis. En Krüger en Maäta lijken me geen miskopen.

Dat niet alle spelers slagen bij een club is inherent. Grofweg slaagt gemiddeld 50% van alle aankopen bij een BVO. Volgens mij zit FC boven die 50% slagingspercentage. 

FC zoekt al langer naar een sterke balafpakker /leider. Maar een speler moet ook willen/kunnen. Er gaan ook veel potentiële transfers niet door. 

Je kan wel van iedereen afscheid nemen. Maar dat is zeker geen garantie dat het beter gaat bij de club. 

Wormuth zijn stijl is werken volgens conflictmodel  in een selectie. Dit pakte met deze groep niet goed uit. Een misrekening van de directie en MJF.  Wat mij betreft  mogen ze de tijd krijgen om de boel weer op de rit te krijgen. 

Dijk15-11-2022 om 16:46

De club watcher van rtv noord nogmaals gezegd dat er in elftal rotte appels zitten. Waar de Buys ook al last van had en waar Wortmuth ook problemen mee had. Dus zal zeker aangepakt moeten worden.

Fugazi15-11-2022 om 19:23

Die goede aankopen zijn anders op 1 hand te tellen. Er is maar 1 iemand verantwoordelijk voor de teloorgang van de FC en dat is Fledderus. Die zet de hele club naar zijn hand en daarom zitten wij in de situatie waar we nu inzitten. En die laptop scout mag hier dan al vanaf 2018 als scout werkzaam zijn dat heeft ons dus nog geen windeieren gebracht. Data kan misschien de toekomst zijn. Het is en blijft slechts een hulpmiddel. Een netwerk is vele malen belangrijker. En natuurlijk moet je wel afscheid nemen van de mensen die niet functioneren anders kom je niet verder. Dus Gudde toon je ballen en gooi die engnek Fledderus eruit en last hem zijn schoothondje Beuvink gelijk meenemen. 

b.raatjes196615-11-2022 om 15:28

Ik denk als we nu een goeie trainer erbij haalt en goede versterking erbij haalt dan durf ik nog wel plaats 8 dat nog haalbaar is en ik vindt het overdreven dat we zeggen de td moeten ook opstappen flederus heeft gezegd dat hij een dikke fout heeft gemaakt en dat hij het nu beter gaat doen laten we dat nu eens vasthouden aan zijn woord..wat ging er mis het begon met WESSEL DAMMERS en Michael de leeuw weg te sturen ik begrijp flederus hier wel in als WORMUTH geen vetrouwen in deze spelers hadden en ze komen altijd op de bank te zitten dat je dan als technisch directeur zegt dan kunnen we ze net zo goed verkopen want op de bank verdienen we er niks aan dat is WORMUTH zijn dikke fout geweest en toen al weg zijn uitspraken tja we hebben verloren maar de groep moet het nog leren hij had daar meer mee moeten doen strenge zijn en duidelijk de spelers zeggen nu ga je voetballen of je komt op de bank te zitten en vorige week had WORMUTH een uitspraken over Iran nou dat kan en mag helemaal niet dat was discriminatie je zult maar een Iran speler in dienst hebben hij spreekt heelveel wartaal die WORMUTH ik hoop dat ze nu een goede trainer halen die gaat samen met de td kijken wat er nodig is aan versterking en goede versterking dan komt het allemaal goed met fc Groningen 

Oeleoptak15-11-2022 om 17:18

Brummie

Natuurlijk heeft Fleddie ook wel wat goed gedaan. In het rijtje namen die je noemt zit ook Duarte. Die is niet slecht maar geen aanjager op het middenveld. Die linie heeft het meest te lijden gehad inzake ongelukkige investeringen. Irandust drama, Lundquist idem. Pelupessy is ook niet de motor. Lieve mannen maar je wint er geen oorlog mee. En ook geen dikke transfersommen. Je hebt mentaal sterkere spelers nodig, ook daar. Waarom lukt dat steeds niet? Fleddie is al drie jaar aan het bewind en we zijn zwakker geworden. Anders sta je niet op deze plek, wat ik aan het begin van seizoen al voorspelde. Natuurlijk kun je refereren aan de successen, maar die waren er dus onvoldoende. Er zijn genoeg die zeggen dat de FC niet gaat degraderen. Maar dat dachten ze van Heracles ook. Dit elftal is zeer ongeschikt om degradatievoetbal te spelen. Juist omdat er geen persoonlijkheden in zitten. Je mag hopen dat de TD nu wel een aantal goede ingrepen doet. Fleddie zal ook wel moeten want weer de trainer de schuld geven, daar komt hij niet meer mee weg de volgende keer. 

brummie15-11-2022 om 19:58

Oeleoptak, ik vind de selectie sterker t.o.v. vorig seizoen. Met Pepi is een goede tijdelijke vervanger gehaald voor JSL. Verder zijn posities vrijwel allemaal dubbel bezet. 

Irandust en Lunqvist hebben het niet gebracht inderdaad. Daar staat tegenover de doorbraak van Valente (eigen jeugd). Maätä en Krüger waren geen goedkope aankopen. Beide over een miljoen dacht ik. 

Elke club raakt vrijwel altijd zijn beste spelers kwijt. Uiteraard is Groningen hier geen uitzondering hierin. De koers die de club heeft ingezet (jeugdopleiding en jonge spelers aantrekken) heeft ervoor gezorgd dat de club er financieel goed voorstaat, en dat voor de komende jaren men wellicht kan vissen in een wat grotere vijver. 

Fc is achter de schermen echt wel bezig geweest om een goede balafpakker of leidersrype te vinden. Dat heeft de club ook aangegeven. Clubs kunnen transfer tegenhouden of speler heeft zelf geen oren om te verkassen. Salaris zal ook meespelen etc. 

Als je kijkt naar Utrecht en Heerenveen, voetballen heel matig tot slecht maar pakken wel de punten. Dat geluk moet je ook wat hebben. Met winst op Fortuna had FC 9e gestaan nu. Een plek waar de FC ongeveer hoort te staan. 

Ik denk, en heb het vaker aangeven, er valt meer uit deze  ploeg te halen. Pelupessy zou ik nog niet afschrijven. Als je championship fysiek aankan, moet dat zeker lukken in de eredivisie. Wel is het noodzaak om afscheid te nemen van een aantal spelers. Irandust en Lundqvist, maar ook de stoorzenders in de groep zal hoe jammer ook, je afscheid van moeten gaan nemen (Ngonge).

Degradatie verwacht ik zeker niet. Simpelweg omdat FC daar teveel kwaliteit voor heeft rondlopen en situatie niet een op een te vergelijken is met Heracles vorig seizoen. 

b.raatjes196615-11-2022 om 17:57

Inderdaad dat heeft hij ook gezegd het is niet gelukt met WORMUTH EN ik denk dat je een goede trainer er heen zet dat het weer goed komt WORMUTH maakte de fout om WESSEL DAMMERS weggedaan heeft daar ging het al niet goed 

PDI15-11-2022 om 19:37

Mogelijke assistent-trainer zie ik Kees Kwakman, altijd een prima kijk op het spelletje, wat schort er aan, hoe op te lossen etc. Zou echt een frisse kijk zijn.

Metworst15-11-2022 om 20:52

Nou dat zou zeker een prima aanvulling zijn als assistent, de assistenten van nu zie ik niet als hoogvliegers. Ook een Maduro zou zo'n rol prima kunnen vervullen, maar die heeft andere/ hogere ambitie neem ik aan. 

Fan op afstand15-11-2022 om 21:13

Lees op een andere side dat JSL weer naar het noorden zou zijn vertrokken om wat oudere spelers die er direct zouden staan te bekijken. Als dat waar is is die man compleet ontspoord met zijn Scandinaviërs. Maar ik begrijp het wel, de competitie is afgelopen in Scandinavië. Maar wanneer gaat iemand hem eens aan het verstand brengen dat in het voormalige Oostblok, Zuid Amerika, Azië, ja zelfs in de KKD spelers lopen die misschien een directe versterking kunnen zijn. Desnoods huur.

brummie15-11-2022 om 22:12

Er spelen ook in de Scandinavische liga's spelers die uit andere landen komen.  O.a. Oostblok - Zuid Amerika - Afrika etc.

Aandeel buitenlandse spelers:

Zweedse competitie 36%

Deense competitie 41%

Noorse competitie 31% 

Het is dus niet gezegd  dat het perse een scandinavier gaat worden. 

 

Heb trouwens er ook  geen probleem mee als er wel een Zweed of Noor bijkomt. Qua taal en aanpassing verloopt vaak vlotjes.

Nevinsrow15-11-2022 om 21:52

Out of the box.

Sarina Wiegman

appie happie16-11-2022 om 02:32

Aub zeg.

Gelukkig is zij daar niet voor in..

Marco15-11-2022 om 23:12

Haar aanstelling zou de de club gelijk weer wat kleur op de wangen geven. 

 

opa16-11-2022 om 10:17

we kijken achter om, we moeten nu vooruit kijken, een andere trainer en en paar gerichte aankopen, we hebben nu weken de tijd om er een eenheid van te maken, dus zo snel mogelijk een andere trainer

Herman Badkuip16-11-2022 om 19:22

Hoop dat de nieuwe trainer óók oog heeft voor de jeugdige talenten van FC Groningen als Thijmen Blokzijl. Joël van Kaam, Jorg Schreuders, Tika de Jonge, Kian Slor, Jaivy Lourens, Jens Schraven, Thom van Bergen en Alex Mortensen.....naast de spelers, die overblijven in de huidige selectie óf de nieuwe spelers, die misschien in de winterstop erbij komen!

Verwacht trouwens een échte Grunniger als opvolger van Frank Wormuth....tot het einde van het seizoen Marcel Groninger én waarschijnlijk na dit seizoen sluit ook Dick Lukkien zich aan bij de Trots van het Noorden! Zij zullen in het nieuwe seizoen er voor zorgen, dat er in de eerste selectie meer ruimte komt voor échte Grunnigers!

b.raatjes196616-11-2022 om 20:24

Nou ik zou geen tijdelijk een hoofdtrainer halen wel voor een langere termijn dat is voor de groep ook beter 

b.raatjes196616-11-2022 om 20:37

En je moet de trainer ook de kans geven om zich te bewijzen stel je stelt een trainer tussendoor aan die denkt bij zich zelf goed ik helpt fc Groningen om in de eredivisie te blijven en de rest niet waarom zou ik ..ik moet toch weer opstappen zoon gevoel moet je een trainer niet geven als Dick lukkien wil dan moet hij het nu doen hij kan zelf zeggen ik wil naar fc Groningen dit is mijn kans of hij moet nu zeggen ik wil bij fc Emmen of ergens anders heen daar moet lukkien nu duidelijk in zijn dan weet fc Groningen aan toe is en niet aan het lijntje houden je moet een trainer aantrekken die er zin en met volle moed erin stappen en fc Groningen beter moet maken en ik hoop dat fc Groningen ernu snel mee komt want hij moet nu zeker kijken wat de nieuwe trainer welke spelers hij erbij wilt hebben je hebt maar een maand en trouwens als we het goed willen doen dan moet de nieuwe trainer en nieuwe spelers 1 december mee na Spanje voor een TRAININGSKAMP 

Herman Badkuip16-11-2022 om 20:50

Denk dat jij mij niet goed hebt begrepen.....volgens mij kan Lukkien het niet maken om tussentijds op te stappen bij FC Emmen, een team dat zelf óók in de degradatiezone staat. Daarom zeg ik, contracteer éérst Marcel Groninger voor het afmaken van dit lopende seizoen en ná de zomerstop komt Dick Lukkien,dan transfervrij, erbij én samen gaan zij in het nieuwe seizoen FC Groningen trainen én coachen! Natuurlijk had ik het liefst direct Dick Lukkien gecontracteerd, maar Emmen gaat niet meewerken en vraagt uiteraard én terecht een flinke transfersom! Of Dick Lukkien moet zélf te kennen geven, dat hij zijn lopende contract met Emmen wil ontbinden, dan kan niemand hem tegenhouden......

b.raatjes196616-11-2022 om 20:50

Goed voorbereiding is beter voor fc Groningen dan kun je nog zien of alles goed gaat en als er nog verbeteren moet worden dan kun je als td ook nog ingrijpen en niet meer op het laaste moment dat moet fc Groningen zich afleren want dat wordt meestal paniek aankoop en daar moeten we vanaf je moet als td een eind termijn instellen tot zolang mogen spelers weg voor een goed bedrag dan kan ik als td nog rustig kijken naar vervanging maar is dat termijn verstrekken dan gaat niemand meer weg want ik kan niet zosnel vervanging halen geen week meer van te voren je moet minstens 3 weken van te voren voor dat de transfer markt gesloten is dan gaat er niemand meer weg ik wil minstens drie weken de tijd krijgen om vervanging te halen niet meer een dag van te voren of er moet een mega bedrag komen anders niet 

b.raatjes196616-11-2022 om 21:06

Ik ben tegen een tussentijdse trainer waarom..omdat die denkt ik zorg alleen dat fc Groningen in de eredivisie blijft dan houd het toch op voor mij dat wordt een paniek trainer je moet de trainer ook een uitzicht geven op de toekomst en als assistent trainer wil hij dan niet worden en trouwens die heeft fc Groningen al dan zou ik zeggen ik stel marcel Groninger aan voor drie jaar als hoofdtrainer dan zou ik arjan robben erbij Willen halen als spitsen trainer 

campesino16-11-2022 om 21:08

Ik snap niet wat mensen met lukkien hebben. Gedegradeerd met Emmen, staat nu ook weer onderaan. Speelt een voetbal waar de meeste groningers niet van houden. Dat ouderwetse verzorgde voetbal, bah niet om aan te zien. 60% procent de bal hebben, maar wel verliezen. Het voetbal is verandert. Veel fisieker en sneller geworden. Dat eeuwige gebrei hoef ik niet te zien. Die bal moet gewoon snel naar voren met snelle aanvalspatronen. In fases hoog druk zetten, maar ook goed kunnen verdedigen. Voor een deel wat Buijs deed, alleen kreeg die er geen aanvalspatronen in en was het voetballen wel erg zwak en laf. Maar lukkien? Die wordt hier voor pasen met pek en veren de stad uitgejaagd

Marco16-11-2022 om 21:14

Geheel mee eens. Lukkien degradeerde zelfs  met een elftal met 5 dure niet EU-spelers.  Ook nu draait Emmen een zeer slecht seizoen, ondanks een groot spelers budget. Tweede helft tegen Groningen was ook zeer slecht aan Emmen zijde. De man heeft verder een uitstraling van een provinciaal. 

Dat hij succes had met vd Looi kwam deels door een inzak/reactie/ countervoetbal wat het thuispubliek nu niet meer wil zien. Ook speelde Cherry op middenveld met 10 en 15 eredivisie doelpunten en veel assists. In de huidige selectie mogen we blij zijn als onze beste middenvelder 3 doelpunten heeft gemaakt aan het einde van het seizoen. Het schot van Irandust richting het doel tegen Fortuna beloofd weinig goeds, om over het spel van Suslov maar te zwijgen. 

Herman Badkuip16-11-2022 om 22:02

Dick Lukkien heeft als assistent-trainer geweldig werk afgeleverd onder hoofdtrainer Erwin van der Looi met als bonus de KNVB-beker in 2015! Alle voetballers die met hem samengewerkt hebben, komen graag bij hem terug en hebben respect voor hem als hoofdtrainer! Hij heeft ook dit seizoen weer een hecht team van FC Emmen gemaakt en speelt altijd met een voor alle spelers duidelijk systeem. FC Emmen heeft een aantal tegenslagen gehad in de eerste 14 wedstrijden met geblesseerde basisspelers, maar ze hebben thuis tegen Ajax laten zien, dat ze ook na een achterstand sterk terug kunnen komen! Nu de spitsen Zivkovic en Romeney ook gaan scoren, zul je zien dat het team van Dick Lukkien na de winterstop een stijgende lijn gaat doortrekken! Als deze trainer al bij een club met beperkte middelen laat zien, dat hij een topper is, moet dat bij FC Groningen helemaal gaan lukken! Gaat er in de toekomst zeker voor zorgen, dat onze Grunniger jeugdspelers meer kansen krijgen om in de eerste selectie te komen! Wordt in het hele land geroemd om zijn prestaties met Emmen in de laatste zes jaar en heeft een prima uitstraling door zijn rustige en evenwichtige houding tijdens en na de wedstrijden! Volgens mij is hij samen met Marcel Groninger de beste optie voor FC Groningen! FCG is zijn grootste droom en ik weet zeker, dat als MJF hem gaat benaderen, hij zeker zal komen!

b.raatjes196616-11-2022 om 21:19

Dat bedoel ik ook is het wel verstandig om Dick lukkien te halen hij staat ernu ook niet goed voor met fc Emmen als je echt beter wilt doen dan moet je een goede ervaren trainer nu halen die duidelijk is die streng is en goed bij fc Groningen past dan zou je gertjan verbeek halen of SCHREUDER van fc Zwolle halen iemand die duidelijk is en Dick lukkien is te soft te zacht dat zie je bij fc Emmen daar is hij ook niet duidelijk en je krijgt weer geschuif in de opstelling net als WORMUTH deed dan speelt die dan week later die weer en dat moeten we niet hebben ik wil een trainer zien die duidelijkheid geeft aan de speler van dat verwacht ik van jouw dat wil ik zien dat moet je leveren dat wordt van jouw verwacht zoon trainer moet je hebben en Dick lukkien is al gedegradeerd geweest dat moeten we wel meenemen dat moet fc Groningen niet over komen 

b.raatjes196616-11-2022 om 21:25

En we moeten ook aan onze moto denken samen naar de grote markt dat zie ik met Dick lukkien ook niet zitten daar staat hij nu te laag voor met fc Emmen dan zie ik dat met fc Groningen ook niet zitten ik denk dat voor Dick lukkien nog te lat te hoog is dan moet je dat ook weer aanpassen en wat willen we als SUPORTUS samen naar de grote markt 

Nachtwacht16-11-2022 om 22:42

Ik ben niet heel erg enthousiast over Lukkien. Nuchtere, sympathieke vent, maar Emmen sprankelt echt niet altijd en weet ook niet of hij makkelijk voor jeugd kiest. Uiteindelijk was vorig seizoen voor Slor en van Kaam niet echt een feestje. 

Rob Penders van Eindhoven lijkt mij wel een goede keuze. Lijkt overwicht te hebben en speelt met een beperkt elftal heel behoorlijk.

grunn196717-11-2022 om 07:54

Elke trainer die je voor deze groep zet wordt niks, deze groep is zeer matig tot talentloos.

Er zal in deze weken flink door geselecteerd moeten worden en dat moet echt vanuit een nieuwe technisch directeur gebeuren.  De huidige heeft zijn onvermogen al 3 jaar bewezen. De puinhoop zal alleen maar groter worden als deze onbenul mag blijven zitten.

Nieuwe TD moet trainer aanstellen en afscheid nemen van spelers en nieuwe spelers halen. 

Voordeel van een lange winterstop, kan de schade nog beperkt houden.

Dijk17-11-2022 om 10:30

Inderdaad de rotte appels eruit. En jammer dat Fledderus geen consequenties heeft getrokken, en van afgelopen jaar. Fledderus ik heb nog wat te leren. Onvermogen mooi netjes gehouden.

Gudde heeft letterlijk en figuurlijk de hand boven Fledderus gehouden jammer omdat we dan alleen maar verliezers zouden hebben.  Schijten gewoon in dezelfde pot. En dit proces blijft ook doorgaan. Is jammer dat ze dit niet zien.

Ik denk dat het heel moeilijk zal zijn en goede trainer s  te vinden omdat deze allemaal contracten hebben en eventueel zullen moeten afgekocht worden. En  trainers die geen contract hebben zullen vast ontslagen zijn en daarom vrij zijn ik zou daar niet aan beginnen. Zelfde geldt voor nieuwe spelers. Haal a.u.b gelijk spelers die er staan. En hopelijk wordt daarmee snel de schade beperkt en niet te hoeven voetballen tegen degradatie!!!

 

 

Johan17-11-2022 om 15:09

Je moet je ook gaan afvragen welke trainer nog met onze TD wil samenwerken. Wel een hoop rotzooi komt er bij hem altijd achterweg. Zal niet altijd waar zijn maar toch.

b.raatjes196617-11-2022 om 16:26

Dat valt wel mee en we moeten nu niet iedereen zo maar wegdoen gudde en flederus doen het goed we hebben goede winst gemaakt dus dat is super goed en een goede trainer komt er wel flederus heeft van zijn fouten geleerd dat heeft hij tor gegeven dus moeten we nu gewoon schoon schip maken een goede trainer halen en goede versterking halen dan heb ik et weer vetrouwen in dat we nog goed kunnen voetballen en hoge op kunnen maar dat moet nu wel gebeuren maar niet de td de grond intrappen daar hebben we nu niks aan ze gaan nu volop aan de slag en nu afwachten waar ze mee komen 

b.raatjes196617-11-2022 om 17:27

En ga eens op de stoel van de td zitten zo makkelijk werk is dat niet je moet je suportus tevreden houden je moet financiële goed zijn je moet sponsors halen en er moet goede trainer komen en goede spelers halen goede veld goed materiaal moet er zijn al met al een best pittig baan en je scouting op pad sturen dus zo makkelijk is dat niet en dan ook al die commentaar die je over je nek krijgt ..kijk wormuth was een dikke fout dat weet flederus nu ook hij gaat het nu beter doen ze gaan nu op zoek naar een goede vervanger en die komt er ook en goede spelers halen die komen er ook ik denk dat ze nu eerst met een goede trainer bezig zijn de scouting is op pad gestuurd voor goede spelers dus al met al komt het goed

Oeleoptak17-11-2022 om 18:30

Ik vraag me af of Fleddie van zijn fouten leert. Hij is een rigide persoon, weinig flexibel en genegen kritische geluiden buiten de deur te werken. Daar zijn voorbeelden van. Buijs, Matthijs en meerdere. Een trainer met een beetje overwicht, dan kunnen beiden niet door één deur.  Dus ik ben daar helemaal niet gerust op. Ook zijn extreem focussen op doelen die niet passen maken me ongerust. Voorbeelden Wormuth, Irandust, Lundquist, Pelupessy.  Verder beweert hij nog steeds dat er uit dit team veel meer te halen is. Maar dit team heeft van de laatste 20 wedstrijden er slechts 3 gewonnen. Dat zijn keiharde feiten. Hij had in deze zomer veel alerter moeten reageren. 

b.raatjes196617-11-2022 om 19:18

Ja maar er is wel ëen ding wat fout is gegaan dat is de aanstelling van WORMUTH HIJ was de grote miskoop waarom tegen psv wonnen we met goed voetbal en daarna ging WORMUTH valente weer op de bank de vraag is waarom deze wisselen en zo deed WORMUTH meer domme fouten hij had de keeper de boer ook de kans door had kunnen geven dat soort aktie was een fout door WORMUTH EN daar kan de td niks aan doen want de trainer bepaald de opstelling en niet de td

Bombarda779117-11-2022 om 20:53

klopt helemaal raatjes, de trainer bepaalt de opstelling. Maar is verantwoordelijk voor het aanstellen van de trainer?

Oeleoptak17-11-2022 om 20:38

Wormuth was DE keus van Fledderus. Hij keek niet eens verder. Als hij zich er meer in verdiept had was het zover niet gekomen. Jij was trouwens ook lyrisch over die trainer. En ik noem meer voorbeelden waaruit blijkt dat F zo extreem op spelers focust dat hij allerlei mindere aspecten aan een speler niet ziet. En het elftal is niet in balans, een hoofdtaak van een TD. En hij is geen people manager. Een ietwat enge man is het met dito communicatie. Dat zien de mogelijke trainers ook wel denk ik. Zal best een obstakel zijn om er in te stappen. Hij wordt tenslotte hun baas. Heb zelf zo'n tiep als baas gehad. Geen aanbeveling voor met plezier naar je werk gaan. 

b.raatjes196618-11-2022 om 06:45

Ja de td die hebben de fouten ook toe gegeven en ze gaan nu beter hun best doen ik verwacht binnenkort een nieuwe trainer en ik hoop dat dan beter gaan voetballen en paar nieuwe spelers erbij dan kunnen we er weet volop tegen aan we moeten het met elkaar doen dat is overal zo 

Boerentrien18-11-2022 om 10:36

Precies. En positief blijven! Hoe dan ook, ik kijk nu al met belangstelling uit naar de 2e seizoenshelft

 

Fan op afstand18-11-2022 om 13:26

Fc in gesprek met Fred Grim?

King Poffel18-11-2022 om 14:50

Bron?

Mijn eerste keuze zou Bosz zijn maar dat is een utopie natuurlijk en daarna Schreuder wegkopen bij Pec, maar Grim vind ik ook geen hele slechte keus. Speelde vaak herkenbaar en verzorgd voetbal met zijn teams.

Herman Badkuip18-11-2022 om 16:07

Volgens Voetbalprimeur worden Fred Grim én Dick Lukkien genoemd als kandidaten om Frank Wormuth op te volgen.....Ben benieuwd naar de uitkomst, mijn voorkeur gaat uit naar dé man uut Grunn!

Fan op afstand18-11-2022 om 19:05

Lukkien gaat halverwege het seizoen niet weg bij Emmen. Tja en ik heb al vaker aangegeven dat de wegen van Fledderus ondoorgrondelijk zijn. Dus denk dat er weer een trainer komt waar wij nooit aan zouden denken of onmogelijk achten dat die zou komen.

Oeleoptak18-11-2022 om 21:39

Daar vrees ik ook voor...

Marco18-11-2022 om 23:11

Dick lukkien en Fred Grim zijn beide rechterrijtje trainers. Grim kan misschien nog verrassen door 4-3-3 te gaan spelen.

Het idee om Sarina Wiegman aan te stellen spreekt mij dan meer aan. Denk dat zij het kleuterklasje wel bij de les kan houden. Het seizoen is toch al verloren, eerste vrouwelijke eredivisie coach is het proberen waard.

Welke trainer het ook wordt, er zal kwaliteit en doelpunten bij moeten worden gehaald. 

Fan op afstand19-11-2022 om 09:30

Van Marwijk als tussenpaus?

Herman Badkuip19-11-2022 om 09:38

Volgens het DVHN zijn de kandidaten om Frank Wormuth op te volgen bekend......John Stegeman, Dick Lukkien, Marcel Groninger, Joop Gall, Marcel Keizer, Fred Grim, Joseph Oosting en Art Langeler! Wie is jullie favoriet uit dit rijtje óf moet 't iemand anders worden?

Dijk19-11-2022 om 12:25

Niemand. Peter Bosz.

TomOkker19-11-2022 om 10:06

Ik roep hier al jaren Art Langeler. Maar dat is mijn bescheiden mening.

campesino19-11-2022 om 12:37

 Kun je uitleggen waarom?

TomOkker26-11-2022 om 18:05

Dat kan ik wel maar daar snap jij toch niks van.

Holwierde19-11-2022 om 10:20

ik kies tussen Fred Grim, Joseph Oosting , of Dick Lukkien

Marco19-11-2022 om 10:37

Ben voor een systeem trainer die er eenvoudige spelpatronen in slijpt. Verder vind ik Stegeman een interessante naam. 

Erger me al jaren dat er met kopsterke spitsen als JSL en en Pepi er nauwelijks (goede) voorzetten komen. Spelen naar de kwaliteit van je makkelijk scorende spits!

Vd looi en lukkien trainden het elftal nog veel om De Leeuw vrij te spelen met een veel getrainde eindpass en loopacties. Dit zorgde ook voor doelpunten en actie in de 16. 

Daarna moesten de spitsen het jarenlang maar zelf uitzoeken. Alleen Mahi was balvast en vaardig genoeg om dit te kunnen. Zou hem als linkbuiten terughalen deze winterstop. Na de zomer kan hij met kruger ook 4-4-2 gaan spelen. 

 

Fan op afstand19-11-2022 om 10:39

Van al deze namen lig ik niet wakker. En vraag mij eigenlijk af waarom we een trainer moeten hebben die de plaatselijke mentaliteit kent. Hoeveel spelers lopen er rond die uit de regio komen? 

Herman Badkuip19-11-2022 om 12:13

Bij FC Groningen O21 én de andere opleidingteams lopen genoeg échte Grunnegers rond hoor! Trouwens bij de wedstrijdselectie de laatste weken ook....Jorg Schreuders, Thom van Bergen, Thijmen Blokzijl en Jens Schraven! Hoop dat Kian Slor er in de winterstop ook bij komt!

Nachtwacht19-11-2022 om 12:14

Eens met FOA.... word niet warm voor de genoemde kandidaten. Vind de genoemde namen eigenlijk allemaal B-keuze.

Ik heb liever dat de club kijkt naar een trainer die overweg kan met 'typetjes' en die aanvallend wil spelen, dan iemand met Gronings DNA die dat niet kan/ wil. Grim heeft overigens al wel met succes met Ngonge gewerkt.

Roelofsky19-11-2022 om 12:20

Toen Marcel Groninger assistent onder Faber begon uit te leggen hoe ze moesten spelen gingen ze wedstrijden winnen. Dus maak die trainer en Joop Gall en Misha Visser assistent voor de toekomst....

Nachtwacht19-11-2022 om 12:55

Dan zie ik liever Sander van Gessel (mits hij de goede papieren heeft). Van Gessel presteert heel goed met O21. Naast van Gessel dan een ervaren assistent. 

Oeleoptak19-11-2022 om 13:44

Ik ben voor Hasenhüttl. Veel ervaring op hoger niveau

hermank196919-11-2022 om 14:26

Mijn keuze zal niet vallen op Lukkien of Gall. Er moet niet gekeken worden naar sentiment maar naar kwaliteit. Dit elftal moet een no-nonsens trainer hebben die duidelijk is en als leider fungeert. Elk roedel heeft dit nodig en Lukkien kan dit niet overbrengen op deze jonge gasten. Gall zou dit misschien kunnen maar zie ik dit kwalitatief niet.

Mits het een trainer wordt die Badkuip aangeeft dan zie ik Oosting er het dichts bijkomen denk ik. Komt mij rustig voor de camera over maar denk dat dit vertekenend is en hij doet het verdienstelijk bij RKC

 

Durovski19-11-2022 om 15:17

DvhN geeft o.a. Ad Langeler aan, trainersmogelijkheden genoeg. Maar zonder betere spelers gaan we gewoon nacompetitie spelen.

 

Durovski19-11-2022 om 15:17

DvhN geeft o.a. Ad Langeler aan, trainersmogelijkheden genoeg. Maar zonder betere spelers gaan we gewoon nacompetitie spelen.

 

BROMBEER19-11-2022 om 15:57

Aub geen. Langeler die is nog veel slechter als wormuth, maar zal wel passen weer een jaknikker naar mjf toe. Ik z al gaan voor Joseph oosting of marcel.keizer

BROMBEER19-11-2022 om 15:57

Aub geen. Langeler die is nog veel slechter als wormuth, maar zal wel passen weer een jaknikker naar mjf toe. Ik z al gaan voor Joseph oosting of marcel.keizer

appie happie19-11-2022 om 17:22

Nou net terug uit Australië..alles zo'n beetje gelezen.

Ik zeg staar je niet blind op Lukkien of Oosting..ik vind dat beide gewoon middelmaat..niet slecht maar dat  is het dan ook.Gall is het ook niet,als je het dichtbij wilt houden; Marcel Groningen en Sander van Gessel..een goed koppel zonder fratsen.

Geen Amsterdams gelul van Grim,nee simpel houden..

En nou ff een pataje met bamiebal scoren...

Holwierde19-11-2022 om 17:25

Zo net terug van de wc lekker mijn krantje gelezen over de eventuele trainers ben even weer bij .haha

brummie19-11-2022 om 19:26

Hoop dat er een trainer komt die deze talentvolle groep kan laten renderen. Ik zou ook niet voor Lukkien gaan. Grim is een outsider, maar weet niet of hij hier wel past.  Oostingh zie ik tot nu toe als beste optie. 

Marcel Groninger staat er ook goed op, maar heeft niet veel ervaring als hoofdcoach. Dat hoeft natuurlijk niet verkeerd uit te pakken. 

Geen makkelijke opgave voor de directie. Het is voor ons als supporter ook wat lastig inschatten wat voor stijl trainer het beste bij deze groep past. Daarbij ook nog in het achterhoofd om de eventuele 'rotte appels' te behouden of afscheid van te nemen. 

Japie-R19-11-2022 om 21:14

Asjeblieft Joop Gall niet zeg, holmaatje van Danny Bijs en net zo'n praatjesmaker, en we weten het "praatjes vullen geen gaatjes"daden moeten we hebben en hierin is Gert-Jan Verbeek een meester, of hij gaat met de zweep erover, dat is de enige manier om die verwende knaapjes aan het voetballen te krijgen.

manus21-11-2022 om 11:39

Ik zou ook Verbeek polsen. Hoe hij als trainer fungeert, weet ik niet; dat kun je denk ik alleen vandichtbij beoordelen, maar hij had altijd zeer realistische commentaren.

Marco20-11-2022 om 22:48

We hebben een trainer nodig die ze laat vechten in de duels. In de Arena en maanden later tegen Fortuna was het slap en ongediciplineerd. Als ze niet voetballend meekomen moeten ze hard werken voor een resultaat.

Daarnaast willen we in thuiswedstrijden verzorgd aanvalspel zien op de helft van de tegenstander, tegen rechterrijtje ploegen. 

King Poffel21-11-2022 om 12:42

Nou MJF, verleg de focus voor een nieuwe trainer maar naar Van Bronckhorst 

hermank196921-11-2022 om 14:33

Van Bronckhorst heeft wel aanzien maar of dit de juiste man is of hij het aan de praat kan krijgen weet ik niet? Maar denk wel dat hij respect afdwingt.

Herman Badkuip21-11-2022 om 16:06

Dick Schreuder van PEC Zwolle, de broer van Ajax-trainer Alfred Schreuder lijkt mij ook een prima kandidaat om Frank Wormuth op te volgen.....

b.raatjes196621-11-2022 om 17:52

Ik vindt dat het lang duurt 

Dijk21-11-2022 om 21:22

Dick Schreuder vergaande gesprekken met de fc.

Marco21-11-2022 om 21:47

Hoop niet dat Groningen hem een megasalaris wil gaan geven, want het is een beginnende coach op eredivisie nivo. Bij Zwolle schijnt hij erg veel te verdienen. Afgelopen seizoen degradeerde hij met die club.

Het probleem bij Groningen zit in een verstoorde hiërarchie in de spelersgroep en te weinig kwaliteit voor de doelstellingen. Dat heeft Wormuth ook tijdig bij de directie neergelegd, succes van iedere coach bij Groningen zal behoorlijk afhangen van de nieuwe spelers die er bij moeten komen. 

Het publiek heeft ook geen uitgesproken voorkeur voor een trainer, ook niet voor Schreuder. Misschien is Grim wel de veiligste optie omdat hij met Ngonge heeft gewerkt. Ngonge is met Balker; de spelers die komende zomer voor miljoenen verkocht kunnen worden. Zowel bij Buijs als Wormuth zat Ngonge regelmatig op de bank. 

Fugazi21-11-2022 om 22:53

Het maakt helemaal niets uit welke trainer aan het roer komt. Met deze spelers is niet veel te beginnen. Je kan van poep nu eenmaal geen goud maken. Zoals Marco aangeeft is de trainer afhankelijk van welke spelers er gehaald gaan worden. Er mogen wel 4 a 5 nieuwe spelers met kwaliteit bijkomen. Echter had Wormuth ook wel 4 a 5 kwaliteit spelers erbij willen hebben. Dan had die waarschijnlijk nog in het zadel gezeten. 

Nachtwacht21-11-2022 om 23:03

Laat Schreuder het maar worden. Is per slot van rekening toch ook een oud FC speler, met een duidelijke visie.

Denk dat Schreuder 3-4-3 zal willen spelen. Weten we gelijk dat er hoe dan ook een rechtsback bij moet

appie happie22-11-2022 om 07:59

5 man achterop..kijk maar naar Pec.

Ik weet het niet..lijkt me niks..

.

 

Oeleoptak22-11-2022 om 00:35

Geruchten inzake Schreuder naar FC worden door PEC ontkent.

b.raatjes196622-11-2022 om 05:34

Dat zeggen ze alltijd en ondertussen zijn ze in gesprek 

King Poffel22-11-2022 om 06:49

Laat dit alsjeblieft waar zijn. Bosz en Van Bronckhorst zijn voor ons natuurlijk te hoog gegrepen en Schreuder zou daarna echt mijn eerste keus zijn, wil hoog druk zetten en aanvallend en verzorgd voetbal spelen. De eerste trainer na Jans waar ik van tevoren al volledig achter kan staan, kom maar door met Schreuder!

b.raatjes196622-11-2022 om 14:47

Ik vindt het te rustig nu wie wordt nu de nieuwe trainer ze moeten daar geen week mee wachten want er moet ook nog goede spelers erbij komen

Fugazi22-11-2022 om 14:53

Raatjes, jij hebt toch zoveel vertrouwen in onze geweldige TD. Dan zou ik me niet zo druk maken. Hij weet er echt wel weer een rotzooi van te maken. Nog even geduld dus.....

grunn196722-11-2022 om 18:38

Schreuder zou een prima keuze zijn, heeft FC dna.

Alleen waar blijft het vertrek van Flederus.

b.raatjes196622-11-2022 om 19:21

Ik ben niet ongeduldig maar er moeten ook nog versterking nodig en de tijd dringend 

Herman Badkuip22-11-2022 om 20:08

Géén paniek hoor Raatjes, we hebben nog tijd genoeg....De wintertransferperiode gaat pas begin januari 2023 open en duurt de hele maand januari! En neem van mij aan, er komen écht wel nieuwe spelers bij....maar eerst een nieuwe trainer voor 1 december!

boertje22-11-2022 om 21:06

Vind nog steeds jammer dat de leeuw is vertrokken door onze vriend wormuth..1 van de  missende ervaren schakels op moment. Misschien Zakaria Labyad eens polsen voor een half jaartje Groningen? Met optie voor nog een jaar? 

frankism23-11-2022 om 08:38

Als dit waar is, dan mag Dick voor mij part direct komen...

 

https://www.destentor.nl/pec-zwolle/dick-schreuder-is-een-inspirator-motivator-en-24-7-met-voetbal-bezig-kortom-de-ideale-trainer-voor-pec~aad93a09/

 

 

Fan op afstand23-11-2022 om 11:11

Door de namen Lukkien en Oosting kan een streep. Emmen en RKC werken niet mee. Begrijpelijk.

brummie23-11-2022 om 11:28

Oostingh wil zelf niet tussentijds vertrekken begreep ik. Lukkien ben ik niet zo rouwig om. Hopelijk dan Schreuder! 

b.raatjes196623-11-2022 om 12:22

Ik zeg ard langeger waarom hij is al in dienst bij fc Groningen hij heeft goede ervaringen en je moet gewoon 4 goede versterking halen dan komt het allemaal goed je moet zeker geen trainer bij een andere club kopen terwijl je ËËN in dienst heeft dat is zonde van het geld en geen Dick lukien hij is met fc Emmen al twee keer gedegradeerd en nu staan ze er weer niet goed voor 

hermank196923-11-2022 om 12:53

Ben het af en toe met je eens maar Langeler is mijn inziens geen optie. Wat heeft hij gepresteerd? Juist bij Zwolle ging het berg afwaarts en bij overname door Schreuder ging het veel beter. Dus nee a.u.b. geen Langeler!! Denk dat de intentie nu wel naar Schreuder is verlegd of komt Bronckhorst nu in beeld?

Bombarda779123-11-2022 om 13:23

Heb je die Langeler gezien toen hij trainer was bij Zwolle? De man zat als een zoutzak in de dugout. Na de wedstrijd baggetaliseerde hij het verlies maar weg met de woorden dat het seizoen nog lang is etc. Bovendien snap ik niet welke bijdrage Langeler momenteel levert bij de FC behalve het vullen van zijn eigen zakken. Das in Curacaou dan even mislukt. De arbeidsprestatie die hij levert bij FC Groningen afgewogen tegen wat het oplevert, is totaal buiten verhouding. Maar goed, das met de meeste banen tegenwoordig zo. Dus ik snap werkelijk niet wat mensen in deze man zien. 

b.raatjes196623-11-2022 om 13:42

We kunnen iedereen wel de grond in trappen maar we hebben tot nu toe nog niks 

Fan op afstand23-11-2022 om 13:54

De FC ziet Langeler zelf ook niet als oplossing want anders waren ze niet zoekende. En wie zegt dat Langeler zelf wil?

b.raatjes196623-11-2022 om 13:55

Waar staan we op dit moment trainers bij een club weghalen is super moeilijk je hebt twee trainers in dienst die er papieren voor heeft ze hebben het niet voor de sier gekregen een diploma halen moer je best voor doen dus ik zeg gewoon ga daar mee aan de slag

Herman Badkuip23-11-2022 om 14:16

Allemaal heel logisch dat de clubs van de gewilde trainers niet mee willen werken....pak gewoon Marcel Groninger, dan ben je van alle problemen af! Kun je in de zomer altijd nog Dick Lukkien van Emmen overnemen, zodat hij samen met Groninger FCG gaat leiden!

marcelfcg23-11-2022 om 18:24

Een onervaren trainer op het hoogste niveau in de situatie waarin we nu zitten?

Dat lijkt mij een heel slecht idee. En Lukkien als de grote verlosser moet ik ook nog maar zien.

Ik hoop dat Fledderus met een betere oplossing komt. En daarna rap achter nieuwe spelers aan te beginnen met een moordenaar op het middenveld ????

b.raatjes196623-11-2022 om 14:20

Dat kan ook maar geen lukkien die is met Emmen al twee keer gedegradeerd en nu staan ze ook slecht voor 

b.raatjes196623-11-2022 om 15:28

Ik bedoel er is zo 1 december dan moet er toch iemand voor de groep staan en er moet nog versterking komen hoe zit het daarmee we horen niks daar over 

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Dijk23-11-2022 om 17:48

Mjf weet het ook niet meer wordt gefluisterd dat hij op wintersport is.

Herman Badkuip23-11-2022 om 16:02

Zeg Raatjes, weet twee goede versterkingen voor FCG :  Ko Ittakura en Ritsu Doan terughalen naar de Euroborg!

BROMBEER23-11-2022 om 18:22

Zolang die halve Duitser aan de macht is bij fcg, is er geen fatsoenlijke trainer die er ook maar over twijfeld om naar Groningen te komen en zal het dus een of andere miskleun of meeloper worden ben ik bang.

Bayco23-11-2022 om 18:35

Naar lange tijd weer es reageren.

Heb van dichtbij gehoord en wat gelezen. Dat dick schreuder wordt. En 2 ervaren versterkingen komen. Daar weet ik.geen namen van helaas

 

Ik zelf weet niet of dick schreuder nou echt mijn eerste keus is... heeft ook niet echt veel gepresteerd en fc dna... 

 

 

Herman Badkuip23-11-2022 om 20:55

Je maakt 't wel spannend Bayco, heel jammer dat je niet meer informatie hebt.....Ben 't niet helemaal met je eens als je zegt dat Dick Schreuder als trainer weinig gepresteerd heeft. Heeft samen met broer Alfred in Duitsland in de Bundesliga goed werk geleverd bij Hoffenheim, daarna assistent-trainer van Thomas Letsch van Vitesse Arnhem en nu in de KKD hoofdtrainer bij Pec Zwolle! Speelt met PEC Zwolle met een duidelijk systeem en staat voorlopig op een verdienstelijke tweede plaats onder Heracles! 

Alberto123-11-2022 om 21:41

Hans Westerhof zouden ze moeten vragen tot aan de zomer. Ervaren man, naar mijn idee de beste trainer die we bij de FC gehad hebben.

Bayco23-11-2022 om 23:03

Herman 

 

Hij heeft als assistent zijn ding gedaan. Bij pec eisten de fans zijn ontslag. En ja nu draait het paar wedstrijden. 

Maar fc is nu een moeilijk club. Moeilijke spelers. En heb mijn vraagtekens of dit de juiste man op de juiste plaats is. En die twijfel heb ik meer gehoord. Dus die twijfel is bekend bij mensen die de nieuwe trainer moeten aannemen. Dus bekruipt je weer het gevoel..  is dit de keuze die unaniem gemaakt is of doorgedrukt is..

Uiteraard hoop ik dat hij het aan de praat krijgt.. 

 

Ja jammer heb ik helaas geen namen gehoord tot nu toe..alleen dat er 2 versterkingen bij komen. Die er meteen moeten staan

Herman Badkuip24-11-2022 om 09:51

Bedankt voor jouw reactie Bayco.....we moeten 't maar afwachten, we zullen 't snel mee gaan maken!

hermank196924-11-2022 om 10:08

Dirk Kuijt is nu beschikbaar. Hoop dat Fledderus dat niet leest haha.

Pietjepal24-11-2022 om 10:12

Dirk Kuyt mag van mij komen. Zal vast geleerd hebben en grote voetballer geweest. Maarja Wormuth mocht ook komen van mij, en dat liep niet best af. Kan me nog heugen een interview met Strand die aangaf niets te snappen van Wormuth. Kwam er vaak kolderiek uit. En wat een zeperd qua hoe het ging met moddergooien bij het ontslag. Een zeperd van TD, van jewelste. Dat moeten ze snel bijleren. Hoe kom je halverwege seizoen aan een fatsoenlijke trainer? Bij amateurs kijken? Ooit werd zo Jans gekatapulteerd. De Jong evenzo, Harkemase boys wondertrainer. Iets minder mag ook wel, Pieter Huistra, en de Jong Oranje coach, hadden veel redelijkheid gebracht. Geen geweldig voetbal, maar fatsoen zal nu al heel mooi zijn.

grunn196724-11-2022 om 12:02

De FC heeft heel veel moeite om een goede trainer te vinden , zou dat niet komen omdat onze TD er nog zit, met wat er gebeurt is met Buijs en Wormuth. 2 prima trainers die het moeten doen met een waardeloze selectie en een een TD die totaal ongeschikt in zijn functie en een karrevracht aan nutteloze spelers heeft gehaald. Slecht spel en staan bijna onderaan, degradatie dreigt.

Fleddie is een stuk plakband die niet uit zichzelf weg gaat, dus het zal wel een werkloze trainer worden uit het b of c segment.

Totaal geen vertrouwen in dat Fleddie de juiste spelers haalt in de winterstop, heeft al bewezen samen met de scouting dat 4 van de 5 spelers die gehaald worden niks is. Als iemand op een sleutel positie 3 jaar lang niet functioneert moet die toch vertrekken !!! dat kan toch niet anders. De FC is een zinkend schip, kan misschien nog gered worden maar niet door deze beschadigde TD en de baby scouting. Overigens ik vind die Gudde een slapzak je hoort hem niet ziet hem niet. Ben geen fan van Nijland maar hij stond er wel met zijn dikke kop.

 

 

 

Bombarda779124-11-2022 om 21:44

Klopt Grunn, het is een zinkend schip. Sterker nog, de hele wereld vergaat als we zo doorgaan. En dat doen we. Er is geen redden meer aan. Het is niet anders. Wij treffen hetzelfde lot als de dinosauriers 60 miljoen jaar geleden. 

b.raatjes196624-11-2022 om 12:41

We wachten af waar mee  ze komen ik verwacht nu wel eens een keer duidelijkheid waar ze nou mee bezig zijn ik vindt dat er een goede trainer moet komen plus goede versterking ik Verwacht deze week nog duidelijkheid wie er komt 

hermank196924-11-2022 om 13:59

Grunn 1967 Wat zijn we weer lekker pessimistisch! Wacht toch gewoon af alvorens je zit te bleren! Of je het wel of niet aanstaat, ze vinden je mening net als ieder ander toch niet relevant en gelukkig maar. Zaak is nu dat we met z'n allen rustig moeten blijven en wie er ook komt of komen, blijf ze steunen en niet bekritiseren!

Herman Badkuip24-11-2022 om 15:53

Jij hebt volkomen gelijk hoor herman1969, met een negatieve én pessimistische instelling bereiken we niets! Rustig afwachten hoor, óók Fledderus en Gudde willen 't allerbeste voor FC Grunn! 

Marco24-11-2022 om 18:21

Ben er op zich al geen voorstander van om een trainer te halen waarvoor er een afkoopsom betaald moet worden.

Veel trainers vertrokken in het recente verleden al na 1 jaar vanwege gebrek aan perspectief. Vanuit die realiteit kan er beter een contractvrije trainer komen die een contact krijgt voor een half jaar met een optie voor nog 1 jaar.

Fugazi24-11-2022 om 18:54

Hahaha. Die Japie toch. Iemand anders even de maat nemen en bepalen wat die wel of niet zeggen mag. Alsof die naïeve gedachte van jou hout snijdt. Ik lees alle reacties maar grunn 1967 geeft een vrij realistisch beeld van wat er nu aan de hand is bij de FC. Je kan wel de struisvogel uithangen en doen alsof alles op rolletjes gaat maar dan houd je jezelf toch echt voor de gek. En dat geneuzel over echte supporters is helemaal lachwekkend. Als echte supporter mag je best je zorgen uitspreken en degene die verantwoordelijk is voor deze chaos benoemen. Maar gelukkig ben jij de opper supporter en de enige echte want jij bent tenminste positief. Hahaha. Tot nu toe heeft Fledderus alleen maar bewezen dat die er geen zak van kan. Als je dat niet ziet dan ben je of stekeblind of gewoon heel erg dom. Ik heb ook totaal geen vertrouwen in deze directie. Ze mogen het tegendeel bewijzen anders is het volgend jaar KKD.

b.raatjes196624-11-2022 om 19:13

Dat valt ook mee alleen ze moeten nu eens komen met versterking en trainer 1 december gaan we op TRAININGSKAMP 

hermank196924-11-2022 om 20:40

Ben het met je eens Japie-R, je hebt mensen die zich terecht zorgen maken en je hebt paniekzaaiers die denken er verstand van te hebbe hoe het moet. Juist nu moet men de rust beearen, handelen uit frustratie werkt averechts. Ik ben en blijf wel in het kamp positivo's. Heb er alle vertrouwen in!

b.raatjes196624-11-2022 om 20:59

Nou ik weet het zo nu en dan niet meer er komen zoveel mogelijk namen maar waarom geeft flederus nu eens duidelijkheid dat verdient de toeschouwers ook we weten nog niks en de training kamp begint wel zo 

Fugazi24-11-2022 om 21:04

Japie. Je hoeft niet te gaan scheiden hoor. Internet hooligan. De manier waarop jij met kritiek omgaat zegt meer over jou dan over mij. We gaan zien hoe het gaat uitpakken. Ik hoop dat jouw vertrouwen wordt uitbetaald door onze TD. Tot nu toe bewijst hij alleen jouw ongelijk. Keer op keer op keer maar weer. Ik wil nog wel even vermelden dat ik nog nooit van mijn leven werkloos ben geweest maar dat weet jij natuurlijk veel beter want jij weet waarschijnlijk heel goed hoe het in huize Fugazi achter de schermen gaat .

Jantje24-11-2022 om 21:18

Ik zou gewoon gaan voor de assistent Alfons Arts verder dit jaar. met wat versterkingen heb ik daar alle vertrouwen in.

Oeleoptak24-11-2022 om 23:13

Het zal ongetwijfeld lastig zijn om nu een goede trainer vast te leggen voor langere tijd. Dan maar een tijdelijke oplossing met versterkingen en dan in de zomer verder kijken. Wat mij betreft kunnen dat ook Maaskant zijn of een GJVerbeek. Mn de eerste deed het niet zo gek indertijd bij ons. Geen noorderling maar so what. 

brummie25-11-2022 om 08:04

Maaskant en Verbeek zijn niet meer geschikt als trainer in deze huidige tijd.  Maaskant heeft zowel naar buiten toe (comminicatie) en met de ploeg matig gepresteerd. 

 

Nevinsrow25-11-2022 om 10:47

Ik zou toch nog eens kijken naar de tandem pastoor & maduro 

Oeleoptak25-11-2022 om 12:45

Maaskant eindigde met FC op plek 7. In het seizoen ervoor Huistra op 14

brummie25-11-2022 om 14:12

Maaskant zijn contract werd niet verlengd op het moment dat FC 11e stond op de ranglijst. Maaskant beloofde attractief en aanvallend voetbal. Maar daar is weinig tot niets van terecht gekomen. Daarnaast communicatief een hork en zeker geen boegbeeld voor de FC. Supporters waren blij dat hij vertrok.  Uiteindelijk een 7e plek. Maar daar is alles mee gezegd. En zeker, in mijn ogen, niet voor herhaling vatbaar. 

Huisstra  stond 3e (!) toen zijn contract werd verlengd. Na winterstop verkoop spelers en kwam de klad erin. Zat wel duidelijk visie achter en aanvallend spel. 

Oeleoptak25-11-2022 om 12:46

.

Roelofsky25-11-2022 om 15:06

Heb de indruk dat het een moeizame zoektocht is die nieuwe trainer.... Niemand wil zich aan Groningen binden met zo'n puberale spelersgroep lijkt mij nou net een uitdaging... trouwens stappen de assistenten ook op ivm solidariteit....weet iemand dat. Marcel Groninger met als assistenten Mischa Visser en Joop Gall geniet mijn voorkeur...

b.raatjes196625-11-2022 om 16:52

Laat nu eens horen hoever ze zijn en hoe het er voor staat het is zo stil 

Dijk25-11-2022 om 20:51

Bel die mjf op !

Oeleoptak25-11-2022 om 22:05

Zie nu dat we Dick Advocaat ook hadden kunnen hebben. Maar die gaat naar ADO. 

King Poffel26-11-2022 om 11:17

Die was nooit naar Groningen gegaan, doet het nu als Hagenees uit liefde voor ADO.

b.raatjes196626-11-2022 om 12:42

Dat is flauwe kul want fc Groningen heeft een fantastische publiek met leuke sfeervolle ambiance en dat moeten ze nu door zetten ik vindt alleen dat hel lang duurt voor ze een trainer hebben de groep moet toch nu ook weten wie ze krijgen en voor de toeschouwers ook ik weet dat ze bezig zijn maar we horen te weinig waarom krijgen we geen informatie ja schreuder wordt genoemd nou lukkien kunnen we vergeten Emmen werkt niet mee en een trainer voor een korte termijn heeft geen zin en lukkien moet eerst maar eens zorgen dat Emmen een keertje goed doet is ook niet mijn voorkeur ik zou gertjan verbeek halen die kan fc Groningen wel naar de hoogte punt brengen maar ik zou nu wel eens willen weten en hoe het er nu voor staat

b.raatjes196626-11-2022 om 14:11

En ik vindt dat de spelers nu mogen weten we krijgen deze trainer dat moet je van hem verwachten dat kan je van hem verwachten en hoe sta ik daar in als speler en wat kan ik beter doen op de training om mij in de kijker te spelen en welke spelers krijgen we erbij ik vindt dat ernu duidelijkheid moet komen en niet allelei namen de lucht in slingeren ik vindt dat we geen lukkien moeten halen die is met Emmen al twee keer gedegradeerd en nu staan ze weer onderaan dus daar schieten we niks mee op ik denk aan gertjan verbeek of marcel gronninger ëen van deze twee maar geef nu eens duidelijkheid wat ernu gane is

hermank196926-11-2022 om 15:31

Ik kan je begrijpen maar ze kunnen nu beter meer aandacht en tijd nemen om de juiste beslissing te nemen. En wie weet, het is bijna 5 december.

b.raatjes196626-11-2022 om 15:36

Ja maar ze gaan 1 december naar trainingkamp wie staat er dan voor de groep dat moet nu toch wel duidelijk worden en we horen daar nu niks over 

Herman Badkuip26-11-2022 om 16:15

Tis niet zo moeilijk hoor....gewoon het seizoen afmaken met Danny Buijs [moet MJF maar even slikken!] én dan in de zomerstop Dick Lukkien en Marcel Groninger ophalen! 

Dijk26-11-2022 om 16:47

Die schreeuwlelijk nooit meer langs de lijn. De laatste 7 wedstrijden vergeten zeker deze waren dramatisch badkuip. Slik jij maar lekker. 

Nachtwacht26-11-2022 om 19:07

Serieus? Om meerdere redenen een slecht idee. Zou 20 wedstrijden betonvoetbal betekenen, maar voor het gemak vergeet je de laatste 7 wedstrijden van vorig seizoen. De groep was uitgekeken op het geschreeuw van Buijs

b.raatjes196626-11-2022 om 16:20

Nee dat moet je niet doen geen tussen pauze er moet wel een trainer komen voor een langere periode waarom dan geef je de trainer een gevoel het is voor een paar wedstrijden en dan moet ik weer oprotten dat moet je ook niet doen en vooral geen Dick lukkien halen die heeft fc Emmen twee keer laten degraderen 

TomOkker26-11-2022 om 17:41

Un dos très

Gudde blij met de cash

MJF in de stress

Supporters aan de fles

Wie staat er straks voor de kindercreche

of eindigt het wederom in een crash

op naar de volgende clash

b.raatjes196626-11-2022 om 18:41

Dat slaat ook nergens op ik heb wel vetrouwen dat het goed komt alleen ik zou wel eens wat informatie willen hoe het ernu voorstaat we krijgen te weinig informatie wie er nou komt en donderdag is er een training kamp dus wie staat er voor de groep 

TomOkker27-11-2022 om 07:40

Zeg stresskip als er wat te melden is dan zul je dat vanzelf horen. Het feit dat er allemaal namen worden genoemd van trainers die al bij een club zitten, uitgerangeerd of te hoog gegrepen zijn, geeft al aan dat het geen gemakkelijke opgave is. Daarbij voor de lange termijn zou ik niet voor een jonge (on)ervaren trainer gaan. En wie die ervaren spelers dan wel moeten zijn, ik ken ze niet maar dat is ook niet aan mij. Daarbij de namen die circuleren zijn de mensen die het op dit moment aardig doen maar dat is voetbal, leven bij de waan van de dag. Vorige seizoen zou Excelsior met hun 'makkelijke' programma wel even kampioen van de KKD worden. Ze hebben vanaf dat moment geen wedstrijd meer gewonnen. Om  het spul van FCG weer aan de praat te krijgen is er wel wat meer nodig.

Ik denk dat er genoeg stress is bij MJF en heeft m.i. wel meer aan z'n hoofd heeft dan alleen een trainingskampje. Gewoon Langeler voor de groep want kritiek is m.i. onterecht ,zelfde verhaal als met Wormuth bij Groningen die werd ook opgezadeld met een spelergroep van het niveau onderafdeling. Daarbij Schreuder heeft Zwolle ook niet kunnen behoeden voor KKD. Ook niet met de broodnodige tussentijdse aanwinsten. Het enige waarin Zwolle in uitblonk was het grossieren in gele kaarten. 

Kein geloel Fußbal spiel'n

Fan op afstand27-11-2022 om 11:00

Hoop dat Fledderus in het verkeerde vliegtuig stapt en in Japan terecht komt. Wij hebben 2 Japanners mogen aanschouwen bij de FC en beide zitten in het nationale elftal van Japan. Dus vergeet nu eens al die sympathieke Scandinaviërs en zoek je heil ergens anders, in bijvoorbeeld Azië.

b.raatjes196627-11-2022 om 13:12

Dat dacht ik ook gooi langeler voor de groep haal de nodige versterking en aan de slag

Dijk27-11-2022 om 14:13

Nee geen Langeler nog erger als Wortmuth!!!!! geduld raatjes. En als er woensdag nog geen trainer is. Moet jij maar voor de groep donderdag, jij weet hoe je de Ngonges en Musampas moet aanpakken.

PDI27-11-2022 om 13:13

Sommige dingen zijn te toevallig.... nieuwe ervaren speler .... 1+1= Daley Blind.

b.raatjes196627-11-2022 om 14:52

Geduld dat is er niet meer hoelang moeten we nog wachten tot dat de competitie weer begint donderdag gaan ze op trainingkamp dan moet er toch iemand staan en waar blijft de versterking alles wordt op een langer termijn verschoven 

Japie-R27-11-2022 om 15:28

Ergens heeft de "stresskip" natuurlijk wel gelijk. We zijn nu drie weken na het ontslag van dhr.Wormuth en nog is het muisstil bij de club. Je zou toch denken,als je een trainer ontslaat je alwel enig idee hebt hoe het profoel van de volgende trainer eruit moet zien, ook om het feit dat het aantrekken van Wormuth een "inschattingsfout" was, zoals gezegd door Mark-Jan Fledderus. We hoeven echt niet op het einde van de WK te wachten om te kijken of daar ook nog bijzondere spelers vrijkomen, dat doen alleen maar hele grote clubs met veel geld, dus daar komen wij niet aan te pas. De suggestie om eesn in het verre Oosten te kijken of daar nog een goeie Jap rondloopt die furore wil maken in het Westen, lijkt mij nog niet eens zo'n slecht idee. Ik kijk dan maar eens naar Doan en Itakura die de Duitsers toch maar mooi klop gaven, trouwens tegen Costa Rica weer de boot ingingen. Ach het is "maar"voetbal dus we moeten nog maar even geduld hebben, geldt ook voor de STRESSKIP.!!!!!
 

b.raatjes196627-11-2022 om 15:40

Het is geen stress maar je gaat donderdag op trainingkamp en je hebt nog geen trainer je hebt nog geen versterking gehaald dus de groep gaat stuurloos op TRAININGSKAMP of komt er toch nog een trainer waarom zegt flederus nog niks of is het dat het geheim moet blijven laat nu eens duidelijkheid komen hoe we er voor staan er zijn nog zoveel trainer zonder club grim  en gertjan verbeek en nog wel andre trainer die geen club heeft dus laten ze nu eens duidelijkheid brengen 

ChiChi27-11-2022 om 17:18

Wat een stresskip die Raatjes.

Op 1 december komen de spelers weer terug en hebben ze konditie-metingen etc.

Dan trainen ze twee weken in Groningen en gaan dan pas op trainingskamp naar Spanje en

komen vlak voor de kerst weer terug!!

Dus geduld is een schone zaak!!!

Reactie verwijderd door redactie

Fugazi27-11-2022 om 17:20

Heb geduld. Fledderus is een geweldige TD. Die gaat het zinkende schip wel vlot trekken 

b.raatjes196627-11-2022 om 17:41

Wie gaat die training geven flederus zelf 

brummie27-11-2022 om 17:46

FC stond er financieel niet echt florissant voor ten tijde van aanstelling Fledderus. Hij is medeverantwoordelijk dat FC nu er financieel nu zo goed voorstaat. En niet of minder afhankelijk wordt van het moeten verkopen van spelers elk seizoen. 

Uiteraard gaan dingen niet allemaal goed onder zijn leiding. Maar iets meer credits mag ook wel. Ook was hij verantwoordelijk voor de terugkomst van Robben.

Wat nieuwe trainer aangaat, wellicht is er al iemand vast gelegd en kunnen we komende dagen een persconferentie verwachten. Spelers moeten nog terug komen van hun vakantie. Er is tijd. 

hermank196927-11-2022 om 17:56

Kijk eindelijk iemand die net zo denkt als ik. Wees geduldig, men fokt zichzelf en er een ander alleen maar op en krijg je enkel negatieve berichten. Het zijn bestuurders, neem de tijd voordat men weer een verkeerde aanstelt. 

Boerentrien27-11-2022 om 18:46

Ja inderdaad. Gewoon geduld en vertrouwen hebben! Bovendien ben ik er van overtuigd, dat er meer uit deze selectie valt te halen.

b.raatjes196627-11-2022 om 18:10

Ik ben wel geduldig maar ik zeg alleen de dagen gaan snel het is zo donderdag en dan moet er toch iemand staan we wachten nu al drie weken en ik denk dat de spelers al wel terug zijn maar gewoon thuis zitten om donderdag weer aan de training te beginnen maar dan moet er wel een trainer staan die de boel weer goed recht zetten en er moet nog versterking komen dus het is zo januari 2023 we weten dat maanden voor bij vliegen 

brummie27-11-2022 om 19:07

Eens Boerentrien, uit deze selectie valt zeker meer uit te halen. 

Marco27-11-2022 om 19:29

Belangrijker is dat er snel een handvol versterkingen bijkomen, zodat ze vanaf de eerste training kunnen meedoen. Anders is het elftal straks in maart nog bezig met wennen aan elkaar.

Er moet een scorende spelbepaler, fysiek sterke verdedigende middenvelder, rechtsback en linkbuiten komen; wil het dit seizoen nog wat worden. 

TomOkker27-11-2022 om 22:30

Middenvelders genoeg die het niveau aankunnen alleen een rechtsbuiten en een linksbuiten lijkt mij voorlopig genoeg. Wellicht is dit ook wel het moment om een rechtsback te halen en afscheid nemen van onze feestvierders.

Oeleoptak27-11-2022 om 20:16

Van het gepraat dat er uit deze selectie veel meer valt te halen word ik een beetje moe. Deze selectie is een verbeterde versie tov vorig seizoen. 12 punten uit 14 wedstrijden nu. Als je ziet hoe Fortuna verloren wordt... Als je weet dat twee trainers achter elkaar het niet aan de praat kregen. En dan hier mensen doodleuk MJF horen napraten dat er meer uit te halen valt. Dat kan maar dan met versterkingen qua ervaring. Er is qua mentaliteit gewoon slecht gescout, zie de watjes op het middenveld. Daar ligt het grootste gebrek. Dus zolang er niks bij komt wat daar verbetering brengt heb ik helemaal niks met de dromen inzake de potentie van deze selectie. 

b.raatjes196627-11-2022 om 20:50

Daar valt ook meer uit te halen maar ik denk je moet er een aanvallende middenvelder erbij te halen plus een aanvaller want daar zijn we nog te kwetsbaar 

Herman Badkuip28-11-2022 om 09:29

De huidige selectie van FC Groningen is sterk genoeg! Er moet gewoon een trainer komen, die de spelers eens goed aanpakt, op de juiste plek neerzet én met een voor iedereen duidelijk speelplan gaat voetballen!

Koekiemonster28-11-2022 om 09:44

Eerste proriteit is toch echt wel een rechtsback, nu moet daar Kasanwirjo spelen die zich daar helemaal niet thuis voelt.

Te Wierik speelt wel aardig, maar opbouwend is het ook niet je van het. Määta aan de linkerkant speelde de eerste 2 wedstrijden prima, en ik denk ook nog steeds dat deze jongen er wel komt alleen na die 2 wedstrijden zakt ook hij regelmatig door het ijs. 

We missen daarnaast een killer op 6, al moet ik zeggen dat ik Pelupessy wel echt een topaanvoerder vindt. Ook al staat hij wissel, na de wedstrijd gaat hij steevast met zijn kinderen naar de fans om ze te bedanken en hij is oprecht een hele aardige gozer.

De concentratie bij ons moet volgens mij liggen op het aankopen van een rechtsback, linksback, linksbuiten en een 10.

Vervolgens moet je afscheid nemen van Kalley, Dankerlui, Lunqvist en Abraham.

Tenminste, zo zie ik het.

 

 

 

 

Fugazi28-11-2022 om 09:52

De huidige selectie van de FC is verre van goed genoeg. Als er geen versterkingen komen dan degraderen we gewoon. Dan speel je Russisch roulette. Maakt niet uit welke trainer voor deze groep staat. Deze selectie heeft een tekort aan kwaliteit en mentaliteit. Brummie geeft terecht aan dat Fledderus medeverantwoordelijk is voor de gezonde financiële situatie. Daarvoor chapeau. Echter doet Fledderus niet veel goeds met het beschikbare geld. Er is maar 1 speler in deze selectie die echt waarde vertegenwoordigd en dat is Pepi. Helaas is die niet van ons. Balker kan ook een stap maken maar gaat niet de miljoenen opleveren die de laatste verkopen hebben gedaan. Voor de rest bestaat deze selectie voornamelijk uit spelers die je aan de straatstenen niet kwijt raakt maar wel lange contracten hebben. Daar zit dan ook gelijk het pijnpunt van de FC.een grote selectie met weinig waarde.

brummie28-11-2022 om 12:06

Fc heeft volgens mij behoorlijk wat spelers met een behoorlijk transfer potentieel. Spelers als Suslov & Kasanjawiro kunnen meerdere miljoenen opleveren. Maar ook Duarte,  Ngonge, Maätä, Krüger en zelfs  Abraham vertegenwoordigen een prima waarde. 

En het kan snel gaan , zie Bjorn Meijer. En ook nog eigen jeugd.  Valente is zich nu erg goed aan het ontwikkelen , wie weet!

Transfers van 6 miljoen (Meijer) en 11 miljoen (JSL) zijn natuurlijk niet elk seizoen haalbaar. Transfers van 2-5 miljoen wel. En dat lijkt me ook meer realistisch. 

Kortom ik denk dat FC een behoorlijk talentvolle selectie heeft, waar zeker nog financiële muziek in zit. 

TomOkker29-11-2022 om 18:26

transfer potentieel en er zit rek in de selectie, hier zakt mij de broek vanaf. Suslov en Kasanwirjo laten wekelijks zien waarom dat ze geen knip voor de neus waard zijn.

Marco28-11-2022 om 11:13

Het elftal beschikt over veel taltenten die in de toekomst voor veel geld verkocht kunnen worden. probleem is dat er teveel onervaren spelers in het veld staan. Deze spelers zullen in het veld begeleid moeten worden. De ervaren spelers en leiders falen bijna wekelijks, waardoor de talenten ook maar wat klooien op het veld. 

Het was pijnlijk om te zien dat toen de leiders van de selectie: Pelupessy en suslov in het veld kwamen tegen Fortuna, alles daarna misging. 

Denk dat Groningen eerst moet bepalen welk systeem ze willen gaan spelen onder de nieuwe trainer. Bij 4-3-3 kun je Suslov nog rechts half neerzetten, wil je een ander systeem voetballen, dan moet je tijdens de winterstop afscheid van Suslov gaan nemen, want hij is op andere posities niet goed genoeg, speler staat al 2 jaar stil in ontwikkeling. 

 

hermank196928-11-2022 om 12:44

Suslov is in mijn optiek alleen nuttig als vrije man, zonder opdrachten en verdedigende taken. Tussen 2 linies in, mid en aanval. Denk dat een 3-4-3 met een ruit daarbij een optie is, één met de punt naar achter en één (Suslov) met de punt naar voren.

Dijk28-11-2022 om 19:04

Dick Schreuder gaat niet naar de fc. Gaat met Zwolle morgen  op traingskamp zie rtv Oost.

Wie oh wie raatjes?

appie happie28-11-2022 om 21:04

Langeler,  zien we in juni wel weer.

 

Schreuder komt gelukkig niet,zou ook teveel kop zijn,zie ik niet zitten..

Marco28-11-2022 om 22:26

Vindt het wel goed dat het wat moeizaam gaat om een geschikte trainer te contacteren.

Zo voelt de directie meer verantwoordelijkheid voor het slagen van een trainer, en dat ze hier een belangrijke rol in hebben.

b.raatjes196628-11-2022 om 23:05

Ik verwacht nu eens duidelijkheid wie er komt en wat er komt als spelers erbij ik vindt dat je de supporters nu eens duidelijkheid moet geven van daar zijn we mee bezig zo staan we er voor dit duurt veel te lang het is al drie weken geleden dat WORMUTH ontslagen is ze weten nu toch wel al hoe het er voor staat donderdag is de eerste training al dat is toch raar dat je dan nog niemand hebt en hoe zit het met de nieuwe spelers komen die nog geeft nu eens duidelijkheid 

marcelfcg29-11-2022 om 07:59

Ik zou eens kijken of er een plekje in de RVC is voor jou.

Dan zit je overal met je neus bovenop en dan zijn wij verlost van jouw zenuwachtige geneuzel.

brummie29-11-2022 om 07:56

Lijkt me zeer onverstandig om als FC tijdens onderhandelingen met spelers-trainer, supporters op de hoogte te houden. Onderhandelingspositie als club wordt dan stukken minder. 

Daarnaast, haastige spoed is zelden goed. Midden in het seizoen een trainer aantrekken is ook gewoon wat lastiger.  Gewoon rustig afwachten. 

b.raatjes196629-11-2022 om 08:39

Het is al drie weken rustig over een paar weken moeten we er wel weer staan en donderdag is de training al wie staat er dan voor de groep niemand 

Dijk29-11-2022 om 12:09

Boeien ?

King Poffel29-11-2022 om 08:54

Ze kunnen de nieuwe trainer natuurlijk ook moelijk presenteren zolang hij nog met het Nederlands elftal op het WK actief is 

Herman Badkuip29-11-2022 om 09:06

Jij bedoelt natuurlijk Edgar Davids...zo’n pitbull kunnen we wel gebruiken bij FCG! Neem dan gelijk Winston Bogarde als assistent......

hermank196929-11-2022 om 09:48

Het lijkt mij toch niet dat we het spreekwoordelijke gezegde gaan beleven? Gooi geen oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt. Blijft niet veel keus over zo. Dan toch maar van Bronckhorst of de Boer? 

Marco29-11-2022 om 12:26

Ben wel blij dat al die gepolste laagvlieger trainers niet weg mogen bij hun club. 

Haal maar een trainer die weet wat er bij Europees voetbal wordt gevraagd. Dit is het doel waar we heen willen als club. 

Dijk29-11-2022 om 12:33

Slogan " naar de grote markt " of kkd.

Fan op afstand29-11-2022 om 12:39

Het lijkt mij duidelijk dat de goede naam en uitstraling die onze FC ooit had een hele stevige oplawaaier heeft gehad. Het is toch bijzonder dat men binnen een kleine 3 weken nog geen nieuwe trainer heeft. Of heeft Fledderus weer een onhaalbare trainer in het vizier. 

Marco29-11-2022 om 12:55

Benaderde trainers worden aan hun contract gehouden door hun werkgever, is in het belang van de club waarvoor ze werken. Groningen hield Poldervaart vorig jaar ook aan zijn contract. Weinig bijzonders aan.

Met een beschikbare trainer waren we er allang uitgeweest. 

 

Fan op afstand29-11-2022 om 13:14

Ook vrije trainers zijn blijkbaar niet happig om te komen want anders had je al wel een trainer gehad. Daarnaast is het een rare strategie om te proberen een al vastliggende trainer vast te weken bij zijn huidige club. De kans dat je nul op request krijgt is groot. Dus waarom niet direct proberen een vrije trainer aan te nemen? Scheelt veel tijd en energie en frustratie.

Fugazi29-11-2022 om 13:32

Ik denk dat Fledderus een overhaaste beslissing heeft genomen om zijn eigen hachje te redden. Helaas heeft die geen plan B. Hij heeft gewoon zijn hand overspeeld en komt er nu achter dat die Wormuth beter had kunnen laten zitten. Hij had zich beter kunnen concentreren op het halen van een paar goede versterkingen. Hij heeft zichzelf nu alleen maar meer in de problemen gebracht en daarmee ook onze club.

Marco29-11-2022 om 14:54

Betere spelers hadden idd al in de zomer gehaald moeten worden, dit was eindvorig seizoen en in de voorbereiding al heel duidelijk.

Met betere spelers had Wormuth ook betere resultaten gehaald, en mooi voetbal kunnen spelen. Reden om hem wel te ontslaan zijn er ook: Moeilijke/verstoorde werkrelatie met selectie, gebrek aan vechtlust in het team (afdroog partij in Arena was schande, zoals ook slap spel tegen Fortuna toen het werd gevraagd), respectloze behandeling Michael de Leeuw, moeizame werkrelatie met Directie, onnavolgbaar wisselbeleid, zonder gewenst resultaat en slecht persoptreden. 

 

b.raatjes196629-11-2022 om 14:46

Gewoon met ard langeger en deze assistent trainer voor de groep met wat versterking erbij halen

Dijk29-11-2022 om 15:22

Paniek raatjes dan teken je voor degradatie met langerler.

 

allartboer29-11-2022 om 14:59

Wordt het niet hoog tijd dat de R v C gaat ingrijpen in de soap die nu gaande is. De zwakke directie eruit en een nieuwe sterke Alg.Dir. plus John de Jong als TD aanstellen, vervolgens een trainer die een elftal op een logische manier laat spelen. De selectie dient versterkt te worden met spelers die het elftal ook echt beter maken, een echte balafpakker en scorende middenvelders plus nog een of twee buitenspelers die en een voorzet kunnen geven en een goal kunnen maken. Financieel staat Groningen er goed voor ( het enige wat de directie goed heeft gedaan) dus er zijn mogelijkheden.

l

TomOkker29-11-2022 om 18:35

Kijk dit is nog eens een goeie geste. John de Jong heeft op dit moment toch niks te doen dus reden genoeg om hem te polsen.

Marco29-11-2022 om 15:17

We mogen heel blij zijn met rustig en analytisch man als Gudde. Heeft veel goede besluiten genomen. 

MJF zijn de meningen over verdeeld. Vriend en vijand zijn het er wel over eens dat zijn verkoopresultaten voortreffelijk zijn. 

John de Jong heeft bij PSV ook goed verkocht bij zijn aanstelling. Voor binnenkomende spelers zeer afhankelijk van trainer. De Jong gaat nooit van PSV naar Groningen.

 

TomOkker29-11-2022 om 18:38

Misschien wel van de WW naar de FC.

Bayco29-11-2022 om 16:58

Dit had ik niet verwacht.  Waren al in gesprek. Naar mijn idee was dat al nagenoeg rond. Ik weet dat er een soort peiling is geweest hoe zijn naam zou vallen bij de achterban enz..dat was overigens niet heel positief.

Waar dit op stuk gelopen is... ik vindt het niet erg trouwens.

TomOkker30-11-2022 om 20:12

Hoezo was dit bijna rond? Op basis van welke informatie? De Tam Tam of de Roeptoeter?

hermank196930-11-2022 om 10:02

Zou Bogarde een optie kunnen zijn of als ass. trainer?

 

Marco30-11-2022 om 11:02

Ben geen voorstander van een tussenpaus.

Is allemaal korte termijn, waarbij de trainer bezig is zijn niet degradatiebonus binnen te harken.

b.raatjes196630-11-2022 om 12:35

Inderdaad je hebt gelijk 

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

boertje30-11-2022 om 17:15

Frank de Boer maar voor een half jaartje halen , daarna Oosting of Lukkien aanstellen 

frankism30-11-2022 om 18:17

John van t schip? 

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Herman Badkuip30-11-2022 om 19:19

Trainer John van 't Schip is géén verkeerde optie voor FC Groningen! Heeft veel ervaring als assistent-trainer bij toptrainers als Co Adriaanse, Marco van Basten en Martin Jol bij Ajax én trainer Australische clubs, Pec Zwolle en het nationale team van Griekenland! Véél ervaring op niveau als speler van Ajax en international en veel contacten in de voetbalwereld, eigenlijk alleen maar voordelen!

TomOkker01-12-2022 om 06:18

Mensen die Buijs als tussenpaus noemen kun je niet serieus nemen Herman.

TomOkker30-11-2022 om 20:08

Valt mij nog mee dat hier nog niemand Graham Arnold noemt 

Oeps nu doe ik het.

b.raatjes196630-11-2022 om 20:18

Je moet geen tussen trainer halen want dat kan wel een afrecht werken gewoon een goede trainer voor de groep zetten van 't schip kan ook gertjan verbeek of fred grim of marcel gronninger halen voor een paar jaar geen Dick lukkien hij presenteert ook niet bij fc Emmen 

Dijk30-11-2022 om 21:04

Paniek raatjes 

Bombarda779130-11-2022 om 22:52

De RVC moet inderdaad gaan ingrijpen. Dit kan echt niet meer. Die Raatjes is veel te ongeduldig namelijk. 

Reactie verwijderd door redactie

brummie01-12-2022 om 07:58

In plaats van een tussen paus, wellicht Andre Paus....?

Wellicht wil hij de overstap maken van Birkirkara FC naar onze club

PDI01-12-2022 om 08:41

Na de vorige opmerking misschien niet de beste timing, maar meen het echt serieus: Alex Pastoor en assistent Kees Kwakman.

Herman Badkuip01-12-2022 om 09:51

Wat denken jullie van Adil Ramzi, de Marokkaanse jeugdtrainer van PSV? Kon mee naar Quatar als assistenttrainer van Marokko en is naar eigen zeggen klaar voor een eredivisie-club......

Dijk01-12-2022 om 13:22

Te licht bevonden. Geen ervaring als eredivisie trainer. Laat maar mooi in Eindhoven blijven.

b.raatjes196601-12-2022 om 10:12

Niet ongeduldig maar ze moeten nu eens duidelijkheid geven het duurt straks 4 weken de training staat voor de deur en we hebben nog niet eens een trainer en we horen niks van flederus al geeft hij maar eens duidelijkheid 

Dijk01-12-2022 om 13:25

Dan ben je dus ongeduldig en niemand wil meer met Fledderus in zee hij moet eerst zelf opstappen. Dan willen de trainers graag komen want Fledderus heeft een rare manier van communiceren. 

 

 

 

Pietjepal01-12-2022 om 11:02

Elke serieuze hier genoemde trainer zou ik prima vinden. Ambitieuze trainer van amateurs heeft nu mijn voorkeur. Maar als Kwakman wil komen, graag. 

Jantje01-12-2022 om 12:36

Weet niet als hij de papieren heeft om dit temogen doen maar mij zou dit een helle goede trainer zijn voor de FC  John de wolf

Reactie verwijderd door redactie

Fan op afstand01-12-2022 om 13:01

De FC wil nu een tussenpaus. Benieuwd wie daar instinkt. Zeker zonder te weten welke mensen weggaan en er bijkomen gedurende de winterstop.

brummie01-12-2022 om 16:30

Ngonge mag per direct vertrekken bij de FC. Traint tot die tijd bij O21 mee.

Lijkt me de beste oplossing. Talentvol, maar qua gedrag-mentaliteit te ver onder de maat. Twee trainers hebben geprobeerd hem te helpen. Zonde. 

Dijk01-12-2022 om 16:43

En dat is 1 wie volgt idioot Ngonge. Was hij nog steeds dronken of weer dronken vandaag. Graag nieuwe topic BM meer als 100 berichten.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!