Terug

Deel deze pagina:

Transfergeruchten Januari - update 1 februari

Door Sven Heikens 162 reacties

Het is januari en daarmee is de winterse transferperiode geopend. De transferperiode sluit op 31 januari 23.59 uur. 

In dit artikel houden we alle relevante transfergeruchten met betrekking tot ingaande en uitgaande transfers bij FC Groningen bij:

1-januari: 

Met betrekking tot uitgaande transferperikelen had Wouter Gudde tegenover RTV Noord onlangs het volgende te vertellen: "We hebben in november met alle spelers en zaakwaarnemers een formeel moment gehad Tijdens die gesprekken hebben Daleho Irandust, Paulos Abraham, Nordin Musampa en Liam van Gelderen te horen gekregen dat hun toekomst elders ligt. Ze hoeven zich na de winterstop ook niet meer bij de eerste selectie te melden en kunnen op zoek naar een andere club", aldus Gudde.

Ook rondom Van Veen zal het nog onrustig blijven. In principe zal Van Veen zich spoedig weer melden in Groningen (3-januari), maar gezien de situatie rondom Kevin vertelde Gudde dat aan dat wanneer er een club zal aankloppen, FC Groningen zal luisteren.

Verder zal het ook rondom Balker nog wel het één en ander gaan spelen. Balker stond begin december al in de interesse van BK Häcken en heeft een aflopend contract van de zomer, al heeft Groningen nog wel een cluboptie van 1 jaar op zijn contract.

9-januari:

De laatste tijd zong de naam Koen Kostons rond binnen Groningen als nieuwe spits die onze aanval moest versterken. Hij heeft echter getekend voor SC Paderborn 07 die 6e staan in de 2. Bundesliga. Zij nemen de topscorer van MVV Maastricht per direct over.

Koen Kostons tekent bij SC Paderborn 07

10-januari:

Voetbal International meldt dat Michael Verrips zal terugkeren bij Fortuna Sittard. De goalie werd door Groningen gehuurd van de Limburgers, maar na de verkoop van Fortuna doelman Pandur aan Hull City zal Verrips terugkeren naar Sittard.

12-januari:

De doorgaans goed ingevoerde Gianluca di Marzio meldt op Twitter dat Salernitana een eerste bod voor Daleho Irandust heeft neergelegd bij FC Groningen.

 Twitter

13-januari:

Dezelfde Gianluca di Marzio meldt vandaag dat Salernitana komende maandag een bod van rond de 100k + een bonus van 100k wilt neerleggen bij FC Groningen voor Daleho Irandust.

18-januari

RTV Noord meldt dat FC Groningen geïnteresseerd is in Zakaria Eddahchouri. De spits van Telstar staat op dit moment op 11 doelpunten en 1 assist in 20 wedstrijden Keuken Kampioen divisie. Door het vertrek van Radinio Balker en de doorverkooppercentage van Cyril Ngonge zijn er dingen mogelijk voor wat betreft inkomende transfers.

23-januari

RTV Noord weet te melden dat Groningen alsnog dichtbij het aantrekken van Rui Mendes van FC Emmen is. Het is geen publiek geheim dat Lukkien erg gecharmeerd is van de buitenspelers van FC Emmen. 

25-januari

Stefan Bleeker meldt op Twitter/X dat de komst van Eddachourri eerst van de baan is.  Er was een deal met Telstar, maar de contractonderhandelingen zijn stuk gelopen. Verder is er een Deense keeper op proef bij de FC, genaamd: Jeppe Højbjerg. De 28-jarige goalie is momentel transfervrij en keepte voor het laatst bij FC Fredericia

29-januari

DvhN meldt dat PSV een bod van 5 ton heeft neergelegd bij FC Groningen voor Thijmen Blokzijl.

1-februari

Stefan Bleeker meldt het volgende op Twitter:

FC Groningen heeft zowel met Kilmarnock als st Mirren een deal over Kevin van Veen. Het gaat dan om een huurovereenkomst van vijf maanden. De bal ligt op dit moment bij de aanvaller.

Later op de avond maakte van Veen zelf bekend voor Kilmarnock te hebben gekozen.

Reacties:
Hgz01-01-2024 om 11:50

Welke transfergeruchten? Je hoort al jaren niks over spelers die ze op de korrel hebben. Vroeger kwamen er nog wel namen van spelers in het nieuws. Sinds Beuving er zit hoor je niks. Ben benieuwd of die 4 toppers nog vertrekken. Wordt in ieder geval veel verlies op geleden. Transferopbrengsten van Gudmondson, Matusiva, Doan en nog een paar verkwanseld aan miskopen. Dat moet echt beter.

Wat er nu gehaald moet worden moeten echt voltreffers zijn anders kom je de komende jaren niet terug in de eredivisie en blijf je spelen tegen jong Fc Utrecht, Telstar enz.

Herman Badkuip01-01-2024 om 14:27

Allereerst voor iedereen de allerbeste [sportieve] wensen voor 2024! Zie 't allemaal niet zo somber als Hgz, volgens mij kunnen we met de huidige selectie erg ver komen dit seizoen. We staan op dit moment op plek 6 in de KKD op slechts 7 puntjes van Roda JC met nog 18 duels voor de boeg. Steeds meer eigen jeugdspelers in de basis en ik weet zeker, dat daar ook na de winterstop nog een aantal talentvolle Grunnegers bij gaan komen! Vier spelers zijn al uit de eerste selectie gezet en wellicht kunnen wij met de transfer van Cyril Ngonge nog voldoende geld vangen om een veelscorende spits uit de KKD op te halen.....Radinio Balker blijft waarschijnlijk ook nog bij de FCG en het gemis van Laros Duarte in januari wordt vast wel opgevangen door het inbrengen van een Tika de Jonge. Oók in de bekercompetitie zie ik perspectief voor FCG, uit tegen Excelsior Rotterdam moet te doen zijn en dan zit je al bij de laatste acht! Met een beetje gunstige loting zie ik een finaleplek in het verschiet! Veel zal afhangen van de eerste wedstrijden na de winterstop.....

Marco01-01-2024 om 16:10

Op basis van kwaliteit is de kans groot dat na 2 wedstrijden in januari het seizoen al over is. 

Voorin ontbreken doelpunten en achterin is het te onstabiel.

De supporters zijn van de onvoorspelbare kkd gaan houden, dus het maar de vraag of dit heel erg is. 

Durovski01-01-2024 om 19:25

Marco, helemaal gelijk zonder versterking kan het snel over zijn. Bij ons op de tribune heb ik geen vrolijke gezichten gezien tijdens en na de KKD wedstrijden. Ik denk dat velen een volgend seizoen in de KKD niet meer heen gaan.

Daarom gewoon 2e worden, voor een prachtig  2024!!! Iedereen de beste wensen en op naar de Eredivisie.

no guts no glory02-01-2024 om 02:42

Nou bij ons op Noord is de stemming totaal anders. We zijn er al anderhalf uur voor de wedstrijd en genieten van het sfeertje. Ook de uitwedstrijden worden beter dan ooit bezocht. De vrijdagavond is een top avond. Op Noord gaat iedereen zeker verlengen bij een tweede seizoen KKD. Uiteraard is het noodzakelijk dat we promoveren maar je hoort bij ons ook geluiden dat ze de KKD eigenlijk veel leuker vinden dan dat schaak voetbal uit de eredivisie. Telstar uit is ook veel leuker dan RKC uit. En je wint nog eens een wedstrijd. 

Boerentrien02-01-2024 om 09:25

Ook op de Koemantribune merk ik een opgewekte stemming. Heel leuk om daar deel van uit te maken. Men is blij met het huidige spel en gaat weer met plezier naar de Euroborg. Dat hoor je in de gesprekken om je toe en zie je aan blije gezichten. Al blijven er natuurlijk wel wat zuurpruimen, die altijd wat te mekkeren hebben.  En ook onze tribune is goedgevuld. Ik zie op de vrijdagavond zelfs veel kinderen. Ook daarom is het leuk, dat er zoveel jonkies uit eigen kweek op het veld staan. Uiteraard hoopt iedereen wel op promotie.

Hoekie02-01-2024 om 11:43

Ook op de Piet Fransentribune is de sfeer de laatste 2 maanden uitstekend. De supporters zijn hier blij af te zijn van het eindeloos heen en weer spelen vanuit de verdedediging, het zogenaamde tikkie terug voetbal. Ze zien nu aanvallend voetbal, waarbij hoog druk gezet wordt net als in de tijd van Ron Jans. Deze jonkies die best wel vaak slordig zijn in de afwerking kunnen alleen maar beter worden. Ze zijn nog super jong. Op dit moment compenseren ze dat met hun tomeloze inzet. Ze zullen best nog wel wat keren op hun bek gaan maar daar komen ze dan weer sterker uit.

Marco01-01-2024 om 20:22

Laaste uitwedstrijden met serieuze weerstand: MVV en Roda uit gelijk. Verloren bij Cambuur en De Graafschap.

Promotie zie ik daarom niet gebeuren, tenzij ze komende dagen een paar makkelijk scorende kkd spelers van afgelopen seizoen halen. De scouting heeft een voorkeur voor buitenlandse jonge spelers, hierdoor is de kans op promotie nihil; kans op opnieuw geld verkwisting erg groot op basis van de buitenkansje uit het recente verleden.

Hoekie02-01-2024 om 14:15

Marco: Roda werd helemaal weggespeeld door onze FC. In een kwartier tijd schoot onze FC 3 keer op de lat. Cambuur werd ook bij vlagen weggespeeld. Kijk die samenvatting van 6 minuten maar eens terug. Ook tegen MVV was Groningen de bovenliggende partij.  Het enige verwijt dat je de FC kunt maken is het koelbloedig afmaken van de kansen. Dat geldt niet alleen voor onze jonkies want de hier bewierookte van Veen miste ook een dot van een kans. Met een lege portemonnee is het lastig zaken doen. Als de 4 kneuzen weg zijn en 1 goede doelpuntenmaker kan worden aangetrokken dan gaan ze de tweede plaats gewoon pakken.

appie happie02-01-2024 om 17:46

Gekkenhuis zou het worden...na de kerst barst het los!!! Week verder  nog niks gebeurd!

Gudde   kom es met een update.

Lees wel dingen over Irandust op X maar dat is onvertaalbaar...heb je niks aan.

Hopelijk gaan  Irandus,AbrahamvGelderen en Musampa verhuuzen.

Sammy02-01-2024 om 17:53

Vrees dat er niets bij komt. Eventuele transferinkomsten van Ngonge zullen gebruikt moeten worden om afgeschreven boekwaardes van o.a. Irandrust te compenseren. Wellicht dat een eventueel vertrek van Balker nog wat oplevert maar dat moeten we ook nog maar zien. Duarte zijn we natuurlijk een aantal wedstrijden kwijt en moeten maar afwachten hoe we die terug krijgen met dat kamikaze voetbal in Afrika. En dan kunnen we nog wel meer jonkies er in gooien maar verwacht dan eerder weer Bacuna op het middenveld. Tika de Jonge zoals door Herman geopperd, tja 3 doelpunten in O21 dit seizoen. Van Bergen, kijken hoe lang hij het volhoudt de tweede competitiehelft. Prins, ook hij zal nog zijn terugslag krijgen vrees ik. En 'maar' 7 punten achter no.2? We zullen in de achtervolging moeten en dan kun je vanaf de eerste wedstrijd in januari geen punten verliezen. En ja, er gebeurd meer in de Euroborg maar feit is dat je met deze begroting zsm weer uit de KKloten divisie moet. 

Twee punt.02-01-2024 om 21:11

Dat er met de degradatie van de FC naar de eerste divisie, zoveel posters gefrusteerd zijn geraakt, had ik eigenlijk niet verwacht. Het is daarom even wennen aan het spel in deze divisie. Als je er met een "open" blik naar kijkt, is het best te pruimen. Er wordt weer eens een wedstrijd gewonnen, ofschoon het voetbal niet erg "oogstrelend" is, is het wel spannend. Iets dat we vorig seizoen veel te weinig hebben mee gemaakt. Voetbal is pas mooi als er fouten worden gemaakt en dat de "artiesten" met het snot voor ogen aan het bikkelen zijn. Dat zien we nu en daarom vermaak ik mij kostelijk in de Euroborg tijdens weer zo'n smakelijke wedstrijd. En over het beleid? Daar maak ik mij niet zo druk om, daar hebben we de mensen voor, bij de club. Daarom zeg ik "maak je niet dik, dun is de mode".  en ................nog veel haail en zeeg'n in 't nije joar!!!

FC NL05003-01-2024 om 11:30

Ik post nu iets wat NIET rechtstreeks met FC te maken heeft, maar meer iets met een voormalig speler van FC.

Hellas Verona en Aston Villa zouden een akkoord hebben bereikt over een transfer van Cyril Ngonge naar Engeland, maar hij heeft aangegeven liever in Italië te blijven en liever te verkassen naar Fiorentina dat eveneens interesse zou hebben. Het bedrag wat zou zijn gemoeid met transfer naar Villa zou 10 miljoen euro zijn, dat zou voor ons mooi nieuws zijn aangezien de FC een doorverkooppercentage van 10% heeft bedongen bij Verkoop Ngonge aan Hellas Verona

 

Bron : 'Hellas Verona akkoord met bod Aston Villa, Ngonge zelf nog niet overtuigd'

TirolBeuk03-01-2024 om 21:12

Waar blijft het nieuws over aankopen ? Worden weer aan het lijntje gehouden . Jammer maar helaas .

Twee punt.03-01-2024 om 23:43

Wie heeft het bij de club het er over gehad dat er in de wintertransfer spelers  bij zouden komen?? NIEMAND!!!! . Die suggesties zijn door supporters in de wereld  gekomen, onder andere ook door posters op dit forum. Dus nou niet janken dat er niets bijkomt, we wachten gewoon af wat er gaat gebeuren.

ChiChi03-01-2024 om 21:22

Kevin v.Veen was vandaag weer op de training bij de FC,volgens de site van het DvhN.en RTV Noord.

Twee punt.03-01-2024 om 23:47

Heeft zich eerst moeten verschonen. Stapte met de broek vol shit uit het vliegtuig, want de landing was nogal heftig op Schiphol vanwege de storm. (lol).

appie happie04-01-2024 om 09:01

Ik meen dat ze iig 2 x met Kostons hebben gesproken.

Maar die komt niet..

Ze zijn dus wel degelijk aan het kijken naar een aanvaller..

Dat was ook wat Lukkien aangaf..voorin moet er iets bij.

Ik vind eigenlijk ook wel dat vVeen nog een kans zou moeten krijgen.

Fan op afstand03-01-2024 om 22:30

eerst verkopen en dan pas kopen. Kan blijkbaar niet anders. 

Bombarda779103-01-2024 om 23:42

Wat moeten ze kopen dan? Gaat toch prima zo ;) 

Eerst maar eens verkopen, is black friday al geweest? Doe ze in de aanbieding met een ruim doorverkooppercentage. Wie weet levert het later nog wat op. 

Bombarda779103-01-2024 om 23:42

Wat moeten ze kopen dan? Gaat toch prima zo ;) 

Eerst maar eens verkopen, is black friday al geweest? Doe ze in de aanbieding met een ruim doorverkooppercentage. Wie weet levert het later nog wat op. 

Boerentrien04-01-2024 om 11:15

Helemaal mee eens Bombarda!!

RKR04-01-2024 om 12:16

Tja ik lees inderdaad alweer over een doods ervaring op Schiphol en dat heel Schotland hem wil hebben, omdat hij daar niet normaal over straat kan.

 

Kortom onze drama queen is inderdaad weer terug en beroept zich nog altijd op prestaties in het verleden. Als hij vanaf het begin nou zijn bek had gehouden en was gaan voetballen. De club moet dat contract gewoon verscheuren. Onruststoker.

Marco04-01-2024 om 22:43

Heb wel een zwak voor Van Veen.

Zal voor de communicatie afdeling wel een hoofdpijn speler zijn, maar voor journalisten en supporters altijd de hart op tong en op de goede plek. 

Denk nog steeds een prima aanvaller. Bij Groningen ontbreken er goede flankspelers om hem te bedienen. De kansjes die hij krijgt zijn altijd doelgericht. 

Dat Lukkien hem uit Schotland laat terugkeren om in de bus mee te nemen naar Kerkkrade en terug, zonder 1 minuut te spelen, is een bekrompen kleinzerigheid van de trainer, waarvan je had gehoopt dat Gudde, Van Veen verlof had gegeven. Zo ga je niet met je mensen om. 

appie happie04-01-2024 om 22:49

Vooral dat laatste was echt belachelijk!!!

Ontoelaatbaar..lukkien is wel een rare snuiter hoor.

Maar voorlopig is hij de winnende coach...ik zeg voorlopig,2 wedstrijden verliezen en de boel staat weer in de brand!!

We wachten af..

Bombarda779104-01-2024 om 23:35

Eens, mooi interview. Prachtkerel. Maar dat de meningen daarover verschillen, snap ik ook. Hopen dat hij een mooie club in Schotland krijgt. Kan ie mooi bij kind en vrouw zitten. En wij zijn af van die enorme salarispost. 

FC NL05005-01-2024 om 13:19

Las zo'n halfuurtje geleden op een Engelse site dat Rangers ondanks de eerdere komst van Fabio Silva nog een spits wil halen deze maand.

 

Rangers work on second forward signing after talks - Sources

King Poffel06-01-2024 om 13:48

Zo om 14:00 uur live de wedstrijd VFL Bochum - FC Groningen via vfl1848.tv of via Youtubekanaal van VFL Bochum. Opstelling FC Groningen: Jurjus, Pelupessy, Rente, Hove, Bacuna, Schreuders, Van Bergen, Postema, Valente, Peersman en Prins.

King Poffel06-01-2024 om 14:02

Groningen krijgt al binnen een minuut een penalty, Postema mist (keeper pakt hem).

King Poffel06-01-2024 om 14:02

.

Herman Badkuip06-01-2024 om 14:32

Na zo'n 28 minuten sterk voetbal van FC Groningen missen zowel Thom van Bergen als Jorg Schreuders een grote kans...de lange keeper van Bochum pakt beide ballen!

Bayco06-01-2024 om 14:32

Het missen van scorende vermogen blijkt wederom een probleem 

appie happie06-01-2024 om 14:42

Dat gaat ons echt opbreken...penal missen oke...dat kan..maar 4a5 100% kansen..net als tegen Roda en Mvv    dat kan zomaar promotie kosten.

King Poffel06-01-2024 om 14:47

Eerste helft in balbezit en voetballend echt heel erg goed. Verdedigers die de middenvelders durven in te spelen, waarna de middenvelders ook vaak de goede keuzes maken (kaatsen of draaien en dan de zijkanten zoeken). Veel snelle combinaties om vervolgens het spel te verplaatsen.Verdediging ook erg solide, één klein schotje vanaf 30 meter en een kopbal over het doel na een vrije trap is het enige wat Bochum heeft kunnen leveren. Het manco bij de FC is nog steeds duidelijk, zonder te overdijven had het bij rust al 0-4 moeten staan. Maar heb echt wel een heel goed FC Groningen gezien. Overigens is het volgens mij nog niet eerder benoemd, maar Bacuna op rechtsback is een hele goede greep van Lukkien geweest.

appie happie06-01-2024 om 14:50

Klopt..hopelijk komt er een echte spits bij  ,Meerdink?

King Poffel06-01-2024 om 15:22

Meerdink ben ik zelf niet zo'n fan van, heb het idee dat die jongen ook een beetje gehyped wordt. Zijn statistieken dit seizoen in de KKD zijn ook niet zo bijzonder, ongeveer 1 doelpunt per 4,5 wedstrijd (in gespeelde minuten berekend).

BROMBEER06-01-2024 om 15:06

Jezus mina wat een stel.kutspitsen , gewoon 3e divisie niveau 

appie happie06-01-2024 om 15:27

Kostons wilde niet,dat was wel iets! Wie dan?

Bayco06-01-2024 om 15:25

En zo krijg je wederom deksel op de neus. Als je ze zelf niet maakt..

Makkelijke goal tegen

Verder blijf ik het veel energie leveren zonder duidelijke plan. Zo vreselijk onrustig Bochem is ook uitermate zwak. Dat geeft wel vertekend beeld

BROMBEER06-01-2024 om 15:36

Gewoon 2e keuze bochum hoor, 1e keus speelt morgen tegen vitese 

Twee punt.06-01-2024 om 18:07

Als Brombeer maar even de kans krijgt om te zeiken, dan grijpt hij die ook. Heb hem wekenlang niet gezien, maar hij is er jammergenoeg nog wel. Dus Brombeer, nu kan je weer terug in jouw hok want de FC gaat vanaf nu weer positief presteren en dan heb jij niks te zeiken, en neem gelijk die andere zeikerd maar mee in jouw hok.

Bayco06-01-2024 om 15:43

En kadootje van bochum en slor pakt hem uit

Bayco06-01-2024 om 15:43

En alweer 2-1

Fout blokzijl staat helemaal verkeerd 

Bayco06-01-2024 om 15:49

Schrik wel een beetje van blokzijl.. snap nu wel waarom die niet speelt.  Hij moet hier juist laten zien wat hij kan

grunn196706-01-2024 om 16:01

Klopt bij Bochum allemaal 2e of 3e keus, die niet of nagenoeg niet in het 1e spelen,

Dan toch een zwakke prestatie, niet best.

 

ChiChi06-01-2024 om 16:19

Ik blijf het voor de zoveelste keer zeggen:

Met deze ren-je-rot spitsen redt je het nooit, missen veel te veel kansen en zijn van amateur niveau!!

Als je echt wil promoveren zal er echt minimaal 1, liefst 2, aanvallende versterkingen moeten komen.

Het is nu ook duidelijk waarom Blokzijl nooit in de basis staat!

ChiChi06-01-2024 om 16:19

.

appie happie06-01-2024 om 16:22

Klopt allemaal...maar wie moeten we halen?

En vVeen dan?

Herman Badkuip06-01-2024 om 16:46

Weet niet of 't zinvol is om in de winterstop spelers te halen....wellicht dat Kevin van Veen de komende weken laat zien dat hij nog van waarde kan zijn voor FCG. 

hermanpetra06-01-2024 om 17:06

Postema en van Bergen 2 harde werkers, maar geen enkel rendement.  Lukkien moet dat toch ook zien, hij moet gewoon van veen vertrouwen geven, die scoort veel makkelijker als postema en van bergen. 

Herman Badkuip06-01-2024 om 17:12

Kevin van Veen moet het vertrouwen zélf terug winnen en op de trainingen laten zien, dat hij beter is dan onze jonkies in de spits!

appie happie06-01-2024 om 18:08

Eens

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Durovski06-01-2024 om 19:10

Prima uitslag. Dit is precies wat we de 2e. competitiehelft krijgen te zien.

Twee punt.07-01-2024 om 00:10

Niet vergeten, ze speelden wel tegen een 1e Bundesligaclub, die weliswaar op de 14e plek staat, maar wel deel uitmaakt van een sterke competitie, en als FC-GRONINGEN  daar met 2-1  verliest is helemaal geen schande. Ben wel met de meeste posters eens dat er iets bij moet in de voorhoede en het liefst iemand die ook een goal kan maken...

ChiChi07-01-2024 om 10:28

Niet vergeten en niet te optimistisch, het was de 2e en 3e keus van Bochum.

De eerste selectie speelt vandaag tegen Vitesse.

Waarvan akte!

Twee punt.07-01-2024 om 12:50

Dat gezeur zal je altijd hebben. Ook tegen Willem 2 werd dat "riedeltje"gepresenteerd. Het lijkt net alsof FC-Groningen altijd tegen 2e en 3e keus voetbalt als er verloren wordt. Dat geneuzel van jou ChiChi zijn wij allang aan gewent.............dus?????????

Johan07-01-2024 om 09:25

Snap al dat gezeur hier niet zo. Wees blij dat we eindelijk kansen krijgen. Heb jaren naar shitvoetbal zitten kijken zonder kansen. En ja ook met van Veen in de basis zat ik naar voetbal zonder kansen te kijken..   Met als hoogtepunt de thuiswedstrijd tegen den Bosch. 

Herman Badkuip07-01-2024 om 10:06

Denk dat onze jongens van FCG ook ná de wintersport weer erg gretig zullen zijn om weer lekker te vlammen! Zowel voor de KNVB-beker als het kampioenschap van de KKD! Zou fijn zijn als er een scorende spits bij zou komen, zo niet dan is er nog geen man over boord, er is altijd wel een speler die voor ons team scoort!

Boerentrien07-01-2024 om 10:38

De amusementswaarde van het voetbalspelletje staat bij mij hoog in het vaandel. En eindelijk is die er, dus ja na de winterstop gewoon op dezelfde voet doorgaan met dezelfde spelers. Met wèl een goede pinchhitter er bij. Maar voor die rol is van Veen echt te duur. Persoonlijk zie ik van Veen als basisspeler niet zitten. Hij heeft meer praatjes dan hij daadwerkelijk heeft laten zien. En van dat kleine verlies tegen Bochum lig ik niet wakker. Belangrijker vind ik, dat we wel goed gespeeld hebben, vooral het beoogde basisteam, dat in de 1e helft op het veld stond.

Jantje09-01-2024 om 10:53

Ik zie de amusementwaarde nog steeds niet. vind nog steeds een groot drama wat we tezien krijgen. 

 

ChiChi07-01-2024 om 13:28

Twee Punt. Wat nou dus???

REALISTISCH  zijn is een belangrijke eigenschap!!!!

Twee punt.07-01-2024 om 17:24

Juist!!! En daar zou jij ook eens aan moeten gaan werken want je draait al weken lang dezelfde plaat af. Pffffff!,,

Bombarda779108-01-2024 om 09:37

Maak daar maar maanden zo niet jaren van. Wie zouden ze blij maken met hun bijdrage?

Het zou losbarsten na de kerst volgens RTV Noord, de transfers. Het valt vies tegen. Het lijkt erop dat de jongens die niet meer gewenst zijn, dusdanig slecht in de belangstelling staan dat ze gewoon het contract uitzitten. Weet iemand tot wanneer de contracten van Irandust, Musampa, Van Gelderen en Arbraham lopen?

ChiChi08-01-2024 om 17:24

Vorig seizoen waren ook steeds dezelfden die zo optimistisch waren dat we niet zouden degraderen!!!

ondanks dat je het al ver voor einde seizoen aan zag komen.

En wat is er gebeurd???

Fugazi09-01-2024 om 09:36

Precies ChiChi. Je hebt helemaal gelijk. Jij gaf het al aan. Positief is goed maar je moet wel realistisch blijven. Iedereen wil graag dat het goed gaat met de FC maar daarom moet je wel kritisch blijven anders degradeer je zomaar. Zie vorig jaar. Heel veel reacties hier zijn lachwekkend omdat het kletsen tegen beter weten in is. Dat komt dan een beetje vreemd over. Het lijkt dan meer op een sprookje. Misschien hebben die mensen dat wel nodig om uit de werkelijkheid te ontsnappen. Kunnen ze dat niet aan en verwerken. 

DanMan197109-01-2024 om 12:51

Allereerst de beste wensen voor iedereen op dit forum.

 

Dat er voorin iets moet gebeuren staat buiten kijf.

Maar is onze Kevin van Veen (kvv) wel een waardeloze spits?

Volgens hemzelf wil hij zich nog gaan bewijzen in Grunn. 

Hij lijkt dus niet aan te sturen op een voortijdig vertrek uit de Euroborg.

 

Is het voor onze Dick misschien een ideetje om enkele wedstrijden van kvv in Schotse dienst terug te kijken?

Werd hij topscorer met aanvoer van de vleugels? Speelden ze met 2 spitsen? Misschien was hij wel de enige aanvaller in een 5-4-1 systeem.  Ik moet eerlijk bekennen dat ik kvv nooit bij zijn  Schotse team heb zien spelen, ik heb het antwoord dus niet.

Voor iedereen die zich nu druk maakt over de transferstilte; er gaat nog wat weg en er komt vast ook nog wel iets bij.

Dat is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven.

Oeleoptak09-01-2024 om 16:57

@Bombarda

Kun je nazoeken op internet. Het antwoord is ontmoedigend. Musampa tot medio '25, de andere drie tot medio '26. 
Fledderus bedankt ????

Bombarda779109-01-2024 om 19:34

Dank voor het nakijken! Ik had al gezocht op de site van de FC, maar kon het daar niet vinden. Tjeemig, tot 2026... drie stuks... Maak daar maar Fleddie en Beuvink bedankt van. Zonde van het geld. Maar goed. Het is wat het is. Tegen PEC Zwolle 0-3 verloren vandaag. 

Nachtwacht09-01-2024 om 21:19

De gok om Beuvink op zo'n belangrijke post te plaatsen heeft ons miljoenen gekost

 

Durovski09-01-2024 om 21:52

Tegen PEC weer een passende uitslag, veldoverwicht het eerste deel vd wedstrijd maar niet scoren. En vervolgens verliezen. Zo blijven we gezellig in de KKD.

Bayco10-01-2024 om 07:22

Idd passende uitslag. Wat mij weer het meeste ergert en of zorgen baart.. dat er geroepen wordt dat het druk gaat worden tijdens de transfermarkt. Fc graag een spits erbij wil. Maar onze trainer nu weer zegt ..Nee alle vertrouwen in onze spitsen. Nu al weken laten die spitsen zien te veel kansen nodig te hebben. En we dus maar vanuit moeten gaan dat er niets meer bij komt 

ChiChi10-01-2024 om 09:02

Twee oefenwedstrijden tegen "zwakke" tegenstanders; 1 voor 5 tegen; 15 kansen,!!

En Lukkien maar zeggen ik hou vertrouwen in onze spitsen.

Moeten we dan nog optimistisch blijven??? 

En ze wilden aanvallende versterkingen er bij.........ik begrijp er niets meer van.

Geen aanvallende versterkingen betekent nog een jaar KKD.

appie happie10-01-2024 om 11:39

Ik vrees dat je gelijk hebt!!

Hopelijk krijgt Kevin het nog op de heupen..en vooral een kans van Dick!!

Hoekie10-01-2024 om 11:41

"Ze wilden aanvallende versterkingen erbij" ... Wat begrijp je niet? De portemonnee is leeg en wordt pas weer gevuld als een aantal dure kneuzen kan worden geloosd. Clubs die mogelijk belangstelling hebben voor deze spelers wachten zo lang mogelijk om een zo gunstig mogelijke transferprijs af te dwingen.

Zoals je hebt kunnen lezen vinden de targets (o.a. Kostons) waar de FC zich op richt ons cluppie vaak financieel dan wel sportief niet aantrekkelijk genoeg. Onze club heeft niet meer de status van een eredivisieclub, laat dat duidelijk zijn.

Veel posters op dit forum vergeten gemakshalve dat onze club in een heel diep dal heeft gezeten en nog steeds moeizaam bezig is omhoog te klauteren.

Sammy10-01-2024 om 19:16

Er is gewoon geen geld, de vier die weg mogen zullen wel voor een fooi weg gaan in de laatste dagen van de transferperiode. Als je ze al kwijt raakt. Te laat voor de FC om nog ergens een fatsoenlijke spits weg te halen. Nacompetitie zal wel lukken in deze kwaliteitsarme competitie maar daar blijft het dan ook bij. En mocht Kevin van Veen wel blijven dan duurt het nog een eeuwigheid voordat die weer wedstrijdfit is want wanneer heeft die voor het laatst gespeeld, een maandje of twee? Als hij al een kans krijgt. Volgens onze geweldige Gudde zou het na de kerstdagen helemaal los gaan, heeft alleen niet gezegd welke kerstdagen. Wat heeft die man toch FC naar de kloten geholpen. Dick is het ondertussen ook al duidelijk geworden dus die gaat maar roepen dat hij alle vertrouwen heeft in onze spitsen. Nee, nog minimaal een jaartje KKD.

Fan op afstand10-01-2024 om 11:33

Volgens W blijkt de FC achter een Duitse spits aangezeten te hebben. Geen succes. Ook achter een Deense spits is men aan geweest. Ook eigenlijk niets geworden. Allemaal te lezen op X(Twitter).

Herman Badkuip10-01-2024 om 14:38

Waarom een spits uit Duitsland óf Denemarken halen als er bij Telstar een spits loopt, die nog maar een contract heeft tot juni 2024? Zakaria Eddahchouri is een échte goaltjesdief, is supersnel en behendig, als ik het voor 't zeggen had zou ik 't wel weten......

boertje10-01-2024 om 14:56

Lijkt mij ook goede spits voor fc

appie happie10-01-2024 om 15:14

Ik zat daar ook aan te denken..

boertje10-01-2024 om 15:19

Of die kaars van Helmond Sport nog een goed voorstel doen....?

Herman Badkuip10-01-2024 om 17:09

Martijn Kaars is niet écht een diepe spits volgens mij, komt vaak vanuit het middenveld in een scoringspositie.....Anthony van den Hurk speelt bij Helmond Sport in de spits.

boertje10-01-2024 om 18:07

Kaars is volgens transfermarkt gewoon een centrum spits Herman badkuip 

appie happie10-01-2024 om 19:01

Die heeft een lang contract..kost teveel denk ik..nee die van Telstar..dat liekt mie wel wat..

ebel7910-01-2024 om 17:15

Ze moeten voor spits Eddahchouri van Telstar gaan. Wendbare en doelgerichte spits die in 19 wedstrijden 10x heeft gescoord. En dat bij een ploeg die zo'n beetje onderaan staat. Zal financieel gezien niet veel kosten.

ebel7910-01-2024 om 17:24

Oh zie nu pas dat deze speler al genoemd is hahaha 

Marco10-01-2024 om 18:12

Verrips mogelijk terug naar Fortuna.

Na zijn onsamenhangend interview in Waalwijk, vorig voorjaar, was al de vraag waarom die jongen ooit aanvoerder is geworden en waarom hij afgelopen zomer opnieuw is gehuurd. 

King Poffel11-01-2024 om 12:16

Is nu definitief, meldt Bleeker net.

ChiChi11-01-2024 om 18:49

De nieuwe aflevering van KVMde podcast staat nu online.

Een twee uur durende zeer goede aflevering met als gast Lukkien.

Je wordt er zowaar positief van!!

appie happie11-01-2024 om 18:59

Gelul ,  ik  voel er niks voor..schrijf het voor mij masr op.

Samen gevat.

Thomas Portugal12-01-2024 om 10:29

Ik heb gisteren ook geluisterd. Ik vond het een interessant gesprek waarbij Lukkien goed kon uitleggen waarom verschillende keuzes worden gemaakt, en veel van mijn vragen op een goede manier werden beantwoord. De moeite van het luisteren waard.

Boerentrien12-01-2024 om 09:53

1e bod op Irandust? Strik er om en weg er mee. En zoals eerder genoemd bij verliesgevende verkopen een hoog doorverkooppercentage bedingen.

Oeleoptak12-01-2024 om 11:05

Salernitana. Hoofddivisie Italië. Die moeten toch wel wat geld hebben..

TirolBeuk12-01-2024 om 10:09

Espn meld dat de kkd niet allemaal uitgezonden word, alles blijft zoals het was g*tver ,blij met een dode mus .

Hgz12-01-2024 om 11:31

Ik heb de podcast ook geluisterd. Volgens Dick zijn het allemaal heel goede spelers, kunnnen allemaal heel goed voetballen. Geen kritische vraag gehad. Gaat goed komen mensen, volgend jaar weer KKD. Ze vergeten even dat het dan met een minder budget is en nog minder mogelijk is.

Thomas Portugal12-01-2024 om 13:07

Beste HGZ, allemaal goede spelers? Volgens mij was Lukkien vrij duidelijk over Van Gelderen, en ook wat de jonge spelers nog moeten ontwikkelen cq verbeteren. Welke kritische vragen zou jij hebben willen stellen?

Hgz12-01-2024 om 14:08

Sjonge.  Moet ook alles voorkouwen hier.  Wat dacht je van een kritische vraag over de behandeling van hoe hij Kevin van Veen, je duurste aankoop  behandelt. Iedereen ziet toch het rendement van Postema en van Bergen. Van Veen legt die ballen er wel in is mijn mening Hij heeft het recht om het te laten zien in een sinds Dordrecht beter draaiend elftal die meer kansen creëert dan voorheen 

Thomas Portugal12-01-2024 om 14:44

Beste Hgz, ervan uitgaande dat we naar dezelfde podcastaflevering hebben geluisterd, is Lukkien vrij duidelijk in zijn mening over Van Veen (minuut 38-45), namelijk dat Van Veen bepaalde afspraken niet nakomt, en dingen heeft onderschat. Bovendien, heeft Van Veen een conditieachterstand opgelopen door zijn terugkeer naar Schotland ivm de geboorte van zijn dochter. Ik zie niet waarom Van Veen op dit moment het recht heeft om te spelen. Ik hoop zelf dat een Schotse of Engelse club hem overneemt, evt met een klein verlies. Ik zie liever een ander soort aanvaller komen.

Hgz12-01-2024 om 14:57

Ik bedoel de periode voordat hij naar Schotland ging toen Lukkien ineens Van Bergen en Postema opstelde die kansen misten bij de vleet in een beter draaiend team en liet hij Van Veen links liggen. Die kansen heeft hij in het begin niet gehad in een slecht draaiend elftal.

Ik denk dat Van Veen in een goed draaiend team Van Veen er meer maakt dan Postema en Van Bergen. Ik begrijp wel dat hij eerst conditie moet opbouwen. Jij hebt een andere mening, prima zo.

Herman Badkuip12-01-2024 om 16:13

Laten wij ons niet zo druk maken over spits Kevin van Veen, laat hem eerst maar eens conditioneel sterker worden tijdens de trainingen van FCG. Wellicht dat hij later in het seizoen nog van waarde kan zijn in de spits, als hij deze maand niet wordt verkocht aan een andere club......We gaan het zien, maar eerst nog een paar belangrijke duels in januari! Bekerwedstrijd dinsdag 16/1 tegen Excelsior Rotterdam, uitwedstrijd vrijdag 19/1 tegen Emmen, uitwedstrijd maandag 22/1 tegen Jong Ajax én op vrijdag 26/1 thuis tegen Jong AZ! Ben benieuwd of het team van Dick Lukkien goed uit de winterstop komt.......

Voetbalgek12-01-2024 om 20:37

@hgz 

wat betreft van veen laat hem maar links liggen. Niet willen werken, en geen goals. (Herinner je Helmond uit) onze grote vriend van veen miste ook veel 100% kansen. Sinds de wisseling van keeper en spits loopt het elftal beter. En dan hebben we het nog niet over het incident bij NAC gehad. En dan moeten we het nog hebben over zijn dochtertje (wat hem van harte gegund is). En het niet meer in het vliegtuig durven. Lekker verkopen veelste veel spatjes. 

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Herman Badkuip13-01-2024 om 10:14

Zo....jij hebt jouw punt gemaakt Voetbalgek!

Hgz13-01-2024 om 11:09

borreltje op?

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

BROMBEER13-01-2024 om 07:44

De concurrentie scoort er lustig op los, en wij hebben 2 stumpers in de spits staan. Het verschil tussen wel of geen promotie 

Herman Badkuip13-01-2024 om 10:13

We zijn weer lekker positief bezig ouwe Bromsnor!

marcelfcg13-01-2024 om 10:55

Inderdaad, maar ze rennen zo lekker hè, die boys voorin.

Haal die Eddachourri van Telstar nou gewoon op. Die blijft gewoon scoren in een waardeloos team. 

Hgz13-01-2024 om 11:08

exact

Herman Badkuip13-01-2024 om 10:54

Gisteravond de spits van Telstar Zakaria Eddahchouri aan 't werk gezien....geweldige spitsengoal tegen Jong AZ! Hoop dat onze nieuwe voorzitter van de RVC Jakob Klompien al met onze technische mensen heeft gesproken......Gewoon oppikken deze spits met veel potentie!

Hgz13-01-2024 om 11:06

Ja hoe dan? Alle geld is verkwanseld ja door Gudde, Beuving en Flederrus. En jij denkt dat hij naar Groningen wil en liever niet hogerop naar de eredivisie? Wordt wakker man.

Herman Badkuip13-01-2024 om 16:18

FC Groningen vangt straks ruim één miljoen euro als Cyril Ngonge wordt verkocht aan Napoli én ook Delaho Irandust en Paulos Abtraham gaan nog geld opbrengen......Zakaria Eddahchouri is nú nog niet klaar voor de eredivisie, maar de FCG is een mooie stap voor deze spits!

Hgz13-01-2024 om 17:20

Zit anders niet veel schot in de verkoop van jouw genoemde spelers  en hoeveel denk je van die ruim 1 miljoen wordt gestoken in het het halen van een nieuwe speler? Belasting, begrotingstekort, zaakwaarnemers. Hoeveel blijft daarvan over? Denk je dat die speler van telstar voor een appel en ei komt? Je kan het mooi vertellen aldoor

moka1513-01-2024 om 20:45

x

appie happie13-01-2024 om 13:26

Groningen is een betere springplank dan Telstar..

Reactie verwijderd door redactie

Hgz13-01-2024 om 14:25

Dit soort spelers slaan nu al de springplank Groningen  over en gaan van de springplank van Telstar naar de springplank van de eredivisie . Groningen is niet interessant genoeg meer sinds ze KKD spelen. Veel status van Groningen is weg.Kostons was het eerste voorbeeld. Sommige mensen willen dat nog steeds niet inzien.

FC NL05013-01-2024 om 14:48

De doorgaans betrouwbare Italiaanse journalist Gianluca di Marzio (SKY Italië) meldt dat Salernitana aanstaande maandag een bod van 100 duizend euro vast plus nog een bonus ter hoogte van datzelfde mocht Salernitana in de Serie A neerleggen bij FC Groningen voor Daleho Irandust. Di Marzio kwam donderdagavond als eerste met nieuws rond Salernitana en Irandust.

 

Bron : Salernitana, avanti per Irandust: pronta l'offerta

Hgz13-01-2024 om 17:23

Zo daar kun je wat mee, zulke bedragen. Kun je vast wel een doelpuntenmachine van kopen.

Durovski13-01-2024 om 18:19

Ach, een miljoen van Ngonge, de salarissen van Verhips en Irandust. Daar kun je vast wel een scorende KKD spits voor halen. En er zijn vast ook wel grote sponsoren die willen bijdragen. 

Bierboer13-01-2024 om 22:23

Irandust verkopen en je verlies nemen. Zit op de bank en kost alleen maar geld terwijl er geen gebruik van gemaakt wordt als hij niet geblesseerd is. Salarissen verhips en irandust ben je vanaf. Hopelijk volgen er nog paar uitgaande transfers. Spits halen wordt wel lastig denk ik. zou van veen in dat geval niet te snel weg doen en zeker niet op laatste moment transfermarkt. 

boertje14-01-2024 om 11:58

Na de kerst barst het los.... Concurrentie heeft dat beter gesnopen dan onze hoge heren bij fc.... Dubbeltje eerste rang zitten, en op 31 januari weer allerlei fabeltjes aanhoren dat het weer eens niet is gelukt ! Komop Gudde trek de hoge hoed eens leeg! Ervaring hebben we nodig en een scorende spits ! 

spits14-01-2024 om 14:43

Na de kerst barst het los ,maar hij zei niet waar ,ik kan mij niet voorstellen dat er clubs zijn die deze rommel wat er bij de Fc loopt willen hebben.

Twee punt.15-01-2024 om 11:03

Dat er bij de FC-GRONINGEN een aantal spelers rondlopen die niet aan de verwachtingen voldoen, is zeker waar, maar om deze MENSEN rommel te noemen, vind ik te ver gaan. Een beetje respect..................kan dat er nog af? Hopelijk wel, toch SPITS?.

ChiChi14-01-2024 om 22:45

Ik denk dat het heilige vuur van Gudde t.o.v. De FC wel wat gedoofd is.

Ik denk dat hij het wel zo goed vindt en dat hij gewoon een beetje op de Toko past en

hoopt dat er snel zijn opvolger gevonden kan worden en dat schijnt moeilijk te gaan.

Herman Badkuip15-01-2024 om 09:22

Ben bang dat wij onze international Laros Duarte nog wel even iets langer kwijt zijn....zijn land Kaapverdië versloeg gisteravond tijdens de Africa Cup één van de favorieten Ghana met 2-1! Laros Duarte debuteerde in de tweede helft en heeft zo'n 10 minuten meegespeeld. Broertje Deroy van Fortuna Sittard stond in de basis en werd in de tweede helft gewisseld.

King Poffel15-01-2024 om 11:55

Volgens Merijn Slagter meldt een zweedse voetbalsite/-krant dat BK Häcken samen met Ludogorets en een club uit de Championchip concurreren om Balker. Balker zou voor ongeveer 1 miljoen euro mogen vertrekken.

Prima, laat ze maar tegen elkaar opbieden. Voor Balker hoeven we tevens geen vervanger te halen dus dat geld kan weer in een voorhoedespeler gestoken worden.

Herman Badkuip15-01-2024 om 13:11

Mexx Meerdink, de talentvolle spits van Jong AZ heeft zelf aangegeven, dat hij wel verhuurd wil worden aan een KKD-club.....Willem II heeft interesse, misschien ook iets voor FC Groningen?

King Poffel15-01-2024 om 14:31

Geen voorstander van (als eerder aangegeven), wordt imo te veel gehyped en loopt dit seizoen ook maar 1 goal op 4,5 wedstrijden. Zie graag iemand komen met betere statistieken dan onze eigen jongens. Meerdink is ook nog eens zelfde leeftijdscategorie, dit tezamen met zijn statistieken nu dan geef ik liever nog onze eigen jongens nog de kans.

Overigens wordt aangegeven dat ook Real Salt Lake nu interesse in Irandust heeft, wederom via Merijn Slagter en via een Zweedse bron.

moka1515-01-2024 om 16:20

x

ChiChi15-01-2024 om 16:47

Ik denk dat zolang K.v.Veen nog niet weg is, dat de FC geen andere spits gaat halen.

Herman Badkuip15-01-2024 om 17:02

Blijft inderdaad héél bijzonder dat FCG niet doorpakt, ga nu toch echt denken dat onze club géén cent te makke heeft.....die Zakaria Eddahchouri is écht een buitenkansje voor ons! Veel meer een meevoetballende én scorende spits dan Kevin van Veen!

ChiChi15-01-2024 om 17:23

Misschien staat hij niet eens op het "lijstje" van meneer Beuvink!

appie happie15-01-2024 om 18:24

300k  haal m op DIRECT!!

Sammy15-01-2024 om 18:24

Als je geen geld hebt kun je het ook niet uitgeven. Zo simpel is het. 

Herman Badkuip15-01-2024 om 18:29

De RVC én Jakob Klompien kennen de spits van Telstar maar al te goed......d'r is geen geld óf ze durven 't niet aan!

appie happie15-01-2024 om 19:52

Klompien was voorzitter van Telstar...ik heb af en toe wel eens met de man gesproken..Hij woonde in Bloemendaal..was daar directeur van de Rabobank!!

 

Grappig Kees dat jij dat ook wist..

Hgz15-01-2024 om 20:46

Al die transferwinsten zijn verkwanseld door Beuvink, Fledderus en Gudde. Duurt jaaaren voordat Groningen weer niveau Sparta, Nec, Heerenveen heeft.

Herman Badkuip15-01-2024 om 21:22

Kan nog meevallen hoor als FC Groningen na dit seizoen promoveert, als de huidige, jonge selectie daarna wordt aangevuld met een paar ervaren spelers op belangrijke posities, dan kan FCG snel weer aantikken bij het niveau linkerrijtje eredivisie.....

Stadjer8116-01-2024 om 11:37

Dat denk ik niet. Promotie is ver weg. 

Deze spelers zijn bovendien niet goed genoeg voor linkerrijtje Eredivisie. En deze technische staf blinkt niet bepaald uit in het samenstellen van een degelijke selectie.

spits15-01-2024 om 22:08

Die spits van Telstar gaat straks naar een concerent toe .

 

DanMan197116-01-2024 om 12:17

Als het waar is dat er 18 miljoen (achttien!!) voor Ngonge word neergeteld, dan heeft de Fc weer wat te besteden. Afhankelijk natuurlijk wanneer het bedrag op de rekening staat. Ik heb ergens gelezen dat men opnieuw bezig is met Mendes. Weet niet meer waar en van wie..dus of het betrouwbaar is...?

King Poffel16-01-2024 om 13:36

Naast cashen voor Ngonge kan er eventueel ook nog gecasht worden op Matusiwa. Rennes wil Matusiwa, Reims wil 20 miljoen. Matusiwa destijds voor 4 miljoen verkocht en het doorverkooppercentage is 15 %, dus indien dat doorgaat dan kunnen we nog eens 2,4 miljoen bijschrijven.

marcelfcg16-01-2024 om 14:08

Dat is interessant want Rennes heeft een zeer vermogende voorzitter, geld is daar wel.

DanMan197116-01-2024 om 16:31

kVV is met een ernstige conditionele achterstand uit Schotland teruggekeerd. Ben ik de enige die het schandalig vind dat hij niet even de moeite heeft genomen om een uurtje per dag 10 km te gaan hardlopen?

King Poffel17-01-2024 om 10:38

Nee hoor, ben het volledig met je eens. Las gisteren een stuk dat Lukkien met KVV had gepraat en hem voor de keuze had gesteld óf individueel optrainen óf bij het o21. Als iemand bij mij voor meer dan een half miljoen op de loonlijst zou staan en dan zo met zijn werk om zou gaan dan werden er geen keuzes meer gesteld maar dan werd er geëist. 

Stadjer8118-01-2024 om 19:51

Ja natuurlijk is dat schandalig. Hij krijgt een maand of 2? vrijaf. Doorbetaald. Ik wou dat ik het kreeg. 

En bovendien wil hij toch een tussentijdse transfer maken? Als je het dan presteert om conditioneel zo achter te lopen blijkt helemaal wel dat je niks van die jongen serieus moet nemen. Want dan is hij dus lang niet fit voor welke profclub dan ook, goed gedaan.

Hij denkt echt dat het hem maar aan komt waaien, dat is ook hier zijn valkuil geweest. Hij zou wel even 30 goals maken want in Schotland stond hij op een eiland en lukte het hem ook. Het is aldoor maar het verhaal over wat hij in het verleden gepresteerd heeft. Dit is geen prof maar simpelweg een eendagsvlieg die in zichzelf is gaan geloven.

 

Boerentrien19-01-2024 om 12:14

Ook ik ben het roerend met je eens. Niet alleen is hij niet inzetbaar voor onze FC, maar erger nog, met zo'n mentaliteit raken we hem aan de straatstenen niet kwijt.

Cantona17-01-2024 om 12:03

Ik hoorde dat van Veen daar wel wat aan z'n conditie heeft gewerkt, maar da's natuurlijk nooit zo intensief als wat je bij de FC traint 

Dat hij nu conditioneel een achterstand heeft is dan ook logisch 

DanMan197117-01-2024 om 12:22

Gelukkig hoeven we het hier niet altijd eens te zijn Cantona. 

In dit geval word er gesproken van een 'ernstige conditionele achterstand '. Natuurlijk ben je niet wedstrijd fit als je enige tijd weg bent, maar hij zou op 70 a 80 % moeten zitten. En volgens de berichten is dit niet het geval. Van een goedbetaalde prof verwacht ik toch iets meer.

Maar dat is slechts mijn mening.

moka1518-01-2024 om 10:49

x

 

moka1518-01-2024 om 10:49

x

King Poffel18-01-2024 om 18:03

De FC zit achter Eddahchouri van Telstar aan.

Durovski18-01-2024 om 19:11

De wedstrijd tegen Emmen is uitgesteld. Mooi zo. Met twee aanvallers op komst blijven we in de race voor de 2e plaats. Forza FC.

marcelfcg18-01-2024 om 19:12

Eddahchouri zou een aankoop met perspectief zijn. Behoorlijk complete spits al en kan zich nog mooi verder ontwikkelen. 

King Poffel18-01-2024 om 19:37

Heb Telstar en Eddahchouri niet echt gevolgd, veel mensen zijn lovend over hem maar weet jij (of Appie) meer over hem? Heb me een beetje ingelezen en hij heeft bj GAE als middenvelder in de KKD gespeeld met maar 1 assist in 21 wedstrijden, vorig jaar omgeturnd in de tweede divisie tot spits met 16 goals in 31 wedstrijden en nu een half jaartje bij Telstar in de spits met 11 goals in 20 wedstrijden. Vraag me dus af of hij is wat we zoeken aangezien zijn "track record" niet heel bijzonder is (zelfde als bij Van Veen, op dus een jaartje na), maar dat weten jullie misschien beter dan ik.

Herman Badkuip18-01-2024 om 19:55

Heb zélf Zakaria Eddahchouri ook al een paar keer genoemd, net als onze grote voetbalkenner Appie Happie! Speelt dit seizoen erg sterk bij Telstar, speelt bij wijze van spreken in mijn achtertuin en heb hem zelf al vaak zien spelen tijdens de thuiswedstrijden van Telstar! Tis een goed meevoetballende, hardwerkende én veelscorende spits, met veel loopvermogen en kan goed koppen! Kan zich bij een (sub)topclub in de KKD goed doorontwikkelen met spelers als Jorg Schreuders, Luciano Valente én Laros Duarte om hem heen! Heeft al 11 doelpunten gescoord in 20 wedstrijden bij een matige KKD-club, veelal uit eigen acties! Zal bij een aanvallend FC Groningen nog beter gaan presteren, daar ben ik van overtuigd! Werd eerder op onze site vergeleken met een Mimoun Mahi, maar ik vind hem veelzijdiger én géén momentenvoetballer als Mahi! Wel net zo technisch begaafd én tweebenig! Zal zijn komst naar FCG zeker toejuichen, daar kunnen wij een hoop plezier aan beleven....vooral als FCG er ook in slaagt om Rui Mendes te halen!

King Poffel18-01-2024 om 20:01

Bedankt Herman! Hoop dan dat hij zich dan inderdaad kan doorontwikkelen bij ons 

Herman Badkuip18-01-2024 om 19:23

Zakaria Eddahchouri wordt de nieuwe spits van FCG, denk dat de voorzitter van onze RVC, Jakob Klompien, een belangrijke rol heeft gespeeld om de veelscorende én meevoetballende spits van Telstar te halen! Zal de tweede aanvaller Rui Mendes van Emmen zijn? Zou mij in elk geval niets verbazen....

appie happie18-01-2024 om 19:59

Niets aan toe te voegen...ik denk Jacob geen invloed heeft gehad immers de speler is daar net!! En Klompien is daar al 2 ja 3 r weg.

Herman Badkuip18-01-2024 om 21:19

Beste Appie, volgens mij was Jakob Klompien tot 23 december 2023 nog voorzitter van de RVC van Telstar.....Hij heeft Zakaria Eddahchouri dus wel een half seizoen meegemaakt bij Telstar.....

appie happie18-01-2024 om 22:31

Ok Herman!!! Ik ken Jacob via zijn zoon...

Voetbalgek18-01-2024 om 21:57

Er gaat een filmpje rond om sociale media, waarin een Emmen support op Corpus komt en hier de aanval kiest richting (zieke) jongens die binnen aan het trainen zijn. Op het filmpje hoor je onder andere Daniel beukers. Ook lijken maatta en Postema alweer binnen te trainen. 

boertje18-01-2024 om 22:56

Waarom zou Groningen zich ook niet gaan mengen in komst van tjarron chery.. jongen met ervaring! Samen met die spits van Telstar, en misschien nog een goede keeper( voor als jurjes onverhoopt geblesseerd raakt ) denk zelf dat we dan een mooi eind bij promotie zijn! Desnoods via nacompetitie 

Metworst19-01-2024 om 08:57

Ik denk dat de KKD voor Chery niet interessant is. 

MPH19-01-2024 om 12:50

Gerucht uit Noorwegen, SK Brann wil Johan Hove polsen voor een terugkeer naar zijn geboorteland. 

MPH19-01-2024 om 12:50

Gerucht uit Noorwegen, SK Brann wil Johan Hove polsen voor een terugkeer naar zijn geboorteland. 

marcelfcg19-01-2024 om 14:05

Volgens mij is de clausule van 1,5 miljoen niet meer actief. 5 miljoen vragen.

marcelfcg19-01-2024 om 14:05

Volgens mij is de clausule van 1,5 miljoen niet meer actief. 5 miljoen vragen.

Herman Badkuip19-01-2024 om 15:44

Niet overdrijven hoor marcelfcg, een bedrag van 1,5 miljoen lijkt mij een heel reëel bedrag voor Johan Hove.....maar kan mij voorstellen dat FCG meer vraagt. Als Johan Hove wordt verkocht, zou ik Maikel Kieftenbeld ophalen bij Emmen....Hij komt daar niet aan de bak en weet zeker, dat Dick Lukkien hem weer aan 't voetballen krijgt!

Hgz19-01-2024 om 17:45

Maikel Kieftenbeld? Kom op zeg. Kun je niks beters verzinnen?

boertje19-01-2024 om 19:47

Chery voor hove!!!!

boertje19-01-2024 om 19:47

Chery voor hove!!!!

Herman Badkuip19-01-2024 om 20:55

Heel jammer boertje, maar Tjaronn Chery gaat voor een half jaartje naar NEC Nijmegen!

Herman Badkuip19-01-2024 om 16:57

Eventjes off the record # Laros Duarte blijft nog even langer meedoen om de Africa Cup, want zijn land Kaapverdië versloeg vanmiddag Mozambique met 3-0! Laros heeft helaas géén minuten gemaakt in deze tweede wedstrijd, misschien maandag 22-1 tegen Egypte? Kaapverdië wordt waarschijnlijk eerste in hun poule, dan komen ze in de achtste finales komend weekend uit tegen een nummer drie van een andere poule.....

Herman Badkuip20-01-2024 om 10:33

Zakaria Eddahchouri, de spits van Telstar, die in de belangstelling staat van meerdere clubs, waaronder FC Groningen, liep gisteren al na 10 minuten door het spekgladde ku(ns)tgrasveld een knieblessure op in de uitwedstrijd tegen TOP Oss.....de ernst van de knieblessure was na de wedstrijd nog niet bekend.....

Bayco20-01-2024 om 16:24

Daar is een medische keuring voor. Niet fit... Niet nemen .. nu heb ik zelf wel vraagtekens of hij wel de geschikte spits voor de fc is. Gebaseerd op 11 goals bij Telstar...nooit bij een grote club gespeeld ..

Moet ook zeggen ik had nog nooit van hem gehoord of gelezen of gezien.. laat me  graag positief verrassen.

Snooty10.20-01-2024 om 17:39

Trouwens wel apart dat 3 spelers aangetrokken door MJF de club nu miljowlenen opleveren.

Balker 1,3, Ngonge 1,8 en Matusiwa 2,4. Een geweldige meevaller!

 

hermank196920-01-2024 om 18:26

Niet mee eens, verkoop van spelers was Fledderus top. Aankoop van spelers met instemming van was niet zijn grootste kracht. 

Echter verwacht ik nu ook geen grote aankopen zolang Beuving nog aanwezig is. Deze speler van Telstar heeft ook niet mijn voorkeur maar wie weet.

Snooty10.20-01-2024 om 17:39

 

 

Fan op afstand20-01-2024 om 23:05

Fc thuis tegen Fortuna voor de beker 

appie happie21-01-2024 om 09:28

Kunndn we hebben..en gunstige loting bv cambuur,vitesse...volgende ronde  zit je zo in de finale..kan wel..

Herman Badkuip21-01-2024 om 09:46

Inderdaad Appie, een aantrekkelijk duel tegen Fortuna Sittard, de club van Danny Buijs....zal niet eenvoudig worden, maar we kunnen bijna alle tegenstanders hebben! Feijenoord/PSV zal lastig worden, maar met een beetje mazzel speel je op 21-4 een finale in de Kuip! Wel een speciale bekerwedstrijd tegen Ragnar Oratmangoen, Michael Verrips en Kai Sierhuis als oud FCG spelers en natuurlijk een weerzien met de sympathieke trainers Danny Buijs en Adrie Poldervaart! Ook misschien een strijd tussen de broers Laros en Deroy Duarte, als ze nog niet uitgeschakeld zijn in de Africa Cup.....

Koekiemonster21-01-2024 om 13:08

Het blijft angstvallig stil, komt er nou nog wat bij? Als dat niet gebeurt dan gaan we echt niet promoveren, kom op Gudde trek de portemonnee eens man slappe vent!

Hgz21-01-2024 om 20:21

Precies  de competitie is alweer begonnen en nog geen versterkingen. Wat een slappe boel ook,. Volgens mij willen ze niet in de eredivisie. Echt ongeschikt deze mensen aan het roer.

Fan op afstand23-01-2024 om 13:19

Hove op visite in Bremen,  Fernández gekeurd en Valente bekeken door verschillende Italiaanse clubs gisteravond.  En Balker ondertussen verkocht. Hoezo geen reuring?

no guts no glory23-01-2024 om 13:33

Hove is in Bremen gesignaleerd, heb ik ook gehoord. Dat is echt slecht nieuws. En dan een nauwelijks fitte Mendes halen. Je wilt toch promoveren? Kijk als ze 15 miljoen voor Hove bieden snap ik dat je hem moet laten gaan. Maar voor een paar miljoen snijdt je jezelf lelijk in de vingers. Duarte moet je ook nog een paar wedstrijden missen. Je moet er toch niet aan denken dat hij geblesseerd raakt. Verkoop Hove dan met de optie dat hij nog een half jaar gehuurd wordt van Bremen. Dan is hij ook zeker van zijn transfer. 

Hgz23-01-2024 om 14:06

Moet ook alles voorkauwen hier. Binnenkomende transfers toch.de competitie is alweer gestart. Halen ze straks een nieuwe speler moet die nog helemaal aanpassen enzo.  Waarom niet aan het einde eerste helft competitie direct een speler halen zodat die de voorbereiding meedoet

Fan op afstand23-01-2024 om 14:22

Er moest eerst verkocht worden voordat er gekocht kon worden. Dat je extra geld krijgt uit Italië en Frankrijk is lekker erbij maar  was geen zekerheid.  Dus Balker weg, dan inkopen. En dat proberen ze nu. Denk dat er nog wel wat weg gaat en bij komt. En de transfermarkt laat zich niet sturen. 

FC NL05023-01-2024 om 15:03

@Fanopafstand : Ik weet dat het flauw is, maar verwar jij nu Rui Mendez met ene Fernández ?

Hgz23-01-2024 om 15:01

Zo ver is Groningen al gezakt dat er eerst verkocht moet worden voordat er gekocht kan worden. Waar zijn al die miljoenen van al die verkopen van Strand Larsen, Matusiva, Suslov,  Meijer, Kasanwirjo en al die anderen dan gebleven?

ChiChi23-01-2024 om 15:28

Mendes is ook weer een "kneus" en zit bij Emmen op de bank,maar is wel een goede speler.

Maar we kunnen onze eigen "kneuzen" niet aan de straat stenen kwijt!!!

Hgz23-01-2024 om 16:21

Ja die zijn allemaal fantastisch gescout

Twee punt.23-01-2024 om 21:30

Als ik het goed begrijp (en je mag mij corrigeren), is elke speler die eens geblesseerd is geweest, in jouw ogen een kneus. Iedere voetballer is in zijn carrière wel eens geblesseerd geweest, het hele voetbalgebeuren bestaat dus uit kneuzen. Wel wat kort door de bocht, vind je niet?? 

Fan op afstand23-01-2024 om 16:40

FC NL050. Ja je hebt gelijk. Dikke vingers en dan wil dit wel eens gebeuren. Bedankt 

no guts no glory23-01-2024 om 17:08

Mendes en Eddahchouri beiden rond. In ieder geval 2 spitsen erbij. 

no guts no glory23-01-2024 om 17:10

Hoop wel dat Hove blijft want dan gaan we er op vooruit. Van Veen zal dan wel vertrekken 

appie happie23-01-2024 om 19:29

Waar lees je dat?

Marco23-01-2024 om 18:55

Mendes en Eddahchouri hebben zich bewezen in de kkd. Kunnen een doelpunt maken en assists, goede leeftijd, verstandige versterkingen. 

Hopelijk maakt Valente het seizoen af in Groningen. Speelt de laatste maanden erg goed. Kan beter een zomervakantie boeken naar Italië, dan dat hij er zo jong, kapot wordt geschopt. 

Oeleoptak23-01-2024 om 22:02

Lees nog niks over eddahchouri. 
Waar haal je dat weg?

Oeleoptak23-01-2024 om 22:02

Lees nog niks over eddahchouri. 
Waar haal je dat weg?

Oeleoptak24-01-2024 om 07:18

Lees nu idd dat hij al medisch gekeurd zou zijn, gisterochtend. Maar dit maar door enkele posters op X. Ben er dus nog niet zeker van.

no guts no glory24-01-2024 om 11:02

Heb ik ook begrepen. Is al medisch gekeurd. 

King Poffel25-01-2024 om 12:28

Eddahchouri gaat niet door. De FC was er wel uit met Telstar maar kwam niet tot een akkoord met de speler zelf.

Ook is er een 28-jarige Deense keeper op proef.

appie happie25-01-2024 om 13:01

Doorschakelen naar Kriwak van Dordt...is een hele goede..

no guts no glory25-01-2024 om 21:25

Heeft die Eddahchouri zulke hoge salariseisen? Hij zal toch geen enorm salaris verdienen bij Telstar? De club met zo'n beetje de laagste begroting van het hele betaalde voetbal. 

Bayco25-01-2024 om 23:41

Waarschijnlijk mag hij rekenen op meerdere clubs die belangstelling hebben. Dan is de vraag.. hoe veel vertrouwen heeft fc in hem en hoe graag willen ze hem hebben.

En die speler zal de aandacht wel met elkaar gaan vergelijken.

Dat doen we allemaal. Als meerdere bedrijven met mij in zee willen..dan kiezen we ook voor beste voorwaarden en of salaris

Niet vergeten dat dit gewoon een baan voor hem is. En hij gewoon geld moet verdienen voor huisje boompje beestje.

 

 

boertje26-01-2024 om 08:08

Dan gewoon centjes erbij van Gudde ,bayco!

Alberto129-01-2024 om 09:05

PSV legt bod neer voor Blokzijl. Die moeten ze dus echt niet verkopen. Sowieso niemand van die jonge gasten. Eerst maar es promoveren. Dat Balker gegaan is, het zij zo, die had ook een aflopend contract. Maar de rest, er komt ook zeker interesse voor Prins, Schreuders, Valente niet laten gaan, ook niet voor een paar miljoen. En als Postema en van Bergen blijven scoren komt er vast ook interesse voor hun. Ik hoop dat ze bij elkaar blijven, een paar jaar.

ChiChi29-01-2024 om 09:42

In het stuk over Blokzijl in het DvhN zegt Gudde o.a. dat er alleen nog een keeper bijkomt!

Na de komst van Mendes willen ze het "groepsproces" niet verstoren.

I.v.m. eventuele schorsingen en blessures lijkt mij het onverstandig om niet nog een spits te halen.

 

Herman Badkuip29-01-2024 om 10:08

Zou deze week zorgen, dat wij al onze talenten in huis houden én géén spits erbij halen, want wij hebben wel gezien, dat één spits de hele groepsdynamiek flink kan verstoren! En wij hebben met Rui Mendes, Slor, Lien, Emeran, Turay, Eggens, Mortensen en de Jonge voldoende alternatieven achter de hand!

Oeleoptak29-01-2024 om 11:38

Ik zou zeker van de jonge spelers niemand verkopen. Waarom zou je? Ze brengen later meer op  en ze doen het goed! 
Inzake een nieuwe spits weet ik het niet. De invloed van Veen op het proces  is buitensporig hoog geweest. Wat vooral kwam door diens theatrale uitspraken en aandachtsgeilheid. Ook de media droegen hierin hun steentje bij. 
Nu is Mendes erbij en Bergen scoort en geeft assist. Dus dat valt dan mee qua invloed op het groepsproces. 
Ik denk dat als men een veelscorende en talentvolle spits kan strikken die gewoon moet nemen. Zo werkt dat nu eenmaal en dat weten de spelers ook wel. Bij een vaderlijke coaching die Lukkien meester is zal het qua proces dan ook allemaal wel meevallen. 

TomOkker29-01-2024 om 12:10

Deze keer ben ik het met je eens Herman, net als Mendes moet ik maar zien of de eventuele spits, wat volgens Gudde niet waarschijnlijk lijkt, zich eenvoudig in het team speelt. Eerst maar eens spelers kwijt zien te raken. Daarbij de roep om nieuwe spelers en schreeuwen op fora over de opstelling heeft tot nu niet geholpen, laat Dickie maar schuiven.

Heiky29-01-2024 om 15:10

Helemaal waar Herman! Overigens is er een bericht verschenen op Voetbalzone dat Vitesse interesse zou hebben in Kevin van Veen. Mocht dit waar zijn, meteen van de hand doen.

Boerentrien29-01-2024 om 15:36

Maar ik las ook, dat Vitesse zijn zinnen heeft gezet op Meerdink van AZ. En van Veen als noodoplossing ziet, wat me helemaal niet raar voorkomt. Verder helemaal eens met Herman. Per week lijkt de noodzaak voor een nieuwe spits kleiner te worden. 

Heiky29-01-2024 om 16:08

 Boerentrien: volgens mij komt Meerdink in de plannen van AZ voor dus die zullen ze niet zo makkelijk (en goedkoop) laten gaan. Misschien willen ze hem een jaartje verhuren, als hij dat zelf ook wil.

Sammy29-01-2024 om 19:19

Herman, we kunnen wel alle spelers van O21 op gaan noemen maar Eggens en Mortensen? Kom op zeg. Lien, Ermeran, de Jong en ook Turay zijn echt (nog)  niet goed genoeg. Doelstelling was promoveren weet je nog. Ik hoop dat de basis jonkies dit nivo kunnen volhouden. Wat Postema en van Bergen nu laten zien had ik niet verwacht, zie mijn eerdere reacties ( zeker over van Bergen, eerlijk is eerlijk ) maar bij schorsingen, blessures en vormdipjes ( niet uit te sluiten bij jonge spelers) is de spoeling wel erg dun.  

Bayco29-01-2024 om 16:16

Bod op thijmen blokzijl van psv... 500.000... 

Zou die jongen wel begrijpen als hij zegt ik wil weg.. prijs is vrij laag denk ik. En zal bij psv vast niet meteen bij eerste aansluiten. Psv ziet hem ook als een speler met toekomst en vooral financieel. 

Hoop dat hij bij fc blijft zodat fc geld kan verdienen aan hem

Herman Badkuip29-01-2024 om 16:30

Jong PSV is voor Thijmen Blokzijl toch géén vooruitgang? En een half miljoen voor zo'n groot talent is een lachertje! Denk meer aan bedragen als bij Björn Meijer, die voor zo'n 6 miljoen euro naar Club Brugge mocht vertrekken! Thijmen Blokzijl en alle andere, jonge talenten uit eigen kweek mogen deze wintertransfer gewoon niet vertrekken! Eerst samen naar de Eredivisie promoveren, daarna mogen ze voor het juiste bedrag transfereren!

Marco29-01-2024 om 17:45

Blokzijl verkopen zal wel afhangen wat er bij zijn contract verlenging is afgesproken en hoe groot het financieel tekort is. Zakelijk gezien zou ik Blokzijl nog 1,5 jaar houden.

Van Veen niet aan Vitesse verkopen. Vitesse kan een tegenstander worden bij een play-off promotie/degradatie wedstrijd. 

Stadjer8129-01-2024 om 23:24

Ik zie Vitesse goed mogelijk direct degraderen, zeker als ze Van Veen erbij hebben. Locadia zou waarschijnlijk een betere optie voor ze zijn.

Herman Badkuip29-01-2024 om 21:59

Verrassende uitslagen vanavond in de KKD ......Willem II speelt uit met 1-1 gelijk tegen Jong PSV,  FC Dordrecht speelt uit met 2-2 gelijk tegen Jong Ajax én Cambuur verliest thuis met 1-2 van Top Oss! Bewijst maar weer eens....in de KKD kan iedereen van iedereen winnen óf verliezen!

Fugazi29-01-2024 om 22:25

Of gelijk spelen Herman 

Stadjer8129-01-2024 om 22:48

En zo kunnen ze op 9 punten van Willem II komen. Die ploeg verliest 4 punten in de laatste 2 duels. Maar dan moet er wel even gewonnen worden uit bij Dordt. 

Bombarda779129-01-2024 om 22:51

Wat een denigrerend bod, 5 ton. Man man man. 

Geen zorgen Marco, Vitesse kan hem niet betalen. 

King Poffel30-01-2024 om 09:27

Inderdaad een denigrerend bod en komt bij dat we nu ook zien dat Blokzijl ook gewoon nodig is. Bij ziekte of blessure Bacuna kan Rente die plek overnemen en Blokzijl op de plek van Rente spelen. Wanneer Bacuna er weer is zal Blokzijl waarschijnlijk weer naar de bank gaan en dat is helemaal niet erg, hij is nog jong en komt er zeker wel. Sterker nog, denk dat Blokzijl onze volgende melkkoe is en laten we dat zo houden i.p.v. hem de melkkoe van PSV te maken, waar hij overigens ook een stuk minder aan de bak zal komen.

Van Veen mag wat mij betreft in de uitverkoop en voor een zacht prijsje weg en als het niet anders kan desnoods gratis. Hij verdient komende 2,5 jaar nog 1.5 miljoen aan salaris, trek daar 6 ton aankoopkosten vanaf en je houdt 9 ton over. Voor 9 ton kun je én een degelijke speler kopen + een degelijk salaris geven (is het niet nu dan wel in de zomer). Mag van mij ook gewoon aan Vitesse zijn, denk niet dat als we tegen hun spelen dat we heel erg bang voor Van Veen hoeven te zijn.

Jantje30-01-2024 om 11:47

Ik zou Van Veen niet weg doen en terug brengen in de basis elf als het er echt omgaat straks. heeft schat aan ervaring die gewoon nodig hebt straks .

Hoekie30-01-2024 om 15:11

Ik lees hier wilde verhalen over wat Kevin van Veen bij de FC zou verdienen. Genoemd bedrag is ooit genoemd door een Schotse voetbal journalist en worden klakkeloos overgenomen als zijnde de waarheid. Een doorgaans goed geïnformeerde Hans Kraay noemde een salaris rond de 2 ton euro van de best verdienenden. Op een concurrerend forum werd enige tijd geleden een compleet overzicht gegeven van alle spelerssalarissen  van de FC. Deze bedragen komen overeen met de bedragen die Hans Kraay ook noemde.

Het blijft natuurlijk gissen want we zien niet de loonstrookjes van Kevin maar de zes ton die hier genoemd wordt lijkt mij absurd hoog. 

King Poffel30-01-2024 om 15:43

Excuus, had er inderdaad ook bij moeten zetten "mocht het zo zijn dat". Had ik laatst nog wel gedaan want ik weet inderdaad ook niet zeker of dat is wat Van Veen verdient.

DanMan197130-01-2024 om 18:46

KVV mag vertrekken bij de FC. Mocht het de komende dagen zover komen dat deze man een geïnteresseerde club vind, dan zou ik niet gek opkijken als de FC alsnog doorschakelt naar Eddachouri.

appie happie30-01-2024 om 19:01

Eddahchouri wil de hoofdprijs..iig zoveel dat de FC dat niet wil betalen.

Heiky30-01-2024 om 20:23

Ik zie dat niet meer gebeuren. Window is nog welgeteld 1 dag. Maargoed, er gebeuren gekkere dingen.

DanMan197130-01-2024 om 18:46

  • Dubbel.

Bombarda779130-01-2024 om 19:56

Wat zou de salariseis zijn geweest van die Telstar aanvaller?

Heiky30-01-2024 om 20:27

Geen idee maar vorig seizoen speelde hij nog hoofdklasse volgens mij. Dus om dan, na 1 seizoen Telstar, meteen de hoofdprijs te willen lijkt me wat opportunistisch. Maargoed, geen idee wat hij wil. Maar als het allemaal zo moeizaam moet zou ik zeggen: mooi laten zitten dan maar.

Herman Badkuip30-01-2024 om 20:56

Misschien heeft Zakaria Eddahchourri ook nog aanbiedingen van andere clubs op zak?

appie happie30-01-2024 om 22:01

Eddahchouri   wilde  volgens Slagter een raar hoog salaris! Iets waar Groningen niet aan wil/ kan voldoen.

Er is volgens insiders ook geen beweging zowel in als uitgaande transfers . De markt sluit 1 feb  23,59  echter in Scandinavie nog niet.

ChiChi30-01-2024 om 22:50

De transferperiode sluit DONDERDAG 1 febr. om 23.59!!!!

appie happie30-01-2024 om 23:11

.

PDI31-01-2024 om 09:14

Kunnen ze KVV niet korten op zijn salaris wegens plichtsverzuim? is toch te gek voor woorden dat ie, als dank dat ie naar huis mag, eerst weer opgetraind moet worden?

RKR31-01-2024 om 09:42

Ja vind ik ook. Die gozer zit vol ambitities en drang om te slagen als je hem mag geloven. Hij lag goed in de markt en wilde zich desnoods hier nog bewijzen. Maar hoe kan het dan dat je met deze voornemens conditioneel zo totaal brak terugkomt?

Praatjes, daar is ie goed in. De interesse bleek ook zo te zien ongegrond want geen enkele club heeft zich uiteindelijk gemeld. Toch gek voor een speler die in de belangstelling zou staan van Vitesse, NEC en de gehele schotse competitie. En bovendien, wat hebben ze aan hem als tussentijdse versterking, hij mag eerst een paar speelronden een apart trainingsprogramma volgen voordat hij volledig mee kan doen.

Die jongen pronkt met veren die hij niet heeft. Dit is een hele matige voetballer die meestal anonieme prestaties overlegde. Hij heeft zo'n uitschieter jaar gehad bij een of andere schotse club en teert daar volledig op. Dat is ook zijn riedeltje he; ik heb wel even 29 goals gemaakt. Hij vergeet dat het in een volledige bagger competitie was, en dat het over 44 duels betrof. 

Hij dacht dat het vanzelf wel even ging. Hij zou de KKD op een hoop schieten, maar had waarschijnlijk niet verwacht dat hij in de KKD wel degelijk wat moet leveren om dat te bereiken en dat het voetbaltechnisch en positioneel waarschijnlijk hoger niveau is dan 90% van die Schotse league (die bestaat uit 2 clubs met semi prof opvulling). Hij komt nog geen lantaarn voorbij hier, en zijn aanname is nogal beroerd te noemen. Koppend vind ik hem ook niet bijster sterk. Ik denk dat hij zich in wezen rot is geschrokken in het begin, al snel gooide hij het op heimwee, familie en allerlei randzaken. Tuurlijk, excuusjes zoeken omdat hij het gewoon heeft onderschat.

 

 

 

 

Boerentrien31-01-2024 om 10:14

100% mee eens. Een kat in de zak gekocht met deze lapzwans!

Fan op afstand31-01-2024 om 10:50

Meerdink naar Vitesse.  Dus KvV zal wel blijven. 

Herman Badkuip31-01-2024 om 10:54

Misschien willen ze Kevin van Veen er wel gratis bijnemen.....?

Herman Badkuip31-01-2024 om 10:51

Kunnen wij Laros Duarte niet terug laten komen van de Africa Cup? Heeft volgens mij nog maar zo'n zes minuutjes meegespeeld met Kaapverdië in vier wedstrijden......Of zal hij in de kwartfinale tegen Zuid-Afrika zaterdag 3-2 in de basis staan?

Hgz31-01-2024 om 12:04

Wie is wij?

appie happie31-01-2024 om 10:55

Kevin naar Excelsior,die hebben dadelijk helemaal geen spits meer..

appie happie31-01-2024 om 10:56

Raakt hij ook niet geblesseerd!!!

Fan op afstand31-01-2024 om 11:12

Volgens mij is het sowieso een uitdaging om de overtollige spelers te lozen. Hoor en lees namelijk verder niets  over onze zogenaamde pareltjes die weg mogen. Tot dusver alleen Verrips en Balker die hun koffers gepakt hebben. 

Heiky31-01-2024 om 12:01

Ga er maar vanuit dat dit is wat het is voor deze transferwindow. Ik laat me graag nog verrassen op de laatste dag maar ben bang dat we nog wel even aan deze jongens vastzitten. Op zich hebben Irandust en Abraham wel een soort van potentie als ze niet zo vaak ziek, zwak en misselijk zouden zijn.

Boerentrien31-01-2024 om 12:17

Ja, vooral Irandust wil nog wel.

Hgz31-01-2024 om 12:20

Ja goed gedaan van de scouting. Nu opgescheept zitten  met deze spelers. 

Hgz31-01-2024 om 12:33

Volgens mij komt er niks meer bij. Nu wordt er gedacht het loopt ja lekker hoeft geen spits bij.  Ik denk dat ze hier weer een fout maken. Er zijn toch altijd betere spelers te vinden? Je kan mij niet vertellen dat er geen betere spitsen te vinden zijn dan dat er nu loopt. Ze doen het goed hoor maar volgens mij is het de bedoeling dat we direct weer gaan promoveren. Tijdje terug was er nog geconstateerd dat er een scorende spits bij moest. Dat is niet ineens veranderd ondanks de goals van de huidige 2 spitsen .Ze blijven veel kansen missen. Geld is er binnengekomen   investeer dat dan anders kun je met dat geld weer gaten gaan vullen als je volgend jaar niet promoveert.  Ik mis de ambitie om beter te worden als club. 

TomOkker31-01-2024 om 13:41

Dat is dus wel veranderd, het team is eindelijk een team daar gaat Dickie niet zomaar aan sleutelen, joag'n en broez'n is de norm. Volgens mij zat Dick destijds meer te wachten op een buitenspeler.

no guts no glory31-01-2024 om 21:59

Mendes is er ook bij gekomen. Kan in de spits en op de vleugel. Heeft zeker scorend vermogen. Van Veen zal ook wel blijven. Hoeveel spitsen wil je hebben? Je krijgt alleen maar ontevreden spelers. De selectie is al zo groot. 

Hgz01-02-2024 om 09:28

Door slechte scouting ja. Zit je nu mee opgescheept. Dit kan je promotie kosten. Volgens mij was dat het doel. Als de selectie zo groot is hevel je de mindere spelers maar over. Als je niet promoveert heb je volgend seizoen grotere problemen en wordt het steeds lastiger om terug te keren in de eredivisie 

Dus zeg het maar. Paar ontevreden spelers of volgend jaar eredivisie?

TomOkker02-02-2024 om 20:43

Ik begrijp de link even niet Hgz als je hier alleen maar komt om te zeiken dan kun je net als die 2 andere brompotten gewoon wegblijven

TomOkker02-02-2024 om 20:43

Ik begrijp de link even niet Hgz als je hier alleen maar komt om te zeiken dan kun je net als die 2 andere brompotten gewoon wegblijven

Durovski31-01-2024 om 18:50

Ik hoop nog op een scorende versterking. Anders wordt promoveren een grote gok of heel knap werk van Lukkien.

 

Bombarda779131-01-2024 om 20:03

Hoe is dat afgelopen met het bod van Salernitana, voor Irandust? 

Herman Badkuip01-02-2024 om 08:58

Volgens mij gaat dramaqueen Kevin van Veen ons vandaag verlaten voor een Schotse club.....Heart of Midlothian, Kilmarnock óf St. Mirren....wie van de drie? En zou er dan nog een spits naar FC Groningen komen ? Eddahchourri van Telstar óf Kriwak van FC Dordrecht ? Zou wel een stunt zijn.....

appie happie01-02-2024 om 10:15

Motherwell is er ook bij gekomen!! Ik ben voor Kriwak!!! We hebben zeker nog iemand erbij nodig..

marcelfcg01-02-2024 om 13:52

Die Schotse belangstellenden, zo valt te lezen, willen alleen huren. Hebben we geen kloten aan. Dan ben je én een aanvaller kwijt die als plan B kan fungeren én je hebt Van Veen volgend seizoen weer terug en zit in dezelfde situatie.

Dus of verkopen of houden en laten trainen tot hij erbij neervalt of fit is.

Hgz01-02-2024 om 09:32

Halen toch niks. Deze mensen willen niet naar de eredivisie 

Boerentrien01-02-2024 om 09:56

Waarom zo negatief? De huidige selectie heeft ons al verder gebracht, dan we aanvankelijk dachten. En zorgt ook nog eens voor aantrekkelijk spel. En ik heb liever, dat ze met het halen van versterkingen weloverwogen te werk gaan in plaats van weer zgn koopjes te halen. Alleen iemand halen, die daadwerkelijk iets toevoegt en anders maar niet.

Herman Badkuip01-02-2024 om 10:34

Hoe kom jij daar nou bij Hgz? Je ziet toch ook wel dat iedereen z'n best doet voor onze club? En net wat Boerentrien zegt, alleen spelers halen als wij ze écht nodig hebben.....Volgens mij wil iedereen bij onze club, dat wij zo snel mogelijk terug zijn in de Eredivisie!

Hgz01-02-2024 om 15:32

Ik zie niet echt of  Gudde , Veldmate of Beuving hun best doen. Welke spelers scouten zij dan? Die van Telstar?  Die kan iedereen scouten. Of die deense keeper  die al weer weg is?die kon er ook niks van. Mooi stukje scouting dit .Er zijn altijd betere spelers te vinden. Je wil toch hogerop of niet?  Je moet gewoon goed scouten. We willen promoveren toch of niet?

TomOkker02-02-2024 om 20:15

Dus als er niemand komt dan doen mensen hun best niet en dat zeg je vanaf je luie stoel? 

Hoekie01-02-2024 om 11:15

HGZ@ Blijkbaar vindt jij het leuk om alleen maar negatieve zaken hier op dit forum te posten. Begint irritant te worden omdat je steeds dezelfde plaat afspeelt. Is het mogelijk voor jou om eens een uitzondering te maken door eens met iets positiefs te beginnen? In mijn optiek maken spelers als Kostons en Eddachouri andere keuzes. Wellicht is het je ontgaan maar de club is niet in de positie om met geld te smijten en heeft ook niet meer de uitstraling dat spelers automatisch voor onze club kuezen. 

Hgz01-02-2024 om 15:42

Dat jij dat irritant vindt interesseert mij geen ruk. Nu schrijf jij precies wat ik ook al geschreven heb.  Ik zei ook al dat kostons en die ander andere keuzes maken omdat Groningen niet meer de uitstraling heeft die het een aantal jaren geleden had . Dat is niet negatief maar realiteit .we willen graag promoveren toch . Daarom blijf ik kritsch . Ik wil ook liever schrijven dat het goed gaat maar sommigen hebben een groen witte  bril op. Je moet wel de realiteit zien. Groningen is geen club voor de kkd. 

Marco01-02-2024 om 15:38

Groningen neemt sportief een risico om met het huidig, veredelde jeugd elftal, door te willen gaan. De afgelopen maanden zijn de resulaten goed, het spel aanvallend en verdedigend wankel. 

Het is al zeer slecht dat er afgelopen zomer 3 aanvallers zijn gehaald, en geen van de drie wordt als basisspeler gezien voor het tweede deel van de competitie. Hoe kan het dat er zoveel geld en tijd wordt geinvesteerd in spelers die al snel niet blijken te voldoen. Spelers die nu succesvol zijn in de kkd willen ook niet naar Groningen komen. 

Voor de rest van de competitie moet het doel naar beneden worden bijgesteld. Meedoen voor promotie en hopen op plek 2. 

Met alle jonge spelers, die nu vlieguren maken, heb je volgend jaar meer kans op promotie. 

 

Herman Badkuip01-02-2024 om 17:14

Weet niet welk FC Groningen jij de laatste maanden hebt zien voetballen Marco.....ik zie een verrassend spelend jong FC Groningen, dat vecht voor elke bal, vaak de tegenstander opjaagt, steeds meer gaat scoren én verdedigend vrij stabiel is! De ontwikkeling van onze jeugdspelers gaat boven verwachting, eredivisieclubs houden onze talenten goed in de gaten! Lekker doorgaan op deze manier met de huidige selectie, dan gaan wij zeker meedoen om promotie naar de Eredivisie! 

Gerda en fokko01-02-2024 om 17:53

Misschien toch weg 

Kan naar 2 clubs .bron voetbal internationaal 

Van zo juist 

 

Gerda en fokko01-02-2024 om 17:53

Misschien toch weg 

Kan naar 2 clubs .bron voetbal internationaal 

Van zo juist 

 

Gerda en fokko01-02-2024 om 17:53

Misschien toch weg van veen 

Kan naar 2 clubs .bron voetbal internationaal 

Van zo juist 

 

Gerda en fokko01-02-2024 om 17:54

Misschien toch weg van veen 

Kan naar 2 clubs .bron voetbal internationaal 

Van zo juist 

 

Boerentrien01-02-2024 om 18:07

Ja, voor 5 maanden verhuurd? Hopelijk speelt hij daar dan wel de sterren van de hemel en raken wij hem na die 5 maanden voor een mooi bedrag definitief kwijt. Voor hemzelf ook beter, dat hij in Schotland blijft.

Herman Badkuip01-02-2024 om 19:15

Spits Kevin van Veen wordt voor een half jaar verhuurd aan het Schotse Kilmarnock!

Durovski01-02-2024 om 19:33

Nou, dan nu doorpakken en een extra scorende speler halen, dan hebben we zeker kans om 2e te worden anders blijft het een grote gok en billen knijpen op de tribune wanneer we tegen de bovenste ploegen spelen.

Herman Badkuip01-02-2024 om 19:45

Zal je uit de droom halen Durovski.....wij gaan 't doen met de spitsen, die wij in de huidige selectie hebben! En ik moet je eerlijk zeggen, dat ik er 't volste vertrouwen in heb!

Hgz01-02-2024 om 20:31

Ik moet je eerlijk zeggen dat jij ook het volste vertrouwen had dat Groningen niet ging degraderen!

Herman Badkuip01-02-2024 om 21:53

Moet je eerlijk zeggen, dat óók ik de plank wel eens mis sla! Dat ga ik écht niet ontkennen Hgz, maar 't gebeurt de beste toch?

Fugazi02-02-2024 om 07:42

Dat gebeurde jou vorig jaar anders wel heel vaak Herman. .Ik vind dat je dit seizoen wel wat realistischer post. Leest wel prettiger.

Bombarda779101-02-2024 om 20:41

Nou hopen dat Kevin de kans aangrijpt. Hier zit er geen muziek meer in. Dat was een duur grapje. Persoonlijk kan ik zijn 'heart on the sleeve' wel waarderen, maar erg handig is het allemaal niet. 

Stadjer8101-02-2024 om 21:19

Nou, verhuurd waarbij ze een gedeelte van zijn salaris overnemen. Dat is dus het beste wat ze konden krijgen. Als hij er niks van bakt is ie van de zomer gewoon terug. Hopen dat ie daar wat goede dingen doet en dat ze hem definitief kunnen overnemen. 

Marco01-02-2024 om 22:45

Vind het onverstandig dat ze Van Veen verhuren. De speler heeft in meerdere wedstrijden aangetoond makkelijk te kunnen scoren. Nu de scouting heeft gefaald om een goede vervanger te halen, had ik Van Veen er toch liever bij gehad.

Verder lijkt het meer een gevalletje verstoorde arbeidsrelatie. Het verhaaltje van Lukkien over Van Veen bij de terugblik van de transferwindow, zit vol met tegenstrijdigheden, waarbij het jammer was, dat er geen kritische sportjournalist was, maar iemand die wat voorafgesproken vragen van een papiertje las. 

Heiky02-02-2024 om 11:32

Marco, dat kan zo zijn maar sinds hij niet meer in de basis staat loopt het ineens als een trein. Dat moet je toch met me eens zijn. Zou er een causaal verband bestaan denk je? Ik beschouw het als een complete mismatch.

Bierboer02-02-2024 om 07:46

Lijkt me prima oplossing met v veen. Zit nu dicht bij vrouw en kind en hopelijk gaat hij zijn oude niveau weer halen. Kan hij alsnog geld opleveren of in vorm terug komen. 

Vind het ook verstandig dat er alleen een speler gehaald wordt wanneer die gelijk iets toevoegt, ipv buitenkansjes waar we nog steeds niet vanaf zijn. Mendes vind ik echt een versterking.

Als ik terug denk aan de paar wedstrijden van dit seizoen en kijk naar hoe het nu gaat, zie ik nu een team met plezier en zelfvertrouwen en wat hard wil werken.

Waar ik in het begin van het seizoen het somber in zag heb ik nu wel.vertrouwen in plek 2. 

Stadjer8102-02-2024 om 09:13

Ja Van Veen gaat toch niet (veel) spelen. Hij past op geen enkele manier in het systeem dat deze trainer voor ogen heeft. Dat hij gehaald is vind ik wel een enorme misrekening omdat de trainer al eerder was aangetrokken. En Van Veen is volgens mij ook nooit geheel fit geweest. En zat al met die thuis situatie waardoor ook hij een misrekening heeft begaan. Van alle kanten is dit een mislukking geweest. Het heeft geen zin om hem te behouden. Hij past niet, de trainer moet hem niet, lastige jongen in de media en waarschijnlijk ook als hij op de bank moet blijven zitten.

 

 

Herman Badkuip02-02-2024 om 15:12

De reden, dat de transfer van Zakaria Eddahchouri van Telstar naar FC Groningen niet doorging, was de hardnekkige knieblessure van de veelscorende spits! Telstar kan de komende wedstrijden niet over hem beschikken, want hij is lang uitgeschakeld! Jammer dat dit nieuws over de knieblessure niet duidelijk belicht werd, Eddahchouri werd door FCG ten onrechte als geldwolf afgeschilderd......

Heiky02-02-2024 om 15:35

  Je weet nooit wat er speelt Herman. Vlak ook de invloed van (verkopende) clubs en zaakwaarnemers niet uit. Die willen ook het onderste uit de kan. Ik heb hier overigens niemand zien schrijven dat hij een geldwolf zou zijn maar dat het 'een moeilijk financieel' plaatje zou worden. En dat is natuurlijk voor meerdere interpretaties vatbaar.

RooieRed02-02-2024 om 15:58

De Telstar-speler was medisch gezien niet op orde. Dat kan.

Om de club vervolgens te diskwalificeren Herman is toch heel bijzonder.

Herman Badkuip02-02-2024 om 16:43

Het was niet mijn opzet om onze club te diskwalificeren hoor, maar de nadruk in het verhaal rond Eddahchouri ging vóóral over zijn té hoge persoonlijke financiële eisen en jammergenoeg niet over de blessure van hem.......

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!