Terug

Deel deze pagina:

Amir Absalem opgeroepen voor nationale ploeg van Marokko

Door Tom Kuiper 13 reacties

Amir Absalem is opgeroepen voor het Marokkaanse elftal. Voor Absalem kwam dit als verrassing. Tegen het Algemeen Dagblad vertelt Absalem "dat het heel mooi is". 

Absalem maakte vrijdag kennis met selectie en staf. Één van de scouts van Marokko vertelde dat Absalem al langer werd gevolgd. Absalem zegt het vertrouwen van de nieuwe coach van Marokko, Halilhodzic, te voelen. "De coach ziet veel potentie in mij en daar ben ik hem heel dankbaar voor."

Ondanks het verlies van zijn basisplaats lijkt dit voor alsnog geen gevolgen te hebben voor de nationale ploeg. "Zoals het er nu naar uitziet word ik opgeroepen voor de interlands tegen Mauritanië en Burundi in november."

Reacties:
manus12-10-2019 om 05:48

Ik zie hem ook liever in het elftal. Aanvallend sterker dan Van Hintum en verdedigend ook wel goed. Dat druistiger moet ie wat inperken, net zoals zijn collega op rechts dat ook lukt. :)

Supporter197114-10-2019 om 14:05

Manus, meen je nu echt dat je schrijft dat Absalem aanvallend sterker is en dat hij verdedigend ook wel goed is??? Welke wedstrijden heb jij gezien en heb je uberhaupt wel verstand van voetbal??

FCG-Forever15-10-2019 om 22:26

Ik vind dat Warmerdam gewoon weer linksback moet worden 

FCG-Forever15-10-2019 om 22:30

Aanvallend lang zo sterk niet, als hij een rush in zet en een tegenstander geeft hem een schouder dan ligt ie. Heb je niets aan. Ielig mannetje 

12-10-2019 om 10:31

Helemaal als we met dat systeem met vijf verdedigers gaan spelen wat ze gisteren hebben geprobeerd dan zou ik absalem opstellen

12-10-2019 om 10:39

Snap ook niet dat Buijs niet inziet dat hij meer aanvallende verdediger is. Veel meer gebruik van maken. v Hintum is oude glorie. Heb je niks meer aan vd toekomst. De jonge honden op de bank wel. Denk dat het iets met vriendjes politiek is. Kan er geen andere uitleg aan geven. Geld geld geld daar draait het om, niet wij de supporters. Buijs heeft toch al lang genoeg de kans gehad, hij is geen goede trainer en wordt dit ook niet, en wij zijn gewoon veredelde stage adres. Wegwezen!!!

Ronnie 12-10-2019 om 11:28

Bijzondere reacties eerlijk gezegd. Enige tijd geleden k9n Absalem er volgens forumleden geen ene kl..ten van en nu hij is opgeroepen voor marokko moet buijs hem direct opstellen en is van Hintum weer niets. Je zult als speler dit forum maar lezen. Raak je nooit weer een bal

12-10-2019 om 11:59

Meningen zijn erg verdeeld. Ik vind dat Absalem erg wisselvallig was in de wedstrijden waarin hij speelde, maar aanvallend gezien heb je veel meer aan hem dan aan Van Hintum, die overigens wel vrij stabiel is

Johan12-10-2019 om 15:55

Vindt Absalem maar een erg matige speler. Verbaas me dan ook over deze oproep. Maar goed ieder zn smaak. 

FCG-Forever15-10-2019 om 22:29

Komt fysiek ook veel te kort en het lijkt wel of dit niet veranderen gaat 

Hoekie12-10-2019 om 19:22

Het moment van de oproep verbaast mij. Een beetje te vroeg denk ik  maar  Absalem is in potentie een veel betere speler dan bijvoorbeeld van Hintum. Aanvallend een klasse beter, verdedigend nog lang niet stabiel genoeg. Absalem loopt vaak uit zijn positie en is nog veel te druistig zoal terecht opgemerkt door Manus. Velen vinden hem een matige speler maar dat zeiden ze van Hateboer ook. Het is maar net of je de sterke of zwakke punten benadrukt. Geldt bijvoorbeeld ook voor Matusiwa die al weken lang erg veel dom balverlies leidt. Daar hoor je bijna niemand over. 

12-10-2019 om 21:44

Ja, het moment vindt ik ook vreemd, hij staat hij niet eens in de basis. Het lijkt wel of ze nu al in een vroeg stadium een latere keuze voor nederlands elftal willen voorkomen.Kansberekenin? bij/via Groningen komen natuurlijk meer spelers met naam vandaan en dat is ze natuurlijk ook opgevallen. 

En Matusiwa is een prima balafpakker, maar speelt daarna wel heel vaak naar de tegenstander. Per saldo schiet je daar niet mee op. Ik denk dat Samir snel op deze plek terug komt, Matusiwa kan dan wel ernaast spelen tegen een sterke tegenstander of in een uitduel. maar tegen zwakkere ploegen en thuis zie ik er graag een meer aanvallender type speler.

12-10-2019 om 21:10

Absalem is gewoon niet goed genoeg voor Marokko wel leuk voor hem dat ie is opgeroepen.

12-10-2019 om 21:29

Absalem opgeroepen voor het Marokkaanse voetbalelftal.

Kon Koeman dit niet voorkomen.

Het Nederlands elftal is weer een talent misgelopen.

Nu serieus.

Het Nederlands elftal speelde tegen Noord Ierland.

Speelde, is niet goed uitgedrukt.

De Noord Ieren, een klein ploegje waarvoor Oranje zich van te voren grote zorgen maakte, deed wat het kon.

Net als alle zwakke tegenstanders bouwden zij een muur in eigen doelgebied.

Koeman vond dat goed recht.

waar gaat dit heen.

Het probleem was op te lossen met stinkbommen.

Stinkbommen gooien om gaten in de muur te creeëren. 

Geen echte stinkbommen dat mag niet.

Voor de wedstrijd flink erwtensoep eten.

En knoflook.

Einde verhaal.

Een nieuwe tactiek, iedere wedstrijd 1 punt.

Gooi de keeper uit het doel en zet voor het doel, op de doellijn grote, brede spelers, zij tegen zij, zodat de hele wedstrijd het doel dichtgetimmerd is.

Deze spelers moeten gekleed zijn als American footballers.

Laat de tegenstander maar op de goal schieten.......

Hier is de Noord Ierse muur niks bij....

Hadden zij dit ook maar gedaan, gedaan en gedaan.

Hadden zij backstop in hun hoofd....

En Brexit.....

De Ligt wordt sinds Juventus te Ligt genoemd.

Dat wist Koeman ook.

Maar te Ligt verraste iedereen met een Noord Iers doelpunt.

Cadeautje van te Ligt.

Te Ligt komt er weer bovenop en wordt weer binnen afzienbare tijd de Ligt....

Maar daar ligt niemand wakker van.

 

 

 

Supporter197114-10-2019 om 14:03

Heeft er ooit iemand tegen je gezegd dat wat je schrijft helemaal nergens op slaat en absoluut niet grappig is?

appie happie13-10-2019 om 09:29

Nee ik zeg niks..

13-10-2019 om 12:25

Hahaha als we zoveel creativiteit in onze selectie hadden werden we kampioen

13-10-2019 om 14:38

Absalem is terecht uit de basis - heb alle wedstrijden met Absalem gezien en maakte veel fouten, Wild en ongecontroleerd met veel dom balverlies. Ben ook geen fan van van Hintum maar beter dan Absalem.

Hoekie13-10-2019 om 17:03

Probeer en dat is voor jou en anderen moeilijk om eens te beginnen of je ook sterke punten kunt benoemen. Dat geldt ook voor de kritiek destijds op Hateboer op dit forum. De slechte punten van Absalem daar heb je gelijk in. Hij maakt nog steeds fouten en is te druistig maar ik zie ook de goede punten. Die zag ik al ruim 2 jaar geleden in een oefenwedstrijd waar ook Doan debuteerde. Het zou leuk zijn als elk forumlid voordat hij de slechte punten benoemt begint met een sterk punt van een betreffende speler.  

Johan13-10-2019 om 20:49

Maak zelf wel even uit hoe en wat ik zeg op dit forum. Val jullie toch ook niet aan met dat positieve gebral ondanks dat het nergens op slaat? Knap trouwens dat je het zag zitten in Doan.

Hoekie13-10-2019 om 22:10

Een beetje op je teentjes getrapt Johan? Natuurlijk mag je dat zelf uitmaken maar dat geldt natuurlijk ook dat ik mijn bedenkingen hier uit. Ik heb regelmatig ook kritiek op het spel van de Fc, Hrustic en Absalem maar zie ook goede ontwikkelingen. Forumleden die alleen maar wat te klagen hebben en nooit iets positiefs zien, zouden zich misschien kunnen afvragen wat ze proberen te bewerkstelligen. De ene trainer is nog niet weg of de andere moet al weer oprotten. Jeugdige spelers die druistig zijn worden heel gemakkelijk afgeserveerd. Het is heel gemakkelijk om aan de zijlijn de boel af te kraken. Ik merk dat ook aan je overtrokken reactie. 

Johan13-10-2019 om 23:03

Nee hoor. Schrijf alleen graag wat ik vind. Slecht is slecht en goed is goed. Eigenlijk best simpel. Groningen gaat in mijn ogen veel te lang door met spelers die nooit het niveau gaan halen wat je moet willen als Fc Groningen. Absalem gaat nooit dat niveau halen. Zelfde vind ik van Breij. Zijn beiden dacht ik 22 en dan blijven we maar aanmodderen met ze. Graag doorschakelen naar Poll en een van Kaam Schuif die maar door. Haal voor het salaris wat je dan bespaart op een Breij, Absalem en ook El Hankouri nu gewoon 1 goeie. Maar zoals ik ook eerder zei. Ieder zn mening

Johan13-10-2019 om 23:10

Beste linksback vind ik trouwens Warmerdam. 

brummie13-10-2019 om 20:14

Helemaal met je eens Hoekie!

Nogutsnoglory113-10-2019 om 22:39

Ben het met Hoekie en Brummie eens. 

Ik vind het beide geen toppers maar vond Absalem een heel behoorlijke voorbereiding spelen. En hij is aanvallend duidelijk beter dan Van Hintum. Ook is hij veel jonger en ik vind dat bij min of meer gelijkwaardige spelers de eigen jeugd voorrang moet hebben. Ook vertegenwoordigd hij commercieel meer waarde. En van Hittum was tegen RKC wel heel zwak. 

15-10-2019 om 21:36

Je hebt helemaal gelijk Johan. Je maakt het zelf uit doe ik ook en vind ook dat men door gaat met spelers die de fc nooit beter gaan maken. Warmerdam minst slechtste links back

Marco15-10-2019 om 17:19

Verrassend en een leuke leerervaring voor de speler. Ik begrijp goed dat Buijs voor meer ervaring heeft gekozen in een elftal waar al (te) veel jong talent speelt. Zeker met de uitwedstrijden van AZ, PSV en Ajax. 

FCG-Forever15-10-2019 om 22:28

Gewoon Warmerdam weer als linksback opstellen. Heb je zowel links en rechts (Zeefuik en dus Warmerdam) opstomende backs. Kan je El Hankouri of Gudmundsson op de plek zetten van Warmerdam(links half) 

 

Zeefuik te Wierik Itakura Warmerdam. Niets mis mee toch?

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!