Terug

Deel deze pagina:

De Grote Zomer 2019 Boerenmacht Transfergeruchtenbox

Door Boerenmacht 92 reacties

Het Boerenmacht-forum is regelmatig besproken de afgelopen maanden, sterker nog, het is een tijd dicht geweest. Uiteindelijk zijn de reacties weer geopend onder enkele voorwaarden, en over het algemeen zijn wij zeer tevreden over hoe het sindsdien vergaat op het forum. De meest gebroken huisregel op ons forum is het plaatsen van linkjes naar andere websites, meestal om andere forumleden en ons als redactie te wijzen op transfergeruchten. Waarschijnlijk met de redenatie dat wij als redactie nog niet van het nieuws op de hoogte zijn. Wij hechten echter waarde aan betrouwbaarheid en geloofwaardigheid, als we elk gerucht dat voorbij komt zomaar zouden plaatsen zouden we misschien 1 op de 5 keer het goed gegokt hebben, maar ook 4 van de 5 keer niet.

Maar toch, niets leukers dan een hele zomer lang speculeren over de selectie. Wie gaat er weg? Wie blijft? Wat komt er binnen? Daarom maken wij bij deze een uitzondering: hier mag alles aan links en geruchten geplaatst worden. Heb je technisch directeur Mark-Jan Fledderus gezien met een onbekende of bekende voetballer in het Vandervalk Hotel in Zuidbroek? Heeft Ritsu Doan op een zonnig terras tegen jou gezegd dat hij gaat vertrekken? Plaats het vooral, discussieer met elkaar, zo houden we elkaar een beetje bezig in deze voetballoze zomer. Behalve dat de regel vervalt dat links naar andere websites niet mogen, gelden de andere huisregels uiteraard nog wel, mocht je ze vergeten zijn: KLIK HIER.

Laat het geruchtencircus beginnen!

De Boerenmacht redactie

Reacties:

Reactie verwijderd door redactie

kees10-06-2019 om 19:17

Tja, als wij geruchten uit de mond van personen willen citeren, of foto's sturen van een ontmoetingsplaats van een speler met een zaakwaarnemer... enz enz,   dan zijn  we i.pl.v.  webbloggers bezig als een soort prvédetective of voetbaljournalist... en "roddelen" we dan?  - zie reactie onderaan

Bronnen zijn niet makkelijk te verifiëren:  de periode dat Matusiwa in beeld was voor een transfer naar de Fc duurde tot op dag de presentatie op vrijdag 7 juni, dat heeft "een mooi poosje geduurd", terwijl de betreffende speler en de club zich eerder al openlijk zich hadden uitgelaten over de belangstelling. 

Ik bedoel te zeggen:  als de policy van de club (begrijpelijkerwijs, want de concurrentie leest mee) is om geen nieuws over belangstelling of eventuele transfers door te geven, en BM doet daarmee net zo weinig  (?) dan blijft er niks anders over dan de Voetbalprimeurs, de V.I's of online voetbalmedia in hun berichtgeving  te volgen.... VOLGEN dus.    

Een voorbeeld:   Wriedt (Bayern M. II) "is gewenst bij zowel FC Utrecht als FC Groningen"...en dan lezen we hier ervolgens op BM er niks over..

Nog een lange transferzomer te gaan, ook toevallig? de vakantieperiode 

Mod BM - Door de redactie wordt bij elk gerucht bewust een afweging gemaakt o.b.v. bij de redactie beschikbare informatie. Het feit dat je er niets over leest heeft niets te maken met dat wij niet van het gerucht op de hoogte zijn. Nogmaals, we zijn geen roddelsite en dat wensen we ook niet te worden. Overigens was de bedoeling van dit topic niet om deze discussie weer oneindig te gaan voeren, men dient in deze de keuze van de redactie te accepteren. 

kees10-06-2019 om 20:15

@ Moderator : ( als dat mag:..)

Wordt hiervoor de aparte rubriek "transfers/"geruchten" gebruikt ? of is het toegestaan om op ieder spelersitem van de redactie met dezelfde strekking te reageren?

Mod BM: in de huisregels staat dat je on-topic moet reageren. We zullen zorgen dat deze geruchtenbox op de voorpagina blijft staan dus geruchten die niets met dat betreffende artikel hebben te maken mogen hier.

Bikkel 10-06-2019 om 22:42

Goed gezegd Kees!!! En duidelijk antwoord...

Mijn reactie was verwijderd, terwijl het positief bedoeld was... Beetje jammer, maar goed. 

Mod BM - was dan verkeerd geïnterpreteerd, excuus!

Pietjepal10-06-2019 om 21:15

Ook ik ben zeer tevreden over de sinds de sluiting ontstane situatie, qua moderatie. Het is enorm verbeterd en  werkt vrijwel perfect (voor mij dan, hopelijk gaat het  ook prettig aan de achterkant).

Er gaan potentiëel nog een hoop belangrijke spelers weg, waarvoor dan weer wat geld in kas komt, waardoor er ook weer wat opmerkelijks voor terug zou kunnen komen. Kan best een heet draadje worden. Wel leuk om te horen van anderen die zo'n  speler in het echt meermaals hebben zien spelen wat zij ervan vinden, ik kijk er naar uit.

Met name vind ik het interessant wat medeposters vinden van de samenhang van de selectie bij nieuwe aankopen. Dat bleek afgelopen jaren nogal eens teleurstellend uit te pakken.

Robba11-06-2019 om 07:36

Altman, 24 Panathinaikos aangeboden bij de FC.. 

Hamjan11-06-2019 om 08:31

Bod op Doan op komst van Spartak Moskou,Groningen verlangt dik acht miljoen.

FC LICHTBOEI11-06-2019 om 12:28

Lekker voor FC,maar hoop dat Doan toch in een betere competitie terecht zal gaan komen. Hoop dat Southampton ook een bod wil doen,want in Premier League kan hij zich beter doorontwikkelen dan in Rusland kijk bijv. effe naar Promes bij Oranje het lijkt nergens op.

Groen hart11-06-2019 om 09:11

Ook Southampton gaat bieden.. Hopen op 10 miljoen dat zou super zijn. (Doan)

FCG-Forever11-06-2019 om 09:28

Lijntje uitwerpen naar Becker, transfervrij toch een prima aanwinst voor de rechtsbuiten positie bij een vertrek van Doan 

Martijn 11-06-2019 om 13:13

Becker? je bedoelt die flapdrol die Buijs een schop heeft verkocht? 

Marco11-06-2019 om 11:25

Hoop idd dat Groningen wat meer gaat krijgen voor spelers. Chabot en Reis had ook wel 5 kunnen zijn. 

Ben benieuwd hoe Buijs wil gaan spelen voorin. Met sierhuis kan ik me voorstellen om een kopsterk aanspeelpunt er naast te zetten in een 4 4 2. Beleidplsn wil 4 3 3. Daarin verzuipt sierhuis.

braveheart11-06-2019 om 12:00

Is er ook bij iemand bekend waar en voor wie ze op zakenreis waren in de Balkan?

Hamjan11-06-2019 om 12:48

Denk dat we even bij Bobby Milewski(Balkan restaurant Macedonië)langs moeten,was destijds ook het contact voor Djurovski en Matavz.

kees11-06-2019 om 15:23

goed idee, meteen er een slaschlick scoren met poestasaus

Fan op afstand13-06-2019 om 07:06

Gladon geen nieuw contract. Misschien naar PEC. Toch die spits van Bayern? Of toch nog iemand anders? DE verrassing van Nijland als afscheidscadeau?

Snooze13-06-2019 om 07:39

gladon  geen contract geven zou de zoveelste blunder zijn van groningen 

kees13-06-2019 om 10:30

hoorde ook die cliffhanger van Hans Nijland in de koffiecornerpodcast.  "wacht even" zei hij  ...Maar of het nieuws een speler ( een spits ? ) betreft of een grote sponsor of iets dergelijks, of gewoon persoonlijk nieuws over/van Hans Nijland zelf...

 

ik denk dat we zeker moeten wachten en geduld hebben bij de selectie ...eerst gaan er spelers weg, zoals Doan, Gladon, Pohl, misschien Zeefuik?

geruchten:

? Spanjaard Adrián Dalmau van Heracles ( vr prijs 2 milj, 15 goals in vorige seizoen,  contract tot zomer 2020 )

? Wriedt van Bayern M  II  ( FC Utrecht met Europees Voetbal is in de race )

? transfer Doan naar Engelse ? of Russische club  

brummie13-06-2019 om 09:01

Club zal toch moeten afwegen. De vraag is of Zwolle überhaupt zijn salaris kan ophoesten of Gladon moet al veel willen inleveren tov zijn salaris die hij bij Wolv es had. 

Hij heeft het uitstekend gedaan als invaller. Twijfel over zijn inbreng als evt. basisklant. Hij is te duur voor op de bank.

PDI13-06-2019 om 09:53

Gladon echt z.s.m. vastleggen, die verdient zichzelf weer terug. Harde werker ook prima samen met Sierhuis.

FC LICHTBOEI13-06-2019 om 10:43

FC Groningen zou Paul Gladon een uitstekend voorstel hebben gedaan meldt Stef de Bont van VI via Twitter.

Bikkel 13-06-2019 om 11:03

Gladon mag van mij blijven maar dan als pinchhitter... Als basis speler overtuigd ie niet, en eigenlijk heeft ie nergens overtuigd!!! En wat hard werken betreft, hebben we sierhuis al voor lopen, heb liever een scorende spits die min 20 maakt... Maar ja... Dat zal niet meevallen. Lastig lastig....

 

Groen hart13-06-2019 om 12:17

Met alle respect maar hij overtuigt mij meer dan Sierhuis.

Bikkel 13-06-2019 om 12:52

Nee mij niet... Kijk niet alleen naar afgelopen seizoen maar ook daarvoor... Dan heeft sierhuis veel meer potentie. Maar gaan het beleven als ie blijft en hoop uiteraard ongelijk te hebben. 

 

Fan op afstand13-06-2019 om 11:25

Blikt dat volgens VI onze FC Gladon een prima aanbod heeft gedaan. Hij heeft het in beraad. Mijn excuus voor mijn vorig bericht waarin ik anders deed voorkomen. Verhaal kwam van Nationaal dagblad. Dus ff wachten welk van de 2 de juiste versie heeft gebracht. Nogmaals sorry.

 

Ronnie 13-06-2019 om 21:59

We huren Sierhuis geloof ik nog een jaar. Sierhuis doet zijn best, maar is geen killer. Die maakt niet meer dan 8 tot 10 goals per jaar. Dat is te weinig voor een spits, temeer hij ook geen kapstok is die je aan kunt spelen, kaatsen en aansluiten.

Gladon is dat tijdens de invalbeurten wel. Hij scoort makkelijker, wint luchtduels en is aanspeelbaar in de dekking. 

Willen we niet weer zon drama seizoen dan zou het het beste zijn om Sierhuis terug te laten gaan naar Ajax, Gladon te binden en daaromheen een speler te halen die er 10 per seizoen maakt.

goals moeten we kopen!

kees14-06-2019 om 00:22

hoeveel jaar heeft fc groningen niet moeiteom een systeem te spelen waar een spits kan renderen... sinds Tadic niet meer, schat ik zo... en dat Mahi, van Weert enz er één seizoen meer dan 10 hebben ingeschopt, dat kan je niet zeggen als je het gemiddelde van hun goals over,  zeg,  drie seizoenen bekijkt.  En hoe vaak was het om moedeloos van te worden als er een kwalitatief mindere speler of zelfs geen vervanger voor terug kwam voor die spits die verkocht werd,  zoals bijv. bij  vertrek van Chery.

 

Goede  spitsen zijn vanwege het belang voor de club het duurste bij transfers.  Als FC G er in slaagt om eentje van klasse en doelpunten aan te trekken, desnoods voor een bedrag  boven de 1,5 miljoen, dan moet Buys maar zorgen dat hij 'm opstelt en dat hij goed rendeert/scoren kan.

 

Ronnie 14-06-2019 om 07:55

Kees. Je hebt een punt. De spitsen die het goed deden werden bediend door Tadic en Kostic.

Doan trekt altijd naar binnen, mahi idem, zeefuik komt weliswaar moedig op maar levert weinig assists en van links hoef je na vertrek handwerker ook niet zoveel te verwachten. 

Als je dat weet, moet je dus andere spitsen aantrekjen. En dat kan want heracles flit het bijna ieder jaar, willem 2 ook. 

Dus zorg dat de spits komt die bij ons systeem past. En dat is niet een type yannick pohl....

Bikkel 13-06-2019 om 23:37

Gladon gaat ook niet meer goals maken!! Heeft ie nog nergens gepresteerd... Is een gewone pinchhitter. Prima voor erbij!!&.. 

 

Marco13-06-2019 om 23:43

In de winterstop waren er veel eredivisieclubs bezig met Armenteros. Dat is wel een completere voetballer dan Gladon, liever zie ik een doorverkoop investering komen, mag ten koste gaan van Sierhuis die ongeschikt is als aanspeelpunt en zwak is in de luchtduels. 

brummie14-06-2019 om 09:42

Denk inderdaad dat de aanvoer naar de spitsen cruciaal is. Zowel Mahi als de Leeuw is het gelukt om 17x te scoren in een seizoen. 

Matavz bleef op 16 goals, maar ook hij scoorde het seizoen erop 13. Hetzelfde gold voor Nevland. 

Marcus Berg presteerde nog het beste 2 seizoenen achter elkaar 17/15 goals. In die periode was er natuurlijk een ander voetballandschap. Waren de meeste spelers gemiddeld ouder en jeugd werd montjesmaat ingebracht.

Afgelopen seizoen was Mahi met 7 goals topscorer. Dat is uiteraard erg matig, en dan ben ik nog mild.

Maar past wel een beetje in het seizoen van de FC afgelopen jaar. 

 

Sierhuis krijgt voordeel van de twijfel, maar zal ondanks zijn harde werken, meer goals moeten gaan maken. 

Gladon vind ik persoonlijk meer een pinchhitter, maar heeft wel bewezen een goalstjesdief te zijn tijdens invalbeurten.

 

Denk dat veel ook valt of staat met vertrouwen in een elftal, en de juiste afstemming in de selectie. Creativiteit op het middenveld is essentieel samen met de opkomende backs om spitsen van aanvoer te voorzien.

We zullen het zien!

 

 

 

 

kees14-06-2019 om 10:57

Handwerker is definitief terug naar FC Köln, bericht de officiële website daar,  de koopoptie werd niet gelicht.  Zal een te hoge vraagprijs en/of zijn salaris zijn geweest.  Jammer, want snel opkomend en qua doorzettingsvermogen was hij heel bruikbaar.

Tje en dan wat je schrijft over de spitsen ( van meest langere tijd geleden ) :  sinds een paar jaar speelt FCGroningen zonder buitenspelers, geen voorzetten en corners  met koppers, en geen super vrije trap specialisten, en veel over de grond waar Sierhuis en Mahi randje buitenspel zich opstelden./  Met het recent vernieuwde middenveld en Gudmundsson komt er meer diepte en "voetbal" in het spel...dat kan misschien in het voordeel van Sierhuis werken. Maar een echte goalketter moet er nog bij.

Wachten is eerst op nieuws over Doan ...  

PDI14-06-2019 om 11:36

Wellicht dat Tim Handwerker alsnog buiten de boot valt bij Fc Köln, dan onmiddellijk aantrekken, goede mentaliteit, harde werker, prima opkomende back, teamplayer.

LeoFCG14-06-2019 om 11:37

@kees Groningen had toch geen koopoptie bij handwerker?

kees14-06-2019 om 13:47

geen koopsom vooraf vastgesteld toen hij een jaar geleden werd gehuurd, maar er was een gentlements overeenkomst ( citaat Nijland ) dat de FC  mocht onderhandelen na de huurperiode.  Dat heeft dus niks concreets opgeleverd, en nogmaals: op de Köln website staat zopas dat de optie niet werd gelicht en Handwerker weer voor Köln speelt.

Fan op afstand14-06-2019 om 13:10

Volgens mij begint volgende week de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. En als de info klopt gaan we eerst naar Emmen uit en dan Fc Twente thuis. Lijkt mij dat men toch binnenkort met wat nieuwtjes zouden moeten komen. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik zelden zoveel radiostilte mee gemaakt heb bij de FC. Gaan vele geruchten over o.a. voorhoedespelers maar tot dusver blijft het daarbij.

Heb ergens de naam Becker gelezen op dit forum maar zou liever die rechtsbuiten van Twente hier zien. Die Spanjaard. En graag voorhoedespelers die begrijpen dat het een teamgame is en niet onnodig voor eigen roem en glorie gaan.

LeoFCG15-06-2019 om 10:00

Die schijnt een transfer naar het buitenland te gaan maken

Marco14-06-2019 om 13:37

Misschien is gewoon het geld even op en is het wachten op de volgende verkoop. De opbrengst van chabot om de gaten van afgelopen seizoen te dichten en ongeveer 1 miljoen van de opbrengst van Reis die ze nu geinvesteerd hebben voor 3 spelers.

Als ze een optie hadden voor handwerker dan hadden ze die moeten lichten. Speler kon het nivo linkerrijtje aan en ontwikkelde zich nog eerdere wedstrijd. 

 

brummie14-06-2019 om 14:10

 Bij veel clubs is het nog erg stil. Spelers zijn op vakantie. Vergeet niet dat we al  spelers binnen gehaald hebben. 

Veel zal afhangen wie er nog verkocht gaan worden bij FC. Transferzomer duurt nog lang. 

TOPGrUNN14-06-2019 om 15:28

Geen persconferentiewaardig nieuws te melden kennelijk op de laatste dag van Hans Nijland? Nieuwe speler(s) of nieuwe hoofdsponsor als laatste truc bewaart?

Groen hart14-06-2019 om 18:41

En hij is nu aan het wandelen

Buddy14-06-2019 om 16:21

Handwerker, een verdediger die niet kon verdedigen,  beter gaat de FC op zoek naar een echte back. 

Bikkel 14-06-2019 om 18:54

Heel veel beter zul je ze niet vinden!! Was een prima speler voor de fc met een typisch Duitse mentaliteit. 

Johan14-06-2019 om 19:44

Vindt Handwerker ook niet goed genoeg. Verdedigend heel erg matig. 

PDI14-06-2019 om 18:59

Buddy, kijk nog ff beter, Handwerker zoals hij krijgen we niet snel, was hij er maar .....

Johan14-06-2019 om 19:47

Gelukkig betalen ze er niks voor en is hij terug naar Koln. Hele matige back die vaak stond te slapen. 

PDI14-06-2019 om 19:31

Becker is geen spits die er 15 in jast, kijk maar maar naar de beelden, dan glijden we af naar naar niveau Den Haag.

hermank196914-06-2019 om 22:56

Hoezo glijden we af naar Den Haag niveau, waren ze dan veel slechter dan de FC? Kijk naar de eindklassering dan zul je zien dat het geen groot verschil was. Interpreteer dat de FC niet beter was want dat was niet zo, verre van dat. Daarom zoals elk jaar maar hopen op een beter jaar. Misschien dat we dan wel weer veel beter worden dan Den Haag niveau.

PDI14-06-2019 om 19:31

Becker is geen spits die er 15 in jast, kijk maar maar naar de beelden, dan glijden we af naar naar niveau Den Haag.

Johan14-06-2019 om 19:45

Becker is ook geen spits.....

Bikkel 14-06-2019 om 20:39

Mooi dat mensen zo verschillen van mening 

Denk dat er een verschil zit tussen liefhebbers en mensen die er een beetje kijk op hebben... Mooie voorbeeld Gladon en Handwerker... 

kees14-06-2019 om 23:09

ach, wat doet het ertoe: als je anderen hun mening niet gunt dan houdt het ook op.  Gladon zal wel een congtract krijgen en Handwerker is weg, dwz. er is nog genoeg over om een goed draaiend team te krijgen.  Tenslotte heeft alles een prijs en de spelersbudgetten zijn bij FC groningen ( net als bij de meeste andere clubs ) beperkt.  Mijn idee: er komt een tijd...ik denk over 3 à 4 jaar, dat FC groningen in dit soort situaties meer kan betalen en eisen van spelers...de lat moet omhoog en dat komt wel ...op termijn dus. Tot die tijd moeten we roeien met de riemen die wij hebben, en n iet teveel toegevenb op kwaliteit nu.  Zeefuik verkopen  in deze fase van opbouw zou ik onverstandig vinden, maar als er -zeg- 4,5 miljoen voor wordt betaald dan heb je weer wat lucht voor de begroting en het ophogen  van spelerssalarissen voor een paar goede spelers.  want zeg nou zelf: "er moet nog wel wat bij ( aan kwaliteit )

Bikkel 15-06-2019 om 09:50

Doet er ook niet toe Kees... Vindt het alleen maar leuk!!! En uiteraard iedereen zijn mening respecteren!! Gaat ons er uiteindelijk allemaal om dat het goed gaat met "onze" FC

Arthur15-06-2019 om 10:05

Handwerker geen geweldenaar maar was ook niet ondermaats. Nieuwsgierig wat ervoor terug komt.

manus15-06-2019 om 19:14

Ik zie het wel zitten met Absalem als linksback. Moet wel een stand in bij komen, hoewel Warmerdam daar voor nood ook nog kan spelen.

braveheart15-06-2019 om 11:29

Handwerken opzich een goede speler voor de fc. Alleen nog te wisselvallig. Heeft hele sterke wedstrijden gespeeld en stond soms te slapen of te slap te verdedigen. Maar is nog een jonge speler waar zeker groei in zit. Weet natuurlijk niet hoe hij op de begroting drukt... En het is mooi hoe sommige mensen hier zeggen stop het geld wat je vangt met transfers in het team en hogere spelers salarissen. Maar je moet ook een buffer opbouwen om tegenvallers op te kunnen vangen. Anders blijf je spelers verkopen om gaten te dichten. 

kees16-06-2019 om 00:05

 

 

@bravehart

"hoe mooi sommige mensen....enz" is niet te mooi gezegd...  die buffer komt er nooit bij een doorgevoerd  huidig beleid: dat is toch gericht op de sponsoren en korte termijnhandel in spelers:  die buffer voor tegenvallers  komt er zo nooit, met het gevoerde beleid:  een goed ondernemer stopt al het verdiende kapitaal in de "zaak".,..nu zie je dat directie en MT zichzelf rijkelijk belonen bij meevallers, en bij tegenvallers het erop aan laten komen dat de club met jonge en dus onervaren spelers in het EErste moet acteren, en daarvoor  een half seizoen niet bijster goed meekunnen met de concurrentie.  Intussen is de laatste jaren het salaris van de ED speler met veel capacteiten gewoon bij FC ghroningen te laag is om de hele transferperiode uit te zitten, en daardoor is het de laatste jaren meermalen tot een transfervrij vertrek van een goede speler gekomen, waar de club dan weer weinig winst op maakt. 

Ik vond het feit dat Danny Buys zich openlijk heeft laten gelden door de tekorkomingen van het beleid bij FCG aan te kaarten, juiist sterk, al heeft dhr. Nijland en anderen he het zwijgen  opgelegd: reden hiervoor:   "de trainer gaat niet over het beleid".  Ergens schuurt dat met de werkelijkheid dat de trainer direct bij aanstelling wèl goed moet presteren met een kwaliteitsarme, te jonge  of ondertallige selectie.

Die "buffer" waarover jij schrijft tenslotte, die is er in geld  (beperkt) wel bij FC Groningen, maar gezien de clubbegroting en structurele tekorten hierop, zal er "ergens" meer inkomsten gevonden moeten worden, en weer overgeheveld moeten worden  naar een hogere spelersbegroting/budget,  numeriek aantal selectie spelers... linksom of rechtsom...anders bijlven we achteraanlopen bij de concurrentie.  

LeoFCG16-06-2019 om 19:46

Wat een tof gesprek met Mark-Jan Fledderus met Stefan Bleeker op RTV Noord. Heb zo’n gevoel dat Handwerker nog wel weer hierheen komt maar dat ze wachten tot de prijs daalt omdat ze hem het liefst willen kopen. Als dat niet lukt denk ik dat alsnog weer een jaar huren ook wel een optie is als ik naar Fledderus luister. Hij is wel erg eerlijk over de gang van zaken binnen de club. Leuk om eens zo’n uitgebreid interview te horen. Ook al zegt hij natuurlijk niks over de interesse die speelt voor spelers van FCG want dan zou hij zichzelf in de vingers snijden

Groen hart17-06-2019 om 12:07

Ja maakte op mij ook indruk. Zei verstandige dingen en weet waar hij over praat.

Pietjepal16-06-2019 om 22:55

Volgens mij is hij wel eerlijk over die interesse. Er is geen concrete interesse. Op moment van de opname  althans, sterker vlak vóór de opname, hij keek namelijk  niet op zijn telefoon tijdens  interview.

Ik vond de openheid over hoe hij tegen transfers aankijkt echt opmerkelijk. Ten aanzien inderdaad van de huurlingen en ook Gladon. 

En héél duidelijk over waarom geen vroege transfers, dat is duurder. En hoe het werk dat er in zit eruit ziet, het is echt een bijzonder interview.

 

FC LICHTBOEI17-06-2019 om 11:47

Ben eigenlijk wel benieuwd welke namen op het lijstje staan bij de FC voor de spits en linksback positie.

FCG-Forever01-07-2019 om 12:06

 Gewoon geld besparen en Warmerdam weer linksback maken. Geld wat hebt investeren in een goede centrale verdediger met body zoals Chabot ook had 

kees17-06-2019 om 12:30

ik heb dat interview ook gehoord...Kreeg de indruk dat Handwerker nog niet helemáál uit zijn hoofd is, hoewel de clubsite van 1er. FC Köln heeft bericht dat de huurling definitief weer terugkeert bij de selectie ( "na het verlopen van de optie" ).

 

nulvijftig17-06-2019 om 14:47

Onze voormalige topspeler Antuna schittert op de Gold Cup door een hattrick te maken voor Mexico tegen.. jawel, Cuba. 

FC Knudde17-06-2019 om 14:57

Allemaal intikkers, maar ja, hij staat er wel

A Matter of Honor17-06-2019 om 17:33

Nu zie je maar weer dat dat manneke wel kan voetballen, alleen hij moet wel in een elftal passen en dat was bij FC-Groningen niet het geval. Uriel Antuna is een momentenvoetballer, soms was het wat maar vaker was het niets. Maar dst hebben we vaker gezien bij Midden-en Zuid-Amerikaanse spelers. Suarez was zijn eerste wedstrijden ook niet in topform, toch???

TomFCG17-06-2019 om 21:12

Er zit wel een verschil in niet in topvorm zijn en het niet kunnen passeren van een cornervlag

Poar neemn17-06-2019 om 18:00

FC Emmen heeft een spits vastgelegd die op het eerste gezicht een hele goede spits lijkt. Jammer dat fc groningen hier niet heeft toegeslagen...

kees17-06-2019 om 21:01

tja, je kan niet altij no 1. zijn

maar...ik ben ervan overtuigd dat de FC later in de transferwindow, nog een klasse spits aantrekt. Pohl zal wel verhuurd/verkocht gaan worden, want nog 2 jaar onder contract.. is wat veel gevraagd. 

kees17-06-2019 om 21:24

Robert Maaskant niet naar Cincinnati, maar tekent voor 2 jaar bij het VVV van Stan Valckxs... komen we die weer tegen !!

 

NB:  Arjen  Robben "beslist tussen een tot twee weken" ( dwz vóór eind van de maand ) waar hij gaat voetballen ...(bron: Sky Deutschland)

hermank196918-06-2019 om 00:28

Sport verein Bedum?

FC LICHTBOEI18-06-2019 om 11:29

Hoop dat FC aankomende zaterdag bij de 1e training met een verrassing komt 

Bikkel 18-06-2019 om 14:06

Wordt onderhand es tijd dat Robben bekend maakt wat ie wil... Vindt het eigenlijk naar de clubs toe niet geweldig dat ie zo lang wacht. Z'n goed recht maar een beetje duidelijkheid mag zo langzamerhand wel 

skjipke18-06-2019 om 16:42

Ik geloof er heilig in dat ie in Nederland gaat voetballen, maar dan helaas niet bij Grunn. Ik hou het op PSV.

Bikkel 18-06-2019 om 17:31

Gevoel heb ik ook... Zal me zwaar tegenvallen 

 

 

 

Poar neemn18-06-2019 om 18:17

Zo'n vermoeden heb ik ook. Of naar de MLS.

slc18-06-2019 om 17:06

Ik las dat Butner transfarvrij is en weg wil bij vitesse.Is dat geen optie voor de links back positie?Als hij haalbaar is

FC LICHTBOEI18-06-2019 om 17:25

Lees net op de site van RTV Drenthe dat FC Groningen gaat proberen om Glenn Bijl van FC Emmen over te nemen !

 

LeoFCG18-06-2019 om 17:30

Dat zou echt belachelijk zijn... Die komt hier uit de eigen jeugd en werd te licht bevonden. Dan ga je daar nu toch geen transfersom voor betalen. Hij heet geen Daley Blind... Voor Emmen is hij misschien een leuke speler, maar ik vind hem echt niet iemand die FC Groningen beter maakt. Dan wordt hij weer een speler voor de breedte, net zoals hij eerst was hier. Gevalletje Martijn van der Laan

Bikkel 18-06-2019 om 17:58

Voor welke positie dan?? Begrijp dit niet helemaal... Ze zoeken een linker verdediger... Dit is een rechtsback of middenvelder evt. 

Poar neemn18-06-2019 om 18:11

Glenn Bijl is een prima speler hoor, overigens kan hij op veel posities uit de voeten. Voor maximaal 500.000 euro ophalen indiend dit hoger is opzoek naar een andere optie. Misschien dat er een vertrek van zeefuik of memisevic aan zit te komen?? Wie weet

Bikkel 18-06-2019 om 18:25

Klopt maar mijns inziens niet het niveau wat Groningen omhoog brengt!! Hooguit voor de breedte... 

Fan op afstand18-06-2019 om 18:24

Heb ondertussen al zoveel namen voorbij zien komen dat zien is geloven. Wat betreft Robben maak ik mij allang geen illusies meer. En dat is prima, zijn keuze. Denk dat al die vreselijke kunstgrasvelden spreken niet in het voordeel om in de Eredivisie te spelen, eventueel terug te keren.Bij BijL niet echt een beeld dus wil ik daar geen oordeel over geven. Waar ik als de FC zeker op zou letten bij de aankoop van een speler is of er nog een leuke verkoopprijs te vragen is bij een eventuele verkoop. Dat is iets waar onze FC denk ik rekenschap mee houdt. Ga er eerder vanuit dat er iets aangetrokken wordt uit het buitenland. We gaan denk ik snel iets horen.

nulvijftig18-06-2019 om 18:53

Volgens voetbalzone zou de FC de gelimiteerde transfersom betalen voor Bijl. Dit is dan de beoogde concurrent voor Zeefuik? Of is het een speler voor het middenveld.

Van mij mag hij komen, heeft het leuk gedaan bij Emmen. Pre is dat het een jongen van de club is.

Johan18-06-2019 om 19:06

Concurrent voor Zeefuik en denk ook voor het middenveld. Prima aankoop en ook mooi dat het een jongen uit de regio is. Heeft bij Emmen bewezen de eredivisie makkelijk aan te kunnen. Zijn wel meer clubs die eens iemand terughalen. 

LeoFCG18-06-2019 om 19:28

Padt

Zeefuik Te Wierik Itakura Absalem

 

Matusiwa Memisevic Lundqvist 

 

Doan Sierhuis Gudmundsson

 

Zo zou de opstelling er met de huidige selectie ongeveer uit komen te zien denk ik. Dan heb je vd looi, Hrustic, el hankouri en Breij achter de hand. Dan speel je tussen plek 10 en 12 denk ik. Maar ik zie Zeefuik, Doan en Memisevic nog wel vertrekken en dan hebben we echt een probleem...

Aron05018-06-2019 om 19:59

Komt echt nog veel bij hoor! Een spits en ook nog gladon en bel hassani zijn ze ook nog mee bezig en verder dan wss bijl en nog een verdediger en linksachter. Als doan dan blijft heb je een heel aardig team! Je vergeet trouwens ook Warmerdam en pohl waar ik voor mijn gevoel ook nog wel iets van verwacht. Er komen ook 2 sterke jeugdzlftallen aan dat is ook hoopvol! m.a.w is er momenteel geen reden om het slecht in te zien, er komen sowieso nog een aanvaller en 2 verdedigers en een ervaren middenvelder mag je ook wel verwachten en gladon(hoop ik).

En wat we allemaal natuurlijk hopen is dat onze Arjen nog een jaartje komt voetballen bij de fc!

FC Knudde18-06-2019 om 22:10

Waar is bij jou Warmerdam? Een goede speler voor de FC

FC Knudde18-06-2019 om 22:10

Waar is bij jou Warmerdam? Een goede speler voor de FC

Nostradamus7318-06-2019 om 20:18

Laat maar komen die Bijl. Een gifkikker die we wel kunnen gebruiken. Heeft vorig jaar bewezen het aan te kunnen. Verder kijkt Groningen volgens mij nog rond in Tsjechie volgens mij, iig in die regio. Gladon heeft een voorstel in beraad dacht ik. Ik verwacht dat, ondanks het eventuele vertrek van Doan/memisevic, er een goed elftal komt te staan. Zeker de miljoenen van Doan komen daarin goed van pas. Robben waarschijnlijk naar Portugal, mocht hij toch terug naar NL gaan is alleen FCG een optie en dat weet hij zelf ook wel, de echte reden waarom hij zo lang wacht met beslissen

FC Knudde18-06-2019 om 22:15

Waarom zijn mensen zo negatief over Glenn Bijl? Hij heeft dit jaar al bewezen dat hij prima mee kan met de eredivisie. En dat bij een club die vecht tegen degradatie.

Daarnaast zijn ook veel mensen vergeten dat Bryan Linssen ervoor pleitte dat Bijl bij FC Groningen moest blijven, omdat Linssen het op training altijd lastig met hem had. Volgensmij is iedereen ook met mij eens dat Linssen geen verkeerde voetballer is...

Pietjepal18-06-2019 om 23:03

Ik geloof er niet in dat dit een impulsaankoop zou zijn. Ze kennen de  speler goed, scouts hoefden niet ver te reizen. Als ie komt, is ie zinvol. Er komen nog een hoop meer, maar er zal eerst verkocht worden. 

TOPGrUNN19-06-2019 om 00:41

Ik denk ook dat ie zinvol is, en multifunctioneel als middenvelder of verdediger...en denk ik een goedkopere optie dan iemand uit het buitenland. Geld besparen en dat investeren in een goeie aanvaller/middenvelder met scorend vermogen... 

Bikkel 20-06-2019 om 08:11

Vejinovic van az!! Mag daar weg... Dat is nou een creatieve speler die hier wel zou passen... 

FC LICHTBOEI20-06-2019 om 11:27

Wordt wel druk op het middenveld dan,want met Matusiwa-Bijl-Lundqvist heb je waarschijnlijk middenveld al compleet en dan heb je nog V.D.Looi,Hrustic,Breij en Warmerdam ook nog eens op de bank dus denk dat FC na de komst van Bijl eerst middenvelders wil verkopen of verhuren.

LeoFCG20-06-2019 om 11:30

Ik denk wel erg duur en erg blessuregevoelig, maar zeker goede speler voor Groningen

Bikkel 20-06-2019 om 11:38

Bijl is voor de breedte... Looij gaat vast weg, Breij en Hrustic verhuren... Mooi ruimte maken voor echte versterkingen, Seuntjes er ook maar bij 

Koningvoetbal23-06-2019 om 10:47

@FC LICHTBOEI Breij kan ook voorin spelen deed hij bij az vaak en in 023 ook. Warmerdam zou ook achterin kunnen maar daar wordt ik persoonlijk niet zo blij van. en vd Looi en Hrustic zal ik verkopen of verhuren. En zeker Hrustic daar ben ik niet bepaald fan van.

campesino20-06-2019 om 11:32

Dan zie ik liever seuntjes van az. Was ik al gecharmeerd van toen die bij nac speelde. Pikt regelmatig zijn goaltje mee. Maar zal wel onhaalbasr zijn

LeoFCG20-06-2019 om 11:46

Volgens mij stond die al in de belangstelling van een aantal Engelse clubs, maar dat zou de beste aankoop zijn die Groningen kan doen! Die gast is echt zwaar onderschat

Martinitoren 20-06-2019 om 22:48

Veel te duur voor onze FC. En overschat? Is echt de minste voetballer van AZ hoor. Is alleen multifunctioneel wat handig kan zijn

FC LICHTBOEI21-06-2019 om 14:32

Weet iemand hier trouwens wie optie 2 is als FC Emmen onverwachts de arbitragezaak van Glenn Bijl weet te winnen ?

Pietjepal22-06-2019 om 04:07

Optie 2? Voor elke positie zijn er zeker 5 namen opgeschreven zegt Fledderus. En als de kandidaten al verkocht zijn inmiddels of toch verlengd contract krijgen of toch niet willen, wat per uur veranderd, verandert het lijstje. 

Ik verwacht geen dure of veel aankopen  voorlopig tenzij een memi, padt, wierik of Doan snel wordt verkocht.

Wordt weer een  haastklus voor de eerste competitie wedstrijd 

Robba22-06-2019 om 09:32

Kwam onderstaande tegen.. 

Anunciamos la venta de Mauricio Caranta al FC GRONINGEN

 

A travez de 1M De euros

 

 

Nostradamus7322-06-2019 om 21:03

Lijkt me vreemd, op transfermarkt.com is zijn waarde 125000 euro. Zou ook weggegooid geld zijn voor een 40 jarige waar je niks meer op terug kan verdienen

TOPGrUNN22-06-2019 om 12:20

Whaha... Waar lees je dat Robba? Lijkt me sterk dat Grunn een Argentijnse keeper haalt van 40 jaar voor 1 miljoen euri...

Pietjepal22-06-2019 om 13:16

Grappig inderdaad. Reservekeeper zou natuurlijk kunnen maar om iemand uit Amerika te halen daarvoor? Mooi man. Meer van dit.

degroninger22-06-2019 om 13:52

Benschop terug van de Gold Cup om te onderhandelen met een nieuwe club, en tegen Fox zegt hij dat de kans aanwezig is dat hij in Nederland blijft voetballen. Zou hij komen omdat Gladon niet verlengd? Van mij mag het, ander type dan dat we al hebben met Sierhuis.

Verder heeft Itakura gespeeld tegen Uruguay. en wat ik erover lees deed hij het niet slecht. Dat is tegen een ploeg van dat niveau, zonder enig wedstrijdritme, best knap. Is nu al duidelijk of hij blijft of niet?

Pietjepal22-06-2019 om 18:04

Van mij maggie  komen. Mooi interview rtvnoord met Buijs, over de samenwerking met de nieuwe staf.

Nostradamus7322-06-2019 om 21:07

Benschop hoeft van mij niet zo. is niet echt een scorende spits (6 x in de laatste 4 seizoenen) en laten we daar nu juist een tekort aan hebben. Grunn kan toch wel ergens een wel scorende spits vinden hoop ik, kijk anders rond in de secunda division, serie b of 2e bundesliga

Rob197023-06-2019 om 12:47

Benschop gaat tijdens de Gold Cup naar huis om te onderhandelen met een club, ijzeren discipline, daar zit je toch niet op te wachten. Genoeg alternatieven, afvallers, transfervrije spelers komen er voorbij. Op dit moment is er een basis met spelers, waar je mee kunt starten, wat er bij zou kunnen komen, moet of veel beter zijn, of wordt voor de breedte gehaald. De laatste passen zich in verloop van tijd wel aan, en de betere voetballers staan er direct als het goed is. Voor Doan, Memisevic, te Wierik, zal toch een zekere kwaliteit voor terug moeten komen, en kun je niet af met een goedkoop alternatief.

Geduld is er nodig, de carroussel draait nog niet, en bij Groningen zijn er toch zeker twee eredivisie waardige spelers gehaald. Meer kwaliteit is nog nodig, en ik hoop dat dat gaat komen.

metworst23-06-2019 om 11:12

Benschop kan mij ook niet bekoren.

Engels van Roda, hier al vaak genoemd op BM, zou voor mij een betere optie zijn. 

Ik las dat middenvelder Dogan van Top Oss eind van de maand transfervrij is. Ik weet niet of dat ook klopt, maar dat is dan wel een leuke speler en eventueel voor de breedte.

Koningvoetbal23-06-2019 om 15:34

Chery zijn contract loopt volgende week af. Hem maar eens terug halen zal wel te weinig verdienen hier. Maar niet geschoten is altijd mis. Kan zijn dochter ook weer naar een Nederlandse school.

Koningvoetbal23-06-2019 om 15:34

Chery zijn contract loopt volgende week af. Hem maar eens terug halen zal wel te weinig verdienen hier. Maar niet geschoten is altijd mis. Kan zijn dochter ook weer naar een Nederlandse school.

Aron05023-06-2019 om 17:52

Waarom kan de fc chery niet terughalen? Was een geweldige speler en is transfervrij vanaf volgende week volgens ELF voetbal! Zou mij een zeer goeie creatieve aanvallende versterking lijken die we nodig hebben

A Matter of Honor23-06-2019 om 22:15

Een speler terughalen heeft bij de FC-Groningen nooit tot een succes geleid. Niet doen dus. Wie zegt mij overigens dat hij het niveau van zijn vorige periode bij de club nog heeft. "Nait doun jonges". 

nulvijftig24-06-2019 om 13:53

Toen Rasmus Lindgren terugkwam wonnen we de beker. Dus gaat niet voor alles en iedereen op natuurlijk.

A Matter of Honor24-06-2019 om 22:42

Je hebt gelijk, uitzonderingen bevestigen de regel.

GroeneKat24-06-2019 om 12:32

Dag allemaal, ik ben nieuw op dit forum. Ik kijk dagelijks voor updates, maar kan net zo goed meekletsen

Ik hoop dat FC Groningen voor Schouten van Excelsion gaat. Stond in de winterstop in de belangstelling van Fiorentina.
Nu Excelsior gedegradeerd is verwacht ik dat hij wel op te halen is voor ca. 1 miljoen.

V.D. Looi kun je afscheid van nemen of betrekken bij een ruiling voor Bijl om het bedrag naar beneden te halen. Denk dat vd Looi speeltijd nodig heeft en ik vind hem niet van het niveau FC Groningen.

Verder heb ik gehoord dat PEC Zwolle bezig is met Thomas Bruns. Die is mij, na de eerste paar wedstrijden, toch wel een beetje tegengevallen. Een Mauro Junior of Bart Ramselaar huren met optie tot koop van PSV zou ook fraai zijn. Vooral met Mauro haal je creativiteit binnen. Of Vincent Thill van Sturm Grazz -21 proberen te strikken.

marcelfcg24-06-2019 om 17:38

Welkom GroeneKat. Leuke eerste bijdrage!

Vincent Thill..... is dat een van de twee Thill broers uit Luxemburg? Ik weet dat de oudste lang bij Metz heeft rondgelopen maar nooit echt zijn belofte heeft kunnen inlossen en bij het nationale team al vedette gedrag vertoonde.

Nogutsnoglory124-06-2019 om 23:53

Voor de positie van Reis ( en dus ook Schouten ) is Matusiwa al gehaald. Kan me niet voorstellen dat ze Schouten gaan halen. 

GroeneKat25-06-2019 om 09:20

Thanks Marcel!
Het is inderdaad één van de twee broers. Een groot talent, zou zeker niet misstaan bij de FC.

@Noguts; Is het niet verstandig om twee controleurs te hebben tegen de traditionele top 5? Ik weet dat de supporters van FC Groningen aanvallend voetbal willen zien, maar om met 1 controleur te spelen vind ik gewaagd. En die Schouten ga je terugverdienen, honderd procent zeker.

 

TOPGrUNN25-06-2019 om 10:41

Keeper op proef dus bij de Fc. Marco van Duin mag zich bewijzen in wat oefenpotjes.

Poar neemn25-06-2019 om 11:16

Heereveen krijgt 8 miljoen voor Vlap wat doen wij dan bij fc Groningen om 3,25 miljoen voor Reis te krijgen. Doan is dan minstens 16 miljoen waard...

nulvijftig25-06-2019 om 14:54

+ heel veel variabelen. Als Barça kampioen wordt, krijgt Groningen geld, als ze de Cl winnen, krijgt Groningen geld, als hij zn debuut maakt krijgt Groningen geld. Gaat nog wel stijgen naar 6 mil ofzo

brummie25-06-2019 om 13:43

Vlap heeft 16 doelpunten gemaakt plus nog 6 assists als aanvallende middenvelder. Prima statistieken. Bij Heerenveen vinden ze 8 miljoen ook hoog. Maar als een club er zoveel voor over heeft, tja.

Doan heeft 5 doelpunten en 2 assist afgeleverd. Marktwaarde staat genoteerd op 10 miljoen. Dat lijkt me trouwens een prima prijs. 

Marco25-06-2019 om 21:04

Hveen had al voldoende verkocht en kon hierdoor wachten totdat ze de vraagprijs kregen van 8. Groningen  had na de verkoop van Reis de gaten gedicht en had bij Chabot 5 milj moeten vragen. Misschien heeft Groningen er nu van geleerd en gaan Zeefuik, Doan en anderen niet meer voor de summersale de deur uit.

Bikkel 25-06-2019 om 23:40

Even wat anders.... Lees net over een damesteam, wat vinden we daarvan??

Ik vind het niks, net de Nederlandse dames zien stuntelen, man wat een niveau is dat, niet te doen om naar te kijken... Zal mss aan mij liggen maar vind het verschrikkelijk 

LeoFCG26-06-2019 om 09:27

Ligt eraan wat het kost en of het iets oplevert... 

Groen hart26-06-2019 om 15:42

Ligt eraan hoe ze eruit zien 

Pietjepal01-07-2019 om 00:52

Nou je hoeft dus niet  te kijken. Ik kijk ook niet naar de andere elftallen van Groningen, vind ik niks aan. De oranje vrouwen kijk ik wel (in samenvattingen soms) maar die vind ik goed. Ik geloof ook niet dat ik naar eredivisie  vrouwen zal kijken. Maar ik snap niet waarom je tegen zou kunnen zijn.

Poar neemn27-06-2019 om 10:56

Waarom zetten we Warmerdam niet op linksback vond het hem altijd aardig doen daar en komt te kort op middenveld

Jegelkser01-07-2019 om 07:13

Warmerdam op de linksback is een prima optie. Hoef je ook geen back te kopen. Kun je geld investeren in spelers die je echt nodig hebt. Vindt het overigens echt bijzonder dat Memesivic nog actief is voor ons. Je zou denken dat een club als Feyenoord hem wel heel goed kan gebruiken. Kan zeker een stap omhoog 

LeoFCG01-07-2019 om 10:43

Las net op Twitter dat Dylan Vente hier op huurbasis zou komen. Dat lijkt me nou juist niet het type spits die we nog nodig hebben...

marcelfcg01-07-2019 om 14:20

Die is nog minder dan Sierhuis. Als het gerucht niet verder komt dan Twitter is er gelukkig niets aan de hand Leo

LeoFCG01-07-2019 om 14:37

We zullen zien... ik hoop in ieder geval dat er een andere spits wordt gehaald dan Vente. 

LeoFCG01-07-2019 om 14:37

We zullen zien... ik hoop in ieder geval dat er een andere spits wordt gehaald dan Vente. 

Marco01-07-2019 om 12:26

Waarom huren? Wacht tot Doan of Zeefuik wordt verkocht en investeer dan in een geschikte centrum spits, die weer kan worden doorverkocht.

Vanwege de hoge ballen van Padt zal het een kopsterke spits moeten zijn die ook als aanspeelpunt over de grond goed is. Kortom balvast met scorend vermogen.

Snooze01-07-2019 om 13:09

bruns mag weg bij  Vitesse. koopje?

 

Snooze01-07-2019 om 13:09

bruns mag weg bij  Vitesse. koopje?

 

hermank196901-07-2019 om 13:54

Heeft afgelopen seizoen bijgedragen aan de ontsnapping maar was de laatste weken ingehaald door o.a. Reis. Was een mentor en zeer gewaardeerd maar daar blijft het bij. Heb alle vertrouwen in wat ze nu binnen gehaald hebben. 

marcelfcg01-07-2019 om 14:22

Niet meer nodig. Middenveld is al overvol.

 

nulvijftig01-07-2019 om 14:37

Voor die positie hebben ze die Schreck al gehaald denk ik. 

Aron05001-07-2019 om 15:26

Bruns zou handig zijn als ervaren man mr als ie gehaald word is het voor de breedte en daar is hij te duur voor! Als je vente kan halen is biet verkeerd en dan gladon er bij als ervaren man

LeoFCG01-07-2019 om 21:28

Dan zit je de ontwikkeling van Dallinga en Postema in de weg. Gewoon Gladon erbij en de jeugd de kans geven bij verdere blessures of schorsingen onder de aanvallers. Max 1 spits halen in de leeftijdscategorie van 24-27

LeoFCG01-07-2019 om 21:28

Dan zit je de ontwikkeling van Dallinga en Postema in de weg. Gewoon Gladon erbij en de jeugd de kans geven bij verdere blessures of schorsingen onder de aanvallers. Max 1 spits halen in de leeftijdscategorie van 24-27

Ronnie 02-07-2019 om 09:07

Bijl voor 4 ton en verhuur vd looi als deal om te voorkomen dat arbitragecomm een vervelende uitspraak doet? Waarom was de fc daar niet om Bijl te steunen? Het lijkt wat klunzig allemaal terwijl de fc toch voldoende ervaring heeft met tuchtzaken etc. 

Nou, afronden en over tot de orde vd dag. Bakkertje hoor je ook niets meer van. Zou Emmen daar ook gelijk hebben?

Bikkel 02-07-2019 om 19:00

Vlappie van hveen... 8 miljoen, dat zijn lekkere bedragen.... Zo'n topper is dat niet. En kijk wat onze top spelers opleveren... Hoe is dat toch mogelijk!? 

Bikkel 06-07-2019 om 14:05

Van Hintum nw linksback!!!!!!!!?????? 

Aron05006-07-2019 om 15:37

Lijkt me niet zo slecht ook een ervaren man erbij niks mis mee! En anders heb je Warmerdam en absalem nog

FC LICHTBOEI08-07-2019 om 10:39

FC Groningen zou die Nakamura graag voor 1 jaar wil huren zoals ze ook met Doan deden.

FC LICHTBOEI08-07-2019 om 10:39

FC Groningen zou die Nakamura graag voor 1 jaar wil huren zoals ze ook met Doan deden.

nulvijftig08-07-2019 om 16:06

Wel vreemd, aangezien Nakamura nog een contract voor een half jaar heeft. Lijkt me dat een bescheiden transfersom genoeg zal zijn.

Hamjan08-07-2019 om 15:41

Kunnen we dit ook anders regelen,zonder dat we eerst door 100 berichten moeten scrollen?

harley08-07-2019 om 15:43

Balkje aan de rechterkant in 1 x naar beneden rammen..kloar.

 

Lichtboei@ hebbie een bron?

harley08-07-2019 om 15:43

De TS is toch ook richting Oostblok geweest? Ik veracht eigenlijk nog een linksbenig blok beton van die kant.

FC LICHTBOEI08-07-2019 om 16:00

Volgens een Japanse journalist maakt een Japanner binnen nu en aantal uren de overstap naar de Eredivisie

 

Bron : Dan Orlowitz op Twitter: "

TOPGrUNN08-07-2019 om 16:22

Zou toch jammer zijn als hij toch naar die Tukkers gaat...

Bikkel 08-07-2019 om 18:52

Twente 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!