Terug

Deel deze pagina:

De Grote Zomer 2019 Boerenmacht Transfergeruchtenbox

Door Boerenmacht 42 reacties

Het Boerenmacht-forum is regelmatig besproken de afgelopen maanden, sterker nog, het is een tijd dicht geweest. Uiteindelijk zijn de reacties weer geopend onder enkele voorwaarden, en over het algemeen zijn wij zeer tevreden over hoe het sindsdien vergaat op het forum. De meest gebroken huisregel op ons forum is het plaatsen van linkjes naar andere websites, meestal om andere forumleden en ons als redactie te wijzen op transfergeruchten. Waarschijnlijk met de redenatie dat wij als redactie nog niet van het nieuws op de hoogte zijn. Wij hechten echter waarde aan betrouwbaarheid en geloofwaardigheid, als we elk gerucht dat voorbij komt zomaar zouden plaatsen zouden we misschien 1 op de 5 keer het goed gegokt hebben, maar ook 4 van de 5 keer niet.

Maar toch, niets leukers dan een hele zomer lang speculeren over de selectie. Wie gaat er weg? Wie blijft? Wat komt er binnen? Daarom maken wij bij deze een uitzondering: hier mag alles aan links en geruchten geplaatst worden. Heb je technisch directeur Mark-Jan Fledderus gezien met een onbekende of bekende voetballer in het Vandervalk Hotel in Zuidbroek? Heeft Ritsu Doan op een zonnig terras tegen jou gezegd dat hij gaat vertrekken? Plaats het vooral, discussieer met elkaar, zo houden we elkaar een beetje bezig in deze voetballoze zomer. Behalve dat de regel vervalt dat links naar andere websites niet mogen, gelden de andere huisregels uiteraard nog wel, mocht je ze vergeten zijn: KLIK HIER.

Laat het geruchtencircus beginnen!

De Boerenmacht redactie

Reacties:

Reactie verwijderd door redactie

kees10-06-2019 om 19:17

Tja, als wij geruchten uit de mond van personen willen citeren, of foto's sturen van een ontmoetingsplaats van een speler met een zaakwaarnemer... enz enz,   dan zijn  we i.pl.v.  webbloggers bezig als een soort prvédetective of voetbaljournalist... en "roddelen" we dan?  - zie reactie onderaan

Bronnen zijn niet makkelijk te verifiëren:  de periode dat Matusiwa in beeld was voor een transfer naar de Fc duurde tot op dag de presentatie op vrijdag 7 juni, dat heeft "een mooi poosje geduurd", terwijl de betreffende speler en de club zich eerder al openlijk zich hadden uitgelaten over de belangstelling. 

Ik bedoel te zeggen:  als de policy van de club (begrijpelijkerwijs, want de concurrentie leest mee) is om geen nieuws over belangstelling of eventuele transfers door te geven, en BM doet daarmee net zo weinig  (?) dan blijft er niks anders over dan de Voetbalprimeurs, de V.I's of online voetbalmedia in hun berichtgeving  te volgen.... VOLGEN dus.    

Een voorbeeld:   Wriedt (Bayern M. II) "is gewenst bij zowel FC Utrecht als FC Groningen"...en dan lezen we hier ervolgens op BM er niks over..

Nog een lange transferzomer te gaan, ook toevallig? de vakantieperiode 

Mod BM - Door de redactie wordt bij elk gerucht bewust een afweging gemaakt o.b.v. bij de redactie beschikbare informatie. Het feit dat je er niets over leest heeft niets te maken met dat wij niet van het gerucht op de hoogte zijn. Nogmaals, we zijn geen roddelsite en dat wensen we ook niet te worden. Overigens was de bedoeling van dit topic niet om deze discussie weer oneindig te gaan voeren, men dient in deze de keuze van de redactie te accepteren. 

kees10-06-2019 om 20:15

@ Moderator : ( als dat mag:..)

Wordt hiervoor de aparte rubriek "transfers/"geruchten" gebruikt ? of is het toegestaan om op ieder spelersitem van de redactie met dezelfde strekking te reageren?

Mod BM: in de huisregels staat dat je on-topic moet reageren. We zullen zorgen dat deze geruchtenbox op de voorpagina blijft staan dus geruchten die niets met dat betreffende artikel hebben te maken mogen hier.

Bikkel 10-06-2019 om 22:42

Goed gezegd Kees!!! En duidelijk antwoord...

Mijn reactie was verwijderd, terwijl het positief bedoeld was... Beetje jammer, maar goed. 

Mod BM - was dan verkeerd geïnterpreteerd, excuus!

Pietjepal10-06-2019 om 21:15

Ook ik ben zeer tevreden over de sinds de sluiting ontstane situatie, qua moderatie. Het is enorm verbeterd en  werkt vrijwel perfect (voor mij dan, hopelijk gaat het  ook prettig aan de achterkant).

Er gaan potentiëel nog een hoop belangrijke spelers weg, waarvoor dan weer wat geld in kas komt, waardoor er ook weer wat opmerkelijks voor terug zou kunnen komen. Kan best een heet draadje worden. Wel leuk om te horen van anderen die zo'n  speler in het echt meermaals hebben zien spelen wat zij ervan vinden, ik kijk er naar uit.

Met name vind ik het interessant wat medeposters vinden van de samenhang van de selectie bij nieuwe aankopen. Dat bleek afgelopen jaren nogal eens teleurstellend uit te pakken.

Robba11-06-2019 om 07:36

Altman, 24 Panathinaikos aangeboden bij de FC.. 

Hamjan11-06-2019 om 08:31

Bod op Doan op komst van Spartak Moskou,Groningen verlangt dik acht miljoen.

FC LICHTBOEI11-06-2019 om 12:28

Lekker voor FC,maar hoop dat Doan toch in een betere competitie terecht zal gaan komen. Hoop dat Southampton ook een bod wil doen,want in Premier League kan hij zich beter doorontwikkelen dan in Rusland kijk bijv. effe naar Promes bij Oranje het lijkt nergens op.

Groen hart11-06-2019 om 09:11

Ook Southampton gaat bieden.. Hopen op 10 miljoen dat zou super zijn. (Doan)

FCG-Forever11-06-2019 om 09:28

Lijntje uitwerpen naar Becker, transfervrij toch een prima aanwinst voor de rechtsbuiten positie bij een vertrek van Doan 

Martijn 11-06-2019 om 13:13

Becker? je bedoelt die flapdrol die Buijs een schop heeft verkocht? 

Marco11-06-2019 om 11:25

Hoop idd dat Groningen wat meer gaat krijgen voor spelers. Chabot en Reis had ook wel 5 kunnen zijn. 

Ben benieuwd hoe Buijs wil gaan spelen voorin. Met sierhuis kan ik me voorstellen om een kopsterk aanspeelpunt er naast te zetten in een 4 4 2. Beleidplsn wil 4 3 3. Daarin verzuipt sierhuis.

braveheart11-06-2019 om 12:00

Is er ook bij iemand bekend waar en voor wie ze op zakenreis waren in de Balkan?

Hamjan11-06-2019 om 12:48

Denk dat we even bij Bobby Milewski(Balkan restaurant Macedonië)langs moeten,was destijds ook het contact voor Djurovski en Matavz.

kees11-06-2019 om 15:23

goed idee, meteen er een slaschlick scoren met poestasaus

Fan op afstand13-06-2019 om 07:06

Gladon geen nieuw contract. Misschien naar PEC. Toch die spits van Bayern? Of toch nog iemand anders? DE verrassing van Nijland als afscheidscadeau?

Snooze13-06-2019 om 07:39

gladon  geen contract geven zou de zoveelste blunder zijn van groningen 

kees13-06-2019 om 10:30

hoorde ook die cliffhanger van Hans Nijland in de koffiecornerpodcast.  "wacht even" zei hij  ...Maar of het nieuws een speler ( een spits ? ) betreft of een grote sponsor of iets dergelijks, of gewoon persoonlijk nieuws over/van Hans Nijland zelf...

 

ik denk dat we zeker moeten wachten en geduld hebben bij de selectie ...eerst gaan er spelers weg, zoals Doan, Gladon, Pohl, misschien Zeefuik?

geruchten:

? Spanjaard Adrián Dalmau van Heracles ( vr prijs 2 milj, 15 goals in vorige seizoen,  contract tot zomer 2020 )

? Wriedt van Bayern M  II  ( FC Utrecht met Europees Voetbal is in de race )

? transfer Doan naar Engelse ? of Russische club  

brummie13-06-2019 om 09:01

Club zal toch moeten afwegen. De vraag is of Zwolle überhaupt zijn salaris kan ophoesten of Gladon moet al veel willen inleveren tov zijn salaris die hij bij Wolv es had. 

Hij heeft het uitstekend gedaan als invaller. Twijfel over zijn inbreng als evt. basisklant. Hij is te duur voor op de bank.

PDI13-06-2019 om 09:53

Gladon echt z.s.m. vastleggen, die verdient zichzelf weer terug. Harde werker ook prima samen met Sierhuis.

FC LICHTBOEI13-06-2019 om 10:43

FC Groningen zou Paul Gladon een uitstekend voorstel hebben gedaan meldt Stef de Bont van VI via Twitter.

Bikkel 13-06-2019 om 11:03

Gladon mag van mij blijven maar dan als pinchhitter... Als basis speler overtuigd ie niet, en eigenlijk heeft ie nergens overtuigd!!! En wat hard werken betreft, hebben we sierhuis al voor lopen, heb liever een scorende spits die min 20 maakt... Maar ja... Dat zal niet meevallen. Lastig lastig....

 

Groen hart13-06-2019 om 12:17

Met alle respect maar hij overtuigt mij meer dan Sierhuis.

Bikkel 13-06-2019 om 12:52

Nee mij niet... Kijk niet alleen naar afgelopen seizoen maar ook daarvoor... Dan heeft sierhuis veel meer potentie. Maar gaan het beleven als ie blijft en hoop uiteraard ongelijk te hebben. 

 

Fan op afstand13-06-2019 om 11:25

Blikt dat volgens VI onze FC Gladon een prima aanbod heeft gedaan. Hij heeft het in beraad. Mijn excuus voor mijn vorig bericht waarin ik anders deed voorkomen. Verhaal kwam van Nationaal dagblad. Dus ff wachten welk van de 2 de juiste versie heeft gebracht. Nogmaals sorry.

 

Ronnie 13-06-2019 om 21:59

We huren Sierhuis geloof ik nog een jaar. Sierhuis doet zijn best, maar is geen killer. Die maakt niet meer dan 8 tot 10 goals per jaar. Dat is te weinig voor een spits, temeer hij ook geen kapstok is die je aan kunt spelen, kaatsen en aansluiten.

Gladon is dat tijdens de invalbeurten wel. Hij scoort makkelijker, wint luchtduels en is aanspeelbaar in de dekking. 

Willen we niet weer zon drama seizoen dan zou het het beste zijn om Sierhuis terug te laten gaan naar Ajax, Gladon te binden en daaromheen een speler te halen die er 10 per seizoen maakt.

goals moeten we kopen!

kees14-06-2019 om 00:22

hoeveel jaar heeft fc groningen niet moeiteom een systeem te spelen waar een spits kan renderen... sinds Tadic niet meer, schat ik zo... en dat Mahi, van Weert enz er één seizoen meer dan 10 hebben ingeschopt, dat kan je niet zeggen als je het gemiddelde van hun goals over,  zeg,  drie seizoenen bekijkt.  En hoe vaak was het om moedeloos van te worden als er een kwalitatief mindere speler of zelfs geen vervanger voor terug kwam voor die spits die verkocht werd,  zoals bijv. bij  vertrek van Chery.

 

Goede  spitsen zijn vanwege het belang voor de club het duurste bij transfers.  Als FC G er in slaagt om eentje van klasse en doelpunten aan te trekken, desnoods voor een bedrag  boven de 1,5 miljoen, dan moet Buys maar zorgen dat hij 'm opstelt en dat hij goed rendeert/scoren kan.

 

Ronnie 14-06-2019 om 07:55

Kees. Je hebt een punt. De spitsen die het goed deden werden bediend door Tadic en Kostic.

Doan trekt altijd naar binnen, mahi idem, zeefuik komt weliswaar moedig op maar levert weinig assists en van links hoef je na vertrek handwerker ook niet zoveel te verwachten. 

Als je dat weet, moet je dus andere spitsen aantrekjen. En dat kan want heracles flit het bijna ieder jaar, willem 2 ook. 

Dus zorg dat de spits komt die bij ons systeem past. En dat is niet een type yannick pohl....

Bikkel 13-06-2019 om 23:37

Gladon gaat ook niet meer goals maken!! Heeft ie nog nergens gepresteerd... Is een gewone pinchhitter. Prima voor erbij!!&.. 

 

Marco13-06-2019 om 23:43

In de winterstop waren er veel eredivisieclubs bezig met Armenteros. Dat is wel een completere voetballer dan Gladon, liever zie ik een doorverkoop investering komen, mag ten koste gaan van Sierhuis die ongeschikt is als aanspeelpunt en zwak is in de luchtduels. 

brummie14-06-2019 om 09:42

Denk inderdaad dat de aanvoer naar de spitsen cruciaal is. Zowel Mahi als de Leeuw is het gelukt om 17x te scoren in een seizoen. 

Matavz bleef op 16 goals, maar ook hij scoorde het seizoen erop 13. Hetzelfde gold voor Nevland. 

Marcus Berg presteerde nog het beste 2 seizoenen achter elkaar 17/15 goals. In die periode was er natuurlijk een ander voetballandschap. Waren de meeste spelers gemiddeld ouder en jeugd werd montjesmaat ingebracht.

Afgelopen seizoen was Mahi met 7 goals topscorer. Dat is uiteraard erg matig, en dan ben ik nog mild.

Maar past wel een beetje in het seizoen van de FC afgelopen jaar. 

 

Sierhuis krijgt voordeel van de twijfel, maar zal ondanks zijn harde werken, meer goals moeten gaan maken. 

Gladon vind ik persoonlijk meer een pinchhitter, maar heeft wel bewezen een goalstjesdief te zijn tijdens invalbeurten.

 

Denk dat veel ook valt of staat met vertrouwen in een elftal, en de juiste afstemming in de selectie. Creativiteit op het middenveld is essentieel samen met de opkomende backs om spitsen van aanvoer te voorzien.

We zullen het zien!

 

 

 

 

kees14-06-2019 om 10:57

Handwerker is definitief terug naar FC Köln, bericht de officiële website daar,  de koopoptie werd niet gelicht.  Zal een te hoge vraagprijs en/of zijn salaris zijn geweest.  Jammer, want snel opkomend en qua doorzettingsvermogen was hij heel bruikbaar.

Tje en dan wat je schrijft over de spitsen ( van meest langere tijd geleden ) :  sinds een paar jaar speelt FCGroningen zonder buitenspelers, geen voorzetten en corners  met koppers, en geen super vrije trap specialisten, en veel over de grond waar Sierhuis en Mahi randje buitenspel zich opstelden./  Met het recent vernieuwde middenveld en Gudmundsson komt er meer diepte en "voetbal" in het spel...dat kan misschien in het voordeel van Sierhuis werken. Maar een echte goalketter moet er nog bij.

Wachten is eerst op nieuws over Doan ...  

PDI14-06-2019 om 11:36

Wellicht dat Tim Handwerker alsnog buiten de boot valt bij Fc Köln, dan onmiddellijk aantrekken, goede mentaliteit, harde werker, prima opkomende back, teamplayer.

LeoFCG14-06-2019 om 11:37

@kees Groningen had toch geen koopoptie bij handwerker?

kees14-06-2019 om 13:47

geen koopsom vooraf vastgesteld toen hij een jaar geleden werd gehuurd, maar er was een gentlements overeenkomst ( citaat Nijland ) dat de FC  mocht onderhandelen na de huurperiode.  Dat heeft dus niks concreets opgeleverd, en nogmaals: op de Köln website staat zopas dat de optie niet werd gelicht en Handwerker weer voor Köln speelt.

Fan op afstand14-06-2019 om 13:10

Volgens mij begint volgende week de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. En als de info klopt gaan we eerst naar Emmen uit en dan Fc Twente thuis. Lijkt mij dat men toch binnenkort met wat nieuwtjes zouden moeten komen. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik zelden zoveel radiostilte mee gemaakt heb bij de FC. Gaan vele geruchten over o.a. voorhoedespelers maar tot dusver blijft het daarbij.

Heb ergens de naam Becker gelezen op dit forum maar zou liever die rechtsbuiten van Twente hier zien. Die Spanjaard. En graag voorhoedespelers die begrijpen dat het een teamgame is en niet onnodig voor eigen roem en glorie gaan.

LeoFCG15-06-2019 om 10:00

Die schijnt een transfer naar het buitenland te gaan maken

Marco14-06-2019 om 13:37

Misschien is gewoon het geld even op en is het wachten op de volgende verkoop. De opbrengst van chabot om de gaten van afgelopen seizoen te dichten en ongeveer 1 miljoen van de opbrengst van Reis die ze nu geinvesteerd hebben voor 3 spelers.

Als ze een optie hadden voor handwerker dan hadden ze die moeten lichten. Speler kon het nivo linkerrijtje aan en ontwikkelde zich nog eerdere wedstrijd. 

 

brummie14-06-2019 om 14:10

 Bij veel clubs is het nog erg stil. Spelers zijn op vakantie. Vergeet niet dat we al  spelers binnen gehaald hebben. 

Veel zal afhangen wie er nog verkocht gaan worden bij FC. Transferzomer duurt nog lang. 

TOPGrUNN14-06-2019 om 15:28

Geen persconferentiewaardig nieuws te melden kennelijk op de laatste dag van Hans Nijland? Nieuwe speler(s) of nieuwe hoofdsponsor als laatste truc bewaart?

Groen hart14-06-2019 om 18:41

En hij is nu aan het wandelen

Buddy14-06-2019 om 16:21

Handwerker, een verdediger die niet kon verdedigen,  beter gaat de FC op zoek naar een echte back. 

Bikkel 14-06-2019 om 18:54

Heel veel beter zul je ze niet vinden!! Was een prima speler voor de fc met een typisch Duitse mentaliteit. 

Johan14-06-2019 om 19:44

Vindt Handwerker ook niet goed genoeg. Verdedigend heel erg matig. 

PDI14-06-2019 om 18:59

Buddy, kijk nog ff beter, Handwerker zoals hij krijgen we niet snel, was hij er maar .....

Johan14-06-2019 om 19:47

Gelukkig betalen ze er niks voor en is hij terug naar Koln. Hele matige back die vaak stond te slapen. 

PDI14-06-2019 om 19:31

Becker is geen spits die er 15 in jast, kijk maar maar naar de beelden, dan glijden we af naar naar niveau Den Haag.

hermank196914-06-2019 om 22:56

Hoezo glijden we af naar Den Haag niveau, waren ze dan veel slechter dan de FC? Kijk naar de eindklassering dan zul je zien dat het geen groot verschil was. Interpreteer dat de FC niet beter was want dat was niet zo, verre van dat. Daarom zoals elk jaar maar hopen op een beter jaar. Misschien dat we dan wel weer veel beter worden dan Den Haag niveau.

PDI14-06-2019 om 19:31

Becker is geen spits die er 15 in jast, kijk maar maar naar de beelden, dan glijden we af naar naar niveau Den Haag.

Johan14-06-2019 om 19:45

Becker is ook geen spits.....

Bikkel 14-06-2019 om 20:39

Mooi dat mensen zo verschillen van mening 

Denk dat er een verschil zit tussen liefhebbers en mensen die er een beetje kijk op hebben... Mooie voorbeeld Gladon en Handwerker... 

kees14-06-2019 om 23:09

ach, wat doet het ertoe: als je anderen hun mening niet gunt dan houdt het ook op.  Gladon zal wel een congtract krijgen en Handwerker is weg, dwz. er is nog genoeg over om een goed draaiend team te krijgen.  Tenslotte heeft alles een prijs en de spelersbudgetten zijn bij FC groningen ( net als bij de meeste andere clubs ) beperkt.  Mijn idee: er komt een tijd...ik denk over 3 à 4 jaar, dat FC groningen in dit soort situaties meer kan betalen en eisen van spelers...de lat moet omhoog en dat komt wel ...op termijn dus. Tot die tijd moeten we roeien met de riemen die wij hebben, en n iet teveel toegevenb op kwaliteit nu.  Zeefuik verkopen  in deze fase van opbouw zou ik onverstandig vinden, maar als er -zeg- 4,5 miljoen voor wordt betaald dan heb je weer wat lucht voor de begroting en het ophogen  van spelerssalarissen voor een paar goede spelers.  want zeg nou zelf: "er moet nog wel wat bij ( aan kwaliteit )

Bikkel 15-06-2019 om 09:50

Doet er ook niet toe Kees... Vindt het alleen maar leuk!!! En uiteraard iedereen zijn mening respecteren!! Gaat ons er uiteindelijk allemaal om dat het goed gaat met "onze" FC

Arthur15-06-2019 om 10:05

Handwerker geen geweldenaar maar was ook niet ondermaats. Nieuwsgierig wat ervoor terug komt.

manus15-06-2019 om 19:14

Ik zie het wel zitten met Absalem als linksback. Moet wel een stand in bij komen, hoewel Warmerdam daar voor nood ook nog kan spelen.

braveheart15-06-2019 om 11:29

Handwerken opzich een goede speler voor de fc. Alleen nog te wisselvallig. Heeft hele sterke wedstrijden gespeeld en stond soms te slapen of te slap te verdedigen. Maar is nog een jonge speler waar zeker groei in zit. Weet natuurlijk niet hoe hij op de begroting drukt... En het is mooi hoe sommige mensen hier zeggen stop het geld wat je vangt met transfers in het team en hogere spelers salarissen. Maar je moet ook een buffer opbouwen om tegenvallers op te kunnen vangen. Anders blijf je spelers verkopen om gaten te dichten. 

kees16-06-2019 om 00:05

 

 

@bravehart

"hoe mooi sommige mensen....enz" is niet te mooi gezegd...  die buffer komt er nooit bij een doorgevoerd  huidig beleid: dat is toch gericht op de sponsoren en korte termijnhandel in spelers:  die buffer voor tegenvallers  komt er zo nooit, met het gevoerde beleid:  een goed ondernemer stopt al het verdiende kapitaal in de "zaak".,..nu zie je dat directie en MT zichzelf rijkelijk belonen bij meevallers, en bij tegenvallers het erop aan laten komen dat de club met jonge en dus onervaren spelers in het EErste moet acteren, en daarvoor  een half seizoen niet bijster goed meekunnen met de concurrentie.  Intussen is de laatste jaren het salaris van de ED speler met veel capacteiten gewoon bij FC ghroningen te laag is om de hele transferperiode uit te zitten, en daardoor is het de laatste jaren meermalen tot een transfervrij vertrek van een goede speler gekomen, waar de club dan weer weinig winst op maakt. 

Ik vond het feit dat Danny Buys zich openlijk heeft laten gelden door de tekorkomingen van het beleid bij FCG aan te kaarten, juiist sterk, al heeft dhr. Nijland en anderen he het zwijgen  opgelegd: reden hiervoor:   "de trainer gaat niet over het beleid".  Ergens schuurt dat met de werkelijkheid dat de trainer direct bij aanstelling wèl goed moet presteren met een kwaliteitsarme, te jonge  of ondertallige selectie.

Die "buffer" waarover jij schrijft tenslotte, die is er in geld  (beperkt) wel bij FC Groningen, maar gezien de clubbegroting en structurele tekorten hierop, zal er "ergens" meer inkomsten gevonden moeten worden, en weer overgeheveld moeten worden  naar een hogere spelersbegroting/budget,  numeriek aantal selectie spelers... linksom of rechtsom...anders bijlven we achteraanlopen bij de concurrentie.  

LeoFCG16-06-2019 om 19:46

Wat een tof gesprek met Mark-Jan Fledderus met Stefan Bleeker op RTV Noord. Heb zo’n gevoel dat Handwerker nog wel weer hierheen komt maar dat ze wachten tot de prijs daalt omdat ze hem het liefst willen kopen. Als dat niet lukt denk ik dat alsnog weer een jaar huren ook wel een optie is als ik naar Fledderus luister. Hij is wel erg eerlijk over de gang van zaken binnen de club. Leuk om eens zo’n uitgebreid interview te horen. Ook al zegt hij natuurlijk niks over de interesse die speelt voor spelers van FCG want dan zou hij zichzelf in de vingers snijden

Groen hart17-06-2019 om 12:07

Ja maakte op mij ook indruk. Zei verstandige dingen en weet waar hij over praat.

Pietjepal16-06-2019 om 22:55

Volgens mij is hij wel eerlijk over die interesse. Er is geen concrete interesse. Op moment van de opname  althans, sterker vlak vóór de opname, hij keek namelijk  niet op zijn telefoon tijdens  interview.

Ik vond de openheid over hoe hij tegen transfers aankijkt echt opmerkelijk. Ten aanzien inderdaad van de huurlingen en ook Gladon. 

En héél duidelijk over waarom geen vroege transfers, dat is duurder. En hoe het werk dat er in zit eruit ziet, het is echt een bijzonder interview.

 

FC LICHTBOEI17-06-2019 om 11:47

Ben eigenlijk wel benieuwd welke namen op het lijstje staan bij de FC voor de spits en linksback positie.

kees17-06-2019 om 12:30

ik heb dat interview ook gehoord...Kreeg de indruk dat Handwerker nog niet helemáál uit zijn hoofd is, hoewel de clubsite van 1er. FC Köln heeft bericht dat de huurling definitief weer terugkeert bij de selectie ( "na het verlopen van de optie" ).

 

nulvijftig17-06-2019 om 14:47

Onze voormalige topspeler Antuna schittert op de Gold Cup door een hattrick te maken voor Mexico tegen.. jawel, Cuba. 

FC Knudde17-06-2019 om 14:57

Allemaal intikkers, maar ja, hij staat er wel

A Matter of Honor17-06-2019 om 17:33

Nu zie je maar weer dat dat manneke wel kan voetballen, alleen hij moet wel in een elftal passen en dat was bij FC-Groningen niet het geval. Uriel Antuna is een momentenvoetballer, soms was het wat maar vaker was het niets. Maar dst hebben we vaker gezien bij Midden-en Zuid-Amerikaanse spelers. Suarez was zijn eerste wedstrijden ook niet in topform, toch???

TomFCG17-06-2019 om 21:12

Er zit wel een verschil in niet in topvorm zijn en het niet kunnen passeren van een cornervlag

Poar neemn17-06-2019 om 18:00

FC Emmen heeft een spits vastgelegd die op het eerste gezicht een hele goede spits lijkt. Jammer dat fc groningen hier niet heeft toegeslagen...

kees17-06-2019 om 21:01

tja, je kan niet altij no 1. zijn

maar...ik ben ervan overtuigd dat de FC later in de transferwindow, nog een klasse spits aantrekt. Pohl zal wel verhuurd/verkocht gaan worden, want nog 2 jaar onder contract.. is wat veel gevraagd. 

kees17-06-2019 om 21:24

Robert Maaskant niet naar Cincinnati, maar tekent voor 2 jaar bij het VVV van Stan Valckxs... komen we die weer tegen !!

 

NB:  Arjen  Robben "beslist tussen een tot twee weken" ( dwz vóór eind van de maand ) waar hij gaat voetballen ...(bron: Sky Deutschland)

hermank196918-06-2019 om 00:28

Sport verein Bedum?

FC LICHTBOEI18-06-2019 om 11:29

Hoop dat FC aankomende zaterdag bij de 1e training met een verrassing komt 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!