Terug

Deel deze pagina:

Eerste training na de winterstop (+Foto's)

Door Damian Vos 5 reacties

De eerste training na de winterstop zit erop. Doan en Padt ontbraken, Doan is in Japan aan het voorbereiden op de Azië Cup, terwijl Sergio Padt een extra dag vrij heeft. Jannik Pohl trainde apart van de groep. Kaj Sierhuis, Thomas Bruns en Illias Bel Hassani trainden voor het eerst mee. 

 

 

 

Reacties:
FC LICHTBOEI04-01-2019 om 14:37

Toevalilig nog iets gehoord over die 4e aanwinst waar de FC nog mee bezig is ?

04-01-2019 om 16:07

Je hoort hier en daar wat "gezoem" wat betrft de vierde "aanwinst". Het schijnt om een vrij onbekend speler te gaan die bij Paris Saint Germain op een zijspoor is geraakt. Zijn naam...............ene Neymar!!!!!!!

M0i04-01-2019 om 20:38

Ik ben betere bijdragen van je gewend RR. Dit is wel erg flauw. 

04-01-2019 om 22:17

Zeurpiet!!!!

 

appie happie04-01-2019 om 15:27

Nieuwe gezichten

Nieuwe ronde

Nieuwe kansen

 

Ik ben positief   en zie het zitten..

Nu nog een grote verrassing...wie o wie..

Aronvv04-01-2019 om 15:36

Zo hoort dat! Alleen jammer dat doan er de eerste 2/3 wedstrijden niet bij is

marcelfcg04-01-2019 om 17:44

Ik las op een ander forum dat het mogelijk om Kean van Juventus gaat. Ajax zou deze speler willen kopen en zou deze een half jaar verhuren aan ons. Ook Doan zou dan in deze deal betrokken worden. Klinkt best aannemelijk.

05-01-2019 om 20:06

Moise Kean mag niet weg bij Juventus, dus gaat niet naar Ajax en zo wie zo niet naar FC-Groningen.

brummie04-01-2019 om 18:55

Las dat Kean op transfermarkt staat voor 15 miljoen transferwaarde. Lijkt me erg hoog voor een 18 jarige speler, wellicht tikfout op hun site. Vraag me ook af of deze jongen direct een versterking is voor 2e helft seizoen in groen/wit. 

 

metworst04-01-2019 om 21:16

Op een 18 jarige huurling zitten we inderdaad nu niet niet ie wachtten, ook niet i.c.m. een Ajax/Doan deal.

Komend half jaar heben we doelpunten nodig. Pohl en Moreira brengen deze niet. Dus er moet nog een scorende aanvaller bij. 

Als het gaat lopen met het inmiddels versterkte middenveld gaat ook Doan excelleren, dan brengt hij echt wel veel op. Al tracht Nijland de prijs te temperen. Hij staat op de radar van veel clubs en nu op azie cup actief. komt goed.

 

marcelfcg05-01-2019 om 08:54

Ik las 3,5 mln. Dat zijn dus enorme verschillen. Dat krijg je al snel in het geruchtencircuits. We zullen zien. De vorige geweldenaar van Juve ben ik nog niet vergeten dus ook ik vraag mij af of dit een directe versterking is.

kees05-01-2019 om 10:29

@ Marcelfcg:  (ook) jij bent regelmatig aan het gissen...geen probleemhoor, maar in een vorige item heb je mij dat verweten.  van de redactie verwacht ik wel enig realiteitsbesef en anders maar wachten op witte rook.  Doan en Mahi zijn op dit moment voor FC groningen belangrijk, vooral voor de centen maar ook voor de (doel)punten. In dat dilemma zit de club nu: ik verwacht geen wonderen meer op de transfermarkt, daarvoor is het beschikbare geld er te weinig. 

Ronnie 05-01-2019 om 10:51

Vraag is niet of er nog een 4e speler bij zal komen.

vraag is vooral wie we in die erbarmelijk slecht afgelopen wedstrijd tegen Emmen voor het laatst in shirt fc hebben zien spelen.

Doan? Solliciteerd wel heel open in kranten naar stap hogerop. Wilde liefst deze zomer al weg. Kan Nijland hem houden als er een bizar bod komt?

Mahi; wil niet tekenen. Dus of gelijk loon als Padt ( dan geen ruimte meer in loonhuis voor 4e aanwinst) of verkopen in de winter. Mahi zelf wil liever wachten tot zomer. Is dan veel aantrekkelijker voor clubs zonder transfersom

Te Wierik? Altijd een stabiele speler. Komen de belgen terug en gaat fc dan verkopen? Vervanger achterin was met chabot al gehaald?

de transferperiode is nog maar net gestart mensen, er kan nog echt van alles gebeuren en dat zal ook.

marcelfcg05-01-2019 om 19:25

@Kees Ik geef hier weer wat ik op andere forums las. Dat is geen gissen. Zie het vooral ook niet als een aanval. Ik weet waar jij op doelt, maar ik ben van mening dat de redactie dat goed deed in dat stuk. De redactie is denk ik terecht bezorgd over het gemak waarmee FCG supporters even buitenspel gezet worden. Ik deel dat gevoel.

kees05-01-2019 om 22:46

bedankt voor de reactie:  Laat mij nog eens gissen:  het "mini-trainingskamp" wat in plaats kwam van een traditioneel verblijf in zonnig Spanje, is misschien de reden waarom het een wat opgeblazen reacties geeft ( of gebrek aan communicatie  aan de supporters ).  Het ging gewoon om een wedstrijd, later twee...en dat is begrijpelijk om die nieuwe spelers in te passen onder druk van een goede tegenstander.  Dat er in de aanloop van die week nog over een vriendschappelijke wedstrijd van alles geregeld of omgezet wordt dat is ook niet zo erg, maar van een "uitnodiging" van een of die twee profclubs daar, compleet met stadionfaciliteiten, beveiliging, politie en toestemming van authoriteiten...dat is er kennelijk niet. 

Op zichzelf bezien is het een hele klus om 3 basisspelers in te voegen voor 19 januari, zeker als jhe bedenkt dat Doan er niet is en er best wel eens een paar spelers kunnen vertrekken.  

Over Mahi wil ik nog kwijt dat ik die onmisbaar vind voor de tweede seizoenshelft. Hoe ze eruit komen boeit mij niet zoveel, maar een verdubbeling van zijn jaarsalaris met een jaar verlenging zou bij een vertrek van Doan toch geen probleem moeten zijn...FC Groningen heeft in dit conflikt met Mahi niet een heel sterke positie. maar om hem nou als sanctie ernaast te zetten.? nee dus   

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!