Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen presenteert nieuwe shirts

Door Boerenmacht 33 reacties

De Trots van het Noorden heeft op de jaarlijkse Open Dag haar nieuwe shirts gepresenteerd. Het groenwitte thuisshirt heeft op de borst twee grote groene banen, in het midden prijkt shirtsponsor Payt. Het uitshirt heeft net als het andere shirt een groene streep op de schouders.

Payt on Twitter

Daar zijn ze dan, de nieuwe Payt tenues van @fcgroningen!

Wat vinden onze volgers van de nieuwe shirts??

FCGShots on Twitter

Geen foto's van @FCGShots maar voor deze prachtige shirts maken we even een uitzondering! #fcgroningen #Puma #eredivisie

Reacties:
nulvijftig06-08-2017 om 13:53

Mooie shirts inderdaad, alleen enorm zonde dat de spelersnamen niet meer op de shirts staan...

luukie7006-08-2017 om 17:00

Namen staan op voorkant onder het logo 

kees06-08-2017 om 15:07

Behalve de namen is het Gemeentewapen  ook ingeruild voor puma, zal wel met de eisen van puma te maken hebben gehad; Jammer omdat het gemeentewapen goed past bij de fanatics-stijl.  Verder vind ik die puma broekjes een beetje tussen wal en schip vallen, zie liever het model van Real Sociedad (boxers) dan deze semi-strakke broekjes..denk aan de oranje outfit bij WK finale van 1974....maar ach, als die ballen erin vliegen is het mij alang OK hoor! 

GerdaS06-08-2017 om 15:22

Lelijk  uit shirt  nietmooi 

kees06-08-2017 om 22:31

pasvorm is niet goed... shame puma!  moet je Van Nieff erin zien.  shorts lijken wel rokjes van cheergirls...pff

robin06-08-2017 om 16:39

Prachtig tenue!!!  Jammer dat de namen ontbreken... Is niet anders 

luukie7006-08-2017 om 17:03

Namen staan op de voorkant onder het logo 

Op de achterkant mocht niet omdat er twee sponsoruitingen op staan

slim opgelost, even wachten wat de KNVB hier van zegt

M0i06-08-2017 om 19:40

Is niet echt te lezen vanaf de tribune luuk. Heb je dus niet zoveel aan. Alleen wanneer je een wedstrijdshirt zou kunnen bemachtigen is t wat.

luukie7007-08-2017 om 20:54

waar denk jij dat die nummers op de rug voor zijn 

06-08-2017 om 17:29

Wanneer presenteren ze weer nieuwe spelers

06-08-2017 om 17:45

super shirts beetje jammer van dat payt , en donny misschien even fifa gaan spelen en trek een blik open met spelers.

grunn197006-08-2017 om 18:04

jammer geen lichtblauwe shirts te koop,veel mooier dan de zwarte uittenue

Ronnie 06-08-2017 om 19:34

Slap gezeur over die shirts hier.

Het gaat er om wie de shirts draagt, en daar moet nog wel wat bij! Rechtervleugel kunnen we nog een snelle speler gebruiken en in het midden nog een echte spelverdeler. Dan zijn we klaar als iedereen blijft.

gaat mahi nog, dan moet daar iemand voor terug en alsvPadt gaat ook. Begois is te zwak en maakt de broze verdediging nog onzekerder. 

kees06-08-2017 om 19:42

denk dat jij onder het verkeerde item hebt gepost,...toch?

Bram scheet06-08-2017 om 19:41

Ik vond persoonlijk de vorige uitshirts mooier. Je kan het verschil tussen een lijnrechter en een grunn speler met het uittenue niet meer zien.

Martijn 06-08-2017 om 19:47

Mooie shirts, en dan snappen we nu ook waarom we zo'n mooie zwarte bus hebben gekregen :)

En die lijnrechters passen zich wel aan met een geel blauw of roze shirtje Bram.

 

Eduardo1406-08-2017 om 20:10

  • Prachtige shirts
  • Prachtige sponsorsponsor

En nu geen geouwehoer en kop dr veur zondag!!

06-08-2017 om 20:36

Achemed 0-3 zondag toch 

 

06-08-2017 om 20:53

Nou ik zal dr voor gaan staan zondag in het stadion donny. Het zal hier dan vast weer losbarsten bij een verliespartij , maar ik ga er vanuit dat we die friezen gewoon pakken.

06-08-2017 om 21:38

ik niet 

 

skjipke06-08-2017 om 23:24

Ik hoop dat je geen gelijk krijgt. Bij Heerenveen gaat het momenteel meer over Veerman en Larsson, dan over voetbal. Dat kan gunstig uitpakken, maar ik hou mijn hart vast. Toch een beetje zenuwachtig

campesino06-08-2017 om 23:46

wat lult die Nijland weer eens dom uit zijn nek  Seizoenkaartverkoop valt hem vies. en dat snapt hij niet omdat er flink geinvesteerd is. flink geinvesteerd? rusnak, hoesen, sorloth, tibbling, hiarieh, linssen, payne, hateboer, davidson, maduro zijn verrtokken en niemand zal verbaasd opkijken als padt en mahi ook nog vertekken. en daar zijn een paar transfervrije spelers , een paar huurlingen die het allemaal nog maar eens moeten laten zien en veldwijk voor teruggekomen. tsja, als je dat flink investeren noemt. en als je gedachte dan teruggaan naar het antivoetbal van vd looi en die fantastische seizoensstart vorig jaar.......

een beetje realiteitsbesef kan geen kwaad, mijnheer nijland.

kees07-08-2017 om 03:35

Campesino:

als je deze teksten nuchter leest dan denk je inderdaad: hoe kan Nijland dit nou (weer) beweren...Het klopt ook van geen kant wat ie zegt...ik denk dat het een beroepsdeformatie met groteske wanen is, zoals Munstermann die ook had, en waardoor de werkelijkheid zó is ondergedompeld in leugens en met handigheidjes omklede lulkoek teksten, dat het een bijna minachting is naar de mensen toe die dit moeten aanhoren ...

Maar het is wel voetbal he. En zondag was de Open Dag... toen moesten er seizoenkaarten en merchendaize goederen worden verkocht...  En Hans Nijland die is dan gewoon een schreeuwende marktkoopman,  zou je die geloven (?) als ie zegt dat hij voor weinig geld de allerbeste kwaliteit verkoopt= nee dus !

Wat mij stoort is dat er al een paar jaar een rem op de vervanging van spelers aan de gang is, en dat er WEL gecashed is in al die jaren ervoor, van grote transfers en van doorverkoopregelingen. ..  Toen hoorde je hem wederom roepen dat HIJ met genoegen die   bijschrijvingen op de FC  rekening zag langskomen...Opschepperij dus.   Vorige jaar was er steeds dezelfde tekst van hem: "de  selectie is goed"...nu horen we dit weer !  We hebben tegen amateurploegen gespeeld en twee of drie redelijke tegenstanders in de oefencampagne.. en wat voor conclusie trek je dan uit ...RWE: 16-0 ? 

Dat Faber zegt dat hij het plaatje wel zo ongeveer rond heeft, en dat de selectie sterker is geworden.. Natuurlijk zegt Faber dat in opdracht van Nijland. En waarom: omdat het gewoon een zwaktebod is om publiekelijk te roepen dat FC Groningen steeds mis tast in de onderhandelingen vanwege te lage biedingen. Ook dat hoort bij het circus

Is dat FC groningen aan te rekenen?  Ik de4nk DEELS wel: als er jaren geleden fors was geinvesteerd in spelers met een ambitieuzse doelstelling om door te groeien, dan had FC Groningen nu een hoger aanzien en hogere klasseringen gehad, maar juist toen kwam de sluwe marktkoopman naar voren:  altijd die zelfde koude kraam in de winter of in dde regen, met een paar lampies, en alles toch maar om centjes binnen te harken.  Ach en nu is Arjen Robben al half voor die kraam neergezet als uithangbord...wat zeg ik: als in een ordinaire ballentent/ VIP box met leer, shirtjes enz.      

Maar, Campesino, ik heb de moed nog niet oppgegeven, ik hoop dat Jans nog wat tegengas kan geven aan Nijland ( misschienj toch die rechterspits Mexicaan Eniel van City kan huren, nu of volgende transferperiode...en dat Faber toch weer een goed seizoen draait, en als het slecht zou gaan, dan moet die ook maar weer weg als zondebok...zo zijn de wetten van de voetbalwereld.. 

Voetbal is een bedrijfstak waar de belangen niet om de sporters gaan, maar om al die mensen met het geld wat er om die sport heen hangt

Ander voorbeeldL: Fan obligaties kopen ( om het stadion op te pimpen met lampjes) ?...voor de marktkoopman te duur, dat moeten de fans maar doen metg dure leningen tegen 2,5% rente. en wat is de zekerheid: nou die is neergelegd bij de supporters zelf waarvan Nijland beweert dat die het stadion vol gaat krijgen...en de garantie van de marktkopman dat he aantal toeschouwers netjes en eerlijk  wordt opgeteld elke thuiswedstrijd, een heel seizoen:  was daar niet al eens eerder onduidelijkheid over : 20.000 toeschouwers en met meer dan 1/3 in  het stadion die goreoen lege stoeltjes? 

Hoe durf je het te bedenken !..., maar ook:  wat wil je ook op de markt:  bedonderd worden dus.  

Er is één lichtpuntje: Heerenveen is allesbehalve ingespeeld op dit moment, en die kunnen dus best eens afgetroefd worden, hoewel een 1 -1 of klein verlies meer in de rede ligt 

Ik zeg dit niet met plezier, maar zelfs met enige schaamte voor mijn club, dat het kennelijk zo is en niet anders kán.   

 

 

kees07-08-2017 om 04:18

 

na-schrift:

 

Ik las net na het schrijven, nog een goed artikel in DvhN, over de Open Dag

Daarin wordt Nijland ook geciteerd, en dit keer met een iets andere tekst: we moeten de mensen weer aan boord krijgen...en dat moet op het veld gebeuren.

 Ik zeg erbij....    *Maar dan zal er toch een echt "goede" selectie moeten staan.  De vraag of dat inderdaad zo is, op dit moment, kan alleen beantwoord worden na 10 wedstrijden, zeg eind oktober. 

Magno08-08-2017 om 10:31

Ik vind het onbegrijpelijk hoe negatief en naar er over Hans Nijland wordt geschreven door sommige FC-fans hier. Hij heeft van FC Groningen, na die verschrikkelijke degradatie, een stabiele middenmoter gemaakt. Met een aantal seizoenen waarin we goed voetbal hebben gespeeld vol strijd. Daarna werd het wat minder, maar kwalificeerden we ons nog steeds voor de playoffs, haalden we regelmatig Europees voetbal en wonnen we de eerste echte prijs in ons bestaan. Ik denk dat je dan als directeur een dikke pluim verdient. Natuurlijk moet je Nijland kritisch volgen. En ja dat we de laatste jaren grotendeels saai voetbal hebben gezien mag je hem best aanrekenen. Nijland denkt ook te commercieel in mijn ogen, maar ik hoef de gaten in de begroting niet te dichten. Kijk vooral kritisch naar hem, maar de manier waarop er door sommige forumleden over Nijland wordt geschreven met een belachelijk zuur toontje vind ik onbegrijpelijk en veel te ver gaan. Zo'n vergelijking met Munsterman raakt kant nog wal. En waar komt die verschrikkelijke boosheid vandaan? De prestaties van de FC zijn niet altijd even goed, dat hoort bij onze club. Man man man dat weet je toch als je van deze club houdt. Als je bakken vol met geld wil, geweldige voetballers, oogstrelend voetbal, word dan fan van Barcelona.

Johan07-08-2017 om 00:14

Helemaal eens. Begin ook een beetje moe te worden van zulke rare en vooral niet ware teksten. Vindt ons spelersbeleid bedroevend. Heb ook geen zin om steeds naar die marketingtekstjes te kijken. Kijk liever naar de feiten. Feiten liegen niet, marketing tja..  

07-08-2017 om 06:08

Helemaal mee eens Kees

TomOkker07-08-2017 om 06:44

Beetje naïef allemaal, en om het nou aan 1 persoon op te hangen gaat mij te ver. Het is geen publieksgeheim dat ik geen fan ben van Hansie Schwanzie maar Munsterman vs Hansie is toch iets anders en ligt ietjes genuanceerder me dunkt. Ik was al afgehaakt toen Hansie ene Jonas "een pareltje"" noemde. Maar goed, onderstaand bericht (zie link) kwam ik toevallig tegen was me door het naïeve gereutel blijkbaar helemaal ontgaan.

http://www.rtvnoord.nl/nieuws/176029/FC-Groningen-kan-zich-geen-slechte-aankoop-meer-permitteren

 

campesino07-08-2017 om 09:17

TOMOKKER, ontwaak uit de prehistorie. dat artikel dateerd uit maart!!

en jij kan het naief vinden, maar als ik zo'n tekst van nijland lees, verslik ik me bijna in mijn aardappel. Kees verwoord het daarna prima, alsof ik mijn eigen gedachten lees. 

en nee hans is niet de enige veratnwoordlijke, dat stelt ook niemand, maar is wel de eindverantwoordelijke van een falende scouting en over jeltema hebben we het al genoeg gehad. Kijken of het met jans beter gaat. 

en als antwoorde op je artikel uit maart, tuurlijk is het moeilijk pareltjes de halen , maar onmogelijk niet (armenteros van heracles, larsson van heerenveen, jorgenson van feyenoord, haller van utecht......)

TomOkker08-08-2017 om 13:55

Kalm blijven campi en beter lezen. Dat dit artikel gedateerd is geef ik zelf ook al aan en je krijgt er nog een goede reden als kado bij.

Mensen hebben het hier regelmatig over falen en wanbeleid, vraag me dan altijd af wat weten die mensen wat ik niet weet, zitten ze met Hansie aan het onbijt of zit men gezellig te kantklossen met Jeltema. Hier wordt maar wat geroepen in de veronderstelling dat het de waarheid is.

Trouwens heb jij je weleens afgevraagd waarom Suarez niet door Heerenveen is gescout

07-08-2017 om 07:32

jullie kennen meneer Nijland toch, altijd mooie praatjes en een grote bek , en ondertussen is de club commercieel dan commercieel. En is de selectie minder dan de beginjaren euroborg , maar dit is verklaarbaar zie interview boerenmacht. wel vind ik dat nijland soms wat meer risico's mag nemen met transfers , hij houd bewust de knip erop , maar waarom is dat?  dat zou ik weleens willen weten , wel vind ik de eerste selectie goed genoeg voor een plek bij de play offs , dit zal ook de doelstelling wezen. Dus we zullen zien heren komende weken , het grunn publiek is erg kritisch , te kritisch vind ik , maar nijland moet gewoon zijn mond houden hierover!

brummie07-08-2017 om 08:57

Ik vind met name het  uitshirt erg mooi. Robey had iets meer oog voor detail, maar Puma hanteert denk ik veel strakkere richtlijnen. Pasvorm broekjes moet je zelf uitvinden en niet vanaf een foto bekritiseren. Wellicht koos van Nieff zelf voor een ruimer broekje. Bij Bacuna en Idrissi ziet het er anders uit.

Snap Nijland zijn uitspraken wel. Er is best behoorlijk ingekocht en veel bankzitters zijn weg. Ondanks wanbeleid bij Twente en slechte prestaties Heerenveen, is het publiek  daar gewoon iets trouwer. Nijland geeft direct ook zelf ook aan dat ze in de spiegel moet kijken.Fc heeft altijd al een heel kritisch publiek gehad, naar mijn mening soms te.  

Soms kijk ik weleens jaloers naar supporters bij clubs zoals Twente, of Engelse clubs  dat ze achter hun club blijven staan, hoe slecht het ook gaat. Vind de insteek hier vaak negatief en het is toch nooit goed. Wellicht Groningse insteek. Zelfs in hoogtijdagen in het Oosterpark in 91 toen Fc een topseizoen draaide, kwamen er ook maar 14.000 tot 15.000 toeschouwers. Alleen volle bak tegen Ajax, Feyenoord en PSV.  Uiteraard gaan er dingen bij onze club niet altijd goed. Maar kijk ook eens wat er wel goed gaat!

campesino07-08-2017 om 09:21

tsja hoe kan het ook anders, brummie is het er weer mee enns. nooit eens een keer een eigen mening.

appie happie07-08-2017 om 10:26

De oorzaak is  , dat Groningen een grote stad is en er veel meer te doen is dan alleen voetbal.In Heerenveen kun je de koeien melken en dat is het dan ook en bij Enschede houdt het land op,dat zijn dus enige oorzaken kortom de mensen daar hebbengewoon niks anders te doen  dar zal het zijn..

Ik vind het werkelijk top dat 10000 mensen op een ope dag zijn geweest echt onvoorstelbaar.wat moet je er.

robin07-08-2017 om 10:50

Brummie ben het met je eens!!  Dat negatieve gelul hier... Wees eens trots op deze mooie club en misschien is het nu iets minder maar ben er van overtuigd dat er weer een mooie periode aankomt met goed spel!!  Zo gaat het nou eenmaal in de voetbalwereld... En dan Nijland maar ophemelen, dan is er geen betere... Haha

Hgz08-08-2017 om 06:59

Als je het allemaal maar best vindt hoe het gaat kom je ook nooit hogerop

BloodyGrunn05008-08-2017 om 10:32

@brummie mee eens

brummie07-08-2017 om 09:32

Het is toch MIJN eigen mening? 

kees07-08-2017 om 09:56

Ja, Brummie tegen de hele wereld.  ...Als ik zeg, Brummie dat het niet goed zit van pasvorm bij die foto met Van Nieff...dan moet jij dat nog eens uitleggen...pfff 

 

 

brummie07-08-2017 om 11:38

Jij begint toch zelf over de pasvorm met je opmerking richting Puma? Vraag me af of jezelf weleens iets van kleding koopt of draagt van Fc. En ik tegen de hele wereld? Dacht het niet, dan zou het wel heel somber gesteld zijn met de gemiddelde fc supporter. Hoor om mij heen wel meer positieve geluiden mbt Fc en ik sta echt niet alleen in mijn mening ontrent bijv. Nijland zijn uitspraak van gister op de open dag. 

Dat er gister meer dan 10.000 mensen afkomen in de vakantieperiode bij fc, is een teken dat de club echt nog wel leeft. Er zijn duidelijk minder seizoenkaarten verkocht, dat heeft meerdere redenen. Feit blijft dat het stadion straks toch weer minimaal 3/4 gevuld is. En niet om alle afhakers, maar volgens mij gaat het erom om de mensen die juist wel gewoon aanwezig zijn straks om de club een warm hart toe te dragen en achter de spelers te staan. Is het glas half vol, of half leeg? Het is maar hoe je het bekijkt. 

Ik kijk uit naar de competitiestart, en dan niet puur naar het resultaat. Met veienden weer richting het stadion, de supporters op de tribune om je heen die je weer tegen gaat komen. Gezelligheid, sfeer, beleving, maar een potje voetbal kijken. Gewoon een heerlijk uitje. En dat ligt niet alleen in handen van sfeergroepen óf een harde kern, maar begint bij jezelf,  als supporter in het stadion. Iedere supporter draagt hier op zijn of haar eigen manier aan mee. Maar geloof me , het grootste gedeelte van de  supporters gaat echt wel uit van het positieve en heeft zin in het nieuwe seizoen! 

07-08-2017 om 12:45

even insteken op wijze kees die overal kaas van gegeten heeft , ben het met brummie eens , althans het gedeelte over supporters! dus brummie tegen een aantal forumleden hier , gelukkig sta ik met een groep die lekker zeurt en scheld maar wel elke thuiswedstrijd weer de fc aanmoedigd in goeie tijden en in slechte tijden. maar dan kom je weer op het puntje dat iedereen weer een andere maatstaaf heeft , maar diezelfde over kritische gasten willen wel weer dolgraag de sfeer terug in het stadion.

kees07-08-2017 om 15:51

Beste Brummie... ik ben óók een echte fan van FC Groningen, vergis je niet.. Ik heb in dat "plus"artikel in DVHN *onlineversie van zondag jl. ) één tussenzin gelezen die ik niet eens genoemd heb, omdat het eigenlijk geen nieuws is:  "Dinsdag is er een bijeenkomst voor sponsoren van de club. Ernst Slagter schrijft:<Dan zal Hans Nijland uit de doeken doen dat het financieel op dit moment er wat minder florisant opstaat... >.

Tot zover mijn kritiek, maakt mij niet happy op zich, maar...zeg nou zelf:  het gaat toch allemaal over zorgen voor een goed seizoen.  Niet verhullen de werkelijkheid, maar ik begrijp ook dat ze niet in een negatieve spuiraal willen terecht komen... 

Vandaag prachtig weer, en vakantie...wat wil je nog meer?

Groet  !

Arthur07-08-2017 om 10:35

Het is na mijn mening niet lastig te zien dat de selectie een paar klasses beter is dan eind vorig jaar.

Warmerdam ipv Van nieff 

Kane ipv Hiariej

Te wierik ipv Reijnen

Doan ipv tibbling

Veldwijk ipv sorloth en Linssen

Dus zeg maar op welke posities we er minder op zijn geworden. Ik zou zeggen wacht op het resultaat tegen Akkrum-Zuid voordat we weer het hele beleid lopen af te kraken. Nijland&co hebben dit jaar gewoon uitstekend zaken gedaan tot nu toe. Ze hebben zelfs hoog ingezet op Kodro en een Iraniër die spectaculaire goals maakt. Ik vindt dat je hem op dit jaar weinig kan afrekenen.  Nijland zegt dat er flink geïnvesteerd is is ook zo vervolgens klagen mensen dat Spelers die zaterdag 3 niet eens aankunnen zijn vertrokken hoe kun je nou Nijland afkraken dat ie Sorloth Hiariej Maduro Payne hoessen heeft verkocht. En voor de rest dat verkocht is zijn degelijke vervangers gekomen come on zeg. 

campesino07-08-2017 om 11:05

Niemand kraakt hier het hele beledid af, maar nijland snapt iets niet, nou de oorzaak lijkt me duidleijk. en of je het nou leuk vind of niet zitten we al jaren in een neerwaartse spiraal, zowel qua voetal, vermaak, financiën als toeschouwersaantallen. 

ook ik heb weer hoop op een goed jaar, maar gweldig geinvesteerd is er niet. en je kan hoog inzetten op spelers, maar als ze niet komen wat heb je er aan?

kane komt voor hateboer en warmerdam voor davidson en die doab is nog maar afwachten. we hebben dezelfde problemen als vorig jaar. gebrek aan snelheid achterin en een zwak middenveld.

 

TomOkker08-08-2017 om 13:42

Denk dat Nijland het heel goed begrijpt misschien dat jij iets over het hoofd ziet.

07-08-2017 om 11:25

Wat een zielig gezeik mbt Nijland. Z'n criticasters mogen z'n veters nog niet eens strikken.

 

Hele mooie shirts btw

07-08-2017 om 11:30

Jammer dat we deze Balkanbikkel niet afgelopen winter hebben kunnen binnenhengelen.

 

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/754753/-ajax-heeft-heel-solide-verdediger-binnen-contract-voor-drie-jaar-ligt-klaar-.html

Hgz07-08-2017 om 11:37

 Er komen pas mensen terug naar het stadion als het voetbal beter wordt dat moet Nijland toch ook weten. De selectie lijkt wel sterker dan vorig jaar maar om echt mee te doen met Utrecht ,Vitesse en AZ zal er nog een goede verdedigende middenvelder, die dit team nog nodig heeft moeten bijkomen, dan zie ik het wel zitten dit seizoen.

Rob197007-08-2017 om 12:25

Op dit moment kun je je ook nog niet meten met deze clubs, allemaal clubs die geld op een andere manier binnen krijgen, waarvan AZ het uit een goede organisatie doet. En een speler verkopen voor 15 miljoen helpt ook wel. 

Daarom zijn wij er niet slechter uitgekomen. De middelmaat is gedeeltelijk vertrokken en er is goed op ingespeeld. Nu is het afwachten hoe het in het seizoen uitpakt. Zolang Mahi en Padt er nog zijn heb je beschikking over twee goede spelers, mochten ze weggaan, staat er ook weer geld tegenover. 

Op Kodro is vol ingezet met financiële middelen zelfs, hiervoor is voor veel minder geld Veldwijk gekomen, die een erg goede indruk achterlaat ook nog.  Verder is er nog redelijk weinig geld uitgegeven, alleen maar positief. Nijland speurt en zoekt geduldig naar de juiste versterkingen, maar dat moet wel in samenspraak met de trainer.

Faber is op dit moment tevreden met zijn spelers, hij is wel de verantwoordelijke man die de elf op de juiste plaats moet zetten. Zoals wel vaker geschreven hier het is nog geen 1 september. Mocht het krachtsverschil in begin van de competitie drastisch tegenzitten, dan zijn er nog middelen om te reageren. 

Zondag weten we meer hoe de sfeer binnen de club zal zijn. De voorbereiding is goed verlopen, met daarin een vorm van spelen die ontwikkelt is. Mocht dit goed uitpakken, dan zijn de twijfelaars na de vakantie gewoon weer in het stadion. 

Hgz07-08-2017 om 12:49

Je kunt ook met weinig geld goede spelers halen als je maar goede contacten hebt en goed kunt scouten. Nijland heeft een jaar de tijd om naar de juiste spelers te speuren,nu komt het erop aan om weer supporters naar het stadion te trekken. Als Faber denkt dat hij geen spelers meer nodig heeft dan heeft hij het mis denk ik. Er is echt nog een goede middenvelder nodig vind ik, maar ze moeten het zelf maar weten we zullen het wel zien.

07-08-2017 om 12:05

Treinst Nijland we missen een soort kieftenberg op het middenveld 

Hgz07-08-2017 om 12:26

precies, zien Faber en Nijland dat nou niet of is het geld weer op? Met Bacuna en Jensen is het middenveld te licht

skjipke07-08-2017 om 12:29

Ik heb er wel weer zin in, maar...

Ik hoop dat het de eerste wedstrijd goed zit. Mentaal, maar vooral fysiek en met strijdlust. Wanneer dat overslaat op de tribunes en weer terug naar het veld, kan het een leuk seizoen worden! Als het weer zo'n start wordt als vorig seizoen met dat zomeravond voetbal als tegen Feyenoord....

hertopwil07-08-2017 om 12:50

ja de nieuwe shirt is oké,alleen jammer dat er geen namen op komen van spelers

verder vindt ik de uit shirt niet zo (maar das mijn mening).

Verder hoorde ik van vrienden van Nijland( toch wel erg afgesabbeld hier) dat er mss toch wel 1 a 2 nieuwe spelers bij komen.

dus vroeg ik (ff slim zijn ja) wanneer ,zei die slimme meneer tegen me "na de winter stop"

 

Maar mensen we moeten toch met zijn alleen achter de FC blijven staan. Hiet op BM lekker onsgal speugen en dan de volgende pot maar weer opnieuw kijken.

FORZA FC GRUNN

appie happie07-08-2017 om 13:10

Nou beste mensen,ik ga uit van een overwinning zondag..let maar op er is een aardige selectie...en de eerste wedstrijden van het seizoen zijn altijd anders zitten vol vreemde uitslagen ed.niet dat het vreemd is dat de fc zondag wint  maar meer in het algemeen.

Zondag middag 16.45   present...ik wel..speciaal  voor deze wedstrijd vakantie uitgesteld  , dat kan makkelijk als je eigen baas bent natuurlijkik zeg 2-0.

 

rob roy07-08-2017 om 13:56

Nieuwe catering,Appie.......prima "aaierbal'n".

appie happie07-08-2017 om 14:03

Ahha RobRoy  wie wil er nu nog eierballen

M0i07-08-2017 om 18:34

Iemand die van zn luizen af wil 

appie happie07-08-2017 om 20:04

arjan1609197207-08-2017 om 13:37

Ajax,feyenoord en psv zullen gaan uitmaken wie nummer 1,2 en 3 worden. persoonlijk denk ik dat utrecht en vitesse sterker zijn dan FC Groningen . Akkrum zuid heeft ook een aantal goede aankopen gedaan en twente heb ik te weinig zicht op Maar die verassen mij ook altijd met een paar leuke huurlingen.

ik denk dat FC Groningen moet gaan voor de plek 5 t/m 8 en als er nog een goede verdedigende middenvelder bij komt ala Kieftenbelt dan zie ik het helemaal zitten.

hoop natuurlijk dat padt en Mahi nog een jaar blijven en een tropische verassing aan de selectie toevoegen, bijvoorbeeld mexicaantje en we gaan verassen dit jaar !

 

Ik zeg Groningen- akkrum zuid 4-1

rob roy07-08-2017 om 13:58

2 x Veldwijk met een "hattrick" , dan kom je nog twee doelpunten tekort, Arjan.

kees07-08-2017 om 15:59

een hattrik, Rob Roy...was toch 3 goals in mijn herinnering ?

robin07-08-2017 om 18:49

Tellen is moeilijk als je wat ouder wordt... 

arjan1609197207-08-2017 om 18:55

hatrick Veldwijk, en mahi dat zijn er 4 ! daar doen we het voor toch ?? ;-)

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!