Terug

Deel deze pagina:

Fotoalbum Feyenoord - FC Groningen 1-0

Door Redactie 6 reacties

Hierbij een fotoreportage van de wedstrijd Feyenoord - FC Groningen.

Reacties:
campesino26-11-2018 om 13:31

Nog even afwachten hoe de volgende wedstrijden gaan, maar als he tot de wintersop nog 6 punten pakt zou uk het met deze selectie doen. Of er moet zich al een buitenkansje voordoen.

Dus niemand erbij en net als overmars zeggen: in de winter vertrekt niemand. Als doan en mahi blijven eindigt groningen gewoon tussen plen 9-15.

Dus doan hoe dan ook niet verkopen en v d zomer minstens 10 miljoen vragen. En dan is de grote vraag, hoe investeert groningen deze miljoenen.

In een niewe kostic of doan if in spelers als femi, veldwijk en hoesen. 

Fan op afstand26-11-2018 om 19:00

Hrustic staat in de belangstelling van 2 Engelse clubs. Verkopen en gaan voor een betere vervanger. Mahi heeft nog niet bijgetekend. Misschien in de winterstop verkopen voordat hij gratis de deur achter zich dicht doet en ook daar een goede vervanger voor halen. Voldoende spelers die voor niet al teveel geld op te halen zijn omdat ze weinig aan bod komen, niet voldoen of ook een aflopend contract hebben. Dus FC: actie

26-11-2018 om 19:34

Mahi heeft toentertijd aangegeven dat hij niet weggaat zonder dat FC-Gronigen een bepaalde som voor hem vangt. Dus, of hij tekend bij of hij gaat in de winterstop verkassen. Voldoende spelers die voor niet al te veel geld kosten zijn er niet. Spelers die bij andere clubs niet aan bod komen of niet voldoen, hoeven ook niet naar FC-Groningen te komen. Afdankertjes bij andere clubs renderen ook niet bij ons. Het enigste wat er moet gebeuren is dat er in de winterstop geprobeerd moet worden het team dat er nu staat, bij elkaar te houden, een vervanger voor Cassiera te halen en eventueel een verdedigende middenvelder aan te trekken. Doan met volgens mij het seizoen afmaken en dan de stap naar de top in Spanje of Engeland maken. In GEEN geval naar Ajax of PSV want die clubs willen altijd voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Doan z'n ambitie is om bij een club te komen die de Champions Leaque kan winnen, nou dan moet hij niet in Nederland blijven want hier winnen ze die cup nog niet in de volgende 25 jaar. En......voor eventuele calamiteiten heeft dhr.Ron Jans z'n lijstje voor nieuwe spelers allang klaar. 

Groen hart27-11-2018 om 20:18

Jans en zijn lijstje pffff hou op bracht ons niets .

blauwevogel27-11-2018 om 05:50

Agree Cambell , buiten Hrustic(geen basis materiaal) alleen als er een grote club komt voor Mahi of Doan dan zijn ze natuurlijk weg en met hans zijn 50 % regel kunnen we ons wel degelijk versterken , bv een betere speler in de spits een am en een jeugdige japanner!!

27-11-2018 om 12:36

Oké Blauwevogel, Hrustic mag van mij wel naar een andere club, heeft trouwens pas bijgetekend,dat wel. Hierboven wordt voor Doan een afkoopsom van 10 miljoen genoemd. Met de zgn. 50% regel zou je een vervanger kunnen aantrekken voor een bedrag van 5 miljoen. Met de transfergekte en de prijzen die daarmee samengaan vraag ik mij dan af of er wel iets te halen is die vergelijkbaar is met Doan. Als je dan ook nog een verdedigende middenvelder wilt aantrekken dan blijft er van die 5 miljoen niet veel meer over, of het moet al zo zijn dat er in Azië nog een pareltje rondloopt die de stap naar Europa wel wil maken. Maar bedenk wel dat ieder schot geen eendvogel is, dus het kan ook zo maar mislukken. Ik denk dan maar, er loopt ook nog wel iets leuks in de KKD rond b.v ene Hussein Dogan bij Top Oss. Misschien het proberen waard, je weet maar nooit. 

campesino28-11-2018 om 13:41

CAMBELL/ROBROY  

Voor 5 miljoen een vervanger aantrekken is gekkenwerk. je zou dan 2-3 groeibriljantes van een miljoen aan moeten trekken  (en de andere 2 miljoen in de spaarpot) en hopen dat er 1 voltreffer bij zit. uit de keukendivisie? Behalve de spelers van sparta blijken dat altijd miskopen te zijn en sparta doet de spelers ook niet voor een appel en een ei weg (zie chabot) mischie kan doab of postma nog een japanse verassing tippen of toch maar weer zaken doen met louche balkanzaakwaarnemers. Probleem is dat nijland er dan niet meer is en ik hoop dat onze nieuwe prdesident deze miljoenen niet verbrast

M0i28-11-2018 om 19:30

Ah gelukkig, ik ben niet de enige die denkt dat Cambell het alter ego is van een verwoed poster uit het verleden 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!