Terug

Deel deze pagina:

Fotoalbum PSV - FC Groningen

Door Redactie 7 reacties

Vanuit de nok van het Philips Stadion hierbij een fotoreportage van de wedstrijd PSV - FC Groningen van zondagmiddag. Onze fotograaf kon niet hoger in het stadion zitten als die middag, of moest op het dak gaan zitten...

Voor de zesde keer dit seizoen bracht trainer Ernest Faber een debutant binnen de lijnen en dat is een groot compliment naar de jeugdopleiding van de FC. Tim Freriks mocht vanmiddag zijn debuut maken. Een jongen afkomstig van KFC en sinds 2016 speelt voor FC Groningen, eerst in de onder 19 en dit seizoen in het beloften team van Alfions Arts. Na blessureleed en ziekte mocht hij dan vanmiddag een paar minuten maken. 

Reacties:
07-05-2018 om 01:35

voorspelcompetitie met 8e plaats voor Appie Happie... nou en dat zonder die voorspelde overwinningen, Appie, of heb je stiekem veel gelijke spelen aangekruisd?

Ik heb dit seizoen niet meegedaan...was er flauw van.  maar volgend jaar ga ik extra zorgvuldig naar de kansen en voorspellingen kijken... staatsloterij weer niks gewonnen, toto ook niet... dan maar BM ...(on)voorspelbaar alles bijelkaar 

 

appie happie07-05-2018 om 09:55

Kees  ik was dit seizoen net Pec Zwollen  eerste helft stond ik regelmatig in de top 3...na de winterstop  zat ik er vaak naast..gisteren had ik (lees terug) o-o voorspeld alleen had ik 1-1 ingevuld(vergeten aan te passen) maar boeie....

Eigenlijk vul ik de voorspelcompetitie reeds weken van te voren in..dwz zodra het kan..

07-05-2018 om 07:56

Cassiera naar de FC?

07-05-2018 om 11:27

zou de eerste pure winst zijn van het aabntrekken van spijkerman ...ajax moet weer ruimte maken voor de instroom, ebn stalt graag een speler voor een jaartje...dat betekent ook dat Groningen een optie tot koop moet bedingen...maar ze hebben bij A|jax de transferwaarde lop 5,5 gezet... is wel een beetje boven de maat van de FC. 

Ik juich zijn komst toe:  eindelijk gaan we een lang vervulde wens van de FC om het Ajax van het Noorden te zijn, ook uitvoeren...de vorige keer ( toen o.a. Burnet kwam ) hadden ze wel de intentie maar niet het geduld om hier aan te bouwen. Trainers willen ook graag hun zin ...  ER GLOOIRT IETS MOOIS VOOR VOLGEND SEIZOEN: vol voor iedere overwinning gaan !   

GerdaS07-05-2018 om 11:26

Volgens de telegraaf wel  

07-05-2018 om 11:41

Toch bijzonder dat hij bij Kentucky Fried Chicken is weggeplukt, deze Freriks.

 

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=328658

Zou ook goed voor Antuna zijn. Goede spits hoor

07-05-2018 om 11:46

Ander onderwerp. We horen niets meer over de opvolger van Kemkers. Terwijl dat wel beloofd was door Nijland. Kan BM redactie daar niet eens achteraan?

07-05-2018 om 12:06

ik gun je die informatie...maar doorzie jij niet dat er met Jans'komst bij de club door Hans Nijland een "restauratie" is gepleegd van het centraliseren van de macht:  Ik kan niet in de toekomst kijken ( jij wel?) maar sluit een tweemansschap -- zoals nu in feite bestaat- in de praktijk niet uit, en iedere andere medewerker moet zich daaronder geplaatst zien.

07-05-2018 om 12:14

Kees, ik vermoed dat er geen opvolger komt. Ben het met je eens...alleen is het een journalistieke taak de club te bevragen

 

brummie07-05-2018 om 12:24

Zie Cassiera graag komen, lijkt me een prima aanwinst, ondanks huur. Lijkt me verdienste van de goede verhoudingen tussen Veldmate en FC. 

Rob197007-05-2018 om 12:46

Groningen wilde hem in de Veldmate tijd al halen, maar was later onhaalbaar. Veldmate heeft hem toen naar Ajax gehaald, en bewijst Groningen nu weer een wederdienst. Spijkerman heeft hem veel zien spelen, die zou toch wel weten of het voldoende is om van toegevoegde waarde te zijn. Direct in de voorbereiding mee starten en zien wat het wordt. 

07-05-2018 om 12:52

scioutingwerk werd bij Ajax  in 2016 al door Veldmate gedaan, Die speler is erg duur gekocht ( plm. 5 milj) Spijkerman kent hem natuurlijk ook goed. maar ik denk dat Edo Ophof geen cadeauitjes weggeeft.  Nemen ze het salaris over voor een seizoen ( 350.000 ) dan zal Ajax na een jaar weer bekijken of ze hem voorAjax 1 houden of dat er geen plaats voor hem is..gevalletje Danny Blind...langzaam ontwikkelen en steeds beter worden.

Iets anders:  Ervan uitgaande dat Veldwijk weggaat ( verhjuurd wordt ) en Mahi missch nog blijft,  dan zou er met Romeiro en Van Weert en Cassierra en Hrustic een overbezette aanvalslinie zijn..Maar dat bi3edt iook mogelijkheden . Interessante ontwikkeling voor Van Weert.  

marcelfcg07-05-2018 om 13:57

Lijkt mij inderdaad ook te maken te hebben met Henk Veldmate die daar zit en niet met de komst van Spijkerman want die is daar weggestuurd. En bij een dergelijke speler is het van Ajax zijde logisch dat ze geen verkoopclausule willen aangezien zij 5,5 mln Euro voor deze jongen hebben betaald. Dat bedrag kan de FC toch niet neerleggen. Dus dan wordt het huren zonder koopclausule of geen huur. Ik zeg laat maar komen.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!