Terug

Deel deze pagina:

Jong FC Groningen - Harkemase Boys

Door Wouter Pauwels 2 reacties

Ook Jong FC Groningen kwam gisteren niet tot winst maar toch een aantal foto's van hun wedstrijd hier.

Reacties:
alexvl06-11-2017 om 16:50

Mimoun Mahi is sinds vorige week weer terug bij FC Groningen. Zijn teamgenoten hebben dit als professionals geaccepteerd, maar volgens RTV Noord zijn ze hem in werkelijkheid kwijt.

Mahi zou teleurgesteld zijn na de zomerse transferperiode, zeker nu zijn club dramatisch presteert. Tegen Willem II resulteerde dat in een verbale uitbarsting. "Lars Veldwijk kampt al enige tijd met privéproblemen. Dit heeft Mahi gebruikt om zijn ongenoegen te uiten over een situatie die zich vlak voor het einde van de wedstrijd afspeelde. Deze uitingen waren zo serieus en ernstig van aard dat de honden daar geen brood van lusten, aldus sommige spelers", zo schrijft de regionale omroep.

Spelers van FC Groningen zou 'helemaal klaar' zijn met Mahi. Veldwijk zou flink zijn geraakt door dit voorval, maar kan rekenen op brede steun vanuit de groep. Na diens treffer tegen Heracles Almelo was dat terug te zien in het gezamenlijke juichen. "Dat een groot deel van de groep klaar is met Mahi, dat is duidelijk. En in deze zware sportieve tijden is een verdeelde spelersgroep alles behalve wenselijk."

Zijn teamgenoten zouden professioneel willen blijven in het belang van de club, maar een vertrek van Mahi in januari lijkt onvermijdelijk. De betrokken partijen willen niet reageren.

appie happie06-11-2017 om 16:56

Duidelijk..

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!