Terug

Deel deze pagina:

MATCHDAY FC GRONINGEN - FORTUNA SITTARD

Door Redactie 6 reacties

Prima voetbalweer en op papier favoriet! Winnend zien af te sluiten en het officiële afscheid van onder meer Algemeen directeur Hans Nijland (die ook nog jarig is), zijn voor vandaag de hoofd ingrediënten op het groen-witte menu. De aftrap is om 14.30 uur, de scheidsrechter van dienst is dhr Manschot. Opvallende details, de Zuid Limburgers verloren na de winterstop al hun uitduels en hebben (samen met Excelsior) de meest gepasseerde achterhoede.

In december eindigde de heenwedstrijd doelpuntenloos. FC Groningen dat voor de pauze in overtal kwam te staan na de rode kaart van Smeets, wist het verschil maar niet te maken en ontsnapte zelfs aan een nederlaag na het schot van Dammers op de kruising.

Dat zal vandaag sowieso anders moeten want de prijzen worden de komende vier dagen verdeeld. En mocht FC uiteindelijk nipt naast de play-offs grijpen, moet het de huidige marge op de ranglijst (ten opzichte van SC Heerenveen) in tact zien te houden. 

Update 13.30 uur: Gladon in de basis, Bel Hassani start niet in de basiself.

De opstelling: Padt, Zeefuik, Te Wierik, Chabot, Handwerker, Reis, Memisevic, Doan, Gladon, Sierhuis, Mahi

COME ON FC!

Reacties:
appie happie12-05-2019 om 08:52

Waarom geen Gladon!!tenminste als ik uit mag gaan van de hier boven getoonde opstelling.(kan ook iets anders zijn)

Ik zou Gladon opstellen ipv Mahi..of Sierhuis op de bank...

Sinds lange tijd heb ik weer zin om te gaan vanmiddag..ff patatje  voor de ingang  niet in het stadion  die veel te zoute en te dure troep vreten ze zelf maar op.(sorry zeg ik het weer).

In ieder geval   we hopen eindelijk eens op ern overwinning meet meer dan 1 doelpunt verschil..

Ronnie 12-05-2019 om 13:10

Vandaag nemen we afscheid van Nijland, soms verguisd, vaker geprezen. Zonder deze man speelden we nu tegen top oss en utrecht 2.

Hans oprecht bedankt voor alles wat je voor de fc en dus ook ons hebt gedaan. Het ga je goed.

Bikkel 12-05-2019 om 14:39

Chabot afgehaakt... Vd looij vervanger... Lekker dan 

Oeleoptak12-05-2019 om 15:03

Spel onsamenhangend. Beste kansen voor de tegenstander, in de beginfase.

Oeleoptak12-05-2019 om 15:45

Gladon scoort dus weer. Zeker een contractverlenging waard. Een goede kopper in het strafschopgebied is altijd nuttig omdat je anders een verdediging vaak niet kunt breken. M.n. In thuiswedstrijden worden tegenstanders vaak zo teruggedrongen dat je er voetballend niet meer doorheen komt.

A Matter of Honor13-05-2019 om 19:53

Een ander opvallend detail is dat FC-Groningen op NAC en DE Graafschap na, de minst scorende ploeg in de eredivisie is, dus zal er een scorende opvolger van Mahi moeten komen. Gladon in de spits en Sierhuis terug naar Ajax. Een transfervrije Matusiwa wordt in diverse topics genoemd. Naar mijn mening een zelfde kwestie als Sierhuis, een harde werker maar weinig rendement. Er zullen wel betere scorende spitsen rondlopen, of in Nederland danwel in het buitenland. Wie weet wat Nijland en Fledderus in Servië hebben opgeduikeld.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!