Terug

Deel deze pagina:

MATCHDAY - PEC ZWOLLE - FC GRONINGEN!!!

Door Tom Kuiper 20 reacties

MATCHDAY! Vanavond is het zover, de uitwedstrijd tegen Zwolle. Vaak goed voor een gezellig uitvak en drie punten! Dit seizoen zijn de rollen omgedraaid. PEC Zwolle draait goed en verloor nog geen thuis wedstrijd. Onze FC heeft nog geen uitwedstrijd gewonnen en het is de hoogste tijd om daar verandering in te brengen! 

FC Groningen heeft ongetwijfeld een goed gevoel aan de wedstrijd tegen Twente over gehouden. Oke, het spel was nog niet altijd even goed, maar de strijd en passie van afgelopen zondag is wat de trainer en supporters graag willen zien. Er reizen 500 FC supporters hun ploeg achterna, dat moet natuurlijk een enorme boost geven.

Door de blessure van Lars Veldwijk staat van Weert in de spits. De opstelling is verder ongewijzigd ten opzichte van de wedstrijd tegen Twente. 

De vermoedelijke opstellingen: 

FC Groningen: Padt, te Wierik, Memisevic, Reijnen, Warmerdam, Bacuna, Jenssen, Doan, Idrissi, van Weert, Mahi

Pec Zwolle: Boer, Ehizibue, Marcellis, Freire, van Polen, Bakker, Saymak, Thomas, Namli, Nijland, Mokhtar 

Gaat onze FC er weer met drie punten vandoor? Het word een zware kluif, dat is zeker!

 

COME ON FC!

Reacties:
kees30-09-2017 om 05:49

slim dat Drost niet speelt...die jongen wordt daar uitgefloten en kan het alleen maar verkeerd doen in die wedstrijd. Doan verwacht ik veel van.   Ik weet niet precies, maar Memisevic en Reijnen samen achterin, hoe ging dat in de vorige wedstrijden?  Vwb bank, daar gaan een hoop jonkies mee, die gaan dus minuten maken. 

Ik denk dat Jans een supernerveuze avond heeft.

Als Groningen slim is, dan benutten ze de eerste helft om een of twee doelpunten te maken.  Komt het nl. op het laatst van de speeltijd aan,  dan zie ik Zwolle toch winnen...  Maar eerst maar die wedstrijd spelen.

 

M0i30-09-2017 om 08:23

Reijnen was tegen Twente best goed. Zowel verdedigend als in de opbouw. Memisevic verdedigend ook prima, maar was vooral aan het ruimen, opbouwend dus een stukje minder. Maar met zn twee hadden ze het aardig onder controle.

Jegelkser30-09-2017 om 18:51

Ja mimesevic en Reijnen doen het best aardig. Ook ter wierik doet het goed als rechtsback. Ben benieuwd naar vandaag. Zwolle heeft veel snelle en wendbare spelers voorin lopen. Het is een vrij jonge bank, maar ik hoop dat zij eerder een kans krijgen dan Drost. Van nieff ook al heel lang niet zien spelen.. overigens snap ik niet waarom Mahi zo wordt opgehemeld? 

Ronnie 30-09-2017 om 21:39

Toch lastig dat motiveren. Schrijf ik in een post een motiverend verhaaltje voor van Weert. Scoort ie 1x maarrrrr volstrekt onnodige en domme rode kaart. Hoessen maar in de spits volgende week.

FCG-Forever30-09-2017 om 21:42

Was weer bagger... 

appie happie30-09-2017 om 21:44

Nooit weer naar een uitwedstrijd...hoezo overtuiging..zit niks in   waardeloos kut elftal  is het sorry.

 

Rode kaart was eigenlijk niks..

 

Echt voor mij nooit  weer...en eigenlijk thuis wedstrijd ook niet....is de moeite van alles niet waard..

Nu 1.20 rijden en zien hier uit te komen...ok ben thuis Kees..en weer rustig.

kees30-09-2017 om 22:51

ik had jou en je dochter  méér gegund...maar gek genoog FC groningen niet !  Faber wil een systeem spelen waar hij een heel seizoen lang voorbereiding voor moet gebruiken...dwz we zullen op het laatst van het seizoen best wel in de middenmoot eindigen, maar veel om het lijf heeft het allemaal niet:  waar is nou het zelfvertrouwen van die "sjokkende spelers", en waarmee winnen ze nou eens duels?  en waar is de nr 10.. Meeste kansen voor PEC, en dus verdiende overwinnaar. 

Nog als opmerking: Bacuna is geen verdediger, hij heeft soms een hele snelle counbterpass, maar vertraagde het spel ook weer, en het wisselbeleid van de trainer was (wéér)  niet best.    

robin30-09-2017 om 21:46

Na drie gelukkige punten vorige week na uiteraard een bagger partij vervolgen we vanavond weer zoals gebruikelijk...Geen woorden meer aan vuil maken... Wordt toch niet anders... Ga donar maar supporten, dat zijn pas vechters 

tante jannie30-09-2017 om 21:47

gron speelde beste wedstr vh seizoen, maar doordat dat blind paard kom je met 10 man te staan. gron had zeker een punt verdiend, maar helaas.

in de winterstop wel op zoek naar een echte spits

veldwijk en weert zijn 1e div spitsen weg ermee !!

tante jannie30-09-2017 om 21:47

gron speelde beste wedstr vh seizoen, maar doordat dat blind paard kom je met 10 man te staan. gron had zeker een punt verdiend, maar helaas.

in de winterstop wel op zoek naar een echte spits

veldwijk en weert zijn 1e div spitsen weg ermee !!

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

M0i30-09-2017 om 21:47

Ontzettend domme kaart van van Weert. Nergens voor nodig. Volgende week geen andere optie dan Mahi centraal en Antuna op rechts. Overigens opvallend dat je bij verwurgen wegkomt met geel. Eerder al Kramer na 2x (Lindgren en Reijnen) en nu die Ebijiezowee. Verder weer matig voetbal van twee kanten. Goed oplettende grens trouwens. Ben benieuwd of ie dat ook in een volle Kuip durft.

Jegelkser30-09-2017 om 21:54

Ik vond het op de eerste twintig minuten na niet verkeerd. Doan is echt vele malen beter dan drost. Mahi en idrissi eigenlijk niet gezien. Van weert is niet echt een speler die ballen vasthoudt waardoor de rest kan aansluiten. Warmerdam en ter wierik heel goed vandaag. 

Ronnie 30-09-2017 om 21:54

Wie zet nou Drost ook in aan het einde van de wedstrijd? Dan wil je ook geen punten halen. Trainer weg!

RKR30-09-2017 om 21:55

Vond Groningen helemaal niet zo slecht. Zwolle is de ploeg in vorm en thuis foutloos. Na de 1-2 hadden ze Zwolle tegen de muur en had de 3-1 uit die kansen moeten vallen, dan is het wel gespeeld. Vervolgens valt die 2-2 eigenlijk uit het niets en lijkt het op een gelijkspel wat ook niet slecht zou zijn geweest. Tot slot die domme slotfase en je geeft onnodig een punt weg.

Reactie verwijderd door redactie

Supporter 05030-09-2017 om 22:00

Faber neem de eer aan jezelf!! Please!!! Je maakt de club kapot! Je zie frustraties wissels pas na 90 minuten.. Mahi zat er al lang door heen.. idrisi gefrustreerd .. je maakt de club kapot!! 

harley30-09-2017 om 22:02

Idrissie liet z'n man teveel lopen. Toen Drost erin kwam zei ik:"kut..gaan we toch nog verliezen"..Loopt ie half met Mothar mee en is hij hem ineens kwijt. Kan gebeuren..maar toch weer Drost.

rode kaart voor v/d Weert had verder niet zo'n invloed hoeven hebben. Onzin om te zeggen dat de spitsen ineens niets zijn. Ook de verdediging niet. Het probleem zit hem in het midden. Hoewel ik Bacuna vrij aardig vond spelen..

Jegelkser30-09-2017 om 22:04

Waarom drost en hrustic erin brengen als je met 10 man komt te staan en niet een verdediger bij. Van nieff heeft een helft warm gelopen en larsen had gekund. 

appie happie01-10-2017 om 10:35

Ik snap werkelijk niet wat faber in drost en hrustic ziet.is echt allebei toch niks..

Maar zal wel gebrek aan beter zijn..

Japie5930-09-2017 om 22:09

Het kan toch niet waar zijn dat Reijnen de volgende keer weer speelt. Slap het duel in gaan. Niet koppen, vertragende factor. En dan die ruimte steeds op het middenveld! Jensen die steeds terug speelt. Gelijk de bal weer kwijt bij een lange bal van Padt. Tjongejonge..... 

Nooit zit er een plan achter dit voetbal. Dat reken ik Faber en zijn companen ten zeerste aan.

Nu moet er weer meer agressie in zegt Faber. Man, verzin een plan en doe er wat an! 

kees30-09-2017 om 22:54

wedden dat Faber weer wisselen gaat volgende wedstrijd !  Veldwijk voor geschorste Van Weert, en Drost voor Doan en Larsen weer in de verdediging...  zijn we weer terug bij het elftal van begin dit seizoen

jvantilt01-10-2017 om 08:57

Pluspuntje: ze hebben er weer keihard aan gewerkt om een dramtische pot te 'voetballen'. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!