Terug

Deel deze pagina:

Fotoreportage FC Groningen - FC Twente

Door Jan Koopman 5 reacties

Reacties:
21-08-2016 om 21:08

http://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/682810/oud-middenvelder-van-groningen-en-ado-zoekt-club-zie-ik-zeker-zitten-.html

 

We kunnen nog wel een sgratis middenvelder met een groen wit hart gebruiken

21-08-2016 om 21:27

Holla nooit meer terug halen !

Marco21-08-2016 om 22:17

Pijnlijk om te zien hoe een opgeschoten puber (Unal) in 1 helft een ploeg met een begroting van 18 miljoen declasseerd.

Mouwen opstropen daarna was bewonderingswaardig. In alle linies is er kwaliteit te kort, waarbij Mahi en Idrissi nog de lichtpuntje voor betere tijden zijn. 

Voorzetten zullen op Vd Weert moeten worden gegeven. In zowel de oefenwedstrijd tegen Southampthon als nu 3 competitie wedstrijden is onze spits nog niet in stelling gebracht. Trainen op aanvalspatronen, zelf kan vd weert geen kans afdwingen (evenals Sorloth en Hoesen).  Alernatief is om Mahi in de spits te zetten, deed het daar vorig jaar aan het begin van het seizoen heel aardig. 

 

 

 

21-08-2016 om 23:44

Huur Tapia maar van Feyenoord. 

hertopwil23-08-2016 om 12:37

Waarom zijn er op dit moment nou zoveel spelers onder de maat,komt het door de strake training wat Faber heeft gedaan!!!!!

Kan me haast niet voorstellen. Maar wat is er dan aan de hand. Want als ik naar de spelers materiaal kijk hebben we we toch een paar goede voetballers in onze FC zitten. Oké achter in met nog wat wennen aan elkaar , maar vond beide nieuwe lingen best redelijk spelen. En dan nog dit,waarom hebben wij toch zulke problemen met doelpunten maken(dit is de laatste jaren zo wie zo een groot probleem)  Ik hoop echt voor Faber dat hij het team aan het draaien krijgt,ook al was het maar gewoon om die Derksen(vi) de BEK te snoeren.  Wijgaan nu straks op vakantie maar zal zeker de FC volgen,en als ik terug ben hoop ik op iets anders dan nu.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!