FC Groningen Onder -23 thuis onderuit tegen Scheveningen

De laatste wedstrijd van dit jaar is geëindigd in een 2-1 verlies. Jim de Leeuw opende namens FC binnen 20 minuten de score. Maar nog geen zes minuten later werd het 1-1 door Leroy Resodihardjo. Kort na rust kwam Scheveningen op een 1-2 voorsprong, weer door Leroy Resodihardjo. Ondanks aandringen om nederlaag zeven van dit seizoen te voorkomen kwam er geen verandering meer in de score. Jong FC staat negende. Op de plaatsen 10 t/m 13 hebben respectievelijk DVS'33 Ermelo, Stedoco, Harkemase Boys en ONS Sneek evenveel punten als FC. Op zaterdag 14 januari wacht in Ermelo de wedstrijd tegen DVS'33.

Opstelling FC Groningen (statistieken via FC Groningen)
Stefan van der Lei; Jim de Leeuw, Joël Amakodo (83. Michael Breij), Roland Baas, Amir Absalem; Glenn Bijl (c), Robbert de Vos (73. David Browne), Gerald Postma; Pier Veldman, Gijs Jasper (73. Tim Waterink), Ajdin Hrustic.

Rest bank: Nick Borgman, Tim Riksman, Yassine Zakir, Nicolo Pozzebon.

Opstelling SVV Scheveningen
Sven Wolsheimer; Rubin Koorndijk, Peter Jungschläger, Samir El Massaoui (c), Ricardo Samoender; Mehmet Aldogan (88. Barry Rog), Levi Schwiebbe, Leroy Resodihardjo, Mitchel de Vlugt (84. Esin Gila); Rensy Barradas (14. Sandro Calabro), Tim Peters.

Rest bank: Maurice Langstraat, Marvin Nieuwlaat, Jordy de Bruin, Jos Ghijsels.

Toeschouwers: 250

Scores: 19. Jim de Leeuw 1-0, 25. Leroy Resodihardjo 1-1, 52. Leroy Resodihardjo 1-2