FC Groningen onder-23 verliest thuis ruim van FC Volendam

Door Lukas van der Wal 4 reacties

FC Groningen onder 23 heeft vanmiddag op Corpus den Hoorn een ruime nederlaag geleden tegen de leeftijdsgenoten van FC Volendam. De Palingboeren wonnen na een uiterst effectief verlopen tweede helft met 4-1. De thuisploeg had grotendeels het betere van het spel maar zag dit niet tot uiting komen in de stand. In de 38e minuut wist Jordy Hilterman de gasten op voorsprong te brengen. In de tweede helft werd er op Corpus nog vier keer gescoord. Persoonlijke fouten waren de oorzaak dat de gasten zo konden uitlopen. Namens de FC scoorde Hrustic, Enzo Stroo trof voor het andere Oranje driemaal de roos. Door de nederlaag bivakkeert de ploeg van trainer Alfons Arts op een negende plaats op de ranglijst van de Derde Divisie Zaterdag.

Volendam trainer Berry Smit toonde zich na afloop verbaasd over de geflatteerde zege. Zijn ploeg schoot over de hele wedstrijd vijf keer op het doel van Groningen, dit leverde maar liefst vier treffers op...