Terug

Deel deze pagina:

Van Dijk is toe aan een volgende stap updated 24 maart

Door Klaas Willemsen 7 reacties

Over belangstelling is er niet te klagen. Ajax en PSV zijn geïnteresseerd in onze centrale verdediger. "Een stap hogerop in de Eredivisie zou geweldig zijn, maar Engeland lijkt de beste optie", aldus zaakwaarnemer Chin tegen Voetbal International. "Daar komt hij met zijn manier van spelen goed tot zijn recht. Er zijn veel clubs in het Championship die hem volgen, maar ook in de Premier League. Hij is toe aan een volgende stap." Een transfer naar Brighton & Hove Albion ging in januari niet door. Een andere Championship club Cardiff die momenteel lijstaanvoerder is heeft ook interesse. Chin schermt tevens met het gegeven dat de verdediger gevolgd wordt door diverse Premier League clubs.

Update zondag 24 maart: Henk Veldmate heeft tegen RTV Noord bevestigd dat FC Groningen rekening houdt met een zomers vertrek van Virgil van Dijk. Er ligt nu een prioriteit achterin. "Wij willen er ook een dynamische middenvelder bij en we moeten doelpunten hebben".

Reacties:
19-03-2013 om 09:10

Als hij dan toch weg moet, laat hem dan naar een PL club gaan.Kan de FC nog een leuke transfersom beuren. :D

Greatone19-03-2013 om 10:25

Kon Groningen het maar permiteren om een elftal bijelkaar te houden.

Dan had ons team er zo uit kunnen zien:

Bizot

Bruno Silva - Virgil van Dijk - Andreas Granqvist - Frederik Stenman

Petter Anderson - Michael de Leeuw - Rasmus Lindgren

Luis Suarez - Marcus Berg - Dusan Tadic

En dan nog enkele op de bank:

Gibril Sankoh
Goran Lovre
Tim Matavz
Daley Blind
Tim Sparv


En ik vergeet vast nog wel een paar spelers.

Ben zelf altijd wel een liefhebber van Gonzalo Garcia geweest.

Zijn creativiteit hadden we nu goed kunnen gebruiken (zal nu vast wel een hoop gezeik over me krijgen over deze speler hahaha).

MaxFCG19-03-2013 om 11:42

Ik kan wel wat vinden in de selectie van jou. Ik vond (en nog steeds eigenlijk) García ook een speler waar ik graag keek. Alleen jammer dat het tussen hem en Jans niet klikte...

19-03-2013 om 17:31

Ja, een trainer kan je maken en breken. Kan je nu wel zien met Kostic en Magnasco.

MFEgrunn19-03-2013 om 19:44

Dreamteam! Ja, met zo'n team zouden we meedoen voor kampioenschap, 100%. Misschien Arjen Robben er nog bij en Erik Nevland mag toch ook niet ontbreken, de inzet van die kerel heb ik nog nooit weer bij geen enkele andere speler kunnen vinden, wat 'n drive.

Greatone19-03-2013 om 21:24

@MFEgrunn,

Nevland en Robben mogen uiteraard niet ontbreken. Maar ik doelde eigenlijk meer op spelers die hier de afgelopen 5-6 jaar hebben gespeeld en nog actief zijn (al weet ik niet of Lovre & Silva nog ergens spelen).

20-03-2013 om 18:44

Geen van beide spelers zijn nog actief in de voetballerij. :D

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!