Terug

Deel deze pagina:

Veel gestelde vragen

Aanvullingen veelgestelde vragen:
Aangezien we regelmatig vragen krijgen over deze website hebben we hieronder de meest gestelde vragen beschreven. Mocht je echter nog een vraag hebben die hier niet is vermeldt, maak dan gebruik van het contactformulier, we zullen je vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

1. Is deze site officieel?
Boerenmacht.nl is geen officiële site, we zijn een fansite over FC Groningen die de supporter/bezoeker zoveel mogelijk informatie over zijn of haar club wil voorschotelen. Het nieuws kan variëren van een transfer tot uitbreiding Euroborg en van wedstrijdverslagen tot supporterszaken. Kortom wij van Boerenmacht brengen u een breed nieuws assortiment zodat u op de hoogte blijft over het wel een wee van uw club. Boerenmacht.nl is een onafhankelijke niet commercieel ingestelde website.

2. Wat moet ik doen als ik een tip voor jullie heb?
Tips zijn natuurlijk altijd welkom. Wij doen er alles aan om de site voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Via het menu item Tip de redactie kun je tips doorgeven, dan kijken wij op onze beurt of we de tips kunnen gebruiken.

3. Kan ik ook meehelpen aan de website?
Wij kunnen altijd mensen gebruiken dus mocht je zin hebben om mee te helpen aan Boerenmacht.nl, neem dan snel contact met ons op. Of je nu wallpapers en avatars kunt maken of juist hele goede artikelen kunt schrijven, alles is welkom. Kortom, denk jij op welke manier dan ook van waarde te kunnen zijn voor onze site, laat van je horen en maak deel uit van ons team!

4. Ik wil linken naar jullie site, mag dat?
Je mag altijd linken naar Boerenmacht.nl, maar meld dit even aan het webteam. Wij weten dan dat er gelinkt wordt naar onze site en eventueel zullen wij een link terug plaatsen.

5. Kan ik ook adverteren op Boerenmacht.nl?
Ja, uw banner krijgt een opvallende plaats op de frontpage. Neem voor meer informatie contact met ons op.