Terug

Deel deze pagina:

Maaskant ’s trainers ambitie ligt in het buitenland

Door Klaas Willemsen 3 reacties

Trainer Robert Maaskant hoopt na dit seizoen op een nieuw buitenlands avontuur. Hij heeft nog geen gesprekken gehad met een nieuwe club. Zijn ambitie gaat uit naar het hoofdtrainerschap in het buitenland, maar bij een échte grote club wil hij ook best als assistent trainer verder.

Maaskant wil graag wat van de wereld te zien en werkte eerder in Polen waar hij kampioen werd met Wisla Krakow. Een jaar geleden stond hij onder contract bij the Dayton Dutch Lions in Amerika. Nederlandse trainers hebben een goede naam over de grenzen en ik heb een aardige CV laat hij optekenen aan VI.

Reacties:
17-04-2013 om 16:31

t'Is hem gegund,hoopdat hij een mooie club treft. :thumbsup:

RKR17-04-2013 om 17:20

Ben wel blij dat hij vertrekt, maar hij heeft de club uiteindelijk wel wakker geschud, denk ik. Labiele spelers heeft hij de grond in getrapt en ook laakte hij het beleid hier en daar wel. Mentaal is het team echt wel wat sterker geworden, anders win je dergelijke lastige duels zoals Heracles uit niet. En met het verliezen van Tadic, en miskopen dankzij het technische beleid speelt hij nu desondanks nog om de 7e plaats, dat is 7 plekken hoger dan waar Pieter eindigde.

Don Chaot19-04-2013 om 11:38

Als hij dit seizoen de play-offs zal halen heeft hij het nog niet eens slecht gedaan!!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!