Terug

Deel deze pagina:

Joop Gall ziet vooruitgang bij Matias Jones

Door Klaas Willemsen 7 reacties

Er waren twijfels over de kwaliteiten van FC huurling Jones bij Emmen. Trainer Joop Gall denkt de ware Matias Jones te hebben gezien – met name - tijdens de gewonnen wedstrijd afgelopen vrijdagavond van Emmen tegen Almere City. Wat hij heeft laten zien was goed, hij was positief agressief en dat liet hij de afgelopen week ook op de trainingen zien. Tegen Almere City was Jones dreigend en liet de trouwe aanhang zien wat hij in zijn mars had. Misschien hebben we vandaag de ware Jones gezien", zegt Gall. "Hij heeft het heel zwaar gehad. Ik ben ook kritisch op hem geweest."

Jones zelf is eveneens tevreden met zijn ontwikkeling. "Ik heb nogal wat aanpassingsproblemen gekend nadat ik in de winterstop overkwam van FC Groningen, maar dat had met name te maken met een liesblessure. Nu speel ik pijnvrij en voel ik me goed", meldt de 21-jarige buitenspeler tegenover RTV Drenthe.

Jones heeft nog steeds de ambitie om het aankomend seizoen terug te keren bij FC Groningen in het eerste elftal. Daarentegen wil onze FC graag van de Uruguyaan af.

Reacties:
21-04-2013 om 10:21

Zou dom zijn van FC Groningen om Jones weg te doen.Deze speler kan prima op de plaats van Schet spelen en heeft ook véél meer in z'n mars dan die lange slungel uit Tilburg.Wat Schet heeft laten zien dit seizoen heeft eigenlijk niets met voetbal te maken.Jones het volgend seizoen gewoon rechtsbuiten zetten en dan zal je zien dat die jongen echt wel goed kan voetballen. :thumbsup:

Greatone21-04-2013 om 10:38

Helemaal niets aan toe te voegen Rob Roy!! Hopen op een gevalletje Matavz :lol:

21-04-2013 om 18:11

Jones komt terug van Emmen en speelt het volgend seizoen de sterren van de hemel.Tex in de midden en Kirm op links.Mooie voorhoede,toch?

FCGmijnclub21-04-2013 om 19:29

Het probleem is geld. FC had de verwachting dat Jones een groeidiamant zou zijn die bv) na 2 jaar met heel veel winst zou worden doorverkocht. Zijn salaris stijgt ieder jaar door en dit gaat nu als een molensteen zijn werking doen op de clubbegroting.

22-04-2013 om 09:00

Oké, maar als de club na het seizoen afscheiid gaat nemen van een aantal flink betaalde spelers, dan komt er ruimte om Jones in de ploeg te houden en hem alsnog een jaartje te houden. Misschien komt dan het "Matavseffect"wel tevoorschijn en kunnen ze hem dan alsnog met winst van de hand doen.Als hij nu moet vertrekken dan brengt hij zowiezo niet veel op.:)

22-04-2013 om 14:45

Jones komt te kort!!zelfs voor Emmen,ben het dus ook niet eens met RobRoy.snel weg ermee!!Schet/Bos van t zelfde...

Marco22-04-2013 om 21:40

Gewoon een gesprek met zijn zaakwaarnemer voor een nieuw contract waar zijn salaris naar beneden wordt bijgesteld. Wil die echt blijven dan kan dat zo, anders laten gaan.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!