Terug

Deel deze pagina:

Kwakman in gesprek bij NAC Breda

Door Klaas Willemsen 4 reacties

Volgens Voetbal International heeft Kees Kwakman dinsdag (23/4) een gesprek bij NAC Breda. Zij hopen opnieuw van zijn diensten gebruik te kunnen maken. Tussen 2007 tot 2010 stond hij reeds eerder onder contract bij de geel zwarten. De centrale verdediger heeft een aflopend contract en heeft vandaag een gesprek gehad met Henk Veldmate. Volgens Veldmate was het een open gesprek, er is afgesproken om elkaar snel duidelijkheid te geven over wat we met elkaar willen. Meerdere zaken zijn “on hold” gezet, dit heeft te maken met sportieve tegenslagen en de invulling van de technische staf. Volgens VI ligt het in de lijn der verwachting dat Kwakman naar Breda gaat, “hij heeft wel oren naar NAC”.

Reacties:
Marco22-04-2013 om 21:37

Laten gaan. Heeft altijd inzet getoond en zich correct gedragen maar mist de hardheid van een echte verdediger. Groningen heeft verdedigers nodig die tot de middenlijn durven te staan, zodat Tex en anderen dicht bij de 16 van de tegen stander staan. Kwakman wil liever geen ruimte in de rug, waardoor de linies te vaak te ver uit elkaar staan.

23-04-2013 om 06:26

prima ,doe kees luiyx maar retour dan..

Milko23-04-2013 om 08:05

Denk dat die kwakdeuze het hier redelijk heeft gedaan. Bij Groningen is hij als verdediger gaan spelen terwijl hij daarvoor altijd op het middenveld heeft gespeeld. Verdient een waardig afscheid want hij heeft zich altijd positief ingezet voor de FC. Dat de verdediging zoveel krediet heeft gehad is natuurlijk ook niet altijd terecht. Als, ik zeg als, ze voorin goede aanvallers hadden gehad dan hadden ze zeker de thuiswedstrijden tegen Feyenoord, NAC, NEC, Utrecht, Vitesse, VVV en Willem II gewonnen. Tel die punten erbij en we hadden in de top 5 gestaan. Want als ze volgend seizoen daar geen versterkingen gaan halen wordt het weer zo'n klotenjaar :o

Milko23-04-2013 om 08:06

Waar staat krediet moet natuurlijk zijn kritiek :p

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!