Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen en Kwakman gaan niet met elkaar verder

Door Klaas Willemsen 8 reacties

Vanmiddag (23 mei) is bekend geworden dat FC en Kwakman uit elkaar gaan. Beiden partijen willen een eigen koers gaan varen. Het aflopende contract van de verdediger wordt niet verlengd. Kees Kwakman laat via de clubsite optekenen te neigen naar een buitenlands avontuur. Voor Kwakman zijn er al wat contacten maar niets is nog definitief. Omdat FC wil weten waar het aan toe is hebben we besloten uit elkaar te gaan. Henk Veldmate respecteert het besluit van Kwakman en is (onder meer) van mening dat de club over voldoende talent beschikt die mogelijk in de rol van Kees kunnen groeien. We gaan de komende tijd door met het invullen van de selectie.

Kees Kwakman speelde de afgelopen twee jaar 52 keer in het shirt van FC Groningen en scoorde één keer.

Reacties:
23-05-2013 om 16:05

:thumbsup::bowdown::thumbsup::bowdown::thumbsup::bowdown::thumbsup::bowdown::thumbsup::bowdown:

Marco23-05-2013 om 16:06

Verstandig. Kwakman heeft 2 jaar lang veel inzet getoond, maar is geen pure verdediger. Ben blij dat het intern wordt opgelost (Kappelhof). Op de voor hem vreemde positie van rechtsback liet wel zien dat hij het Eredivisie niveau aan kan. Belangrijk is dat hij wel durft aan te sluiten tot de middenlijn in balbezit. Hierdoor komen onze spitsten hoger te staan, en krijgen we zo meer doelkansen/doelpunten en hoeven de middenvelders de enorme ruimtes van de afgelopen 2 jaar niet meer te belopen. Levert meer doelpunten en mooier voetbal op.

Greatone23-05-2013 om 17:19

:bowdown::clap::bowdown::clap::bowdown: Mogen we de vlag uithangen?????

RKR23-05-2013 om 19:46

Goed nieuws, maar Kees heeft inderdaad op een positie gespeeld die eigenlijk niet de zijne is. Dat is bij meer spelers het probleem (Kieftenbeld, Kappelhof). FC bleef maar middenvelders kopen. Er stonden vaak 2 middenvelders op de achterste linie. Hoeveel controleurs hadden we eigenlijjk wel niet? Femi, Kieftenbeld, Kwakman, Sparv...

24-05-2013 om 06:20

met alle respect maar kappelhof komt ook te kort...denk dat hij 2e keus gaat worden.gewoon een goede vervanger halen!

Milko24-05-2013 om 09:35

Wordt tijd dat er eens wordt gekeken naar aanvallende versterkingen. Want als die dikke Zweefduik en Huppelk-t Texeira er gewoon 35 hadden ingeschopt dan hadden we een topseizoen gehad. Altijd lees ik dat ze verdedigers en middenvelders op het oog hebben. SPITSEN moeten we hebben.

24-05-2013 om 12:26

@milko, heb je wel gelijk aan maar als beide cv vertrekken moet er toch ook iets voor weer komen!met wat er nu is gaat dat niet lukken:o

Hertog24-05-2013 om 19:17

Als zowel Nijland als Maaskant aangeven dat het hun zwaarste en moeilijkste seizoen in het betaald voetbal was moeten we misschien maar eens twee keer gaan nadenken voor we gaan zeggen wie van de spelers er niets van gebakken heeft. In zo'n sfeer gedijt geen 1 speler!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!