Terug

Deel deze pagina:

Ingecalculeerd vertrek Christovao

Door Klaas Willemsen 7 reacties

Het vertrek van Alex Christovao naar Cambuur is een ingecalculeerd verlies. Dit staat vandaag (4 juni) onder meer te lezen in het DvhN. “Wij hebben serieus rekening gehouden met de mogelijkheid dat hij zou kunnen vertrekken naar een andere club” zegt Hans Nijland. “Dat is het ingecalculeerde risico als je een speler geen contract geeft maar een aanbieding op amateurbasis”. “Het is een weloverwogen beslissing geweest”.

Hans Nijland is van mening dat FC ruim in de spitsen zit. (Zeefuik, Texeira, Zivkovic en Hagenauw). Bij een vertrek van één van de vier was het voor Christovao misschien anders geworden.

Alex Christovao is blij met zijn profcontract. Hij was 14 dagen terug benaderd door Cambuur.

“Ik moest toen nog een gesprek hebben met Groningen. Op het moment toen bleek dat ik niet in aanmerking kwam voor een contract heb ik voor Cambuur gekozen”.

Hans Nijland had Christovao graag nog een jaartje bij de FC gehouden. Je leidt uiteindelijk talenten op om ze te laten spelen, maar we kunnen niet iedereen een contract aanbieden.

“We hebben nog meer snode plannen deze zomer en zeker in deze tijd groeien de bomen niet meer tot aan de hemel’. Nijland verwacht niet op de korte termijn nieuwe aankopen te kunnen presenteren, dit in verband met de vakantie van de technische staf.

Reacties:
04-06-2013 om 06:17

met andere woorden er komt geen spits die wel kan scoren,bekruipt me nu al een gevoel van spijt dat ik mijn seizoenkaart heb verlengt...maar wie weet,transferperiode is nog lang:bowdown:

04-06-2013 om 06:41

:osnode plannen Hansie.... Zonnepanelen als voetpad? :O

Marco04-06-2013 om 09:49

- niet op de korte termijn nieuwe aankopen te kunnen presenteren, dit in verband met de vakantie van de technische staf -. Lekker dan. Is dit een professionele organisatie waar 18 miljoen in omgaat en de technische staf voor 3 ton per man op de loonlijst staat. De technische staf kan het hele jaar op vakantie behalve in de 2 transfer windows, wanneer er gehandeld moet worden. Zo blijven we wel zitten met duurbetaalde overbodige spelers. Wat een ambtenarencultuur in de Euroborg

Milko04-06-2013 om 11:21

Haha, inmiddels ook gebeld door de FC. Waarom ik nog niet heb verlengd? Nou kijk eens naar de kwaliteit van de selectie. Heb aangedrongen op aanvallende versterkingen. Wie? Doe maar Robben dan verleng ik direct ;) Maar dan raakt u misschien uw stoeltje kwijt! Nou volgens mij heb ik daarna nog keus uit 5000 andere stoelen. Heb ze gezegd dat bij echte aankopen (en voorkeur van verkoop van Zeefuik en Schet) ze weer mogen bellen. Na 25 jaar heb ik er geen plezier meer aan :(

04-06-2013 om 12:25

Milko, door Hansie zelluf:P wat waren de tegen argumenten van diegene die jou belde??

Milko04-06-2013 om 15:49

Haha dat ik reageerde op: maar er zijn toch ook wel goede wedstrijden geweest. Ja....ééntje. Tegen Heerenveen. Maar dat was met de zelfde selectie zei hij toen. Ja als de spelers elke week met de instelling en werklust tegen Heerenveen aan de wedstrijden waren begonnen stonden we nu op de Grote Markt. Als ja..... Maar dit was waarschijnlijk iemand van de telefonische helpdesk die niet eens weet of er lucht of zand in een bal zit :$ Laat Hanssie me over een maand maar weer bellen.....

mamorunl06-06-2013 om 09:15

@Milko: Er zit zand in toch? Even zeker weten uiteraard ;) Ik heb in ieder geval wel plezier gehad met het kijken. Ook al faalden ze soms enorm. Er mag wat meer passie in zitten. Het verlangen om te winnen is er gewoon niet.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!