Terug

Deel deze pagina:

Paco van Moorsel op huurbasis naar Cambuur + update woensdag 19 juni

Door Klaas Willemsen 6 reacties

Op het supportersforum van Cambuur online circuleerde een aantal dagen de naam van Paco van Moorsel rond. Een aantal (goed ingewijde) supporters is er zeker van dat Cambuur de aanvallende middenvelder gaat aantrekken. DeLeeuwarder Courantbericht in het artikel van vandaag (18 juni) over het verlengen van de contracten van Michiel Hemmen en Mohamed el Makrini) : er worden nog twee spelers gehuurd van eredivisieclubs, die maandag bij de groep aansluiten. Omdat het nog formeel afgewikkeld moet worden met de clubs, kan (directeur) van de Belt de namen van de spelers niet noemen.

Update dinsdagavond 18 juni- Jan Mennega(DvhN)bevestigt inmiddels via twitter dat Van Moorsel op huurbasis naar Cambuur gaat.

RTV Noord-Volgens technisch manager Henk Veldmate is de overgang van Van Moorsel naar Cambuur een kwestie van tijd. "Er moeten nog wat kleine contractuele zaken worden geregeld, maar ik voorzie geen problemen meer", aldus Veldmate.

Update woensdag 19 juni – Henk Veldmate zegt tegen het DvhN dat het goed is voor de ontwikkeling van Paco van Moorsel om hem een jaar aan Cambuur te verhuren, Paco wil zelf ook graag. Van Moorsel die een jaar geleden transfervrij werd overgenomen van FC Den Bosch speelde voor de trots van het noorden tien officiële wedstrijden en stond daarvan vier keer in de basis. Zijn contract loopt nog twee jaar door.

Reacties:
Greatone18-06-2013 om 19:33

Er gaat van alles weg, komt er ook nog wat terug????

18-06-2013 om 19:52

natuurlijk komt er wat voor terug,afwachten de transferperiode duurt nog tot 31 augustus 24:00 uur. :thumbsup: :o

Greatone18-06-2013 om 20:11

Dat is ook weer zo :lol:

Marco18-06-2013 om 21:55

Voor Van Moorsel, Cambuur en Groningen een hele mooie oplossing. Vraag me ook wel af hoe ver hij nog af was van meer speelminuten in de Eredivisie bij Groningen. Ook bij de beloften scoorde hij makkelijk. Hopelijk volgend jaar voor een basis plaats in Groningen.

Greatone19-06-2013 om 07:47

Je hoopt altijd op een gevalletje Matavz. Nu hopen dat Jones na zijn verhuurperiode ook zijn belofte inlost en volgend jaar hetzelfde voor van Moorsel.

Milko19-06-2013 om 10:46

Die Brabantse Moorkop is veel te traag voor de eredivisie

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!