Terug

Deel deze pagina:

Paco van Moorsel verhuurd aan Cambuur, Henk Bos blijft bij FC Groningen

Door Lukas van der Wal 5 reacties

Middenvelder Paco van Moorsel wordt door Cambuur Leeuwarden voor een seizoen gehuurd van FC Groningen. De speler was vandaag ook niet aanwezig op de eerste training van FC Groningen In Haren. We hopen dat Van Moorsel zich goed gaat ontwikkelen in Leeuwarden. De onderhandelingen zijn nu definitief afgerond en we wensen Van Moorsel veel succes toe.

Update dinsdag middag 25-6-2013, 12:30: De site van FC Groningen bevestigd inderdaad wat we afgelopen zondag al wisten. Paco van Moorsel is voor een jaar verhuurd aan Cambuur Leeuwarden.

Henk Bos zal niet de zelfde weg gaan bewandelen. Bos gaat voor zijn kans bij de Trots van het Noorden en blijft dus dit seizoen uit komen voor groen wit. Het contract van de behendige speler loopt nog tot en met de aankomende zomer. De 20-jarige middenvelder heeft tot dusver 16 officele wedstrijden gespeeld voor FC Groningen.

Reacties:
greenhart25-06-2013 om 17:22

van moorsel is een aardige speler.heeft alleen bijna geen kans gekregen vorig jaar.belachelijk dat hij nu uitgeleend wordt en dat je van de velden haalt.had dan gewoon van moorsel gehouden.pure wanbeleid.hopen dat ze nu magnasco en kostic wel gelijk gaan opstellen vanaf het begin van het seizoen.

25-06-2013 om 17:27

bosbos wordt toch eens wakker,je kan het niet doen!!!:bowdown:

MaxFCG25-06-2013 om 20:34

Het is toch veel beter voor je om misschien een stapje terug te doen om vervolgens te groeien? blijkbaar kijkt Henk Bos hier anders tegen aan...

Milko26-06-2013 om 13:09

Greenhart: wat heeft die trage van Moorsel hier dan laten zien?

26-06-2013 om 14:54

Ik vrees dat van Moorsel typisch een gevalletje Koc wordt.Kon het ook niet in de eredivisie doen en ging toen weer terug naar Eindhoven.Jack Tuyp idem dito.Goeie spelers voor Jupiler Leaque maar voor de eredivisie net even te licht. :o

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!