Terug

Deel deze pagina:

Verdediger William Troost-Ekong(19) loopt deze week stage bij FC Groningen

Door Lukas van der Wal 2 reacties

Op de clubsite van FC Groningen valt te lezen dat William Troost-Ekong deze week stage loopt bij de Trots van het Noorden. De 19-jarige verdediger kwam de afgelopen drie seizoenen uit voor de Spurs uit Engeland. Ekong maakte in september van 2011 deel uit van de selectie van Oranje onder 19. Bij Tottenham Hotspur kwam de verdediger voornamelijk uit voor de reserves. De speler met zowel een Nederlands en Nigiriaans paspoort had een aflopend contract bij de Engelse club.

De verdediger stond afgelopen december in de belangstelling van RKC. De onderhandelingen met Ekong liepen toen spaak. Ekong trainde vorig jaar, de gehele maand oktober met de Waalwijkers mee. De geelhemden waren zeer gecharmeerd van de verdediger maar verdere onderhandelingen hadden toen geen zin.

Op Youtube hebben we een filmpje kunnen achterhalen van de 19-jarige centrale verdediger. Klik op de LINK voor het filmpje.

Reacties:
opa24-06-2013 om 12:59

zal deze speler veel minder zijn als Pantic of misschien wel gelijkwaardig, nou, dan is geld gauw verdiend, hij loopt op dit moment bij hun rond en zo kunnen zij direkt zien of het past, of niet Pantic is maar afwachten, want de competitie waar hij in speelt is dezelfde als van Kostic en hoeveel moeite heeft die om zich aan te passen aan de ned. competitie

luckyluck24-06-2013 om 20:16

Denk dat deze speler zelfs beter is dan Pantic, ben eigenlijk tegen Botteghin laat ze het maar met jonge spelers proberen en dan hier een tijdje op voort borduren, dus eigenlijk Pantic en Ekong halen en Botteghin niet, de doelstelling voor dit seizoen is niet voor niets mooi voetbal spelen en het publiek vermaken.;)

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!