Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen ziet af van Aleksandar Pantic + update 3 juli

Door Lukas van der Wal 9 reacties

 

Aleksandar Pantic zal niet voor FC Groningen gaan uitkomen. De Trots van het Noorden had verregaande interesse in de Serviër. Technische manager Veldmate zegt dat er te veel "onduidelijkheden" zijn. Jan Mennega laat dit op zijn Twitteraccount weten. Met het aantrekken van Eric Botteghin en Giliano Wijnaldum is Groningen defensief uitgewinkeld.

Update 3 juli  Vesti Online meldt dat Aleksandar Pantic zeer waarschijnlijk zijn loopbaan vervolgd bij Villareal CF. Pantic zal een 3-jarig contract bij de promovendus ondertekenen. Er wordt ook gesproken over FC Groningen, zij zouden een bod hebben gedaan van 3 ton. Rode Ster krijgt ongeveer hetzelfde bedrag van Villareal CF.Zou Villareal geen problemen hebben gehad met alle ‘onduidelijkheden’ rondom Pantic? Of zag FC Groningen vanwege een andere reden van Pantic af?

Update zondag 7 juli - Aleksandar Pantic heeft vandaag een contract getekend bij het Spaanse Villareal. Voor FC Groningen kleefden er te veel haken en ogen aan om de Serviër over te nemen van Rode Ster Belgrado. Naar verluidt (volgens de Servische media) hebben de Spanjaarden de verdediger overgenomen voor 300.000 euro. Villareal probeert over een jaar wederom terug te keren naar de Primera Division. bron Elf Voetbal

Reacties:
28-06-2013 om 18:48

verstandig,maar weet niet of wijnaldum nu wel zo goed is als cv???hard hoofd daarin...

Marco28-06-2013 om 21:01

Bottrghin is opbouwend niet geweldig sterk. Als je verzorgd voetbal van achteruit wilt, ligt Kappelhof er naast meer voor de hand. We weten niet wat er allemaal speelt, misschien gaat Burnet wel weg.

Marco28-06-2013 om 21:36

Mischien kunnen ze in Zweden gaan kijken naar Magnus Eriksson. is een nummer 7. Bij AA Gent kwam het er recentelijk niet uit, nu pakt die het in Zweden weer goed op. Misschien voelt hij zich naast Lindgren meer op zijn plaats. Scoort vrij makkelijk.

Don Chaot01-07-2013 om 05:29

Gelukkig, willen je alleen maar een poot uitdraaien! Was waarschijnlijk net zo soepel gegaan als met Kostic!

Marco03-07-2013 om 13:04

Voldoende geld neemt alle onduidelijkheden weg. Ekong is beter dan die youg. Er staat niet bij hoeveel zijn zaakwaarnemer krijgt, bij Kostic weten we inmiddels dat zoiets wel extra meer kan kosten dan 3 ton. Denk dat Groningen daar vriendelijk voor bedankte. En terecht. En van wonderkind flores hebben we nadien ook niets meer vernomen. ik denk dat zijn kwaliteit net zo hoog was als zijn lengte (1,65).

opa03-07-2013 om 14:30

ik zie liever een hollandse speler de communicatie is beter en zij zijn gewend aan de hollandse competitie, de competitie waar hij in speelt is dezelfde waar kostic uit komt en die begint nu pas te draaien, zulke spelers kost het een jaar om te wennen zie Kostic een geweldige voetballer maar is nu pas gewend aan de hogere tempo bij ons

Marco03-07-2013 om 20:20

Neemt niet weg dat iedereen intern deze verdediger wilde hebben en dat het niet gelukt is. Aanvaller Uros Djurdjevic is ook niet gelukt. Beide stonden dan wel op de top van de lijst. Bij Groningen zien we vaak een supertalent komen, die de club gezondheid en de rest middelmaat. Waarschijnlijk omdat de hogere kandidaten zjin afgeketst. Misschien kan Groningen bij de onderhandelingen de strategie van de koopjes beter loslaten, en vervangen door snel handelen, ook als het betekent dat je dan ipv 4 spelers er 3 kunt halen. Nu krijgen we teveel mindere spelers, doordat het vaak misgaat. Toen PSV Ronaldo haalde waren ze fysiek als eerste in Brazilie, terwijl de rest nog over de oceaan vloog. Als je er van overtuigd bent, dan maar al the way gaan, als het maar snel rond is.nijland kan beter zwijgen. Hij is geen persvoorlichter maar de directeur.

04-07-2013 om 09:23

Wat mij opvalt dat Grads Fuhler ook in alle toonaarden zwijgt.Of zou er toch iets broeien daar in Zuid-Amerika.ben het met je eens marco, niet teveel ruchtbaarheid geven aan zoiets.D'r op als een bok op de haverkist....dat s het credo!!!!!!!:thumbsup:

edje04-07-2013 om 21:14

Ben blij dat ze die jongen niet halen.geef ekong een kans en nog goed koper ook.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!