Terug

Deel deze pagina:

Vleugelspeler Schet mag vertrekken. Update vrijdagochtend

Door Lukas van der Wal 8 reacties

De Trots van het Noorden wil graag af van Mitchell Schet. Jan Mennega meldt op zijn twitteraccount dat er bij FC Groningen geen perspectief meer is voor Schet. Op dit moment is er nog geen belangstelling voor de buitenspeler. Schet kwam een jaar geleden over van RKC Waalwijk en maakte tijdens de voorbereiding op het vorige seizoen een goede indruk. Daarna is het snel bergafwaarts gegaan en heeft de buitenspeler weinig meer van zich laten zien. Het is te hopen dat er een nieuwe club komt voor Schet en dat beide partijen daardoor zo snel mogelijk afscheid gaan nemen van elkaar. Wordt ongetwijfeld vervolgt.

Update vrijdagochtend 07:45 uur: In de papieren versie van het DvhN van vandaag staat dat Schet inderdaad weg mag. Schet zou zich niet thuis voelen in het hoge Noorden. Tegen RWE Eemsmond was de vleugelspeler door trainer Erwin vd Looi buiten de selectie gelaten. Schet had zich voor de wedstrijd tegen Onstwedder Boys ziek afgemeld.

Reacties:
zaagmuldersweg04-07-2013 om 19:54

die werd toch ook net als zeefuik met veel tromgeroffel binnengehaald vorig jaar.

greenhart04-07-2013 om 20:52

aardige speler maar heeft het vorig jaar niet waar gemaakt.hopelijk krijgt kostic nu de kans en kirm op rechts ?

edje04-07-2013 om 21:05

Lekker laten vertrekken..brengt helemaal niets..

05-07-2013 om 03:10

:agreed::agreed:

klees1305-07-2013 om 08:36

Laat dan alsjeblieft Kostic een tijdje in de basis staan. Ik weet zeker dat van der Looi daar geen spijt van zal krijgen

Marco05-07-2013 om 09:11

Die jongen is ook de eerste slachtoffer dat er geen voetballend vermogen in het elftal zit. Hij is met zijn snelheid afhankelijk van een steekpass achter de verdediging. Een speler die zo'n pass kan geven had Groningen afgelopen seizoen niet. En nu nog niet. Wanneer je een goede spelbepaler hebt, is Schet nog steeds bruikbaar in zware uitwedstrijden waar je voorkomt en onder druk staat. Zoals bijv. uit tegen Twente in de play-offs. Zal nu wel te laat zijn.

FCGmijnclub05-07-2013 om 21:57

Ik heb me verbaasd over Schet het afgelopen seizoen. In de voorbereiding lukten vele acties en passeerbewegingen, ik herinner me op de open dag dat Maaskant zei "die jongen kan een publiekslieveling worden"..... Wat er daarna gebeurd is.... hij heeft werkelijk niets maar dan ook niets meer toegevoegd. Dan moet je hier wel heel ongelukkig zijn geworden, of het voetballen na de voorbereiding acuut zijn verleerd, anders is het niet te verklaren:(

Hertog06-07-2013 om 14:30

Ik denk dat eerste FCGMijnclub. en ik denk niet dat hij de enige is die mede daardoor ondermaats heeft gepresteerd. Gelijk toegegeven: psychologie van de koude grond. Maar ik zou het me alleszins voor kunnen stellen. Als je een grote kans loopt poubliekelijk afgebrand te worden door je trainer als je slecht of minder goed presteert gaat je dat niet in de koude kleren zitten. Je verkrampt. De kwaliteit heeft hij in huis: zo verschrikkelijk slecht was ook vorig jaar onze scouting nu toch ook weer niet.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!