Terug

Deel deze pagina:

FC biedt Ekong contract aan + update maandagavond 15 juli

Door Klaas Willemsen 4 reacties

William Troost Ekong heeft een contract aanbod gekregen van FC. Dit meldt Jan Mennega op zijn twitter. Voor de volledigheid: dit betekent niet dat er inmiddels een (overbodige) verdediger is vertrokken. Waarschijnlijk zal dit eerdaags wel gebeuren. Tevens is het op dit moment van schrijven onduidelijk voor hoeveel jaar de verdediger kan worden vastgelegd.

Update maandagavond 15 juli – FC Groningen heeft Ekong een contract aangeboden voor de duur van drie jaar. De verdediger heeft de afgelopen weken indruk gemaakt - waardoor de TS niet langer om hem heen kon. William Ekong die de afgelopen drie jaar bij de Spurs onder contract stond kwam niet verder dan het tweede elftal en is nu transfervrij.

Reacties:
Marco15-07-2013 om 14:51

Goede zaak, duurde al te lang. Zou voor beide partijen een goede keuze zijn. leg maar in zijn contract een verkoopprijs van 5 miljoen. Dat was Groningen bij Van Dijk vergeten.

15-07-2013 om 15:27

rondmaken die hap!!!goede speler,neemt ook de nodige lengte mee altijd handig:clap:

greenhart15-07-2013 om 15:52

ken de speler niet.maar dat geld ook voor al die te dure buitenlanders.de toekomst zal het uitwijzen maar denk dat het een goede aankoop is.hij is transfervrij komt van een grote europese club en is nederlander en nog jong.genoeg potentiegroei lijkt me .:clap:

Don Chaot15-07-2013 om 17:19

Hij is natuurlijk niet voor niets naar Engeland gegaan toendertijds! Maar gelukkig slaat FCG niet de plank mis....

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!