Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen wil Adorjan + update maandagochtend 22-7

Door Lukas van der Wal 11 reacties

Dat FC Groningen zeer gecharmeerd is van de baltovenaar, Adorjan dat wisten we al. Jan Mennega meldt zojuist op Twitter dat de Trots van het Noorden de speler graag wil aantrekken. FC Groningen wil Adorjan eerst gaan huren van Liverpool. Nijland hoopt ook een optie met koop te bedingen. Wij zijn zeer content met dit nieuws. Wat we van de speler gezien hebben, stemt ons zeer positief. We hopen dat het snel rond gaat komen.

Update vrijdagmorgen 19 juli - Adorjan is bedoeld als aanvulling op het middenveld (papieren versie DvhN). Maar - de creatieve middenvelder waar FC al zo lang naar uitkijkt is nog altijd niet binnengehengeld. Plan B is door de clubleiding uit de kast getrokken, na het afketsen van de komst van Chery, onduidelijk is nu wat dit plan is. De competitie begint over twee weken.

Update zo avond 21-7: VI-journalist Stef de Bont weet te melden dat creatieve middenvelder Adorjan in Nederland is. De jeugdopleiding van Liverpool geeft aan dat hij hier is om te onderhandelen met FC Groningen.

23:11 uur: Hans Nijland meldt op zijn Twitter dat er een akkoord is met Liverpool over Adorjan. FC Groningen moet er met de speler er nog wel uit zien te komen. De middenvelder zal morgen gaan aansluiten bij de selectie.

Update maandagochtend 22-7: FC Groningen meldt dat er een akkoord is met Liverpool voor een huurcontract voor het aankomende seizoen. Na dit lopende seizoen heeft FC Groningen de mogelijkheid om de speler te kopen. FC Groningen zal met de speler en de zaakwaarnemer de aankomende periode gaan zitten over de contract voorwaarden vanaf het seizoen 2014/2015.

Reacties:
18-07-2013 om 21:02

:thumbsup::thumbsup:

greenhart18-07-2013 om 21:15

:thumbsup:

Marco18-07-2013 om 21:57

Bij gebrek aan een gescoute geschikte aankoop van meerwaarde, is huur dan de beste optie. Hopelijk komt die jongen snel. Dan stoppen met geld uitgeven en spelers vastleggen. Met Ardojan zijn alle posities goed en vaak dubbelbezet. Is echt voldoende. Anders betalen we ons blauw aan salariskosten voor spelers in de breedte. Een beetje geld op de bank komt later altijd van pas. Doet B. Munchen ook. Voor de crea-middenvelder hebben we nu tenminste 1 jaar uitstel. Hebben intern nog 3 ijzers in het vuur. Van Moorsell bij cambuur, kan zomaar echt doorbreken, Ben Moussa en zelfs Jones kan onverwacht gaan opbloeien en renderen.Matavz had ook veel tijd nodig.

Don Chaot19-07-2013 om 05:14

Kom maar!:thumbsup::thumbsup:

21-07-2013 om 22:02

Goed nieuws,en dat om 0:02 uur s'nachts..:thumbsup:

Sil21-07-2013 om 22:17

Is het al duidelijk of hij gehuurd of gekocht is? En of er bij een eventueel huurcontract ook sprake is van een optie tot koop? Verder vind ik het raar dat er vorig seizoen werd gezegd dat ze de eigen jeugd een kans gingen geven en dat daarom spelers als Sparv en Kwakman geen nieuw contract kregen en dat ze dan nu spelers als Ekong en Adorjan aantrekken. Wellicht zijn dit betere talenten dan uit eigen jeugd maar ik denk dat spelers als Letschert en Ben Moussa ook de kans zouden moeten krijgen.

klees1322-07-2013 om 04:58

@ SIL Er moeten wel prestaties komen! Eigen jeugd is nog lang niet klaar voor het eerste( uitzondering daargelaten). En een verdediger uit Engeland( of opleiding daar) is meestal een echte verdediger en geen onbeholpen mietje zoals de meeste Nederlandse verdedigers. Laat ze maar komen. Er mag ook wel weer eens met goed voetbal gepresteerd worden! Adorjan is een zeer groot talent en is zeker een versterking. Ga maar googlen. Kortom: het is nooit goed. Als er geen versterkingen gehaald worden en prestatie zijn slecht. Dan is het niet goed. Als er wel versterkingen gehaald worden wordt de jeugd geen kans gegeven. Wat wil je eigenlijk? Jupiler League of Europees voetbal?

klees1322-07-2013 om 05:00

Sorry voor de felle reactie maar ik ben een geboren en getogen stadjer en vind dat we niet aldoor moeten doemdenken en zeuren over onze FC

opa22-07-2013 om 08:36

ik vraag mij af wie van de FC die jongen ontdekt heeft daar in Liverpool in Engeland sterft het van de jonge talenten die allemaal hopen ooit in het eerste elftal van een grote club te spelen, zie Ekong, deze Adorjan is groot talent maar ik had nog nooit van hem gehoord, is onze scouting wel zo slecht???????????

Sil22-07-2013 om 08:43

@Klees Haha maakt niet uit hoor, ben hier zelf ook geboren en getogen maar soms een beetje kritisch zijn is niet zo erg toch? Ik vind dat de FC nu sowieso wel een goede richting is ingeslagen met het vastleggen van jonge talenten i.p.v. spelers als Schet/Kirm e.d. Maar dat ze naast Adorjan per se nog een aanvallende middenvelder willen aantrekken terwijl ze met de Leeuw al een aanvallende middenvelder hebben en met vd Velden en Ben Moussa twee spelers die er ook kunnen spelen snap ik niet...

klees1322-07-2013 om 09:15

Misschien vinden ze het risico van te veel jonge spelers te groot en willen ze er nog een ervaren speler bij. Maar geen Chery aub. Die vraagt zich af of onze FC wel een verbetering is...... Wegwezen!!!!! Zeker voor 920000 euries

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!