Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen koortsachtig bezig op transfermarkt + update maandagavond 22 juli

Door Klaas Willemsen 7 reacties

Henk Veldmate en de scouting zijn koortsachtig bezig nog voor de start van de competitie een aanvallende middenvelder binnen te hengelen. Mocht dit niet meer lukken is de uiterste streefdatum voor 1 september (sluiten zomer transferwindow) zegt Hans Nijland tegen het DvhN. “Ons steven is erop gericht er tussen nu en 1 september er iemand bij te hebben”.

Update maandagavond 22 juli - Met het (mogelijke) aantrekken van Chery en diens verwachte presentatie (deze week) kan de zoektocht naar een aanvallende middenvelder per direct worden gestopt. In principe is de selectie dan compleet. Dit neemt niet weg dat er tot 1 september nog veel kan gebeuren. Luciano, Ivens, Johansson, Hiariej en Jones mogen uitkijken naar een andere club. De verwachting is dat FC Groningen hiervoor zeker geen vervangers zal gaan aantrekken. Anders wordt het - als er toch nog (onverwacht) belangstelling mocht komen voor Texeira of Zeefuik.

Reacties:
22-07-2013 om 08:50

En dat moet dan meneer Adorjan worden?

22-07-2013 om 09:14

weet het niet hoor als je het zo leest denk je dat ze nog een middenvelder willen...???waarom vraag ik me dan af...

Sil22-07-2013 om 09:19

Het lijkt mij ook enigszins onnodig tenzij vd Looi 4-3-3 wil spelen met de punt naar achter en dan dus met twee aanvallend ingestelde middenvelders... Maar dan nog denk ik dat we met Lindgren, Adorjan, vd Velden, de Leeuw, Kieftenbeld, Ben Moussa (en volgend jaar van Moorsel) wel genoeg opties hebben voor het middenveld...

22-07-2013 om 11:11

of adorjan als spits...beelden bekeken van hem,scoort wel makkelijk

22-07-2013 om 13:27

aanval: Kostic,Adorjan,Texeira Mid: Lindgren/Kirm,de Leeuw,vd Velden, Achter: Wynaldum/Burnet,Ekong.Botteghin.Magnasco Doel: Bizot/Luciano. Hou liekt dit,allemoal mit ains,den goan we zo speul'n.:D:D:D:p

Marco22-07-2013 om 13:37

Onze achterhoede is termate kwetsbaar dat je misschien 6 wedstrijden per seizoen met 2 crea-middenvelders kan spelen. Daarbij is Lindgren ook geen Sparv die alle duels wint en veel weghaalt. chery mag van mij wel komen, maar ik denk niet dat we er als team sterker van worden. Zie liever een scorende spits, naast Tex in een 4-4-2.

greenhart22-07-2013 om 20:31

sparv wint niet alle duels.sparv is eens schoffelaar die spelers neermaait zoals een grasmaaier gras weg haalt.gelukkig is die man weg.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!