Terug

Deel deze pagina:

"Michael de Leeuw wil FC Groningen verlaten"

Door Lukas van der Wal 6 reacties

Johan Derksen wist vanavond te melden dat Michael de Leeuw FC Groningen wil verlaten. "De snor" maakte dit vanavond kenbaar in het programma, VI-tv. Voor de rest werd er weinig over vermeld. Het is wel duidelijk dat De Leeuw niet tevreden is over zijn speeltijd bij de Trots van het Noorden. Het is aannemelijk dat de speler de aankomende transferwindow gaat gebruiken om te gaan vertrekken.

Op het digitale huis van VI valt hier het volgende over te lezen. De Leeuw is geen opgever maar er moet wel perspectief zijn. Mocht het tij niet gaan keren, dan denkt de speler er over na om in de winterstop te gaan vertrekken bij de FC. De middenvelder annex aanvaller heeft begrip voor Van der Looi dat hij het elftal intact wilt houden. Desalniettemin wil De Leeuw aan zichzelf denken, hij is nu 27 en zal dus moeten gaan spelen.

Reacties:
greenhart18-11-2013 om 20:44

als hij beter traint komt zijn kans vanzelf wel weer.beetje zwak dit van de leeuw.ballen tonen en dan gaat hij nog van grote waarde zijn voor onze fc.

RKR18-11-2013 om 23:02

Ik waardeer zijn inzet, maar voetballend houdt het niet echt over. De Leeuw is een type speler die opvalt als er anti voetbal wordt gespeeld, zoals onder Maaskant. Dan draaft hij alleen op een eiland achter iedere bal aan. Maar in het huidige spel van de FC is er niet echt plaats voor het gras vreten van De Leeuw. Het is nu meer verzorgd voetbal met meer combinaties op het middenveld en acties van de flanken. Wel is hij een ideale breekijzer maar dat wil hij zelf dus niet.

19-11-2013 om 04:25

:agreed::agreed::agreed:

dennis12019-11-2013 om 07:33

hier erger ik me dus weer kapot aan.draaid het team goed gaat er weer iemand zielig lopen doen.De leeuw mag blij zijn dat hij bij onze fc mag voetballen,dan maar in het 2e.als hij daar goed speelt komt hij wel terug,maar dat gejank slaat nergens op.

19-11-2013 om 12:13

Ach, voor De Leeuw kan morgen alles weer anders zijn.Hier en daar een blessure en hij kan zo maar weer opgesteld worden.Dus gewoon je stinkende best doen op de training en in het tweede en alles komt gewoon weer goed. :p:p:p

Herman19-11-2013 om 15:45

Ik zou de Leeuw op de 10 positie willen zien dan heb je een sterk aanval

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!