Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen wil af van clausule in het contract van Marco Bizot

Door Lukas van der Wal 0 reacties

Vandaag valt In de papieren editie van Voetbal International te lezen dat de Trots van het Noorden in gesprek is met Ajax. Het doel van de onderhandeling is duidelijk. FC Groningen wil namelijk af van die vervloekte clausule uit het contract van Bizot. Grunn is zeer tevreden met de keeper en wil heel graag verder met de sluitpost in vorm.

 

Technisch manager Henk Veldmate zegt over deze regeling het volgende: "Marco is prima bezig en we willen graag met hem verder. Alleen is er die terugkoopregeling van Ajax nog. Daarover zijn we momenteel met diverse partijen aan het stoeien. Daar zijn logischerwijs meerdere partijen bij betrokken."

We hopen dan ook dat dit gaat lukken, mocht de FC de optie willen lichten in het contract van Bizot. Bij het lichten van deze optie is de club uit de hoofdstad nog steeds spekkoper. Bij verlenging ligt Bizot tot 2016 onder contract bij Groningen, maar dan moet groenwit voor alle transferperiodes gaan vrezen. De Amsterdammers kunnen naar verluidt Bizot voor ongeveer €200.000 gaan terughalen.

Update woensdagavond 27-11-13, 22:30 uur: Volgens RTV Noord heeft Hans Nijland er alle vertrouwen in dat het goed komt. Ajax stelt zich schappelijk op, liet Marc Overmars vandaag weten. De goede hoop is er dan ook dat FC Groningen en de club uit Amsterdam er snel uit zullen komen. De vurige wens om van het clausule af te komen zal zo maar uit kunnen komen. Grunn heeft dan ook een sterkere onderhandelingspositie.

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!