Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen bereid Troost-Ekong te verhuren na winterstop

Door Redactie 3 reacties

FC Groningen is na een half jaar nog niet overtuigd van de samenwerking met William Troost-Ekong. De verdediger kwam afgelopen zomer van Tottenham Hotspur, maar FC groningen wil hem na de winter hoogstwaarschijnlijk alweer verhuren, zo luidt het bericht op Voetbalzone.nl.

De twintigjarige Troost-Ekong kwam bij Tottenham Hotspur weinig aan spelen toe en wist bij FC Groningen ook maar één keer een basisplek te bemachtigen. Daarnaast mocht de jonge Haarlemmer één keer invallen van FC-trainer Erwin van de Looi. Troost-Ekong weet nu dat hij verhuurd mag worden vanaf januari. Of er al clubs zijn met belangstelling voor de verdediger, is nog niet duidelijk.

Reacties:
Hendrik23-12-2013 om 19:21

In de verhuur deze jongen. Misschien in de Jupiler leque ergens. Komt nu nog te kort. Dan moet die Letchert maar als reserve blijven voor achterin. Johanson en Luciano weg doen op wat voor manier ook. Of Zeefuik of Texeira van de hand doen. En dan een verdedigende midden velder erbij.

FCGmijnclub23-12-2013 om 19:38

Ik kan me aardig vinden in je post, maar een verdedigende middenvelder erbij? We hebben nu al Kieftenbeld, Hiariej en Lindgren. + volgend jaar Van Nieff.... Doe mij maar een echte veel bewegende en kopsterke goalgetter, een Nevlandachtig type:)

Hendrik24-12-2013 om 13:18

FCG mijnclub ik heb het niet zo met Kieftenbeld en zeker niet met Hiarijee .Dat vind ik de zwakste schakels van het team. Kieftenbeld vind ik een te trage handelingsnelheid hebben en opbouwend zwak en Hiarijee vind ik heel matig. Daar heb ik liever een type Bruns van Heracles staan.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!