Terug

Deel deze pagina:

Ajax meldt zich voor Zivkovic? Update di 18-2: 'Zivkovic heeft wel interesse in Ajax'

Door Klaas Willemsen 10 reacties

Het is geen nieuws dat Richairo Zivkovic in de belangstelling staat bij Ajax. De aanvaller wordt al een aantal maanden bij de landskampioen gezien als een mogelijke versterking voor het aankomende seizoen. Voetbal International bericht (op het digitale huis) dat de afgelopen week nog het Engelse Newcastle United informeerde bij Zivkovic, over zijn toekomstplannen. Volgens VI wil Richairo Zivkovic de komende jaren in Nederland blijven. En bij een vertrek van onze FC, zou zijn voorkeur liggen bij Ajax. Volgens Johan Derksen (televisieuitzending VI) heeft Ajax zich bij FC Groningen gemeld voor Richairo Zivkovic.

Of dit nieuws ook echt zo is, valt (voorlopig) nog even te bezien. Johan Derksen roept wel vaker wat, en slaat daarbij ook regelmatig de plank mis. Het is niet uit te sluiten, dat Hans Nijland vandaag of morgen gaat vertellen, dat (tot op heden) geen enkele club zich gemeld heeft voor een FC speler.

 

Update dinsdag 18 februari: Volgens de Telegraaf en Soccernews heeft Richairo Zivkovic al gesproken met Ajax. De jonge aanvaller zou open staan voor een zomers vertrek naar Amsterdam. Het buitenland is te vroeg en de Amsterdammers zijn een reële optie voor Zivkovic. Het is afwachten, maar onze spits is HOT op dit moment..

Update vrijdag 21 februari: Trainer Erwin van de Looi is van mening dat Zivkovic zijn eigen plan (beeldmateriaal RTV Noord) moet trekken. 

 

 

Reacties:
dennis12018-02-2014 om 08:18

als hij echt zo goed is waarom speeld hij dan zo weinig?

braveheart18-02-2014 om 10:02

Het zou beter voor hem zelf zijn om nog 2 jaar hier te blijven. Hij kan hier nog veel groeien. Het is een groot talent maar, is er nog lang niet.

18-02-2014 om 14:15

Die pleurisclub begint al weer vroeg bij een speler van ons te stoken en de kop gek te maken á la Suarez en Silva. Hier zou de KNVB maar eens iets aan gaan doen in plaats van belachelijke sancties op te leggen voor iets....ja, voor wat eigenlijk. Omdat het gesneeuwd had?:(:(

zaagmuldersweg18-02-2014 om 18:01

bestuur zou zo'n trainertje moeten verplichten om die jongen op te stellen ,want anders istie straks weg zonder dat de groningen supporters van hem hebben kunnen genieten. langzaam brengen noemen ze dat die trainers. wat een flauwekul.

Marco18-02-2014 om 23:41

Onlangs gaf Veldmate zijn visie op de club: verder met eigen jeugdspelers. Verkoop kan dan ook niet aan de orde zijn. In plaats van dat de directie naar de markt gaat om hun 3 ton salaris uit te geven, willen de supporters naar de markt om het behalen van Europees voetbal te vieren. De beste jeugdopleiding van NL moet zelf maar een spits op leiden als ze zo goed zijn.

Woltjer19-02-2014 om 00:21

Het zal misschien aan mij liggen maar ik zie in Richairo Zivkovic geen supertalent. Over Nijland werd destijds ook gedacht dat het een hele goede voetballer in wording was. Ging toen voor 4 miljoen naar PSV. Nooit wat geworden..

jvantilt21-02-2014 om 14:47

In Ajax (2) komt hij beter tot zijn recht; pareltje dat kan uitgroeien tot een prachtige voetballer, mits goed begeleid.

Magician21-02-2014 om 17:03

Mooi verkopen voor een paar miljoen en wat beters terugkopen ;)

marcelosp122-02-2014 om 00:08

Groningen kan volgens mij beter wachten tot een buitenlandse club voor hem komt

Woltjer22-02-2014 om 00:44

Wachten heeft geen zin, hij speelt toch nooit of nauwelijks. Nu toeslaan met een goede clausule in het contact over doorverkoop betalingen etc.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!