Terug

Deel deze pagina:

Hans Hateboer tekent contract tot medio 2017

Door Lukas van der Wal 5 reacties

FC Groningen en Hans Hateboer (20) zijn in gesprek over een contract. De jonge verdediger uit Beerta maakt een stormachtige ontwikkeling door. Hateboer kan rekenen op meer interesse aldus RTV Noord. De 20-jarige verdediger speelt nu op amateurbasis bij FC Groningen. Hateboer heeft tot dusver drie duels, twee assists en een rode prent op zijn naam staan. Zijn uitstekende optredens hebben er tot dusver voor gezorgd dat er andere clubs in hem geïnteresseerd zouden zijn. Vandaar dat het logisch is dat de FC snel met hem om tafel is gegaan.

Update woensdag 19 februari: De kogel is door de kerk. Hateboer en FC Groningen zijn een contract overeengekomen. De verdediger tekent een meerjarig contract tot medio 2017. Het contract is ingegaan per 1 februari jongstleden.

De verdediger uit Beerta is hier blij mee. Hij zegt op de FCG site hier het volgende over: “Het zat er al een tijdje aan te komen en dit is de bevestiging dat ik goed bezig ben. Het is een volgende stap in mijn carrière. Er was inderdaad belangstelling van andere clubs, maar ik heb heel bewust gekozen voor een verblijf bij FC Groningen. Ik wil me hier bewijzen en wil de kans die ik nu krijg met beide handen aangrijpen. Bovendien is dit de club waarvan ik als jongetje al supporter was en waarvoor ik nu al jaren speel. Voor elke jeugdspeler is het een droom in Euroborg te voetballen en dat dit mij nu is gelukt, is echt hartstikke mooi. De bedoeling is zolang mogelijk in het eerste te blijven staan.”

Wij zijn blij met dit nieuws en wensen Hans veel succes toe!

Reacties:
jvantilt18-02-2014 om 22:53

Mooie robuuste verdediger. Talent.

18-02-2014 om 23:19

Gauw vastleggen die knakker!!!!!:thumbsup:

FCGmijnclub18-02-2014 om 23:25

Topper:thumbsup:

19-02-2014 om 17:13

Held! Top nieuws dit!:thumbsup:

jvantilt21-02-2014 om 14:45

Mooi dat hij vastgelegd is; vind hem zelfs nog beter dan Van Dijk.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!