Terug

Deel deze pagina:

Contract Johan Kappelhof met drie seizoenen verlengd

Door Lukas van der Wal 7 reacties

Het huwelijk tussen FC Groningen en verdediger Kappelhof krijgt na dit seizoen een vervolg. Het aflopend contract is met drie seizoenen verlengd en loopt nu door tot medio 2017. De jongeling maakt een de laatste maanden een goede ontwikkeling door.

Manager technische zaken Henk Veldmate is uitermate tevreden met de verlenging. Veldmate zegt het volgende hierover op de clubsite;" Kappelhof heeft ondanks zijn nog relatief jonge leeftijd al de nodige ervaring en is ook dit seizoen een belangrijke schakel binnen de ploeg gebleken. Hij is bij ons begonnen als vleugelverdediger, maar met name nu hij in het centrum van de verdediging speelt, zien wij nog voldoende mogelijkheden voor Kappelhof om zich nog verder door te ontwikkelen. Het is dan ook een logisch gevolg dat we graag met hem doorgaan en we zijn dan ook blij dat we hierover overeenstemming hebben weten te bereiken.”

De verdediger is net als FC Groningen zeer tevreden met de nieuwe verbintenis. De verlenging van het contract liet wel even op zich wachten. Kappelhof zegt hier het volgende over op de clubsite. “Voor de buitenwacht heeft het wellicht een tijdje geduurd voordat we tot dit akkoord zijn gekomen. Maar beide partijen wilden hiervoor rustig de tijd nemen en niets overhaasten. Vanaf het eerste moment waren de intenties van beide kanten echter positief en ik ben dan ook blij dat we er op deze manier zijn uitgekomen. Ik verheug me erop de komende drie jaar hier in Euroborg te spelen. Ik ben er ook trots op dat FC Groningen graag met mij verder wil. Mijn nabije toekomst ligt bij deze club en dat geeft me een heel goed gevoel.

Johan Kappelhof werd in 2011 transfervrij overgenomen van Ajax en heeft inmiddels 75 officiële wedstrijden gespeeld voor de trots van het noorden. In de eredivisie wist hij tot nu toe tweemaal te scoren, De verdediger vormt met Eric Botteghin achterin het vaste centrale duo bij de FC. Wij wensen Kappelhof veel geluk en succes toe.

Reacties:
27-02-2014 om 16:01

:thumbsup:

jvantilt27-02-2014 om 16:49

J, en met Kappelhof ook. Niets tegen de vecjtlust van deze voetballer, maar het zegt iets over wat we van het bestuur kunnen verwachten mbt de fc; een lage middenmoter. Heb geen zin in een seizoenskaart.

FCGmijnclub27-02-2014 om 17:59

Wellicht als jij er enerlei fiducie in zou hebben (gehad) dat we volgend seizoen mee gaan strijden om het landskampioenschap, dan snap ik zeker je punt....:D

28-02-2014 om 07:01

ook ik ga mijn kaart niet verlengen!!na jaren...ben er eerlijk gezegd even klaar mee...heb elke keer weer hoop dat het wat wordt maar we glijden stukje bij beetje weer af naar de onderkant...miskoop na miskoop,hebben we talent wordt het gelijk verkocht en komt er niets voor weer,fatsoenlijk voetbal is niet mogelijk in notabene je eigen stadion...gewoon slecht!!!bijzonder jammer:(:(:(

28-02-2014 om 08:26

Verleng me seizoenkaart hoe dan ook.. Wat er gebeurd! Ja het is bagger op dit moment! Volledig met je eens Robin... Maar toch.. Het komt ooit wel weer goed

bettie28-02-2014 om 12:26

nijland zit gewoon te liegen Paar maand geleden zei hij nog we hoeven geen spelers te verkopen. en nu ineens is het noodzakelijk. nijland verteld gewoon de waarheid niet. Ik begrijp het niet meer. nijland en veltmate zijn gewoon verkeerd bezig.

Marco28-02-2014 om 23:14

Goed voor Kappelhof en goed voor Groningen. Kappelhof kan zich goed verder ontwikkelen, zijn harde tackle op het middenveld tegen NEC thuis was zo'n moment van Groei. Ook voor Groningen wel goed dat er niet iedere 2 seizoenen een compleet ander elftal op het veld staat. Zeker in de as van het veld belangrijk dat er spelers staan die 100+ eredivisie wedstrijden hebben gespeeld

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!