Terug

Deel deze pagina:

Transfer David Texeira naar Dallas is rond

Door Lukas van der Wal 4 reacties

De transfer van Texeira naar Dallas is beklonken. De werkvergunning is afgegeven, Texeira is persoonlijk rond gekomen met Dallas. David Texeira kwam in 2011 naar FC, als opvolger voor Tim Matavz. Hij kwam 68 officiële wedstrijd uit in het groen/wit en scoorde 15 keer. Op zaterdag 8 maart begint de Amerikaanse competitie.

Ondanks de enorme werklust van de aanvaller, is er in sportief opzicht niet uitgekomen - hetgeen beide partijen hebben beoogd. Bij FC Groningen nu - hangt (economisch gezien) nog net de vlag niet in top, zoals Jan Mennega (DvhN) het zou verwoorden. Voor de trots van het noorden is het financieel een zegen dat het afscheid heeft genomen van de Uruguayaan, die weinig uitzicht had op een basisplaats in het eerste elftal. Wij wensen David Texeira veel succes!

Reacties:
zaagmuldersweg01-03-2014 om 11:39

zal wel weer een mooie bom duiten gekost hebben deze miskleun van veldmate

JoGro01-03-2014 om 17:22

Miskleun.... onzin! Geen faire kans gehad onder Maaskant. Zit veel meer in alleen in alle opzichten verkeerd begeleid door de FC. Tex succes!!!!

01-03-2014 om 19:53

regelrechte miskoop!!!jammer kan gebeuren maar kost veel geld...

02-03-2014 om 10:30

Die speler heeft gewoon geen kans gehad hier in Groningen.Net zo min als Magnasco een kans krijgt. Beide spelers werden/wordt gewoon genegeerd en kapot gemaakt door een trainer die er zelf helemaal niets van kan.De scouting had ook moeten inzien dat Magnasco geen rechtsback is maar een rechtshalf speler.Hij moet iemand achter zich hebben waar hij op kan vertrouwen (Hateboer), zal je zien dat deze speler goud is voor FCG.:fc:

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!