Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen niet verder met Kirm. Contracten Bizot, Van Nieff en Bakker worden verlengd

Door Lukas van der Wal 3 reacties

RTV Noord bericht dat de optie die het heeft om het contract van Kirm met een jaar te verlengen niet zal lichten. Dit betekent dat de Sloveen FC aan het einde van het seizoen zal gaan verlaten. Yoëll van Nieff en Nick Bakker kregen vandaag te horen dat de optie om hun contracten met een jaar te verlengen wel zal worden gelicht. De beide spelers liggen nu vast tot en met de zomer van 2015. Met Henk Bos wordt eerdaags nog een gesprek gevoerd. Er wordt een mogelijkheid opengelaten een verbintenis onder ander voorwaarden op te stellen. De optie in zijn huidige overeenkomst op een jaar extra zal sowieso niet worden gelicht. Met Lorenzo Burnet is inmiddels ook gesproken. Zijn contract loopt per 1 juli af en FC wil graag verder met de vleugelverdediger. Ook is het contract van keeper Bizot verlengd. De doelman ligt nu vast tot en met de zomer 2016.

 

 

Reacties:
31-03-2014 om 12:49

Goede beslissingen van de FC, Kirm heeft altijd een hele goede inzet en je gunt die jongen meer maar rendement is veel te laag. Dan kun je beter iemand van de jeugd laten doorstromen. Nick en Yoëll zijn echt spelers waar toekomst in zit. Burnet heb ik mijn twijfels over, voetballend past hij zeker bij de club,maar qua gedrag...., aan de andere kant kun je hem ook het voordeel van de twijfel geven en hopen dat hij zich op dat gebied verbetert. Zou ook niet weten welke club op hem zit te wachten waar hij meer kan verdienen dan bij Grunn. Idem voor Kieftenbeld, mag van mij ook verlengen, is geen supervoetballer maar heeft wel een goede wedstrijdmentaliteit waar hij veel mee compenseert. Ziet dat hij nu op het middenveld op de plek staat waar hij hoort....

NickJager31-03-2014 om 19:30

Goede keuze :thumbsup:

Hendrik31-03-2014 om 22:06

Bij meerdere clubs worden contract en van spelers niet verlengd daar moet toch heus wel iets bij zitten wat een versterking is voor Groningen. Nu hoor ik niks over Zeefuik maar die moeten ze zijn contract ontbinden dat lijkt mij duidelijk bakt er niks van en Hiarijee ook zijn contract ontbinden ben je er van af.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!