Terug

Deel deze pagina:

Van Loo na dit seizoen keeperstrainer bij Heracles Almelo

Door Klaas Willemsen 3 reacties

Interim keeperstrainer Brian van Loo die momenteel zijn herstellende collega Sierd van den Berg vervangt bij de FC, keert na dit seizoen als keeperstrainer terug bij Heracles. Tubantia meldt dat de huidige doelman trainer Eddy Pasveer - ontslag is aangezegd. De Almeloërs willen hun trainersstaf verjongen en Van Loo is de opvolger. Voor Pasveer die sinds 1 juli 2006 de keepers opleidt - en de vader is van de vertrekkende doelman Remco Pasveer, is zijn ontslag aangekomen als een donderslag bij heldere hemel.

Reacties:
02-04-2014 om 09:03

Dus de zoon vertrekt na dit seizoen en dan moet de vader ook maar opsodemieteren, beetje vreemde constructie daar in Almelo.Maar ja, het zijn Tukkers en het blijven Tukkers, wakker worden doen ze nooit.:):)

02-04-2014 om 16:12

Keeperstrainer is ook helemaal een onzinvak hè. Zeker als je zo'n plaspop als van Loo bent. Een matig keeper die andere keepers moet leren beter te worden...hij kon zichzelf nog geeneens beter maken! Nee complete onzin...geld uitgeven aan van Loo als keeper vond ik al ranzig en nu ook nog als trainer...blij dat ie weg is. Mag ook nooit meer in de stad komen...enge man.

onno05-04-2014 om 16:45

Brain Brian wat doe je bij Heracles keeperstrainer bij groningen:fc::fc::fc::fc::fc::fc::fc::fc::fc::fc::fc::fc::fc::fc::fc::fc:

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!