Terug

Deel deze pagina:

"Virgil Van Dijk is klaar voor het WK"

Door Redactie 2 reacties

Aankomende maandag zal bondscoach Louis van Gaal bekend maken wie zal worden uitgenodigd voor een negendaagse trainings stage in Hoenderloo. Oud FC Groningen speler Virgil van Dijk heeft via de clubsite van Celtic - zijn ambities als Oranje international uitgesproken meldt VI. Van Dijk is van mening dat hij op zijn minst een eerlijke kans verdient. Tot nu toe werd van Dijk door van Gaal "genegeerd". Die gaf de voorkeur aan "toppers" zoals Ron Vlaar, Bruno Martins Indi, Karim Rekik, en Jeffrey Bruma, kortom (tot onze grote verbijstering en ergernis - red) spelers die beduidend minder kwaliteit hebben.... Van Dijk koestert nog hoop. "Ook al is de kans nog zo klein, ik blijf dromen van het WK. Ik voel namelijk dat ik er klaar voor ben. Het is aan de bondscoach daarover te beslissen, maar ik vind dat ik een kans verdien".

Virgil van Dijk die in verband wordt gebracht met topclubs uit de Premier League, heeft het afgelopen seizoen veel progressie geboekt. De oud FC Groningen speler is van oordeel dat hij zich enorm verbeterd heeft door kennis te maken met het Britse en Europese voetbal. Als dat niet genoeg is om te worden opgeroepen zal ik mezelf blijven verbeteren, sluit hij bescheiden af. 

Wat ons betreft niet langer het gras erover laten groeien Loewietje! Snel wakker worden  en selecteren deze kanjer! VAN DIJK HOORT IN ORANJE!!! 

Reacties:
Magician03-05-2014 om 22:36

Op zeker verdient ie n kans

Hertog04-05-2014 om 08:19

Van Dijk moet absoluut naar Oranje. Ik ben een fan van Van Gaal. Maar als hij van Dijk niet selecteert laat hij mijns inziens een behoorlijke steek vallen. Een steek die onze toch al slechte verdedigignslinie er niet beter op maakt!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!